Διακοπές
Re: Καλοκαιρινές διακοπές ...
Eδω εχει τα δρομολογια.
http://www.nel.gr/routes/dromologia/lau ... abala.html
ελπιζω να ισχυουν.
οσο για τιμη δεν ξερω,αλλα κανενα 35 να το εχεις απολη μεταβαση πιστευω...
http://www.nel.gr/routes/dromologia/lau ... abala.html
ελπιζω να ισχυουν.
οσο για τιμη δεν ξερω,αλλα κανενα 35 να το εχεις απολη μεταβαση πιστευω...
- sourmenetes
- Moderator
Μη διστασεις να δωσεις ενα 10ρικο, και παρε καμπινα, αξιζει καθε ευρω
Στο πηγαινε δεν ειχα παρει, στο ελα με εσωσε... Και κατα 99% το ελα θα ειναι βραδυ

Πουλααακια μου.. Και ταξιδακια οι μοντρειτορς ε.. Ε ρε λαε του ΠΑΟΚ που παν τα λεφτα σου..sourmenetes έγραψε:Για δουλεια είναι...![]()

- sourmenetes
- Moderator
Βρε και 20 δινω..Το αεροπλανο εχει κανενα 130 πηγαινε ελα..pgetsos έγραψε:Μη διστασεις να δωσεις ενα 10ρικο, και παρε καμπινα, αξιζει καθε ευρωΣτο πηγαινε δεν ειχα παρει, στο ελα με εσωσε... Και κατα 99% το ελα θα ειναι βραδυ
Φανταζομαι οτι καραβι με καμπινα με κανενα 70-80 ευρω ειμαι οκ..
guardian μην προβαινεις σε αποκαλυψεις...

Re: Απ: Καλοκαιρινές διακοπές ...
Έψαξες την εταιρεία SKY EXPRESS;
Εγώ πάω 4 φορές το χρόνο, απο Θεσσαλονίκη, με καλές τιμές.
Ψάξτο λίγο.
Στάλθηκε από το GT-I8190 μου
Εγώ πάω 4 φορές το χρόνο, απο Θεσσαλονίκη, με καλές τιμές.
Ψάξτο λίγο.
Re: Απ: Καλοκαιρινές διακοπές ...
Πετάει σίγουρα απο Αθήνα, αλλά δεν ξέρω προορισμούς. Εγώ για Λήμνο πετάω αποΘεσσαλονίκη και Μυτιλήνη.
Γεια σας φίλοι μου! Είμαι νέος στην παρέα σας αλλά παλιός φίλος του ΠΑΟΚ! Φέτος δεν με βλέπω να πηγαίνω πουθενά θα με φάει η ζέστη της πόλης. Όλοι οι άλλοι που θα φύγετε καλώς να πάτε 

