Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
Η χρόνια τελείωσε. Ειναι εντελώς αποτυχημένη. Η ομάδα όχι απλά δεν εχει κάνει ούτε ένα βήμα μπροστά παίζει να εχει κάνει και βήματα πρως τα πίσω μιας και εχει φορτωθεί παίχτες που ειναι πλέον φανερό οτι πολύ δύσκολα θα βοηθήσουν και του χρόνου. Οπότε μια ειναι η επόμενη κίνηση. Διώχνει όποιον εχει ασχοληθεί έστω και στο ελάχιστο με τον σχεδιασμό αυτού του τερατουργηματος. Οτιδήποτε άλλο θα ειναι ημίμετρο και πλέον θα αρχίζω να πιστεύω οτι ειναι μεγάλο κορόιδο ο Σαββιδης. Απόλυση, όχι ο ανίκανος πρόεδρος να γίνει ανίκανος τεχνικός διευθυντής. Τέλος όλοι. Πρώτα απο εκεί θα ξεκινήσει. Ούτε απο προπονητή ούτε απο παίχτες. Εγώ μ αυτούς στον ΠΑΟΚ μέλλον δε βλέπω και ο Κλοπ με βοηθό τον Γκουαρντιόλα να έρθει...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
Ασπρη μερα θα δουμε μονο με την ρυθμιση των χρεων..
- john4serres

μπραβο Ιβαν , τα βολεψες με αλ-αφουζ
κυπελλο και τσουλου ο βαζελος
Εμένα η απορία μου όλη τη χρονιά είναι κοινή με όλων:
Είναι δυνατόν αγωνιστικά να είμαστε η χαρά του κάθε καναρινιού (πάνε προς το κιτρινάκι οι στολές των κοράκων), εξωαγωνιστικά να δεχόμαστε το ένα χαστούκι μετά το άλλο και να μην την πληρώνει κανείς από τα στελέχη;
Ο Ιβάν είναι δυνατόν να μην έχει γνώση του τί γίνεται; Και τις λεπτομέρειες να μην βλέπει, από τα αποτελέσματα αν κρίνει, πρέπει να φύγουν όλοι από εκεί μέσα.
Ελπίζω να έχουμε ήδη βρει προπονητή, αν και πολύ φοβάμαι ότι πάλι θα τρέχουμε. Και επειδή πολλά θα γραφούν από αρδ περί δυσκολίας μεγάλων παικτών να έρθουν στο υποβαθμισμένο μας πρωτάθλημα (αβαντάροντας έτσι τις δεύτερες "επιλογές" των ¨ειδικών¨ της ΠΑΕ) να θυμίσω ότι ο Λάζοβιτς είναι ένα βήμα πριν την αεκ της β κατηγορίας του υποβαθμισμένου μας πρωταθλήματος.
Είναι δυνατόν αγωνιστικά να είμαστε η χαρά του κάθε καναρινιού (πάνε προς το κιτρινάκι οι στολές των κοράκων), εξωαγωνιστικά να δεχόμαστε το ένα χαστούκι μετά το άλλο και να μην την πληρώνει κανείς από τα στελέχη;
Ο Ιβάν είναι δυνατόν να μην έχει γνώση του τί γίνεται; Και τις λεπτομέρειες να μην βλέπει, από τα αποτελέσματα αν κρίνει, πρέπει να φύγουν όλοι από εκεί μέσα.
Ελπίζω να έχουμε ήδη βρει προπονητή, αν και πολύ φοβάμαι ότι πάλι θα τρέχουμε. Και επειδή πολλά θα γραφούν από αρδ περί δυσκολίας μεγάλων παικτών να έρθουν στο υποβαθμισμένο μας πρωτάθλημα (αβαντάροντας έτσι τις δεύτερες "επιλογές" των ¨ειδικών¨ της ΠΑΕ) να θυμίσω ότι ο Λάζοβιτς είναι ένα βήμα πριν την αεκ της β κατηγορίας του υποβαθμισμένου μας πρωταθλήματος.
ΚΥΝΗΓΑ ΤΟ -3!ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ!ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ -3!ΤΟ ΤΣ.Λ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ!
- koylispontios
32 μύρια έβαλε ο Ιβάν συν 30 μύρια(πάνω-κάτω)τα έσοδα της ομάδας την διετία = 62 μύρια
Είναι πολλά για αυτό το μόρφωμα (διοικητικό-αγωνιστικό)

Είναι πολλά για αυτό το μόρφωμα (διοικητικό-αγωνιστικό)

