9.Lucas Pérez Martínez

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Athens

Re: 10.Lucas Pérez Martínez

Δημοσίευση από Athens »

Dimg4 έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:Το χω ξαναπει, οι ασσίστ δε μου λένε τίποτα ούτε τα γκολ.
Παίξε σωστά με πάθος κι ας μην δώσεις ούτε μία ασσίστ..
:lol:
ξεκιναμε απο τα βασικα, πασαρε στον διπλανο σου που βρισκεται 1,5 μετρο αποσταση, σωστα την μπαλα...
θα χεις κανει αρκετα ποτηρια και μπουκαλια να παραμεινουν στην θεση τους...
καντο ομως, πασαρε σωστα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Athens την Κυρ 11 Μάιος 2014, 13:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Ο ένας γελάει, ο άλλος λέει για Μπορέλι (!) :shock:
κι ο άλλος λέει να φέρουμε τον Τόργκελε λες κι αυτό είπα.
Αμπαλαέο.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

τσιριγώτης έγραψε:
paokovios1974 έγραψε:
τσιριγώτης έγραψε:Καλύτερα παράτα μας
βρες καλυτερο αυτη την στιγμη απο δεξια και τοτε ας μας παρατησει
Εκεί καταντήσαμε,να λέμε Πώς το καλύτερο δεξί εξτρεμ της ομάδας να είναι ο Λούκας. Για αυτό κ είμαστε σε αυτή την θέση,να θεωρείται ντέρμπι το ματς με ατρόμητο κ αστέρα
Το ιδιο πραγμα λεμε φιλε μου μην ανησυχεις και γω τα ιδια ονειρα εχω με σενα για τον ΠΑΟΚ το γεγονος ειναι αυτο ομως αυτη τη στιγμη ειναι το καλυτερο σου δεξι εξτρεμ
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Sick Bastard έγραψε:Ο ένας γελάει, ο άλλος λέει για Μπορέλι (!) :shock:
Αμπαλαέο.
Sorry και πάλι αλλά όταν λές ότι δεν σε νοίαζει αν σκοράρει και αν βγάζει ασσιστ αλλά δείξε πάθος... εννοείς αυτό ακριβώς που λες.
Αν εννοούσες κάτι αλλό θα έλεγες πχ. "Μπράβο για τα γκολ και τις ασσιστ αλλά πρέπει να παίζεις με περισσότερο πάθος..." και θα με έβρισκες σύμφωνο 100%!
Και ότι σου δίνουν κάποιοι παραδείγματα παιχτών με πάθος αλλά προσφορά μηδέν, παίχτες που την 1η χρονιά ήταν ανύπαρκτοι και μετά βγάλαν μάτια ή γελάνε (πράγμα που θεωρώ λάθος αντίδραση)... δεν είναι αυτοί αμπαλαέο αλλά ή κάτι καταλαβαίνεις/είπες/έγραψες λάθος...
Athens έγραψε:ξεκιναμε απο τα βασικα, πασαρε στον διπλανο σου που βρισκεται 1,5 μετρο αποσταση, σωστα την μπαλα...
θα χεις κανει αρκετα ποτηρια και μπουκαλια να παραμεινουν στην θεση τους...
καντο ομως, πασαρε σωστα...
Παίχτης με περίπου 10-15 ασσίστ στη σεζόν δεν είναι λογικό να μην ξέρει να πασάρει σωστά... μη τα ισοπεδώνουμε και όλα. Απλά παίζει μπάλα αλάνας και δεν έχει καθαρό μυαλό... Για αυτό είναι υπεύθυνος ο προπονητής και μόνο! Αυτός πρέπει να τον ηρεμήσει/χαλαρώσει και να του δείξει τι πρέπει να κάνει...
Όταν πάρουμε λοιπόν έναν προπονητή που να έχει όρεξη να ασχοληθεί μαζί του και να τον εμπνεύσει... και εννοείτε να τον αφήσουμε να δουλέψει... είμαι σίγουρος ότι θα δούμε άλλον Lucas.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Sick Bastard έγραψε:Ο ένας γελάει, ο άλλος λέει για Μπορέλι (!) :shock:
Αμπαλαέο.
Σικ πες μας τωρα οτι δεν καταλαβαμε και τι ειπες :mrgreen:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ειπε οτι δν μετρανε τα γκολ και οι ασιστ. Παθος θελει να δει και ας μην κανει τιποτα απο τα παραπανω. Τι δεν καταλλλαβαινεις; ουτε ο τοργκελε ειναι σε αυτη την κατηγορια γιατι ειχε βαλει ενα γκολ στο 2-3 με γαυρο με κεφαλια.... αλλα το παθος ξεχειλιζε.
Αλεο
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Sick Bastard έγραψε:Το χω ξαναπει, οι ασσίστ δε μου λένε τίποτα ούτε τα γκολ.
Παίξε σωστά με πάθος κι ας μην δώσεις ούτε μία ασσίστ.
Παίξε όμως.
Αλλιώς παράτα μας.
Τώρα πως προκύπτουν αυτά που λέτε, δεν ξέρω.

