ΠΑΟΚ ειναι ο λάος του...αλλά...

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Re: ΠΑΟΚ ειναι ο λάος του...αλλά...

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Είναι ΑΠΟΚΑΡΔΙΩΤΙΚΟ το ότι αυτό το ποστ όχι μόνο βρήκε υποστηρικτές αλλά μπήκε και στην κεντρική.
Και μόνο ο τίτλος του τόπικ με εκνευρίζει αλλά τέλος πάντων...

Πάμε στα highlights:
1. Αντίδραση απέναντι στην ντροπιαστική χορηγία - Πορεία της ομάδας βόλεϊ = ΑΣΣΟΣ καρφωτός.
Σιγά μην κατεβάσουμε και τα βρακιά μας σε κάτι το τόσο επαίσχυντο για να βγει ξέρω 'γω τρίτο αντί για έκτο το τμήμα βόλεϊ. Δεν είμαστε στα καλά μας.
Οι όποιες αντιδράσεις απέναντι στη χορηγία της "Ελληνικός Χρυσός" μόνο περήφανους μπορούν να μας κάνουν. Μακάρι να ήταν περισσότερες και πιο έντονες.
2. Ελπίζω να μην ήταν ο "συνοπαδός" μας στην Τούμπα στον ημιτελικό ή στον τελικό.
Διότι αν ήταν, τότε απλώς λέει συγκλονιστικές μαλακίες (παπάκια δεν βάζω, το ξεκαθαρίζω)
Στον τελικό δεν έγινε το παραμικρό.
Για τον ημιτελικό δε, ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ πως όχι μόνο με πειράζει,αλλά με ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ η τιμωρία.
Το μόνο τυράκι στο οποίο τσιμπήσαν κάποιοι συνοπαδοί μας δυστυχώς ήταν το εξής.
Το ότι η καθυστέρηση στην έναρξη του ημιτελικού οφειλόταν σε απόπειρες γενοκτονίας των γάβρων.
Η αλήθεια είναι πως δεν γινόταν απολύτως τίποτα εκείνη τη στιγμή,
απλώς οι γαύροι έδιναν ψωμάκι στην υπόθεση και το εκμεταλλεύτηκαν.
Επικοινωνιακά φυσικά, επιβεβαιώθηκε για πολλοστή φορά πως είμαστε ανύπαρκτοι.
3. Το ότι ο στόχος του CL θα χαθεί ελέω του λαού του ΠΑΟΚ το αφήνω ασχολίαστο.
Είτε κοιλιακούς από τα γέλια κάνεις, είτε κινδυνεύεις με έμφραγμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aureliano Buendia την Τετ 07 Μάιος 2014, 23:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

Μετά την σπουδή στην προπαγάνδα, τις πληρωμένες καταχωρήσεις, την φασιστική και έκνομη συμπεριφορά ακόμα και οργανισμών και οργάνων δικαιοσύνης, που βιώσαμε έπειτα από τον αποκλεισμό του γάβρου στο κύπελλο ήρθε και η "πέμπτη φάλαγγα" να αποδώσει στον λαό του ΠΑΟΚ όλες τις ευθύνες!!!

Δυστυχώς η αδικία, ο εκφοβισμός και η επίδειξη παρασκηνιακής δύναμης του χοντρού έφεραν αποτελέσματα. Αντί για οργή γέννησαν σε κάποιους φόβο, ενοχές και απογοήτευση.

Υπάρχουν τελικά και μεταξύ μας αρκετοί που διψούν για την απόκτηση "πιστοποιητικού κοινωνικών φρονημάτων" από τους λακέδες του χοντρού και τους λοιπούς comme il faut διαμορφωτές της κοινής γνώμης.

Δημιούργησαν μάλιστα και νέο topic για να δημοσιεύσουν "δήλωση μετανοίας"!

Θεωρώ τραγικό (για να μην πω ύποπτο) να μην βλέπει ακόμα και τώρα κάποιος τον φασισμό που εκδηλώνεται όλο και πιο θρασύς σε κάθε έκφανση του πολιτικού και αθλητικού βίου της χώρας. Διαβάστε ρε αδέρφια το κείμενο του Αρκαδοπόντιου "Συμπτώσεις..." στην κεντρική, πριν αρχίσετε τα μοιρολόγια και ρίξετε αναθέματα στον λαό του ΠΑΟΚ.

