4.Γιώργος Κατσικάς
- pisakaipoupoula
Re: 4.Γιώργος Κατσικάς
Πρόστιμο λόγω εμφανίσεων και μετά διακοπή συμβολαίου...δε νοείται γι αυτό το πράμα να πληρώνουμε κιόλας
Το Γιωργακη σου αξιζει φιλε Κατσικα. Τρομερο σωματοτυπο με τρομερα μικρη ψυχη ποδοσφαιριστη
Πιστευω πως στη θεση σου πρεπει να ερθει για μπακ απ ενα απλο καλο σεντερ μπακ που να ξερει τα βασικα.
Μαζι σου παρε Γεωργιαδη, Λαζαρ, Ολισε, Νινη και Κατσουρανη και παμε για την αναβαθμιση του ροστερ.
Μαζι σου παρε Γεωργιαδη, Λαζαρ, Ολισε, Νινη και Κατσουρανη και παμε για την αναβαθμιση του ροστερ.
- Emeismazi4
Το μυαλό δεν είναι το πρόβλημα στον Κατσικά. Η ψυχή είναι. Της οποίας υπολείπεται, γι' αυτό δεν θα γίνει ποτέ ποδοσφαιριστής σε ομάδα Α' κατηγορίας.
Κρίμα για τα σωματικά και τεχνικά προσόντα που σου δόθηκαν. Στο καλό.
Κρίμα για τα σωματικά και τεχνικά προσόντα που σου δόθηκαν. Στο καλό.
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
μονο εγω εχω την αισθηση ότι τελικα θα μεινεις;
από σωματικα προσοντα σκιζεις,μπαλιτσα ξερεις και μπορεις να βελτιωθείς κι εκει που υστερεις απελπιστικα είναι στην ψυχολογια.
ε,τωρα εχω Αγγελο που είναι μανα σ'αυτα!
αν για ένα πραγμα τον παραδέχονται ακομη και οι εχθροι του είναι ότι ανασταινει διαλυμενες ψυχολογιες παικτων και παιρνει το 100% τους!
δε ξερω τι θα γινει τελικα αλλα ισως αποτελέσεις μια πολύ ευχαριστη εκπληξη φετος...
από σωματικα προσοντα σκιζεις,μπαλιτσα ξερεις και μπορεις να βελτιωθείς κι εκει που υστερεις απελπιστικα είναι στην ψυχολογια.
ε,τωρα εχω Αγγελο που είναι μανα σ'αυτα!
αν για ένα πραγμα τον παραδέχονται ακομη και οι εχθροι του είναι ότι ανασταινει διαλυμενες ψυχολογιες παικτων και παιρνει το 100% τους!
δε ξερω τι θα γινει τελικα αλλα ισως αποτελέσεις μια πολύ ευχαριστη εκπληξη φετος...
- ΑποστόληςΑ
- thanos-xanthi
σε παρακαλω βρε Γιωργακη, βρες με το μανατζερ σου μια ομαδα στο εξωτερικο
εχεις σωματικα προσοντα, κατι θα βρεθει
οχι αλλο καρβουνο και του χρονου..
αρκετα με τις ευκαιριες
εχεις σωματικα προσοντα, κατι θα βρεθει
οχι αλλο καρβουνο και του χρονου..
αρκετα με τις ευκαιριες
- efthimis_paok
4.Γιώργος Κατσικάς
Θα λείπει απο κανένα σοβαρό ματς ο βασικός κεντρικός αμυντικός και θα τρέμει το φιλοκαρδι μας για ακόμη μια χρονια. Απορώ τι παραπάνω θα δουν που δεν είδαν τρία χρονια τωρα. Ομαδαρα με βάθος πάλι. Κατι τέτοια διαβάζω και πως να μην απογοητευεσαι μετα...
Το μονο που μένει ειναι να ακούσουμε οτι παραμένει και το γατί απο τα σερρας.
Το μονο που μένει ειναι να ακούσουμε οτι παραμένει και το γατί απο τα σερρας.
Δηλαδη κρατάμε Κατσικα(κι) αντι του Λοπεζ (οχι οτι ο δεύτερος ειναι κανενας παιχταράς)!
- koylispontios
- pisakaipoupoula
Έχει πολλά προσόντα ναι αλλά είναι πολύ φοβισμένος, πολύ φλώρος...στον Ηρακλή ξεχώριζε σ ατη μύγα μεστο γάλα αλλά για παραπάνω δε μπορεί..στο καραισκάκη που χε ευθύνη τουλάχιστον στα 3 απ τα 4 είχε το βλέμμα που θέλει τη μαμά του ή θα βαζε τα κλάματα...αυτό δεν αλλάζει και 5 σα τον Άγγελο να χεις από πάνω του
- GiorgosAtha
ΕΛΕΟΣ!!!!
ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ... ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ...
ΥΣ. Ποιον έχει μάνατζερ? Ποιανού την χάρη κάνουμε? Αν ήμουν πχ. ο Qose θα ξενέρωνα κάργα... να χτυπιέμαι σαν τον μαλάκα στις προπονήσεις, να πέρνω πρωτάθλημα με την U21, να με καλούν στην εθνική της χώρας μου (έστω σε φιλικό και έστω και αν αυτή είναι η Αλβανία), να περιμένω πώς και πώς ΜΙΑ γ@μημενη ευκαιρία... ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗ ΔΩΣΟΥΝ... ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΓΙΑ 5η ΦΟΡΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΓΑΤΙ!!! ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΙ??? ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ 4... ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΤΩΡΑ??? ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ??? ΗΡΘΕ Ο ΑΑ??? ΑΝ ΕΙΣΑΙ Χ*ΣΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ... ΟΥΤΕ 5 ΑΑ ΔΕΝ ΣΤΟ ΑΛΛΑΖΟΥΝ!!!
Άν ήμουν ο Κάτσικας θα είχα τσίπα και θα έφευγα να πάω κάπου να προσπαθήσω να αναγεννηθώ αφού εδώ δεν...
ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ... ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ...
ΥΣ. Ποιον έχει μάνατζερ? Ποιανού την χάρη κάνουμε? Αν ήμουν πχ. ο Qose θα ξενέρωνα κάργα... να χτυπιέμαι σαν τον μαλάκα στις προπονήσεις, να πέρνω πρωτάθλημα με την U21, να με καλούν στην εθνική της χώρας μου (έστω σε φιλικό και έστω και αν αυτή είναι η Αλβανία), να περιμένω πώς και πώς ΜΙΑ γ@μημενη ευκαιρία... ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗ ΔΩΣΟΥΝ... ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΓΙΑ 5η ΦΟΡΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΓΑΤΙ!!! ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΙ??? ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ 4... ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΤΩΡΑ??? ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ??? ΗΡΘΕ Ο ΑΑ??? ΑΝ ΕΙΣΑΙ Χ*ΣΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ... ΟΥΤΕ 5 ΑΑ ΔΕΝ ΣΤΟ ΑΛΛΑΖΟΥΝ!!!
Άν ήμουν ο Κάτσικας θα είχα τσίπα και θα έφευγα να πάω κάπου να προσπαθήσω να αναγεννηθώ αφού εδώ δεν...