Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
Δεν ξέρω ποια ειναι η μεγαλύτερη ντροπή ..,
Οτι έχουμε μια ομάδα που ειναι ανύπαρκτη και δεν έχει ούτε μισό στοιχείο πάνω στο οποίο πρέπει να βάλουμε τις επόμενες βάσεις;
Οτι μας γλενταει ο φτωχότερος βάζελος και πρόεδρος όλων των εποχών;
Οτι είμαστε οικονομικά δυνατοί και μας κάνει χαβαλέ ο μαρινακης επειδη τον κόντραραμε;
Οτι είμαστε χωρίς προπονητή 3 μήνες ενώ έχουν ξοδεύει λεφτά για 5 χρόνια;
Οτι έχουμε μια διοίκηση μαριονέτα 2 χρόνια τώρα;
Και πολλά ακόμα.
ΝΤΡΟΠΗ...
Οτι έχουμε μια ομάδα που ειναι ανύπαρκτη και δεν έχει ούτε μισό στοιχείο πάνω στο οποίο πρέπει να βάλουμε τις επόμενες βάσεις;
Οτι είμαστε οικονομικά δυνατοί και μας κάνει χαβαλέ ο μαρινακης επειδη τον κόντραραμε;
Και πολλά ακόμα.
ΝΤΡΟΠΗ...
- john4serres
theo86 έγραψε:Δεν ξέρω ποια ειναι η μεγαλύτερη ντροπή ..,
Και πολλά ακόμα.
ΝΤΡΟΠΗ...
++++

το σαββατο να φωναξουμε και να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ απο τον ιβαν να κυνηγησει μεχρι τελους το -3!
- navigator11
bane1980 έγραψε:Δεν πειράζει Ιβάν, τουλάχιστον ο τουιτη είναι καλός φίλος και θα σε φιλοξενήσει στα επίσημα της λεοφλωρου για να δεις τα προκριματικά τσ.λ. από κοντά.
Δηλαδή ο tweety μεθόδευσε όλη αυτή την αλητεία κατά του ΠΑΟΚ!Την εκμεταλλεύτηκε τυχοδιωκτικά επειδή του το επέτρεψε ο βουτυρομπεμπέκος.Εύγε.Ουδεμία έκπληξη.Κι εγώ οφείλω να τα βάλω με τον Σαββίδη!!Που δεδομένα δεν έχει διαχειριστεί την όλη κατάσταση όπως θα επιβαλλόταν για το μέγεθος της ισχύος του.Εκ του αποτελέσματος κρίνοντας.Αλλά αν η ... δικτατορία δεν έκανε το ... θαύμα της,θα'μαστε πρώτοι κατά 97+% λέω εγώ,έστω και σε αυτήν την ταραχώδη χρονιά.Είναι αήθες και ασεβές για την ομάδα να το πνίγουμε αυτό το θέμα!!
Η ΠΑΕ να δηλώσει οτι θα κυνηγήσει το συστημα και την παράνομη αφαίρεση βαθμών και εμείς το Σάββατο ενωμενοι να απαιτήσουμε όλοι μαζι απο την πολιτεία να πάρει τα μετρα της απέναντι στο διεφθαρμένο συστημα τους.gergeo4 έγραψε:το σαββατο να φωναξουμε και να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ απο τον ιβαν να κυνηγησει μεχρι τελους το -3!
Παιδιά το -3 και να αφαιρεθεί έχει κάνει τη ζημιά του αφού σε αντίθετη περίπτωση θα παίζαμε σήμερα για το χ και με αντεπιθέσεις και που ξέρεις μπορεί να βάζαμε 5 ή να τρώγαμε 5.
Πρέπει να το κυνηγήσουμε. Σύμφωνω. Αλλά πρέπει να γίνει πριν το τέλος τον πλαυ οφ. Πραγμα ακατόρθωτο. Γιατί μετα θα σου που οτι ο βάζελος ήρθε αδιάφορος αλλά αν το ήξερε δεν θα ήταν έτσι.
Μας έκανε ποντιακά κολπακια ο αλαφουζ να ουμε...ελεος
Πρέπει να το κυνηγήσουμε. Σύμφωνω. Αλλά πρέπει να γίνει πριν το τέλος τον πλαυ οφ. Πραγμα ακατόρθωτο. Γιατί μετα θα σου που οτι ο βάζελος ήρθε αδιάφορος αλλά αν το ήξερε δεν θα ήταν έτσι.