"Αν αφορά τα πλέι οφ τότε η αντίδραση μου θα είναι πολύ σκληρή."
περασαν 2 βδομαδες σχεδον..που ειναι η αντιδραση?η σκληρη ντε.μηπως εννοουσες τις σοφτ ανακοινωσεις που η επο τις διαβασε κ εκανε κακακια?!ΒΓΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΜΑΣ!ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ -3!ΑΣ ΠΑΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ,ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ!ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ!
περασαν 2 βδομαδες σχεδον..που ειναι η αντιδραση?η σκληρη ντε.μηπως εννοουσες τις σοφτ ανακοινωσεις που η επο τις διαβασε κ εκανε κακακια?!ΒΓΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΜΑΣ!ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ -3!ΑΣ ΠΑΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ,ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ!ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ!
- desperando
- Επικοινωνία:
δεν ξεερω ποια ειναι μεγαλυτερη ηττα, το οτι παρανομα μας αφαιρεσαν 3 βαθμους απο τα πλει οφ χωρις κανεναν λογο ή το οτι σε ενα κλειστο πρωταθλημα 6 αγωνων που καθοριζουν το μελλον της ομαδας καταφερες σε 2 ματς με τον αστερα να παρεις μολις εναν βαθμο ?
να ξερεις ιβαν οσο σουλατσαρουν οι γενιτσαροι μεσα στα γραφεια χαιρι δεν προκειται να δουμε ουτε εμεις αλλα ουε και εσυ.
αν συνεχισεις για πολυ ακομα τα τραγικα λαθη που κανεις δεν θα εχεις καλυτερη μοιρα απο τον μπατμαν
να ξερεις ιβαν οσο σουλατσαρουν οι γενιτσαροι μεσα στα γραφεια χαιρι δεν προκειται να δουμε ουτε εμεις αλλα ουε και εσυ.
αν συνεχισεις για πολυ ακομα τα τραγικα λαθη που κανεις δεν θα εχεις καλυτερη μοιρα απο τον μπατμαν
Πάντως τα δείγματα γραφής του κ.Σαββίδη ως μεγαλομετόχου από την προηγούμενη ομάδα που είχε δεν είναι και πολύ ενθαρρυντικά για το μέλλον της ομάδας μας.Μακάρι να κάνω λάθος.
- Sick Bastard
Ελπίζω, τώρα πια, να κατάλαβες κι εσύ ο ίδιος, ότι ΑΠΕΤΥΧΕΣ, πλήρως φέτος.
Από Παρασκευή περιμένουμε πράξεις κι όχι 4ωρες ομιλίες περί Ροναλντίνιου και άλλων μαλακωδών ιστορίων.
Κάτσε, βρες μια γαμημέμη λύση γι αυτό το συνοθύλευμα που ώρες ώρες μας ντροπιάζει σαν οπαδούς της μεγαλύτερης ομάδας του κόσμου, άσε τα μεγάλα παχιά λόγια και δούλεψε σωστά επιτέλους.
Από Παρασκευή περιμένουμε πράξεις κι όχι 4ωρες ομιλίες περί Ροναλντίνιου και άλλων μαλακωδών ιστορίων.
Κάτσε, βρες μια γαμημέμη λύση γι αυτό το συνοθύλευμα που ώρες ώρες μας ντροπιάζει σαν οπαδούς της μεγαλύτερης ομάδας του κόσμου, άσε τα μεγάλα παχιά λόγια και δούλεψε σωστά επιτέλους.
-
αυτοι ειμαστε μιζεροι μιζεροι και παλι μιζεροι... Πρεπει ο Ιβαν να αλαξει την λειτουργια της ΠΑΕ? ναι πρεπει!
πρεπει εμεις να στηριξουμε τον συλλογο μας τις επομενε μερες? ναι πρεπει! αυτα περι "κοιτα τι εκανε στο Ροστοφ" κτλ. ειναι οτι να ναι μην σας πω οτι εμενα η πρωτη μου σκεψη ηταν, οτι ειναι στημενο.. επομενος στοχος ο Ιβαν λοιπον, οσο δεν το πιστευα τοσο περισσοτερο το βλεπω τωρα. Ελπιζω απλα να μην διαβαζει τις μιζεριες μας εδω μεσα ο ποντιος.
και κατι ακομα: οσο ο Ιβαν βαζει και δεν βγαζει απο τον ΠΑΟΚ τοσο θα τον υποστηριζω γιατι μου δινει ελπιδα για το αυριο το οτι ειναι ακομα εδω και τα βαζει με θεους και δαιμονες εμενα μου λεει πολλα! Για σκεφτειτε λιγο τι θα γινει αν ο Ιβαν το παρει το εκ απο τον χοντρο, και ας μην το παρει μωρε μονο και μονο που τον τραβαει στα δικαστηρια θα κανει πολλους να ξανασκεφτουνε τι θα γραψουνε και τι θα πουνε!
πρεπει εμεις να στηριξουμε τον συλλογο μας τις επομενε μερες? ναι πρεπει! αυτα περι "κοιτα τι εκανε στο Ροστοφ" κτλ. ειναι οτι να ναι μην σας πω οτι εμενα η πρωτη μου σκεψη ηταν, οτι ειναι στημενο.. επομενος στοχος ο Ιβαν λοιπον, οσο δεν το πιστευα τοσο περισσοτερο το βλεπω τωρα. Ελπιζω απλα να μην διαβαζει τις μιζεριες μας εδω μεσα ο ποντιος.
και κατι ακομα: οσο ο Ιβαν βαζει και δεν βγαζει απο τον ΠΑΟΚ τοσο θα τον υποστηριζω γιατι μου δινει ελπιδα για το αυριο το οτι ειναι ακομα εδω και τα βαζει με θεους και δαιμονες εμενα μου λεει πολλα! Για σκεφτειτε λιγο τι θα γινει αν ο Ιβαν το παρει το εκ απο τον χοντρο, και ας μην το παρει μωρε μονο και μονο που τον τραβαει στα δικαστηρια θα κανει πολλους να ξανασκεφτουνε τι θα γραψουνε και τι θα πουνε!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Black_White_Heart την Τετ 14 Μάιος 2014, 20:44, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Δεν πειράζει Ιβάν, τουλάχιστον ο τουιτη είναι καλός φίλος και θα σε φιλοξενήσει στα επίσημα της λεοφλωρου για να δεις τα προκριματικά τσ.λ. από κοντά.