Γιώργος Χ. Γεωργιάδης
- Sick Bastard
Re: Γιώργος Χ. Γεωργιάδης
Πρώτον θα μπορούσε να μη δεχτεί.
Δεύτερον μην ξεχνάς ότι του φέρανε και βοηθό, αυτή την αλεπού τον πάγκων τον Σταματόπουλο
Τρίτον θυμήσου ότι άλλξε κι ο γυμναστής γιατί λέγανε ότι οι παίχτες δεν είχαν έκρηξη
Φταίει και θα τα ακούσει στέρεο.
Δεύτερον μην ξεχνάς ότι του φέρανε και βοηθό, αυτή την αλεπού τον πάγκων τον Σταματόπουλο
Τρίτον θυμήσου ότι άλλξε κι ο γυμναστής γιατί λέγανε ότι οι παίχτες δεν είχαν έκρηξη
Φταίει και θα τα ακούσει στέρεο.
Ε, τώρα θα αλλάξει ο Μανωλιός και θα βάλει τα ρούχα του αλλιώς και όλα θα ρολάρουν μέλι γάλα.
Εάν έχω κάποιες αμφιβολίες για το εάν θα φέρουν προπονητή για του χρόνου και δεν θα μείνει πρώτος ο ΓΧ, δεν έχω καμία οτι αυτός θα είναι στον πάγκο της ομάδας στα πλ.ο. του χρόνου. Πάλι.
Εάν έχω κάποιες αμφιβολίες για το εάν θα φέρουν προπονητή για του χρόνου και δεν θα μείνει πρώτος ο ΓΧ, δεν έχω καμία οτι αυτός θα είναι στον πάγκο της ομάδας στα πλ.ο. του χρόνου. Πάλι.
Mακαρι να γινοταν... Παρα πολλοι στη θεση του το ιδιο θα εκαναν.... Υπηρχε και διαχυτη η θεωρια οτι με τον προηγουμενο δεν καναμε τιποτα , δεν ηξερε τι σχημα εχει η μπαλα , ειμαστε αγυμναστοι , ανοργανωτοι , ηταν αχρηστος , εφερε αχρηστους παικτες και τα συναφη και ηρθε και "εδεσε το γλυκο" ....Sick Bastard έγραψε:θα μπορούσε να μη δεχτεί.
Την λογικη την δικη μου και της δικης σου και πολλων αλλων λογω οπαδικου συναισθηματος αλλα και αλλων παραγοντων δεν την ειχε ο ΓΧ οπως και κανενας αλλος μεσα στη διοικηση....
Φταιει αλλα δεν πεφτει ολο το αναθεμα σε αυτον...
- Sick Bastard
Αν δεν σοβαρευτουν Σικ "εκει ψηλα" του χρονου παλι για ΓΧ και Σταματοπουλο θα λεμε...
- Sick Bastard
η μεγαλύτερη μλκια μετα τη φυγή Στέφενς ήταν ότι δεν βρήκαμε Προπονητή να τον αντικαταστήσει.
Το μεριδιο ευθυνης του ΓΧ ειναι ελαχιστο σε αναλογια με εκεινο του μεγαλομετοχου...
- PAOK_Antarctica
Δεν ξέρω ρε μάγκες, δεν τον βάλανε με το ζόρι εκεί πέρα. Τον ρωτήσαν πρώτα. Ήξερε πως στόχοι είναι το κύπελλο και το τσουλού και απάντησε θετικά στην πρόταση γιατί πίστευε πως το'χει. Μπορούσε να πει πως δεν πιστεύει πως είναι ο κατάλληλος και να βρουν άλλον αλλά είχε εμπιστοσύνη στον εαυτό του, τρομάρα του.
Εννοείται πως μεγαλύτερο έγκλημα είναι να διώξεις τον προπονητή σου για 16 αγώνες χωρίς αντικαταστάτη βέβαια.
Εννοείται πως μεγαλύτερο έγκλημα είναι να διώξεις τον προπονητή σου για 16 αγώνες χωρίς αντικαταστάτη βέβαια.
- kataramenos5
Το μεγαλύτερο έγκλημα είναι οτι το χεις ξανακάνει.PAOK_Antarctica έγραψε: Εννοείται πως μεγαλύτερο έγκλημα είναι να διώξεις τον προπονητή σου για 16 αγώνες χωρίς αντικαταστάτη βέβαια.
- Μπαρκαρούτσος
Αν μείνει ο ΓX και του χρόνου ως 1ος, πάμε ΟΛΟΙ Παλατάκι του χρόνου. Διαρκείας, κερκίδα κτλ. Κι εκεί Π.Α.Ο.Κ. είναι, αλλά παίζουν καλά και δεν αλλάζουν προπονητή!
- kataramenos5
Αποκλείεται .Δεν ειναι κανα κορόιδο ο Ιβαν.
Για στάσου, σα να το χουμε ξαναπεί αυτό...
Για στάσου, σα να το χουμε ξαναπεί αυτό...

- paokovios1974
- paokovios1974
Σταματα ΡΕ να βγαζεις τα προσωπικα σου κολληματα στην ομαδα φτανει πια θες να φας κανα τριμπαλλο απ το βαζελο η μηπως οντως θες?
δυστυχως ο στεφενς για τη διοικηση δικαιωθηκε σε πολλα που τον κατηγορουσαν....ειδαμε και το τζαβελλα αρ μπακ.....είναι οντως πιο χρησιμος σαν σεντερμπακ αν και μετριος και εκει......ειδαμε σκονδρα και τελικα γιαι επαιζε ο κιτσιου..ειδαμε γιατι δεν εβαζε τελευταια σαλπι....γιατι δεν εβαζε κατσουρ όταν ηρθε ο τσακο....δεν ξερω αν ειχε πολλη ορεξη ή λιγη αλλα ηταν καννικος προπονητης αλλα αν δεν τον στηρίξεις αυτά παθαινεις.....σε κανουν ότι θελουν τα κακομαθημένα.......δυστυχως μπορει προπονητη να μην ξερω ποιον θα παρουμε αλλα ξερουμε ποις θα ναι κοουτς του χρονου στα πλει οφ..........