Παναθηναικος - ΠΑΟΚ 89-83,Σχολια & παραλειπομενα
- sourmenetes
- Moderator
Re: Παναθηναικος - ΠΑΟΚ 13-05-2014 21:30 ΝΕΡΙΤ
Εχουν σχεδον ολοι μας οι ψηλοι 3 φαουλ...Τα μοιρασανε σαν μαρουλοφυλλα τα φαουλ..
Γαμω τα παντα τους μια ζωη τα ιδια,δεν σε αφηνουν να τους κοντραρεις..φαουλ με το παραμικρο φυσημα ενω αυτοι παιζουν κατς..και 3 βηματα το τελευταιο καλαθι του Διαμαντιδη..
- trel@menos
δωστε και κανα φαουλ στο βαζελο ρε κορακες. κριμα ειναι.
ο μαυροκεφαλιδης εκτος απο ρεκορ ποντων παει και για ρεκορ κερδισμενων φαουλ. σε καθε επαφη του δινουν φαουλ. εχει φορτωσει 3 παικτες με 3 φαουλ.
ο μαυροκεφαλιδης εκτος απο ρεκορ ποντων παει και για ρεκορ κερδισμενων φαουλ. σε καθε επαφη του δινουν φαουλ. εχει φορτωσει 3 παικτες με 3 φαουλ.

Ρε παιδιά τι περιμένατε; Αντικειμενική μετάδοση και διαιτησία;! Εδώ δεν τα είδαμε αυτά όταν είχαμε και ομαδάρα στο μπάσκετ! Οπότε όσο αντέξουμε με τα φάουλ θα το παλέψουμε! Εγώ πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος άσχετα με την κατάληξη του ματς! Μπράβο σε όλους στην ομάδα!!!
- john4serres
Γελαει ο κοσμος ρε τσογλανια.. και τωρα θα πουμε το κλασικο... τι θα γινοταν αν ειχαμε εσοδα.....
Ποσο ελεεινοι μπορει να ειναι ρε π@υστη μου.......
ΡΕ Μ@ΑΛΑΚΕΣ.....ΕΧΕΤΕ 25ΠΛΑΣΙΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ?....
ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!
ΡΕ Μ@ΑΛΑΚΕΣ.....ΕΧΕΤΕ 25ΠΛΑΣΙΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ?....
ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!
Μπράβο ρε μάγκες..όσο αντέξετε..πολύ καλή εμφάνιση..το φάουλ που μοιράζονται σαν στραγάλια ήταν αναμενόμενα όπως και η εμετική μετάδοση.
ΥΓ Θέλω πολύ να πω κάτι για τα ζογκλερικα με τα οποία φαγώθηκε ο speaker αλλα κρατιέμαι..σε περίπτωση όμως που γίνει κανα τρελό και κερδίσουμε ρε χατζηγεωργιου,την έβαψες!!!
ΥΓ Θέλω πολύ να πω κάτι για τα ζογκλερικα με τα οποία φαγώθηκε ο speaker αλλα κρατιέμαι..σε περίπτωση όμως που γίνει κανα τρελό και κερδίσουμε ρε χατζηγεωργιου,την έβαψες!!!
Oτι γινετε και στην μπαλα που εχουμε..Dimg4 έγραψε:Γελαει ο κοσμος ρε τσογλανια.. και τωρα θα πουμε το κλασικο... τι θα γινοταν αν ειχαμε εσοδα.....
Παντως οτι και να γινει σημερα,χασουμε-κερδισουμε εγω ειμαι ευχαριστημενος με τα παιδια..50 ποντους στο ΟΑΚΑ τον βαζελο δεν τον εβαλε κανεις φετος..Εκπληκτικα ποσοστα ευστοχιας εχουν τα παιδια οπως βεβαια και στα περισσοτερα παιχνιδια..Τωρα βεβαια στο δευτερο θα βγει η κουραση και θα φανει η ελλειψη παγκου που εχουμε (ας ειναι καλα τα κορακια) σε σχεση με βαζελο..Αυτη την ομαδα παντως την γουσταρω..Ειναι παλικαρια με ψυχη και @ρχιδι@..
ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ

Αλήτες σχολιαστές Είναι απερίγραπτο το θράσος τους!
Ουστ ρε!
Ουστ ρε!
Για κλαματα ειναι ο σχολιασμος... τσογλανια της ερτ. Τα κλαματα θα βαλουν ετσι και χασει ο βαζελος. Εκεινος ο φουστης με την ισιωτικη στο μαλλι.
Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk