Αυτο θελουμε κι εμειςPablito έγραψε:Τις θεωρω επικινδυνες κινησεις αυτες..μπορει να το παρουν σοβαρα και να ανανεωσει
Αστερας Τριπολης-Π.Α.Ο.Κ. 1-0,Mvp-Σχολια & παραλειπομενα
- paokovios1974
Re: Αστερας Τριπολης-Π.Α.Ο.Κ. 1-0,Mvp-Σχολια & παραλειπομενα
το παραθετω κ εδω, αφου ειναι το πιο πολυσυχναστο τοπικ των ημερων.
ας με βοηθησει καποιος με νομικες γνωσεις (αν και δεν γνωριζω κατα ποσο ειναι απαραιτητες) για να κατανοησω την ελληνικη γλωσσα.
ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΟ http://inpaok.com/wp-content/uploads/20 ... si-EPO.pdf
Σύμφωνα με το άρθρο 15 παρ. 6 περ. στ” του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, «στ) Δεν συντρέχει περίπτωση εκτεταμένων επεισοδίων αν σε αυτά δεν εμπλέκεται σημαντικός αριθμός προσώπων ή αν δεν υπάρχει έστω απλή σωματική βλάβη ή αν αυτά δεν λαμβάνουν χώρο στον κυρίως χώρο του γηπέδου ή/και στις κερκίδες». Η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων αναφέρει τα ακόλουθα (σελ. 3): «… για να χαρακτηρισθούν τα επεισόδια ως «εκτεταμένα» αρκεί να συντρέχει έστω και μία από τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στην παράγραφο 6 του άρθρου 15 Π. Κ. / ΕΠΟ, καθόσον οι προϋποθέσεις αυτές (να εμπλέκεται σημαντικός αριθμός προσώπων, ή να υπάρχει έστω απλή σωματική βλάβη, ή τα επεισόδια να λαμβάνουν χώρα στον κυρίως χώρο του Γηπέδου, ή και στις κερκίδες) τίθενται διαζευτικά και όχι συμπλεκτικά. Κατόπιν αυτού αν τα επεισόδια λαμβάνουν χώρα στον κυρίως χώρο του Γηπέδου αρκεί για να χαρακτηρισθούν αυτά ως «εκτεταμένα», χωρίς να απαιτείται να συντρέχει κάποια ή και όλες οι υπόλοιπες προαναφερθείσες προϋποθέσεις όπως αβάσιμα ισχυρίζεται η εκκαλούσα ΠΑΕ ΠΑΟΚ».
με τα απλα μου ελληνικα, η διαζευξη αναφερεται στο ποτε τα επεισοδια ΔΕΝ ειναι εκτεταμενα. αρα αρκει μια απο τις προϋποθέσεις αυτές για να ΜΗΝ χαρακτηριστουν τα επεισοδια εκτεταμενα.
Not?
ας με βοηθησει καποιος με νομικες γνωσεις (αν και δεν γνωριζω κατα ποσο ειναι απαραιτητες) για να κατανοησω την ελληνικη γλωσσα.
ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΟ http://inpaok.com/wp-content/uploads/20 ... si-EPO.pdf
Σύμφωνα με το άρθρο 15 παρ. 6 περ. στ” του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, «στ) Δεν συντρέχει περίπτωση εκτεταμένων επεισοδίων αν σε αυτά δεν εμπλέκεται σημαντικός αριθμός προσώπων ή αν δεν υπάρχει έστω απλή σωματική βλάβη ή αν αυτά δεν λαμβάνουν χώρο στον κυρίως χώρο του γηπέδου ή/και στις κερκίδες». Η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων αναφέρει τα ακόλουθα (σελ. 3): «… για να χαρακτηρισθούν τα επεισόδια ως «εκτεταμένα» αρκεί να συντρέχει έστω και μία από τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στην παράγραφο 6 του άρθρου 15 Π. Κ. / ΕΠΟ, καθόσον οι προϋποθέσεις αυτές (να εμπλέκεται σημαντικός αριθμός προσώπων, ή να υπάρχει έστω απλή σωματική βλάβη, ή τα επεισόδια να λαμβάνουν χώρα στον κυρίως χώρο του Γηπέδου, ή και στις κερκίδες) τίθενται διαζευτικά και όχι συμπλεκτικά. Κατόπιν αυτού αν τα επεισόδια λαμβάνουν χώρα στον κυρίως χώρο του Γηπέδου αρκεί για να χαρακτηρισθούν αυτά ως «εκτεταμένα», χωρίς να απαιτείται να συντρέχει κάποια ή και όλες οι υπόλοιπες προαναφερθείσες προϋποθέσεις όπως αβάσιμα ισχυρίζεται η εκκαλούσα ΠΑΕ ΠΑΟΚ».
