14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από obanebane »

Realcon έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:ηταν στις φασεις,μπραβο για το γκολ, και τυχερος που το δωσε οφσάιντ γιατι η πασα κοντρολ ηταν αθλια...
Κάνεις λάθος!!!
Κοίτα την φάση από το nova και θα δεις ότι δίνει μπαλιά στον Κλαους. Και εκείνος σταματά και τον δείχνει τον επόπτη.
Κοίτα το και θα με θυμηθείς.

Μου αρεσει ρε Αυστραλε που λες στον αλλον οτι κανει λαθος και οτι θα σε θυμηθει κιολας,τη πασα του ουτε ο Karl Lewis δεν τη προλαβαινε.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

desperando έγραψε:
guardian4 έγραψε:
desperando έγραψε: ο μονος τροπος για να αλλαξεις στατους ειναι οι ομιλοι του τσου λου και κανενα κυπελακι που πηρε μεχρι και η λαρισα

Για να μπουμε ομιλους τσ.λ ειναι πολυ δυσκολο εγχειρημα, και το μαθαινουμε καθε χρονια με τον δυσκολο τροπο.
Πρεπει να εχεις ομαδα που να μασαει σιδερα, ας μην ειναι ακριβη, γιατι ΠΑΟΚ εισαι, αλλα πρεπει να ειναι ΟΜΑΔΑ. Φετος ειμασταν τυχεροι που οι αλλοι πιαστηκαν για στημενους αγωνες(στον τριτο προκριματικο), γιατι στα δυο ματς, μας ειχαν κανει γιογιο.
Οταν παλι δε ειχαμε την καλυτερη ομαδα του ΠΑΟΚ της τελευταιας δεκαετιας, στον τριτο (κιολας)προκριματικο χασαμε(αδικως μεν) απο τον αγιαξ.

ΠΑΟΚ εισαι ομως και τους γ@μας αμα λαχει, ας εχεις ομως πρωτα ΟΜΑΔΑ.

Απ τη στιγμη που κατεβηκα τελικο φιλε ντεσπε ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ θελω να το σηκωνω, εγω δεν ειμαι ομαδα β εθνικης που βολοδερνω στα χωρια και ανεβοκατεβαινω τις εθνικες σαν το ανσανσερ, και παω για μπανια πριν το πασχα, και θα παιζω τρομπετες και κλαρινα.

Επισης ντεσπε παιζουμε, πλει οφ σουπερι λιγκ, για να παιξουμε προκριματικα τσ.λ , για να μπουμε ομιλους τσ.λ.
Εχουμε ακομα δρομο για να πουμε τι ειναι σημαντικο και τι οχι.
Προς το παρων απο τα πλει οφ των πλει οφ των ομιλων , ειναι πιο σημαντικο το οτι ο φιλος μας ο τακης, ο γνωστος τακης της καρδιας μας, μας στερησε το κυπελο.
θα σου απαντησω λακωνικα γιατι ειναι και η ωρα δυσκολη
φετος δεν μπηκα ομιλους για δεκα εκατοστα και αυτο θα πρεπει να ειναι οδηγος.
απο του χρονου θα ειμαστε στο γκρουπ των ισχυρων στον πρωτο προκριματικο του τσου λου,αρα θα εχουμε και περισσοτερες πιθανοτητες τουλαχιστον για το ταλιρο αν μπουμε στα πλει οφ του τσου λου.
σιγουρα ακομα δεν εχει τελειωσει τιποτα στα ελληνικα πλει οφ αλλα το οτι ειμαστε ακομα στο κολπο εχει βαλει το χερακι του κατα ενα μεγαλο ποσοστο και ο ΄΄τακης΄΄
και γω ηθελα αφου κατεβηκαμε μετα απο δεκα χρονια σε τελικο να το παρουμε αλλα δυστυχως παιξαμε τελικο την εβδομαδα που τα φαβοροι χανανε και με μεγαλο σκορ κι ολας
και σιγουρα ο ΄΄τακης ΄΄ δεν ηταν ο μοναδικος λογος που χασαμε
αλλα να ξερεις μην μασας απο δω και περα θα κατεβεις σε πολλους ακομα τελικους

Και γω θελω να πιστευω οτι θα κατεβαινουμε απο δω και περα κατω χωρις ομως πρασινες παραφωνιες..
Πολλοι κρυβονται πισω απο το προβλημα "κωδικος σαλπιγγιδης" και καποτε πρεπει να παμε στο επομενο βημα.
Το θεμα αυτο εχει γινει γορδιος δεσμος και πρεπει να κοπει, οπως και ολα τα αμφιλεγομενα, αγωνηστικο-διοικητικα προσωπα. Το λεω απο περσι ισως και πιο πισω και δεν λεμε να το καταλαβουμε.

Ας οψεται η επομενη χρονια που θα ειναι η πρωτη χρονια ενος τριετους πλανου , για τριτη φορα :lol:
Στο ιδιο εργο θεατες, μαλιστα για αλλη μια φορα στο εργο θα παιζουν ο χατζιαβάτης , το κολλητηρι και ο σταυρακας.

GOOD WINES
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Στο να μισούμε είμαστε πρώτοι.
Στο να αγαπούμε τελευταίοι.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

obanebane έγραψε:
Realcon έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:ηταν στις φασεις,μπραβο για το γκολ, και τυχερος που το δωσε οφσάιντ γιατι η πασα κοντρολ ηταν αθλια...
Κάνεις λάθος!!!
Κοίτα την φάση από το nova και θα δεις ότι δίνει μπαλιά στον Κλαους. Και εκείνος σταματά και τον δείχνει τον επόπτη.