ο γαβρος τα λεφτα του τσ λου.........ο βαζελος κυπελλο ψυχολογια και προκριματικα τσ λου......δυστυχως στη χρονια που θα μασταν 2οι για πλακα.....που να δυναμωσει λιγο ο βαζελος......σοβαρεψου,,,,
δυστυχως οι ενδειξεις δειχνουν οτι δε θα αλλαξεις.......
δυστυχως οι ενδειξεις δειχνουν οτι δε θα αλλαξεις.......
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Δεν γινεται ο τελευταιος οπαδος να βλέπει τα λάθη της διοίκησης και εσυ να μην τα βλέπεις πρόεδρε...
Ριχνεις χρήματα σε βαρέλι χωρίς πάτο.
Αν και μου κακοφαίνεται, μόνο ενας μπορει να συμμαζεψει τα πράγματα.
Δωστου για δυο χρονια τα κλειδια και αφησε τον.
Χειροτερα απο αυτούς που εμπιστευτηκες τα δυο τελευταια χρονια αποκλειεται να τα παει.
Ριχνεις χρήματα σε βαρέλι χωρίς πάτο.
Αν και μου κακοφαίνεται, μόνο ενας μπορει να συμμαζεψει τα πράγματα.
Δωστου για δυο χρονια τα κλειδια και αφησε τον.
Χειροτερα απο αυτούς που εμπιστευτηκες τα δυο τελευταια χρονια αποκλειεται να τα παει.
Το ίδιο λέμε.μήπως αντί για λυκοφιλίες να έκανε κάτι για το βιασμό από το χοντρό; εκτός εάν το μαγειρεύει-κυνηγάει ακόμα. Το αποτέλσμα διαφαινόταν.
Δεν χρειαζεται να το κυνηγησεις πριν τα πλέι οφ. Μια δήλωση οτι θα το κανεις αρκεί για να κόψεις τις δικαιολογίες του αλαφουζ περί αδιαφορίας.theo86 έγραψε:Παιδιά το -3 και να αφαιρεθεί έχει κάνει τη ζημιά του αφού σε αντίθετη περίπτωση θα παίζαμε σήμερα για το χ και με αντεπιθέσεις και που ξέρεις μπορεί να βάζαμε 5 ή να τρώγαμε 5.
Μεγάλη πίκρα Πρόεδρε ...
Ο λαός εχει μεγάλη πίκρα γιατι η εμπειρία του λέει οτι έχουμε προδοθεί ... Ναι πρόεδρε ... Αυτή την αίσθηση μας δίνει όλη η πορεία της χρονιάς και η γενικότερη λειτουργία της ομάδας ... Πρόεδρε δεν τρώμε παπά οτι όλα όσα γίνονται, συμβαίνουν τυχαία ...
Δυστυχώς κάποιοι απο εμάς μόλις πήραμε χαμπάρι τι συμβαίνει, απο τον Οκτώβρη, τα λέγαμε και δυστυχώς δικαιωθηκαμε ... Πολύ δυστυχώς !!!!
Όταν κρατάς Πρόεδρο αυτόν που αποφάσισε να διώξει τον Μπόλονι των 400 χιλιάδων και κάνει σε κάποιον που τον λένε Δωνη συμβόλαιο 800 χιλιάδων με όρους απίστευτους εναντίον της ομάδας τότε επέτρεψε μου να πω οτι κάτι μου βρωμάει ....
Όταν διώχνουν το μεγάλο σύμβολο του ΠΑΟΚ με τέτοιο τροπο και εσύ ακομα τους κρατάς επιτρεψε μου να πω οτι κάτι βρωμάει ...
Όταν γίνονται αναρίθμητες μεταγραφές μεγάλων συμβολαίων αποτυχημένες επέτρεψε μου να πω οτι κάτι βρωμάει ...
Όταν ο υπηρεσιακός προπονητής αφήνει στον πάγκο τον καλύτερο παίχτη της ομάδας στον προηγούμενο αγώνα για να ξαναβάλει βασικό κάποιον με τον οποίο γελάνε όλοι εκτός απο τον ίδιο επέτρεψε μου να πω οτι όχι κάτι βρωμάει ...
Όταν η ομαδα με τον χειρότερο προγραμματισμό της χρονιάς δεν εχει ακομα προπονητή για την επόμενη και ειναι απούσα απο παντού επέτρεψε μου να πω οτι κάτι βρωμάει ....