-
Παιδιά όποιος έχει σκοπό να κατέβει Κύθηρα,θα χαρώ να τον εξυπηρετησω δίνοντας πληροφορίες ή οτιδήποτε άλλο
- sourmenetes
- Moderator
Παιδες εχει καποιος κλεισει εισητηρια με airfasttickets???Μου εχουν στειλει κατι εκπτωτικα κουπονια..Ξερετε αν ισχυουν???
- ΑποστόληςΑ
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα πάω στην Τήνο, λόγω εξοχικού.
(τι τραβάω ο φουκαράς...)
(τι τραβάω ο φουκαράς...)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Παρ 09 Μάιος 2014, 11:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sunnyblack
Είχα κλείσει εγώ βράδυ 16ης Απρίλη για Αθήνα και αυθαίρετα το επόμενο πρώί σκάει mail οτι δεν ισχύει η κράτησή μου.sourmenetes έγραψε:Παιδες εχει καποιος κλεισει εισητηρια με airfasttickets???Μου εχουν στειλει κατι εκπτωτικα κουπονια..Ξερετε αν ισχυουν???
Αυτή ήταν η σύντομη εμπειρία και ποτέ ξανά..
Να πω και εγώ γιατί πολύ μας εκνεύρισαν οι τύποι...
Βλέπουμε προσφορά 10€ εάν κάνεις share στο FB κλπ, κάνουμε, και μετά έρχεται μήνυμα οτι η προσφορά ισχύει μόνο εάν είχα κάνει κράτηση επιτόπου και όχι για μελλοντική αγορά κάτι το οποίο δεν αναφερόταν πουθενά ξεκάθαρα. Το χειρότερο είναι οτι σε επικοινωνίες και τηλεφωνικές και με email, όχι μόνο δεν έκαναν κάτι για να διορθώσουν το θέμα (πχ οκ, πάρτε τα για μελλοντική κράτηση τα 10€), αλλά πουλούσαν και πνεύμα με άκομψο τρόπο στο στυλ "αυτό είναι, αν σου αρέσει".
Για μένα έχουν ήδη φάει Χ. Και προσοχή με τις "προσφορές" τους.
Βλέπουμε προσφορά 10€ εάν κάνεις share στο FB κλπ, κάνουμε, και μετά έρχεται μήνυμα οτι η προσφορά ισχύει μόνο εάν είχα κάνει κράτηση επιτόπου και όχι για μελλοντική αγορά κάτι το οποίο δεν αναφερόταν πουθενά ξεκάθαρα. Το χειρότερο είναι οτι σε επικοινωνίες και τηλεφωνικές και με email, όχι μόνο δεν έκαναν κάτι για να διορθώσουν το θέμα (πχ οκ, πάρτε τα για μελλοντική κράτηση τα 10€), αλλά πουλούσαν και πνεύμα με άκομψο τρόπο στο στυλ "αυτό είναι, αν σου αρέσει".
Για μένα έχουν ήδη φάει Χ. Και προσοχή με τις "προσφορές" τους.
Να προτιματε τα παραδοσιακα μεσα (ΒΛ. ΚΤΕΛ) .... Εχει και ευχαριστα απροοπτα ...
ΔΕΝ αναφερόμαστε σε κάποιο παλιό εγκαταλελειμμένο λεωφορείο αλλά το λεωφορείο της Γραμμής Θεσσαλονίκη-Αθήνα. Μάλιστα όλα συνέβησαν μπροστά στα μάτια ανυποψίαστων επιβατών αλλά του οδηγού ο οποίος υποχρεώθηκε να βγει από το δρομολόγιο και να καθυστερήσει να φτάσει στον προορισμό του σχεδόν τρείς ολόκληρες ώρες.
Οι κοπέλες που πρωταγωνιστούσαν επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο και κάποια στιγμή μετά από ημίωρη συζήτηση ξεκινούν το ερωτικό παιχνίδι με τρεις επιβάτες.
Βεβαίως οι επιβάτες ήταν ηθοποιοί της sirina, όμως αυτό δεν το γνώριζε κανείς.
Με το που ξεκίνησε το παιχνίδι, οι λοιποί επιβαίνοντες και ο οδηγός σάστισαν. Κάποια στιγμή μάλιστα υποχρεώθηκε να σταματήσει το λεωφορείο σε έναν παράδρομο της Εθνικής. Όχι για να παρακολουθήσει το θέαμα, μια που ήθελε να κοιτάζει μόνο τον δρόμο, αλλά για να ρωτήσει, και να τους ζητήσει τον λόγο.
Οι πρωταγωνιστές της τσόντας ωστόσο δεν του έδωσαν σημασία, καθώς πρόκειται για αλλοδαπές πορνοστάρ με μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό, και στα ελληνικά δεν είναι καλές, παρά μόνο την γλώσσα του σώματος καταλαβαίνουν που είναι διεθνής

ΔΕΝ αναφερόμαστε σε κάποιο παλιό εγκαταλελειμμένο λεωφορείο αλλά το λεωφορείο της Γραμμής Θεσσαλονίκη-Αθήνα. Μάλιστα όλα συνέβησαν μπροστά στα μάτια ανυποψίαστων επιβατών αλλά του οδηγού ο οποίος υποχρεώθηκε να βγει από το δρομολόγιο και να καθυστερήσει να φτάσει στον προορισμό του σχεδόν τρείς ολόκληρες ώρες.
Οι κοπέλες που πρωταγωνιστούσαν επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο και κάποια στιγμή μετά από ημίωρη συζήτηση ξεκινούν το ερωτικό παιχνίδι με τρεις επιβάτες.
Βεβαίως οι επιβάτες ήταν ηθοποιοί της sirina, όμως αυτό δεν το γνώριζε κανείς.
Με το που ξεκίνησε το παιχνίδι, οι λοιποί επιβαίνοντες και ο οδηγός σάστισαν. Κάποια στιγμή μάλιστα υποχρεώθηκε να σταματήσει το λεωφορείο σε έναν παράδρομο της Εθνικής. Όχι για να παρακολουθήσει το θέαμα, μια που ήθελε να κοιτάζει μόνο τον δρόμο, αλλά για να ρωτήσει, και να τους ζητήσει τον λόγο.
Οι πρωταγωνιστές της τσόντας ωστόσο δεν του έδωσαν σημασία, καθώς πρόκειται για αλλοδαπές πορνοστάρ με μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό, και στα ελληνικά δεν είναι καλές, παρά μόνο την γλώσσα του σώματος καταλαβαίνουν που είναι διεθνής