Σοβαρα τωρα ε; εχει 2 σελιδες γελοιοποιουν με ηλιθια βιντεακια εναν βασικο παικτη τη στιγμη που κρινονται ολα και μου λες να μην ειρωνευομα;sourmenetes έγραψε:dimg4 δε χρειαζεται να προκαλεις...
Γραψε το μπραβο χωρις να προκαλεις.
Σοβαρα τωρα ε; εχει 2 σελιδες γελοιοποιουν με ηλιθια βιντεακια εναν βασικο παικτη τη στιγμη που κρινονται ολα και μου λες να μην ειρωνευομα;sourmenetes έγραψε:dimg4 δε χρειαζεται να προκαλεις...
Δε γελοιοποιειται κανεις...Dimg4 έγραψε:Σοβαρα τωρα ε; εχει 2 σελιδες γελοιοποιουν με ηλιθια βιντεακια εναν βασικο παικτη τη στιγμη που κρινονται ολα και μου λες να μην ειρωνευομα;sourmenetes έγραψε:dimg4 δε χρειαζεται να προκαλεις...
Οκ φιλε. Ας συνεχιστει το χομπι
sourmenetes έγραψε:dimg4 δε χρειαζεται να προκαλεις...
Κι ομως εχει δικαιο ο φίλος Σουρμενιτη .....ολοι ξέρουμε οτι καποιοι τον εχουν στοχοποίημενο και στην οποία ΣΤΡΑΒΗ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΛΗ τους την εμπάθεια ......ΜΠΡΑΒΟ ΛΟΙΠΟΝ στον ΣΑΛΠΙ , για την αγωνιστικότητα του και τα ψυχικά αποθέματα που εχει ....σήμερα βοήθησε πολυDimg4 έγραψε:Σοβαρα τωρα ε; εχει 2 σελιδες γελοιοποιουν με ηλιθια βιντεακια εναν βασικο παικτη τη στιγμη που κρινονται ολα και μου λες να μην ειρωνευομα;sourmenetes έγραψε:dimg4 δε χρειαζεται να προκαλεις...
Οκ φιλε. Ας συνεχιστει το χομπι
Βρε γιατι τέτοια λόγια αφού ξέρεις καλα οτι ο ΣΑΛΠΙ φταίει για την καθε αποτυχία μας ειναι ίντριγκαδορος μην σε πω οτι και στα μνημόνια ειδικα στο πρώτο εχει πολυ μεγάλη συμμετοχήhasio_john έγραψε:Σάλπι, σ' ευχαριστούμε (και πάλι) για την συνεισφορά σου στην σημερινή νίκη!!
Μακάρι να σε έχουμε και του χρόνου...