ΥΓ1. Η αναδημοσίευση στην κεντρική είναι κατά την γνώμη μου ατόπημα του site, καθώς στο κείμενο εκφράζονται ηθελημένα ή μη οι συκοφαντίες των αλλόθρησκων εναντίον μας.

ΥΓ2. Όπως κι ο αδερφός Δάσκαλος πιο πάνω, έχω κι εγώ την απορία σχετικά με το άβαταρ Rote Armee Fraktion. Χωρίς φυσικά να είσαι υποχρεωμένος να το κάνεις, θα ήμουν πολύ περίεργος "swordfire" για την αιτιολογία της επιλογής σου.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Και με γραβάτες θα πηγαίνουμε και την Λίμνη των Κύκνων θα παίζουμε στο είσοδο της ομάδας.

Ανθρωπος που χρησιμοποιεί την ''γλώσσα'' του Σάββα Θοδωρίδη για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, που στενοχωριέται που έπεσε ο ρούλης και η γριά, που φροντίζει να ενημερώσει μέσω του σάιτ για τα λεφτά που έβαλε στις αυξήσεις μετοχικου κεφαλαίου και με δεδομένη την περιρρέουσα ατμόσφαιρα αυτές τις μέρες είναι αντικειμενικά προβοκάτορας.

Εκείνο που δεν εχω καταλάβει είναι αν οι παραπάνω απόψεις βρίσκουν σύμφωνους και τους διαχειριστές του paokmania.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

To paokmania ποτε δεν φιμωσε καμοια αποψη κανενος μελους,εκτος μονο των περιπτωσεων που υπηρχαν υβρεις.Καλογραμμενα κειμενα με οποιαδηποτε αποψη δε σβηστηκαν ποτε οσο και να μην αρεσουν σε καποιον.

Οποιος θελει να γραψει και στην κεντρικη ας ετοιμασει κειμενο και θα αναρτηθει,εφοσον πληροι τις προυποθεσεις που ανεφερα.
Ξεκολληστε καποιοι με το δημιουργειτε εντυπωσεις για τη σταση του paokmania...Προσπαθουμε να εκφραζουμε ολες τις αποψεις με πολιτισμενο και οχι καφενειακο τροπο.Ειναι ο μοναδικος μας ορος.
Οποιος συνεχισει το παραμυθι οτι τ site κατευθυνεται θα μας συγχωρεσει αλλα δεν αξιζει να βρισκεται εδω μεσα.

Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΥΒΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚΤΣΗ.

ΤΟ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ(ΕΦΟΣΩΝ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΥΒΡΗ) ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟ.
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

barlow4 έγραψε:κανε εσυ σημαια αυτα που ειπε και θα ερθουν και οι γραβατες.
Τι σχέση έχουν οι γραβάτες με αυτούς που δε σέβονται με τη συμπεριφορά τους εντός γηπέδου συνοπαδους.....?

ΠΟΛΕΜΟ στην ΕΠΟ και στο καταραμένο ΠΟΚ - με φωνή, συσπείρωση, δικαστικό αγώνα και προτάσεις αλλαγής του ποδοσφαιρικού κατεστημένου.....και πολλή υπομονή
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

sourmentes,
δεν καταλαβαίνω γιατί τόση ευθιξεία.

Η δική μου απορία έχει να κάνει με το ότι προφανώς το κείμενο δεν στάλθηκε για την κεντρική σελίδα, το πήρατε από το τόπικ και το αναδημοσιεύσατε στην κεντρική που σημαίνει ότι κάποιοι διαχειριστές έκριναν ότι οι απόψεις που εκφράζει αξίζει να μπουν φάτσα-κάρτα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Πλακα κανεις????
Σου εδειξε το paokmania οτι παιρνει καποιανου το μερος???Βγαινετε και λετε γιατι ανεβηκε??Καποιους εκφραζει.Να μην το αναφερουμε??Οπως και καποια αλλα αρθρα εκφραζουν καποιους αλλους.
Δεν το καταλαβαινω..Θα πρεπει ολοι να συμφωνουμε σε ολα??

Εκρινε το site οτι επρεπε να ανεβει.Γραψε κατι που να τεκμηριωνεις και να μπορει να σταθει και θα ανεβει και το δικο σου αρθρο.Τα ξερετε αυτα οτι το site ειναι ανοιχτο σε ολους,οι οποιοι θελουν να εκφρστουν δημοσια.

