ΕυχαριστωΑποστόληςΑ έγραψε:Εμείς 17:00 και ο ΠΑΟ 19:15
Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
- paokovios1974
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
desperando έγραψε:καλα ποιος εξυπνος σκεφτηκε να διεξαχθει επαγγελματικο παιχνιδι ποδοσφαιρου μεσα μαιου στης 5 η ωρα?ΑποστόληςΑ έγραψε:Εμείς 17:00 και ο ΠΑΟ 19:15
Στη Τριπολη εχει κρυο ακομα μια χαρα θα ειναι ο καιρος και σιγουρα με περισσοτερη δροσια απο των 19.15 παιχνιδι της λεωφορου.
Οχι οτι δεν συμφωνω μαζι σου απλα μιλαω εκ πειρας.
ο Αντελίνο είναι στην προεπιλογή της Πορτογαλίας για το μουντιάλ!!! Μπράβο παλίκαρε τα κατάφερες και επανήλθες!

-
Asimos
- efthimis_paok
Τρομερη φαση και δοκαρι για τον βαζελο μετα απο τραγικο λαθος του Σηφακη...
- efthimis_paok
Καθυστερήσεις στο τέλος για να κρατήσει το x στο τέλος ο βαζελος.
-
Black_White_Heart
Μια ερωτηση ρε παιδια, ποιος ειπε οτι ο βαζελος θα παρει αδεια απο την UEFA για να παιξει και ευρωπη? βασικα ποιος ειπε οτι θα παρει αδεια για την Ελλαδα απο την ΕΠΟ? αα σορυ ξεχαστικα " μπανανια εδω"....
- desperando
- Επικοινωνία:
Δηλαδή παίζει να μην πάρει άδεια για Ευρώπη και να πάει τσ.λ. ο δεύτερος?? Δηλαδή ο αστέρας??
Στους ομίλους ελ δεν μπαίνει κανείς από του αστέρα και ατρόμητο. Είναι στους ομίλους των αδυνάτων και είναι δύσκολο.
Ο βάζελος νομίζω ότι εύκολα ή δύσκολα θα πάρει το οκ από τον μισέλ οπότε...
Ο βάζελος νομίζω ότι εύκολα ή δύσκολα θα πάρει το οκ από τον μισέλ οπότε...
- trel@menos
ο βαζελος ΑΝ παρει την αδεια απο ουεφα θα ναι στους αδυνατους του τριτου προκριματικου οποτε λογικα θα παει πλει οφ γιουροπα οπου θα ναι ισχυρος. εκει θα ειμαστε εμεις ισχυροι και οι αστερας ατρομητος ανισχυροι αν φτασουν ως εκει.
το θεμα ειναι θα την παρει την αδεια? σε ανυποπτο χρονικο σημειο πριν κατι βδομαδες πηρε το ματι μου οτι ο αλαφου κυκλοφορησε τα διαρκειας της επομενης χρονιας πριν τελειωσει αυτη στα προτυπα και καλα ευρωπαικων ομαδων. εγω το μεταφραζω σαν: καιγεται η σουφρα μας για εσοδα γιατι πρεπει να παρουσιασω και κατι για να παρω αδεια απο την ουεφα.
και αν κρινω απο το οτι ειχε γινει μεγαλο ζητημα πριν τα πλει οφ για τον αν θα παρει αδεια απο την επο για το ελλαντα μαλλον θα μας απασχολησει εντονα αυτο το θεμα σε λιγες μερες.
η πλακα θα ναι παντως να βγει δευτερος ο αστερας και να τραβαμε τι κωλοτριχες μας ολοι μαζι.
το θεμα ειναι θα την παρει την αδεια? σε ανυποπτο χρονικο σημειο πριν κατι βδομαδες πηρε το ματι μου οτι ο αλαφου κυκλοφορησε τα διαρκειας της επομενης χρονιας πριν τελειωσει αυτη στα προτυπα και καλα ευρωπαικων ομαδων. εγω το μεταφραζω σαν: καιγεται η σουφρα μας για εσοδα γιατι πρεπει να παρουσιασω και κατι για να παρω αδεια απο την ουεφα.
και αν κρινω απο το οτι ειχε γινει μεγαλο ζητημα πριν τα πλει οφ για τον αν θα παρει αδεια απο την επο για το ελλαντα μαλλον θα μας απασχολησει εντονα αυτο το θεμα σε λιγες μερες.
η πλακα θα ναι παντως να βγει δευτερος ο αστερας και να τραβαμε τι κωλοτριχες μας ολοι μαζι.
- sourmenetes
- Moderator