Τελικά δεν βρωμάει κάτι .... Η δυσωδία ειναι τόσο μεγάλη που μας εχουν πάρει χαμπάρι όλοι !!! Γελάνε μαζί μας Πρόεδρε
Την λατρεύουμε αυτή την ομαδα Πρόεδρε και κάποιοι απο εμάς θα μείνουμε ψύχραιμοι για αυτά που συμβαίνουν ...
Η ψυχραιμία υπαγορεύει τα εξής ...
Πλήρη στήριξη του συλλαλητηρίου των οπαδών του ΠΑΟΚ !!!
Λύση στο θέμα των χρεών με πόλεμο εώς εσχάτων ... Μπες μπροστά και βάλε στήθια και εμείς απο πίσω ...
Λύση άμεση σε οποιοδήποτε θέμα της πλάκας σαν τα στρέμματα της Θερμής ... Κραξε στα ίσια πριν τις εκλογές με ονόματα γιατι αλλιώς λύση δεν εχει ...
Όσο αφορά την ομαδα σε παρακαλούμε διώξτε τους άσχετους και πάρε σχετικούς ...
Δεν την παλεύουμε άλλο ...
Και κάτι τελευταίο ... Προστάτεψε τα δικά μας παιδιά και την εξέλιξη τους γιατι αν χάσεις δικά μας ταλέντα και πανε και παίξουν Μπαλα σε εχθρούς τότε πλέον δεν θα γλιτώσεις ούτε εσύ απο την κριτική
Ο λαός εχει μεγάλη πίκρα γιατι η εμπειρία του λέει οτι έχουμε προδοθεί ... Ναι πρόεδρε ... Αυτή την αίσθηση μας δίνει όλη η πορεία της χρονιάς και η γενικότερη λειτουργία της ομάδας ... Πρόεδρε δεν τρώμε παπά οτι όλα όσα γίνονται, συμβαίνουν τυχαία ...
Δυστυχώς κάποιοι απο εμάς μόλις πήραμε χαμπάρι τι συμβαίνει, απο τον Οκτώβρη, τα λέγαμε και δυστυχώς δικαιωθηκαμε ... Πολύ δυστυχώς !!!!
Όταν κρατάς Πρόεδρο αυτόν που αποφάσισε να διώξει τον Μπόλονι των 400 χιλιάδων και κάνει σε κάποιον που τον λένε Δωνη συμβόλαιο 800 χιλιάδων με όρους απίστευτους εναντίον της ομάδας τότε επέτρεψε μου να πω οτι κάτι μου βρωμάει ....
Όταν διώχνουν το μεγάλο σύμβολο του ΠΑΟΚ με τέτοιο τροπο και εσύ ακομα τους κρατάς επιτρεψε μου να πω οτι κάτι βρωμάει ...
Όταν γίνονται αναρίθμητες μεταγραφές μεγάλων συμβολαίων αποτυχημένες επέτρεψε μου να πω οτι κάτι βρωμάει ...
Όταν ο υπηρεσιακός προπονητής αφήνει στον πάγκο τον καλύτερο παίχτη της ομάδας στον προηγούμενο αγώνα για να ξαναβάλει βασικό κάποιον με τον οποίο γελάνε όλοι εκτός απο τον ίδιο επέτρεψε μου να πω οτι όχι κάτι βρωμάει ...
Όταν η ομαδα με τον χειρότερο προγραμματισμό της χρονιάς δεν εχει ακομα προπονητή για την επόμενη και ειναι απούσα απο παντού επέτρεψε μου να πω οτι κάτι βρωμάει ....
Τελικά δεν βρωμάει κάτι .... Η δυσωδία ειναι τόσο μεγάλη που μας εχουν πάρει χαμπάρι όλοι !!! Γελάνε μαζί μας Πρόεδρε
Την λατρεύουμε αυτή την ομαδα Πρόεδρε και κάποιοι απο εμάς θα μείνουμε ψύχραιμοι για αυτά που συμβαίνουν ...
Η ψυχραιμία υπαγορεύει τα εξής ...
Πλήρη στήριξη του συλλαλητηρίου των οπαδών του ΠΑΟΚ !!!
Λύση στο θέμα των χρεών με πόλεμο εώς εσχάτων ... Μπες μπροστά και βάλε στήθια και εμείς απο πίσω ...
Λύση άμεση σε οποιοδήποτε θέμα της πλάκας σαν τα στρέμματα της Θερμής ... Κραξε στα ίσια πριν τις εκλογές με ονόματα γιατι αλλιώς λύση δεν εχει ...
Όσο αφορά την ομαδα σε παρακαλούμε διώξτε τους άσχετους και πάρε σχετικούς ...