Η ευθυξια υφισταται γιατι βγαινουν καποιοι και λενε οτι γιατι το ανεβασατε και δε μας εκφραζει και οτι παιρνουμε θεση και λοιπες παπαριες.Αυτα δεν εχουν γινει ποτε εδω.Ο καθενας εκφραζεται με διαφορετικα αρθρα.

Και το αρθρο εν ολιγοις αναφερεται στο λαο...Και λεω εγω...
Που ηταν σημερα ο μισος απο τον λαο του ΠΑΟΚ που ηταν στο ΟΑΚΑ??
Δεν βγηκε ανακοινωση για πορεια???
Αν κανουμε ενα γκαλοπ για το ποσο εχει αλλαξει ο ΠΑΟΚσης δε θα βγει με μεγαλο ποσοστο οτι εχει αλλαξει παρα πολυ??
Δεν υπαρχουν "οπαδοι"που συναπτα δημιουργουν προβληματα???

Μην πιανεστε απο τα γεγονοτα ή τις περιπτωσεις που αναφερεται ο αδελφος...Δειτε το γενικα...Ποσο αλλαξε η συμπεριφορα μας,πως περασαμε στην εποχη revolution,πως γιναμε μοδα και παμε μονο στο ποδοσφαιρο..
Δειτε το λιγο πιο γενικα το αρθρο.

Και γω μπορει να μην συμφωνω σε ολα αλλα καποια ειναι σωστα.
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Kranatos έγραψε:Κατά τα άλλα συσπείρωση ε ΠΑΟΚμάνια?
Τόσο καιρό όποτε συμφέρει και όταν πάει να ξεφύγει λίγο το πράμα ξετυλίγεται η καραμέλα της συσπείρωσης και του "Λαός και Ιβάν είναι 2 συνιστώσες που πρέπει να συναντηθούν".
Σήμερα που έγινε μια ενωτική κίνηση από του Συνδέσμους με το κάλεσμα του κόσμου έξω από την Τούμπα εσείς επιλέγεται και όχι μόνο δεν μουντζουρώνετε τα ΨΕΜΑΤΑ και τις ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ στο ποστ του "αγανακτισμένου" αλλά το ανεβάζετε και στην κεντρική σελίδα.
Τη μέρα δηλαδή που υποτίθεται ο κόσμος θα μαζευόταν έξω από το γήπεδο να στηρίξει την ομάδα αλλά και να διαδηλώσει κατά τις απόφασης εις βάρος του ΠΑΟΚ, εσείς επιλέξατε να προχωρήσετε στην ανάρτηση στην κεντρική ενός κειμένου μέσω του οποίου καταβάλλονται τιτάνιες προσπάθειες να βγει λάδι η παε και η όλη ευθύνη να καταλογιστεί στον απλό κόσμο.
Με μούφες και παραμυθάκια όμως.
Κι αυτό το ξέρετε πολύ καλά.
Και για εξηγήστε μου όμορφα κι ωραία.
Ποια η διαφορά σας με τα υπόλοιπα ΑΡΔ σάιτ?
Κι αυτοί δεν βάζουν τρικλοποδιές στις όποιες προσπάθειες συσπείρωσης του Λαού του ΠΑΟΚ?
Κι αυτοί δε στηρίζουν τα κείμενά τους σε ψευτιές και παραμύθια προκειμένου να τα κάνουν πιο ευκολοχώνευτα?
Κι αυτοί δεν μπλέκουν τη βούρτσα με την οδοντόβουρτσα πετώντας μέσα από μπάχαλα και πρέζες μέχρι μπάσκετ βόλλευ και χρυσούς?
Βγείτε και εξηγηθείτε επιτέλους.
Για ποιο λόγο το συγκεκριμένο ποστ όχι απλά δεν πειράχθηκε στα επίμαχα σημεία αλλά ανέβηκε και στην κεντρική του σάιτ?
Και για ποιο μαμημένο λόγο έπρεπε να γίνει αυτό σήμερα που υπήρχε το ραντεβού των συνδέσμων με τον κόσμο με σκοπό τη συσπείρωση και τη διαμαρτυρία κατά των αληταράδων που αδικούν τον ΠΑΟΚ μας?
Μήπως τελικά δε σας βολεύει ούτε εσάς η συσπείρωση του Λαού του ΠΑΟΚ?
Περιμένω απαντήσεις
Ωραία παρ'το όπως είναι και βαλ'το στην κεντρική.
Και καλογραμμένο είναι και ύβρεις δεν έχει.
Αφού δεν φημώνεται κανείς και αφού υπάρχει αυτή η ελευθερία λόγου όπου ο καθένας αναρτά ότι θέλει όποιο κι αν είναι το timing όσο κακό κι αν κάνει τότε περιμένω να δω κι εγώ το κείμενό μου με τίτλο "Τελικά θέλουμε Συσπείρωση ή ΟΧΙ;".
Το λιγότερο που περίμενα από τους υπεύθυνους του σάιτ ήταν να κατέβει το εμετικό άρθρο με τα Ψέματα.
Εφόσον λοιπόν επιμένετε στην ανάρτησή του/σας και η μοναδική αντίδραση εκ των υπευθύνων είναι η ίδια τυποποιημένη και σε ξύλινη γλώσσα ανακοίνωση/απάντηση που παρέθεσε ο Σουρμενίτης επιθυμώ να δημοσιευτεί το κείμενό μου στην κεντρική και ας αφήσουμε τον κόσμο να κρίνει το ποιος ενώνει και ποιος διχάζει τον Λαό του ΠΑΟΚ.
Και εδώ θα είμαστε στο μέλλον να βοηθήσω το σάιτ με άρθρα για προδοσίες παιχτών/παραγόντων τα προηγούμενα χρόνια, καλογραμμένα και χωρίς ύβρεις βεβαίως βεβαίως αλλά με timing σωστό, όταν δηλαδή ο ΠΑΟΚ θα έχει κάποιο κρίσιμο παιχνίδι και θα απαιτείται η ολοκληρωτική συγκέντρωση Λαού και ομάδας.