με τα απλα μου ελληνικα, η διαζευξη αναφερεται στο ποτε τα επεισοδια ΔΕΝ ειναι εκτεταμενα. αρα αρκει μια απο τις προϋποθέσεις αυτές για να ΜΗΝ χαρακτηριστουν τα επεισοδια εκτεταμενα.
Not?
kataramenos5 έγραψε:![]()
Δε τη παλεύουμε ΛΑΙΜΑΙ.Τρολάρισμα στη δική μας ΠΑΕ.
Και θα το πάρει ο Σπυρο και θα λέει "Ευχαριστώ τον προπονητή,τους γονείς μου κλπ κλπ"
Βεβαια πολυ φοβαμαι τα ακολουθα:
1)
2)Asimos έγραψε:Δώστε λινκ να τη ρίξω στο Σπυροπουλο μπας κι ανοίξει ο δρόμος για το Βυντρα, το γνωστό ΠΑΟΚτσάκι
Για πρωτη φορα ισως μας παρουν στα σοβαρα....Pablito έγραψε:Τις θεωρω επικινδυνες κινησεις αυτες..μπορει να το παρουν σοβαρα και να ανανεωσει
- paokovios1974
- paokovios1974
Αν ο Στοχ παρακολουθει τις ψηφοφοριες παιζει να φυγει και απο σημερα
- Ekatnetworkltd
Αδελφέ δεν είναι βλάκας ούτε και οι τις ΠΑΕ!ξέρουν ότι τους τρολάρουν (ένα είδος αντίδρασης λέμε)!Και το χειρότερο ειναι ότι θα γελάνε κιόλας!Έκει είναι να τραβάς τα βυζιά σου!paokovios1974 έγραψε:Αν ο Στοχ παρακολουθει τις ψηφοφοριες παιζει να φυγει και απο σημερα
- alex ntepo
Μιας και ο καθένας εδώ μέσα έχει το αναφαίρετο δικαίωμα στην προσωπική άποψη, όσοι θέλουν μπορούν ελεύθερα να πιστεύουν ότι αν είχε παραμείνει ο Χουμπ θα παίρναμε το Κύπελλο και θα τερματίζαμε πρώτοι στα play-off πραγματοποιώντας εκπληκτικές εμφανίσεις. Επειδή όμως είμαστε όλοι σκασμένοι και με γ..νη ψυχολογία, μπορείτε σας παρακαλώ να δείξετε αυτοσυγκράτηση στα σχόλιά σας σχετικά με τον πρών προπονητή μας; Δε μπορώ άλλα δάκρυα για τον Στέφενς ρε παιδιά. Άλλωστε φεύγοντας μας άφησε Μαντούρο, Χούσεν και Μάρτενς, αλλά και μια έτοιμη, άρτια δουλεμένη και πολύ καλά στημένη ομάδα ώστε να μην τον ξεχάσουμε ποτέ.
- Ekatnetworkltd
Εγώ γιατί πιστεύω οτι θα βγούμε τσού λού;Μα γιατί;Και έχω και καλό προαίσθημα!
guardian, συγγνώμη αλλά εγώ δε θα ψηφίσω σπυρόπουλο.
θα ψηφίσω το φιλαράκι που ψηφίζω πάντα σε κάθε poll

θα ψηφίσω το φιλαράκι που ψηφίζω πάντα σε κάθε poll
- paokovios1974
Αν εννοεις εμενα φιλε μου ειπα οτι αν ερχοταν ο Αγγελος μετα την αποπομπη στεφενς θα γινοταν αυτα οχι αν εμενε ο στεφενςalex ntepo έγραψε:Μιας και ο καθένας εδώ μέσα έχει το αναφαίρετο δικαίωμα στην προσωπική άποψη, όσοι θέλουν μπορούν ελεύθερα να πιστεύουν ότι αν είχε παραμείνει ο Χουμπ θα παίρναμε το Κύπελλο και θα τερματίζαμε πρώτοι στα play-off πραγματοποιώντας εκπληκτικές εμφανίσεις. Επειδή όμως είμαστε όλοι σκασμένοι και με γ..νη ψυχολογία, μπορείτε σας παρακαλώ να δείξετε αυτοσυγκράτηση στα σχόλιά σας σχετικά με τον πρών προπονητή μας; Δε μπορώ άλλα δάκρυα για τον Στέφενς ρε παιδιά. Άλλωστε φεύγοντας μας άφησε Μαντούρο, Χούσεν και Μάρτενς, αλλά και μια έτοιμη, άρτια δουλεμένη και πολύ καλά στημένη ομάδα ώστε να μην τον ξεχάσουμε ποτέ.
