Πιθανός Νέος Προπονητής

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Re: Πιθανός Νέος Προπονητής

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Amon Tobin έγραψε:Καταρχήν να χαιρετήσω άλα τα μέλη του forum.Σας παρακολουθώ πολλά χρόνια κ πλέον αποφάσισα να συμμετέχω κ εγώ ενεργά.Υπήρξα μεγάλο αγγελόσκυλο αλλά πίστευω οτι στον παοκ αρμόζει ένας ξένος προπονητής εγνωσμένης αξίας αλλά μετά τα φετινά με Στέφενς κ τα προπέρσινα με Μπόλονι πλέον έχω απογοητευτεί κ πιστεύω οτι πρέπει να φύγουν χθές ο Βρύζας πρωτίστως κ ο Τσιστιακόφ κ ο Ιβάν να δώσει τα κλειδιά στον Άγγελο.Τα ίδια ή χειρότερα αποκλείεται να τα κάνει.Αλλιώς όποιον κ να φέρει ο ιβάν πάλι τα αρδ με πρώτο αυτό το @ρδχιδι τον Κόλκα(σίγουρο ch.l) θα αρχίσουν τα "δε κάνει τακτική" "είναι τουρίστας" "αργεί στην προπόνηση" κτλ μόνο κ μόνο για να έχουν κ πάλι πρόσβαση στην είδηση.Βέβαια τα κ στον Άγγελο πάλι πόλεμο θα κάνουν αλλά αυτός θα έχει μαζί του τους παίκτες κ δεν είναι τόσο χαζός να έχει για βοηθό καποιον που θα του σκάβει το λάκο στην χειρότερη κ δεν θα τον βοηθά καθόλου στην καλύτερη.προπονητής Άγγελος Αναστασιάδης με βοηθό τον μεγάλο Pablo Garcia.
Συγγνώμη για το σεντόνι αλλα το θέμα χωράει πολυ συζήτηση
:pano:
Ημουνα φανατικα υπερμαχος για Αγγελο αλλα μετα την απομακρυνση στεφενς πιστευω αν ειχε ερθει τωρα θα ειμασταν κυπελλουχοι και στο τσου λου.Αυτη την στιγμη ειλικρινα και γω ειμαι μπερδεμενος με μια ροπη προς Σερτζιο,οπως και να εχει αυτο που εχω καταλαβει και πιστευω ολοι μας το καταλαβαινουμε ειναι να στηριξεις ενα πλανο μαζι με τον προπονητη οσο στραβα και αν φαινεται οτι παει σε καποια στιγμη
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Άγνωστος μεταξυ άγνωστων πρεπει να ειναι ο επόμενος.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Έτσι ήταν και ο προηγούμενος...
Μάλλον αυτό του κόστισε κιόλας...
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Αν δεν κατάλαβε τα λάθη του, αυτός που τον έδιωξε, τότε μικρή σημασία θα έχει το ποιός θα είναι ο επόμενος.

Γιατί τα λάθη θα ξαναγίνουν...
Άβαταρ μέλους
Amon Tobin

Δημοσίευση από Amon Tobin »

Mapogo έγραψε:Αν δεν κατάλαβε τα λάθη του, αυτός που τον έδιωξε, τότε μικρή σημασία θα έχει το ποιός θα είναι ο επόμενος.

+1926
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

giapas έγραψε:κανένας δεν είναι εχθρός , τουλάχιστον στα μάτια μου. Ούτε έχω κάνενα πρόβλημα με το Despe - ένα απλό search στα ποσταρίσματά μου θα δεί ότι 9/10 φορές συμφωνώ με τον άνθρωπο .

Απλά είμαι κατά της "δημοσιοποίησης" πληροφοριών ή ιδιωτικών συζητήσεων σε δημόσια φόρουμ. Αν ήθελε κάτι ο Στέφενς να το έλεγε στους υπεύθυνους ή σε όλο το λαό του ΠΑΟΚ σε κάποια συνέντευξή του.
γιαπας δεν μπορω να πω οτι εχεις αδικο σε αυτο που λες αλλα μην νομιζεις κι ολας οτι ηταν μια συζητηση που θα την ζηλευαν και οι ελευθεροτεκτονες για την μυστικοτητα της και για τα κριμενα μυστικα που αυτη εφερε στο φως.
καταρχην να ξεκαθαρισω οτι δεν ειμαι ουτε φιλος ουτε συγγενης με τον πρωην προπονητη,απλα ενα διαστημα που πηγαινα και παρακολουθουσα καποιες προπονησεις του ΠΑΟΚ βρηκα την ευκαιρια να τον ζητησω να μιλησουμε και να με βοηθησει αν μπορει με τις γνωσεις του σε καποια θεματα που αφορουσαν εμενα και το ποδοσφαιρο και δεχτηκε να πιουμε εναν καφε.
απο κει και περα αυτα που συζητηθηκαν μετα για τον ΠΑΟΚ ηταν περισσοτερο ποδοσφαιρικης φυσεως,ερωτησεις και απορειες που οι περισσοτεροι ειχαμε εκεινο το διαστημα.
το μονο που θελω να πω και να το κλεισω εδω σεβομενος αποψεις οπως του γιαπας αλλα προστατευοντας και τον ιδιο μου τον εαυτο γιατι ουδεποτε θελησα να εχω τον τιτλο αυτου που εχει τις ινσαιτ πληροφοριες,ειναι οτι ο στφενς δεν ηταν κανενας χαζος και ηξερε πολυ καλα το τι γινοταν γυρο του.