Υ.Γ. Οι λοιπές παπαριές Σουρμενίτη ήταν ότι το άρθρο που διχάζει τον κόσμο του ΠΑΟΚ ανέβηκε τη στιγμή που κάποιοι από εμάς ακολουθήσαμε το κάλεσμα των Συνδέσμων και είμασταν εκεί που έπρεπε, εκεί δηλαδή που οι περισσότεροι από τους απόντες υποδείκνυαν στο μπλα μπλα τις προηγούμενες ημέρες.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ελβετε αν δε σε σεβονται επιβαλλεται να σε φοβουνται.
και να μη σε σεβονται και να στηνεις και κωλο δεν τον καταλαβαινω οποιες και αν ειναι οι συνεπειες.
εκθετος θα εμενε ο λαος αν ζουσαμε σε ενα κρατος δικαιου και χαλιομασταν.
οταν ο γαβρος σου που λαει νταβατζιλικι με τα οργανα του στην εδρα του και αντιδρας ερχεται στην εδρα σου και σε γαμαει με τα ιδια οργανα.αν εσυ θεωρεις πως επρεπε να ειμαστε εκκλησια για να τους την πουμε εγω απλα γελαω.η μονη βλακεια που εγινε ειναι οτι δεν εκτιμησαμε σωστα τη λυσσα τους.την αλλαζονια τους και την ξιπασια τους.αφου θα το τραβουσαν που θα ριχναν την πιο ακραια τιμωρια που μπορουσαν επρεπε τουλαχιστον να τους φοβισουμε πολυ παραπανω.και μη γελιεσαι αν δεν καναμε κολαση την τουμπα δεν υπηρχε περιπτωση να προκριθουμε.το κορακι ηταν ετοιμο να σε ξεφτιλισει μεσα στο σπιτι σου.και για να μην τρελαθουμε στον ημιτελικο εγιναν πολυ λιγοτερα απο οσα κανει ο γαυρος σε ολα μα ολα τα ντερμπι.για την ακριβεια περα απο τις ψευτομανουρες που εγιναν στο τελος στη φυσουνα δεν εγινε απολυτως τιποτα.ηταν απο τα πιο ησυχα ντερμπι που εχουν γινει ποτε.ας μη μιλαμε για πολιτισμο οταν εκπροωποι του ποδοσφαιρου και διαιτητες ειναι ολοι υπαλληλοι του γαυρου.οταν εχουν βγει συνομιλιες για στημενα και ειναι μεσα σε ολα και δεν εχει ανοιξει ρουθουνι.
η μονη βλακεια ειναι οτι τους καναμε πολυ λιγα,
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Τετ 07 Μάιος 2014, 23:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