- alex ntepo
Δε θέλω να μπω σε καμιά προσωπική αντιπαραθεση αδερφέ, και δεν αναφέρομαι προσωπικά σε κάποιον. Απλώς κάνω μια προτροπή, γιατί υπάρχουν υποστηρικτές και των δυο απόψεων, και δε νομίζω ότι αυτή την ώρα το μείζον θέμα είναι να μαλώνουμε για το τι θα είχε γίνει ΑΝ είχε μείνει ο Στέφενς, ή ΑΝ το ένα, ή ΑΝ το άλλο. Και το λέω αυτό επειδή δε θα ήθελα να δω άλλη μια οξεία αντιπαράθεση ή πόλωση και διχόνοια μεταξύ μας. Τον ήπιαμε φέτος, η χρονιά ήταν αποτυχημένη 100%, να κοιτάξουμε να συμμαζευτούμε, κι αυτοί που έχουν τις τύχες της ομάδας στα χέρια τους να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να κάνουν αυτό που πρέπει. Κι ο Λαός του ΠΑΟΚ θα είναι πάντα εκεί.
-
Asimos
Ειναι απο το σοκ. Το παθαινα κι εγω νεότερος.Ekatnetworkltd έγραψε:Εγώ γιατί πιστεύω οτι θα βγούμε τσού λού;Μα γιατί;Και έχω και καλό προαίσθημα!
Asimos έγραψε:Ειναι απο το σοκ. Το παθαινα κι εγω νεότερος.Ekatnetworkltd έγραψε:Εγώ γιατί πιστεύω οτι θα βγούμε τσού λού;Μα γιατί;Και έχω και καλό προαίσθημα!
))
- paokovios1974
ΟΚ αδερφε κατανοητο και μακαρι να γινει κιολαςalex ntepo έγραψε:Δε θέλω να μπω σε καμιά προσωπική αντιπαραθεση αδερφέ, και δεν αναφέρομαι προσωπικά σε κάποιον. Απλώς κάνω μια προτροπή, γιατί υπάρχουν υποστηρικτές και των δυο απόψεων, και δε νομίζω ότι αυτή την ώρα το μείζον θέμα είναι να μαλώνουμε για το τι θα είχε γίνει ΑΝ είχε μείνει ο Στέφενς, ή ΑΝ το ένα, ή ΑΝ το άλλο. Και το λέω αυτό επειδή δε θα ήθελα να δω άλλη μια οξεία αντιπαράθεση ή πόλωση και διχόνοια μεταξύ μας. Τον ήπιαμε φέτος, η χρονιά ήταν αποτυχημένη 100%, να κοιτάξουμε να συμμαζευτούμε, κι αυτοί που έχουν τις τύχες της ομάδας στα χέρια τους να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να κάνουν αυτό που πρέπει. Κι ο Λαός του ΠΑΟΚ θα είναι πάντα εκεί.
αν παλι βγαιναμε πρωτοι στα play off φαντασου τι θα ακουγοταν...." η χρονια ηταν πετυχημενη ,η ομαδα καταφερε να βγει ξανα στα προκριματικα του cl ,εφτασε μεχρι τον τελικο του κυπελλου αλλα εχασε λογω ελλειψης σημαντικων παικτων και στο europa φτασαμε μεχρι τους 32 και αποκλειστηκαμε απο τη φιναλιστ του τελικου....Συνεπως οι αχαριστοι παοκτσηδες φταινε που δεν ειναι ποτε ικανοποιημενοι απο την ομαδα τους.Καμια σωτηρια συμφωνω κι επαυξανωSick Bastard έγραψε:Ανοίγω να δω σχόλια και βλέπω κάτι του στύλ ''εντάξει, δεν τα πήγαμε άσχημα στα playoff''
Δεν υπάρχει σωτηρία καμιά.