Αστέρας Τρίπολης - Π.Α.Ο.Κ. 14/5 - 17:00 (Ns2)
-
Re: Αστέρας Τρίπολης - Π.Α.Ο.Κ. 14/5 - 17:00 (Ns2)
Ε λίγο αχταρμάς θα παίξουμε με στόχο την κατοχή. Αφού τα ξέρεις.
- sourmenetes
- Moderator
Ο μαρτενς δεξια.PAOK_Antarctica έγραψε:Λάζαρ, Κάτσε, Νάτχο και Μάρτενς μαζί?
Ο Νάτχο θα παίξει δεξιά δηλαδή?
- PAOK_Antarctica
Αχά, ευχαριστώ.
Black Death, απλά το σημερινό ματς είναι αγώνας κινήτρου, το οποίο ο Σκόνδρας το έχει μεγαλύτερο (το κίνητρο πάντα
)από τον Κατσικά που ψάχνει ομάδα.
Black Death, απλά το σημερινό ματς είναι αγώνας κινήτρου, το οποίο ο Σκόνδρας το έχει μεγαλύτερο (το κίνητρο πάντα

- alex ntepo
Αδερφέ πλακίτσα ήταν βασικά...thanos-xanthi έγραψε:ο Μαρτενς μπορει να δειξει και κατιalex ntepo έγραψε:Εδώ ξεκινά ο Μάρτενς, αυτοί σε πείραξαν;
εσυ πες μου τι μπορει να κανει ο Κατσικας
που εχει στανταρ τις 3-4 γκελες με τη μπαλα κατω
και εκτος αυτου το μυαλο του ειναι ηδη αλλου, τελευταιο του ματς ειναι
Αλλά μιας και το συζητάμε, παρόλο που κι εμένα ο Κατσικάς με ανησυχεί πολύ, πιστεύω ότι χρειαζόμαστε ύψος στην άμυνα, κι εν πάσει περιπτώσει, τουλάχιστον αυτουνού είναι η θέση του! Από πού κι ως πού δηλαδή μπορούμε να ελπίζουμε ότι ο Σκόνδρας (τον οποίο σημειωτέον πολλοί εδώ μέσα τον κράζουν και ως δεξί μπακ) θα τα πάει καλύτερα ως στόπερ;
Ο Λίνο χρειάζεται ξεκούραση, θα μας είναι υπερπολύτιμος εναντίον του βάζελου, οπότε θεωρώ λογική τη χρησιμοποίηση του Σπυρόπουλου.
Εμένα λοιπόν ο Μάρτενς είναι αυτός που με προβληματίζει περισσότερο σ'αυτό το σχήμα. Μακάρι να με βγάλει ψεύτη.
- thanos-xanthi
το θεμα ειναι να βγουν τα μαρκαρισματα στα στημενα
εχει υψος ο Κατσικας, αλλα απο κει και περα τιποτα αλλο
ετσι οπως τα καταφεραμε βεβαια βαση σχεδιασμου να έχουμε 2 μονο σεντερ μπακ, τωρα ας τα λουστουμε
ας του ερθει λοιπον μια επιφοίτηση σήμερα, να βοηθήσει να πάρουμε το διπλό
και μετά με το καλό ας πάει στην επόμενη ομάδα
ετσι οπως τα καταφεραμε βεβαια βαση σχεδιασμου να έχουμε 2 μονο σεντερ μπακ, τωρα ας τα λουστουμε
ας του ερθει λοιπον μια επιφοίτηση σήμερα, να βοηθήσει να πάρουμε το διπλό
και μετά με το καλό ας πάει στην επόμενη ομάδα
-
Ε αφού ψάχνει ομάδα, ευκαιρία να εντυπωσιάσει.
Δεν τον θεωρώ καλό μπακ τον Κατσικά, αλλά ο Σκόνδρας, σαν σεντερ μπακ, νομίζω είναι ακόμα χειρότερος.
Γνωστή η αδυναμία του να κρατηθεί στην ευθεία της άμυνα και να πηδήξει (κυριολεκτικά ε).

Δεν τον θεωρώ καλό μπακ τον Κατσικά, αλλά ο Σκόνδρας, σαν σεντερ μπακ, νομίζω είναι ακόμα χειρότερος.
Γνωστή η αδυναμία του να κρατηθεί στην ευθεία της άμυνα και να πηδήξει (κυριολεκτικά ε).
kataramenos5 έγραψε:ΓΧ βαλε Σπυρόπουλο για αρχή.Εκτος αν ο Λινος ειναι όντως ενα Cyborg T-850 όπως φημολογείται και θα αντέξει και για το Σάββατο.
Δινεις και εσυ χαρτακι στον ΓΧ ρε?
Αντε και ο Σπυροπουλος...τον Κατσικα τι τον ηθελες?