υγ η συναντηση αυτη εγινε στο πρωτο μισο του πρωταθληματος,για οσους θα ειχαν την απορεια
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

Εγώ δεν το βλέπω έτσι, απο την στιγμή που πρόκειται για μια συζήτηση που έγινε με έναν απλό οπαδό δεν πιστεύω να είπε κάτι που δεν θα ήθελε να βγει παραέξω, απο την άλλη αν αναπτύχθηκε μεταξύ σας μια φιλία και σου εμπιστεύτηκε κάποια πράγματα τα οποία σου έδωσε να καταλάβεις οτι πρέπει να μείνουν μεταξύ σας παω πάσο.
Εσύ ξέρεις τι σου είπε και εσύ θα κρίνεις αν πρέπει να τα μοιραστείς μαζί μας.
Εμένα πάντως με τρώει η περιέργεια
Άβαταρ μέλους
Amon Tobin

Δημοσίευση από Amon Tobin »

Oλους μας τρώει η περιέργεια...
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Ντεσπε μολις ληξουν τα πλει οφ οφειλεις να δημοσιοποιησεις τι ειπε για ΓΧ κτλ
Black_White_Heart

Δημοσίευση από Black_White_Heart »

Επειδη με εχει πιασει η περιεργεια γινετε να κανουμε ενα γκαλοπ για το ποιον προπονητη θα ηθελε το φορουμ?
Να κανει μωρε ο καθ ενας τις προτασεις του και στο τελος να γινει μια διμοσκοπηση. Με λιγη τυχη θα το διαβασουνε απο την ΠΑΕ και θα τον παρουνε κι΄ολας...ποτε δεν ξερεις!

Λοιπον εγω κανω την αρχη!

1. Λαζλο Μπολονι (πιστευω οτι δεν τελειωσε ακομα το εργο του στον ΠΑΟΚ, και αν οπως θα ητανε λογικο φυγει ο Ζησαρος ισως επιστρεψει).
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

desperando έγραψε:
giapas έγραψε:κανένας δεν είναι εχθρός , τουλάχιστον στα μάτια μου. Ούτε έχω κάνενα πρόβλημα με το Despe - ένα απλό search στα ποσταρίσματά μου θα δεί ότι 9/10 φορές συμφωνώ με τον άνθρωπο .

Απλά είμαι κατά της "δημοσιοποίησης" πληροφοριών ή ιδιωτικών συζητήσεων σε δημόσια φόρουμ. Αν ήθελε κάτι ο Στέφενς να το έλεγε στους υπεύθυνους ή σε όλο το λαό του ΠΑΟΚ σε κάποια συνέντευξή του.
γιαπας δεν μπορω να πω οτι εχεις αδικο σε αυτο που λες αλλα μην νομιζεις κι ολας οτι ηταν μια συζητηση που θα την ζηλευαν και οι ελευθεροτεκτονες για την μυστικοτητα της και για τα κριμενα μυστικα που αυτη εφερε στο φως.
καταρχην να ξεκαθαρισω οτι δεν ειμαι ουτε φιλος ουτε συγγενης με τον πρωην προπονητη,απλα ενα διαστημα που πηγαινα και παρακολουθουσα καποιες προπονησεις του ΠΑΟΚ βρηκα την ευκαιρια να τον ζητησω να μιλησουμε και να με βοηθησει αν μπορει με τις γνωσεις του σε καποια θεματα που αφορουσαν εμενα και το ποδοσφαιρο και δεχτηκε να πιουμε εναν καφε.
απο κει και περα αυτα που συζητηθηκαν μετα για τον ΠΑΟΚ ηταν περισσοτερο ποδοσφαιρικης φυσεως,ερωτησεις και απορειες που οι περισσοτεροι ειχαμε εκεινο το διαστημα.
το μονο που θελω να πω και να το κλεισω εδω σεβομενος αποψεις οπως του γιαπας αλλα προστατευοντας και τον ιδιο μου τον εαυτο γιατι ουδεποτε θελησα να εχω τον τιτλο αυτου που εχει τις ινσαιτ πληροφοριες,ειναι οτι ο στφενς δεν ηταν κανενας χαζος και ηξερε πολυ καλα το τι γινοταν γυρο του.

υγ η συναντηση αυτη εγινε στο πρωτο μισο του πρωταθληματος,για οσους θα ειχαν την απορεια
Πρέπει να σε *άμησε με τα "even so"!
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Εμένα θα με ενδιέφερε να μάθω , αν σε ήξερα προσωπικά θα ήθελα να μιλήσουμε και να ακούσω. Είναι άσχημο όμως σε φόρουμ να στοχοποιούνται άνθρωποι , ακόμα κι αν "πρεπει"...Βασικά καλύπτομαι σε μεγάλο ποστοστό από αυτό που λες ότι δεν ήταν χαζός και ήξερε τι γινόταν γύρω ( το συνδυάζω με κάτι άλλο που είπες και σε ψιλο-αμφισβήτησα αλλά δεν απάντησες σε άλλο τοπικ).

Αν δεχτείς ότι αυτά είναι αλήθειες , θεωρείς πως μπορεί να αλλάξει η κατάσταση ΟΠΟΙΟΣ προπονητής και να έρθει αν δεν έχει γίνει πριν ξεκαθάρισμα?
Εγώ θλίβομαι αλλά μάλλον κλίνω προς το όχι.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Mapogo έγραψε:Αν δεν κατάλαβε τα λάθη του, αυτός που τον έδιωξε, τότε μικρή σημασία θα έχει το ποιός θα είναι ο επόμενος.

+34
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Το θεμα ειναι οτι στην ουσια θελουμε εναν μαγο...αν κανει το 34/34 κανεις δεν θα τον διωξει ειτε τον λενε μουρινιο ειτε τον λενε κοπερφιλντ

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Δημοσίευση από Mpoz »

mpoujr και την ρεαλ να φερεις 34/34 δεν κανει οσο υπαρχουν αυτοι.2οι θα βγουμε παλι!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”