Μου αρεσει ρε Αυστραλε που λες στον αλλον οτι κανει λαθος και οτι θα σε θυμηθει κιολας,τη πασα του ουτε ο Karl Lewis δεν τη προλαβαινε.
Να υποθέσω ότι εσύ είδες την φάση; ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ !!!
http://www.novasports.gr/MCPostGame.asp ... rettyPhoto
Πρόσεχε την κίνηση του Αθανασιάδη που του κάνει νόημα για τον επόπτη ότι σήκωσε το σημαιάκι. 02:34 και μετά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Realcon την Τρί 13 Μάιος 2014, 12:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Στο να μισούμε είμαστε πρώτοι.
Στο να αγαπούμε τελευταίοι.
+1926
Άβαταρ μέλους
fwtis

Δημοσίευση από fwtis »

Συνεχεισε να βρίσκεις δίχτυα θα κάνει καλό σε εμάς και σε εσένα!
Άβαταρ μέλους
obanebane

@Realcon Οχι απλα την ειδα την χιλιοειδα,εχω γραψει το παιχνιδι (εχω nova multiview) η προθεση του ηταν να δωσει πασα με τη μια δεν το αμφισβητει κανενας αυτο,τη πασα ομως που του βγηκε την αμφισβητουνε και οι τυφλοι.
Αυτα τα αποκλειεται με κεφαλαια γραμματα δεν ξερω σε τι ωφελουν,εσυ μπορει να ξερεις καλυτερα.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Realcon έγραψε:
obanebane έγραψε:
Realcon έγραψε: .....

Κάνεις λάθος!!!

Να υποθέσω ότι εσύ είδες την φάση; ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ !!!
http://www.novasports.gr/MCPostGame.asp ... rettyPhoto
Πρόσεχε την κίνηση του Αθανασιάδη που του κάνει νόημα για τον επόπτη ότι σήκωσε το σημαιάκι. 02:34 και μετά
Μαζί σου αυστραλέ.
Ο Κλάους σταμάτησε όταν άκουσε το οφσάιντ και δεν ακολούθησε την φάση.
Αν την ακολουθούσε, η πάσα ήταν πάρε-βάλε. ;)
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

obanebane έγραψε:@Realcon Οχι απλα την ειδα την χιλιοειδα,εχω γραψει το παιχνιδι (εχω nova multiview) η προθεση του ηταν να δωσει πασα με τη μια δεν το αμφισβητει κανενας αυτο,τη πασα ομως που του βγηκε την αμφισβητουνε και οι τυφλοι.
Αυτα τα αποκλειεται με κεφαλαια γραμματα δεν ξερω σε τι ωφελουν,εσυ μπορει να ξερεις καλυτερα.
μπανε την πασα την επαιρνε ανετα ο κλαους αν δεν σταματουσε
Άβαταρ μέλους
obanebane

Με τιποτα επιμενω ηταν εντελως λαθος η πασα,μικρη σημασια εχει ομως καποιοι το βλεπουμε ετσι καποιοι αλλοι οχι.
Ξερετε πολυ καλα οτι απο τη μερια μου δεν υπαρχει καμια εμπαθεια για τον Σαλπιγγιδη,κρινω με βαση αυτα που βλεπω στο γηπεδο αυτα για αποφυγη παρεξηγησεων.
Για μια πασα δεν θα τσακωθουμε κιολας.
dtown

Δημοσίευση από dtown »

Θα την προλαβαινε ο Κλαους..καπου στη γραμμη του πλαγιου αουτ.Αθλια πασα,χαρακτηριστικη της τεχνικης που ΔΕΝ εχει ο αρχηγος μας.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Το οτι ο Κλαους δαμαρτυρεται στον εποπτη και φρεναρει δεν αποτελει αποδειξη οτι θα προλαβαινε την πασα.
Ομοιως με τον Κλαους, φρεναρει ενστικτωδως και ο Σηφακης.
Ειμαι σαφως με τον φιλο εκ Κορινθιας στο debate.
Απο εκει και επειτα, ο Σαλπιγγιδης βοηθησε σαφως στην ανατροπη, χωρις να ειναι ο κυριος πρωταγωνιστης της.
Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

john4serres έγραψε:[youtube]FwdO4S_Lt8Q[/youtube]

top class player
position : striker & right winger

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ρε τον Τάκη
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

obanebane έγραψε:@Realcon Οχι απλα την ειδα την χιλιοειδα,εχω γραψει το παιχνιδι (εχω nova multiview) η προθεση του ηταν να δωσει πασα με τη μια δεν το αμφισβητει κανενας αυτο,τη πασα ομως που του βγηκε την αμφισβητουνε και οι τυφλοι.
Απλά έμφαση στο ότι δεν θα είδες την φάση εκεί κολλάνε τα κεφαλαία γράμματα.
Sorry!
Η φάση είναι καθαρή για μένα. Κάπως θολή για σένα δεν χάλασε ο κόσμος.
____________________________________________________________________________________________________

fwtis έγραψε:Συνεχεισε να βρίσκεις δίχτυα θα κάνει καλό σε εμάς και σε εσένα!
Σωστά!!!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ποδοσφαιρικα δεν.........δυστυχως τριτη αλλαγη και αν
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”