@sourmentes
Μου απαντάς ''έκρινε το σάιτ ότι έπρεπε να ανέβει'', το πήρατε λοιπόν από απλό ποστ και το αναβαθμίσατε στην κεντρική.Αυτό μου αρκεί.
Επειδή εγώ δεν θέλω να συμμετέχω σε οπαδικό σάιτ του ΠΑΟΚ που προβάλονται απόψεις κατά των οπάδων του ΠΑΟΚ και μάλιστα με γλώσσα και ύφος Σάββα Θοδωρίδη, σε παρακαλώ διεγραψε τον λογαριασμό μου μιας και δεν μπορώ να το κάνω εγώ.
Ευχαριστώ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dimbar την Τετ 07 Μάιος 2014, 23:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

εδω ολοκληρο νημα ανοιξανε
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Kranatos έγραψε:
Kranatos έγραψε:Κατά τα άλλα συσπείρωση ε ΠΑΟΚμάνια?
Τόσο καιρό όποτε συμφέρει και όταν πάει να ξεφύγει λίγο το πράμα ξετυλίγεται η καραμέλα της συσπείρωσης και του "Λαός και Ιβάν είναι 2 συνιστώσες που πρέπει να συναντηθούν".
Σήμερα που έγινε μια ενωτική κίνηση από του Συνδέσμους με το κάλεσμα του κόσμου έξω από την Τούμπα εσείς επιλέγεται και όχι μόνο δεν μουντζουρώνετε τα ΨΕΜΑΤΑ και τις ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ στο ποστ του "αγανακτισμένου" αλλά το ανεβάζετε και στην κεντρική σελίδα.
Τη μέρα δηλαδή που υποτίθεται ο κόσμος θα μαζευόταν έξω από το γήπεδο να στηρίξει την ομάδα αλλά και να διαδηλώσει κατά τις απόφασης εις βάρος του ΠΑΟΚ, εσείς επιλέξατε να προχωρήσετε στην ανάρτηση στην κεντρική ενός κειμένου μέσω του οποίου καταβάλλονται τιτάνιες προσπάθειες να βγει λάδι η παε και η όλη ευθύνη να καταλογιστεί στον απλό κόσμο.
Με μούφες και παραμυθάκια όμως.
Κι αυτό το ξέρετε πολύ καλά.
Και για εξηγήστε μου όμορφα κι ωραία.
Ποια η διαφορά σας με τα υπόλοιπα ΑΡΔ σάιτ?
Κι αυτοί δεν βάζουν τρικλοποδιές στις όποιες προσπάθειες συσπείρωσης του Λαού του ΠΑΟΚ?
Κι αυτοί δε στηρίζουν τα κείμενά τους σε ψευτιές και παραμύθια προκειμένου να τα κάνουν πιο ευκολοχώνευτα?
Κι αυτοί δεν μπλέκουν τη βούρτσα με την οδοντόβουρτσα πετώντας μέσα από μπάχαλα και πρέζες μέχρι μπάσκετ βόλλευ και χρυσούς?
Βγείτε και εξηγηθείτε επιτέλους.
Για ποιο λόγο το συγκεκριμένο ποστ όχι απλά δεν πειράχθηκε στα επίμαχα σημεία αλλά ανέβηκε και στην κεντρική του σάιτ?
Και για ποιο μαμημένο λόγο έπρεπε να γίνει αυτό σήμερα που υπήρχε το ραντεβού των συνδέσμων με τον κόσμο με σκοπό τη συσπείρωση και τη διαμαρτυρία κατά των αληταράδων που αδικούν τον ΠΑΟΚ μας?
Μήπως τελικά δε σας βολεύει ούτε εσάς η συσπείρωση του Λαού του ΠΑΟΚ?
Περιμένω απαντήσεις
Ωραία παρ'το όπως είναι και βαλ'το στην κεντρική.
Και καλογραμμένο είναι και ύβρεις δεν έχει.
Αφού δεν φημώνεται κανείς και αφού υπάρχει αυτή η ελευθερία λόγου όπου ο καθένας αναρτά ότι θέλει όποιο κι αν είναι το timing όσο κακό κι αν κάνει τότε περιμένω να δω κι εγώ το κείμενό μου με τίτλο "Τελικά θέλουμε Συσπείρωση ή ΟΧΙ;".
Το λιγότερο που περίμενα από τους υπεύθυνους του σάιτ ήταν να κατέβει το εμετικό άρθρο με τα Ψέματα.
Εφόσον λοιπόν επιμένετε στην ανάρτησή του/σας και η μοναδική αντίδραση εκ των υπευθύνων είναι η ίδια τυποποιημένη και σε ξύλινη γλώσσα ανακοίνωση/απάντηση που παρέθεσε ο Σουρμενίτης επιθυμώ να δημοσιευτεί το κείμενό μου στην κεντρική και ας αφήσουμε τον κόσμο να κρίνει το ποιος ενώνει και ποιος διχάζει τον Λαό του ΠΑΟΚ.
Και εδώ θα είμαστε στο μέλλον να βοηθήσω το σάιτ με άρθρα για προδοσίες παιχτών/παραγόντων τα προηγούμενα χρόνια, καλογραμμένα και χωρίς ύβρεις βεβαίως βεβαίως αλλά με timing σωστό, όταν δηλαδή ο ΠΑΟΚ θα έχει κάποιο κρίσιμο παιχνίδι και θα απαιτείται η ολοκληρωτική συγκέντρωση Λαού και ομάδας.

