+DarkBishop έγραψε:Καλώς μας τα. Εμείς οι γραφικοί που όταν κερδίσαμε τον ατρόμητο είπαμε ότι ήταν τσίρκο η ομάδα, να αλλάξουμε ομάδα ή να τα βάλουμε με τα φαντάσματα?
buffalobill4 έγραψε:Και στην τελικη εγω που ειμαι αρρωστος θελω να δω οσα περισσοτερα ματς του ΠΑΟΚ γινεται σε μια χρονια.
+guardian4 έγραψε:Γιωργος Δωνης 1.2 εκατομυρια?
Το παρεακι να ειναι καλα...
Γεωργιαδης περνει συμμετοχες σαν προπονητης στην μεγαλυτερη ομαδα της μισης Ελλαδας επειδη - δεν εχουμε αλλον-?
το παρεακι να ειναι καλα..
Φερνουμε ΟΛΟΥΣ τους παλαιμαχους βαζελους?
Το παρεακι να ειναι καλα.
Φερνουμε παικτες απατες, λοπεθ-κουμαλο-βιβιαν κτλπ κτλπ κτλπ και χανεις τους στοχους απο τον φεβρουαριο?
το παρεακι να ειναι καλα.
ΚΑνεις καθε χρονο καινουργιο πλανο τριετιας με καινουργιο προπονητη και καινουργιο παραπληγικο ροστερ?
το παρεακι και οι μανατζερ να ναι καλα.
Βγαζεις ανακοινωσεις και κραζεις και μετα πας και υπογραφεις οτι δεν τα εννοουσες σαν κλαμμενο?
Το παρεακι να ειναι καλα..
Καραγκιοζηδες.
che4 έγραψε:http://www.paokfc.gr/news-el/20140514-psifiste-ton-fans-man-of-the-match/
ψηφιστε ολοι τον σπυροπουλο
Αν αρχίσουμε να μετράμε πόσους βαθμούς χάσαμε σε κάτι κωλοχώρια που αν μαζευτούμε 15 άτομα από εδώ (+ αλλαγές) τους κερδίζουμε άνετα...άσ'το, θα κλαίμε...PAOK_Antarctica έγραψε:Να υπενθυμίσω πως αν παίρναμε τον έξτρα βαθμό με τη Λιβαδεια, με νίκη επί του βάζελου το Σάββατο θα παίρναμε την πρώτη θέση.
+desperando έγραψε:το ειχα ξαναπει αι το ξαναλεω...οσοι παρακαλουσαν να φυγει ο στεφενς μεσουσης της σεζον δεν εχουν κανενα δικαιωμα να γκρινιαζουν.
και δεν εχει να κανει με το ονομα στεφενς ,γιατι πολυ θα βγουν και με υφος θ πουν τι εκανε ο στεφενς
+chrisg4 έγραψε:Δουλειά της διοίκησης ειναι να προστατέψει την ομάδα. Αν ειναι ανίκανη να το κάνει δε μας φταίνε γαύρος και βάζελος. Βρίσκουν και κάνουν. Δεν ειναι ούτε ο ΠΑΟΚ του Γουμενου ούτε του Ζαγωρακη. Ο ΠΑΟΚ εχει επενδυτή που πρώτα αυτός πρέπει να βρει τροπο να προστατέψει την ομάδα του. Στο κατω κατω δε νομίζω να μας ανάγκασε κανένα ποκ να φέρουμε Σπυροπουλους Νινιδες Λόπεζ και το κακό συναπάντημα. Ο Σαββιδης χωρίς να εχει φτιάξει πρώτα την ομάδα του θέλει να φτιάξει το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Δυστυχώς στην Ελλάδα δε γίνετε αυτο..