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rizla την Τετ 14 Μάιος 2014, 15:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- alex ntepo
Αποκλείεις τον Μάρτενς αριστερά και τον Στοχ δεξιά;sourmenetes έγραψε:Ο μαρτενς δεξια.PAOK_Antarctica έγραψε:Λάζαρ, Κάτσε, Νάτχο και Μάρτενς μαζί?
Ο Νάτχο θα παίξει δεξιά δηλαδή?
Νομίζω ότι ο Μάρτενς ως δεκάρι και αριστερός πλάγιος μας συστήθηκε.
Σωστος ο γειτονας...μαλλον δεξια ο Στοχ θα παει...
ρε γουχού επιμένεις σκόνδρα βασικό και κίτσιου εκτός, ενώ και τα 2χρονα βλέπουν την διαφορά που έχουν οι δυο τους.
μανατζαραέοι, παρεάκια, γνωριμίες τελικά μόνο στη φαντασία μας δεν είναι.
αστείοι.
αστείοι.
- alex ntepo
Ήταν κάποτε κάποιος σοφός που έλεγε "ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟ ΜΠΑΚ". Τελικά εμείς οι άπιστοι δεν τον ακούσαμε και πήραμε κι άλλο μπακ, και να που τελικά και πάλι δε μας φτάσανε...thanos-xanthi έγραψε:το θεμα ειναι να βγουν τα μαρκαρισματα στα στημενα
Πού γειτονεύουμε φίλε, Σαλονίκη ή Δωδεκάνησα;Rizla έγραψε:Σωστος ο γειτονας...μαλλον δεξια ο Στοχ θα παει...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος alex ntepo την Τετ 14 Μάιος 2014, 15:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- buffalobill4
Ή καθαρο 4-3-3, με λαζαρ κατσε, νατχο κεντρο, αριστερα/δεξια στοχ-μαρτενς
Ή 4-4-2 με ρομβο 6αρι Κατσε, 8αρια Νατχο και Λαζαρ δεκαρι Μαρτενς (ή στοχ) και μπροστα Κλαους με τον αλλο να πηγαινει αριστερα-δεξια.
Σεντερ μπακ Κατσικας ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Πιστευω ολοι το λεμε πλεον. Αλλα δεν υπαρχει και αλλο σεντερ μπακ...
Σπυροπουλος, φιλοτιμος αλλα τεχνικα χειροτερος και απο το Σναουτσνερ (αλλα και ο Λινο ΠΟΣΟ να παιξει ο ανθρωπος)
Μαρτενς παιξε λιγο μπαλα αγορι μου σημερα μπας και κερδισουμε. Α και περιμενω πολυ καλυτερο Νατχο απο το προηγουμενο παιχνιδι.
Ή 4-4-2 με ρομβο 6αρι Κατσε, 8αρια Νατχο και Λαζαρ δεκαρι Μαρτενς (ή στοχ) και μπροστα Κλαους με τον αλλο να πηγαινει αριστερα-δεξια.
Σεντερ μπακ Κατσικας ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Πιστευω ολοι το λεμε πλεον. Αλλα δεν υπαρχει και αλλο σεντερ μπακ...
Σπυροπουλος, φιλοτιμος αλλα τεχνικα χειροτερος και απο το Σναουτσνερ (αλλα και ο Λινο ΠΟΣΟ να παιξει ο ανθρωπος)
Μαρτενς παιξε λιγο μπαλα αγορι μου σημερα μπας και κερδισουμε. Α και περιμενω πολυ καλυτερο Νατχο απο το προηγουμενο παιχνιδι.
Ο Λινο θα μπει αν χρειαστει,που δεν το βλεπω να χρειαστει σημερα.
- buffalobill4
Αδερφε, η αποψη μου για τον Σκονδρα ειναι οτι ταβανι του ειναι ο Ατρομητος. Δεν υπαρχει μπακ συγχρονο με τα χαρακτηριστικα του. Μακαρι το καλοκαιρι να τον πουλησουμε. Μπες αν θες και στο θρεντ του να δεις κραξιμο ατελειωτο απο εμενα. Ενω αντιστοιχα ο Κιτσιου μπορει με πολλη δουλεια να γινει ενα πολυ καλο συγχρονο μπακ.tsou έγραψε:ρε γουχού επιμένεις σκόνδρα βασικό και κίτσιου εκτός, ενώ και τα 2χρονα βλέπουν την διαφορά που έχουν οι δυο τους.
αστείοι.
Αλλα ΕΛΕΟΣ. Ακομα δεν ξεκινησε το ματς (για να ανεβασεις σφυγμους-και να εχεις δικαιολογια "εν βρασμω" που στεκει και στο δικαστηριο) και χυνουμε δηλητηριο. Αγαπηστε ρε λιγο την ομαδα μας.
-
Το να στείλεις τον πιο επικίνδυνο παίχτη (Στοχ) σε λάθος θέση (δεξιά) δεν μου φαίνεται και πολύ λογικό.
Αυτό που θα γίνει (λογικά) είναι να έχουμε κάτι σαν ρόμβο στο κέντρο και είτε ο Νάτχο είτε ο Μαρτενς να βγαίνουν προς τα δεξιά, και φυσικά Σκονδρίνιο όλη την πλευρά.
Αυτό που θα γίνει (λογικά) είναι να έχουμε κάτι σαν ρόμβο στο κέντρο και είτε ο Νάτχο είτε ο Μαρτενς να βγαίνουν προς τα δεξιά, και φυσικά Σκονδρίνιο όλη την πλευρά.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος black death την Τετ 14 Μάιος 2014, 15:33, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.