Υ.Γ. Οι λοιπές παπαριές Σουρμενίτη ήταν ότι το άρθρο που διχάζει τον κόσμο του ΠΑΟΚ ανέβηκε τη στιγμή που κάποιοι από εμάς ακολουθήσαμε το κάλεσμα των Συνδέσμων και είμασταν εκεί που έπρεπε, εκεί δηλαδή που οι περισσότεροι από τους απόντες υποδείκνυαν στο μπλα μπλα τις προηγούμενες ημέρες.
Οι λοιπες παπαριες αναφερεσαι σε εμενα??
Και αν ναι ποιες ειναι αυτες???

Το αρθρο δεν προλαβα να το διαβασω και δεν μπορω να το ανεβασω εγω(γιατι δεν ξερω πως ανεβαινει).Μολις τα παιδια το δουν θα σου απαντησουν.
thoumas

Δημοσίευση από thoumas »

Εμετικο πόστ , τεράστιο ατόπημα του site.
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

sourmenetes έγραψε:Πλακα κανεις????
Σου εδειξε το paokmania οτι παιρνει καποιανου το μερος???Βγαινετε και λετε γιατι ανεβηκε??Καποιους εκφραζει.Να μην το αναφερουμε??Οπως και καποια αλλα αρθρα εκφραζουν καποιους αλλους.
Δεν το καταλαβαινω..Θα πρεπει ολοι να συμφωνουμε σε ολα??

Εκρινε το site οτι επρεπε να ανεβει.Γραψε κατι που να τεκμηριωνεις και να μπορει να σταθει και θα ανεβει και το δικο σου αρθρο.Τα ξερετε αυτα οτι το site ειναι ανοιχτο σε ολους,οι οποιοι θελουν να εκφρστουν δημοσια.

Η ευθυξια υφισταται γιατι βγαινουν καποιοι και λενε οτι γιατι το ανεβασατε και δε μας εκφραζει και οτι παιρνουμε θεση και λοιπες παπαριες.Αυτα δεν εχουν γινει ποτε εδω.Ο καθενας εκφραζεται με διαφορετικα αρθρα.

Και το αρθρο εν ολιγοις αναφερεται στο λαο...Και λεω εγω...
Που ηταν σημερα ο μισος απο τον λαο του ΠΑΟΚ που ηταν στο ΟΑΚΑ??
Δεν βγηκε ανακοινωση για πορεια???
Αν κανουμε ενα γκαλοπ για το ποσο εχει αλλαξει ο ΠΑΟΚσης δε θα βγει με μεγαλο ποσοστο οτι εχει αλλαξει παρα πολυ??
Δεν υπαρχουν "οπαδοι"που συναπτα δημιουργουν προβληματα???

Μην πιανεστε απο τα γεγονοτα ή τις περιπτωσεις που αναφερεται ο αδελφος...Δειτε το γενικα...Ποσο αλλαξε η συμπεριφορα μας,πως περασαμε στην εποχη revolution,πως γιναμε μοδα και παμε μονο στο ποδοσφαιρο..
Δειτε το λιγο πιο γενικα το αρθρο.

Και γω μπορει να μην συμφωνω σε ολα αλλα καποια ειναι σωστα.
Tο ποιες είναι σου το ανέφερα στο ΥΓ μου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”