Αυτό είπα.

Και φυσικά είναι τυχαίο, που στα playoff αυτά, που η ομάδα παλεύει μόνη της
που έχει παίξει ένα κεκλεισμένων, έχει παίξει 2 φορές εκτός έδρας, που θα ήταν καβάλα στο άλογο τώρα αν δεν είχε τους -3
ο παίχτης 15 ασσίστ και 15 γκολ είναι απών ακόμα κι όταν δεν είναι ''τραυματίας'' ή έχει κάρτες.
Δεν λείπει σε κα-νε-ναν.

Συνεχίστε να γελάτε και να λέτε για Μπορέλι και Τόργκελε.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

:lol: μπορελι τοργκελε
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

“Γελά δ' ο μωρός καν τι μη γελοίον εί”
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Sick Bastard έγραψε:“Γελά δ' ο μωρός καν τι μη γελοίον εί”
Σε ευχαριστω πολυ τιμη μου να με αποκαλεις ετσι ειδικα εσυ που αποκαλεις τον εαυτο σου αρωστο καθαρμα
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Δημοσίευση από alex ntepo »

Sick Bastard έγραψε:Και φυσικά είναι τυχαίο, που στα playoff αυτά, που η ομάδα παλεύει μόνη της
που έχει παίξει ένα κεκλεισμένων, έχει παίξει 2 φορές εκτός έδρας, που θα ήταν καβάλα στο άλογο τώρα αν δεν είχε τους -3 ο παίχτης 15 ασσίστ και 15 γκολ είναι απών ακόμα κι όταν δεν είναι ''τραυματίας'' ή έχει κάρτες.
Δεν λείπει σε κα-νε-ναν.
Ακριβώς, οι αριθμοί είναι αριθμοί, λένε πάντα την αλήθεια, αλλά λένε ΜΙΑ αλήθεια. Υπάρχει κι άλλη αλήθεια για τον Λούκας, την έχει περιγράψει ο Sick πολύ σωστά, το έχω αναφέρει κι εγώ στο παρελθόν. Αλλα για να μην πολυλογούμε, τα play-off άνευ (ή με ολίγον από) Λούκας τα βλέπουμε (έκανε "καταπληκτική" εμφάνιση με τον Αστέρα αν δεν κάνω λάθος). Για φανταστείτε τώρα και τα play-off άνευ Στοχ, Λίνο, Κλάους, Σάλπι ακόμα και άνευ Κάτσε. Για να ξεχωρίζουμε τους απαραίτητους από τους "απαραίτητους".
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

alex ntepo έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:Και φυσικά είναι τυχαίο, που στα playoff αυτά, που η ομάδα παλεύει μόνη της
που έχει παίξει ένα κεκλεισμένων, έχει παίξει 2 φορές εκτός έδρας, που θα ήταν καβάλα στο άλογο τώρα αν δεν είχε τους -3 ο παίχτης 15 ασσίστ και 15 γκολ είναι απών ακόμα κι όταν δεν είναι ''τραυματίας'' ή έχει κάρτες.
Δεν λείπει σε κα-νε-ναν.
Ακριβώς, οι αριθμοί είναι αριθμοί, λένε πάντα την αλήθεια, αλλά λένε ΜΙΑ αλήθεια. Υπάρχει κι άλλη αλήθεια για τον Λούκας, την έχει περιγράψει ο Sick πολύ σωστά, το έχω αναφέρει κι εγώ στο παρελθόν. Αλλα για να μην πολυλογούμε, τα play-off άνευ (ή με ολίγον από) Λούκας τα βλέπουμε (έκανε "καταπληκτική" εμφάνιση με τον Αστέρα αν δεν κάνω λάθος). Για φανταστείτε τώρα και τα play-off άνευ Στοχ, Λίνο, Κλάους, Σάλπι ακόμα και άνευ Κάτσε. Για να ξεχωρίζουμε τους απαραίτητους από τους "απαραίτητους".
Υπαρχει η αληθεια σου υπαρχει η αληθεια μου και υπαρχει και το γεγονος που αποτυπωνεται με τους αριθμους και αυτο ειναι αληθεια ειτε θελετε να το καταλαβετε ειτε οχι
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

paokovios1974 έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:“Γελά δ' ο μωρός καν τι μη γελοίον εί”
Σε ευχαριστω πολυ τιμη μου να με αποκαλεις ετσι ειδικα εσυ που αποκαλεις τον εαυτο σου αρωστο καθαρμα
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Still, way better than you.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Ετσι ειναι αφου ετσι λετε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”