Δεν την παλεύουμε άλλο ...
Και κάτι τελευταίο ... Προστάτεψε τα δικά μας παιδιά και την εξέλιξη τους γιατι αν χάσεις δικά μας ταλέντα και πανε και παίξουν Μπαλα σε εχθρούς τότε πλέον δεν θα γλιτώσεις ούτε εσύ απο την κριτική
- desperando
- Επικοινωνία:
Μετα απο μια κακη σε αποτελεσματα χρονια μπορεις (συνηθως) να βγαλεις και θετικα....σε μας ειναι μαλλον αδυνατον....κορμος δεν υπαρχει...δυστυχως εχουμε γινει αρηθ του κοντη...15 παικτες σε καθε μετεγγραφικη περιοδο.....και οσοι αξιζουν λογικα θα χαιρετησουν
Σαββιδη για να παρεις τιτλους δεν πετας απλα τα λεφτα σε ενα βαρελι και αυτα γινονται ομαδες.Για να παρεις τιτλους θελει σωστη δοιηκητικη λειτουργια,ικανα στελεχη και ανθρωπους που ξερουν απο ποδοσφαιρο και δεν κοιταν τον ΠΑΟΚ σαν πατημα για την πολιτικη η προπονητικη τους καριερα.
2 χρονια και μεχρι στιγμης σχεδον ολες οι κινησεις λαθος.Αν δεν ειχες το ονομα και τα φραγκα απο πισω,θα χες παρει ποδι χτες.
Πραγματικα δε μπορω να καταλαβω πως ο μεγαλυτερος επενδυτης που χει ερθει στον ΠΑΟΚ τα τελευταια χρονια καταφερε να κανει τοσα πολλα λαθη σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα.Λες και ο πραγματικος Σαββιδης λειπει και ειναι καποιος σφετεριστης στη θεση του,απλα δε μπορω να διανοηθω κατι αλλο...
2 χρονια και μεχρι στιγμης σχεδον ολες οι κινησεις λαθος.Αν δεν ειχες το ονομα και τα φραγκα απο πισω,θα χες παρει ποδι χτες.
Πραγματικα δε μπορω να καταλαβω πως ο μεγαλυτερος επενδυτης που χει ερθει στον ΠΑΟΚ τα τελευταια χρονια καταφερε να κανει τοσα πολλα λαθη σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα.Λες και ο πραγματικος Σαββιδης λειπει και ειναι καποιος σφετεριστης στη θεση του,απλα δε μπορω να διανοηθω κατι αλλο...
- Sick Bastard
Αχου το μωρέ τον Πόντιο, που θα διαβάζει τις ''μιζέριες'' μας και θα μαυρίσει η ψυχούλα του!!Black_White_Heart έγραψε:αυτοι ειμαστε μιζεροι μιζεροι και παλι μιζεροι... Πρεπει ο Ιβαν να αλαξει την λειτουργια της ΠΑΕ? ναι πρεπει!
πρεπει εμεις να στηριξουμε τον συλλογο μας τις επομενε μερες? ναι πρεπει! αυτα περι "κοιτα τι εκανε στο Ροστοφ" κτλ. ειναι οτι να ναι μην σας πω οτι εμενα η πρωτη μου σκεψη ηταν, οτι ειναι στημενο.. επομενος στοχος ο Ιβαν λοιπον, οσο δεν το πιστευα τοσο περισσοτερο το βλεπω τωρα. Ελπιζω απλα να μην διαβαζει τις μιζεριες μας εδω μεσα ο ποντιος.
και κατι ακομα: οσο ο Ιβαν βαζει και δεν βγαζει απο τον ΠΑΟΚ τοσο θα τον υποστηριζω γιατι μου δινει ελπιδα για το αυριο το οτι ειναι ακομα εδω και τα βαζει με θεους και δαιμονες εμενα μου λεει πολλα! Για σκεφτειτε λιγο τι θα γινει αν ο Ιβαν το παρει το εκ απο τον χοντρο, και ας μην το παρει μωρε μονο και μονο που τον τραβαει στα δικαστηρια θα κανει πολλους να ξανασκεφτουνε τι θα γραψουνε και τι θα πουνε!
Ποιά μιζέρια φίλος;
Γελάνε και τα σκυλιά μαζί μας.
Αυτή τη στιγμή δεν έχεις τίποτα απολύτως.
Ούτε καν θεμέλια.
Σε κανένα επίπεδο.
Διοικητικό;
Προπονητικό;
Αγωνιστικό;
Μεδέν από μεδέν μεδέν.