ΠΑΟΚ - Ατρομητος, 3-0 MVP, σχολια & παραλειπομενα
Re: ΠΑΟΚ - Ατρομητος, 3-0 MVP, σχολια & παραλειπομενα
Μετα το 2 0 το ματς δεν κρινεται για μενα...μεχρι τοτε ηταν παλι εμφανεις οι παιδικες ασθενειες..όπως το χαρακτηριστικο λαθος στο 40κοστο δευτερολεπτο....και αντεπιθεση...
κακη στην οργανωσh και παραγωγh...ημασταν τυχεροι στη φαση του πεναλτι και μετα το 2 0 εξελιχτηκαν όλα ευκολα...για να δει και ο ατρομητος πως είναι όταν εισαι πισω στο σκορ οτσαλαν μου....
καλυτερος ο λινο, λαζαρ μετα....μπραβο στο στοχ μακαρι να μην εχει κτ
κακη στην οργανωσh και παραγωγh...ημασταν τυχεροι στη φαση του πεναλτι και μετα το 2 0 εξελιχτηκαν όλα ευκολα...για να δει και ο ατρομητος πως είναι όταν εισαι πισω στο σκορ οτσαλαν μου....
καλυτερος ο λινο, λαζαρ μετα....μπραβο στο στοχ μακαρι να μην εχει κτ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MANIAKOS την Τετ 07 Μάιος 2014, 20:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
χ στα μποροθρηνος-βαζελαγος και βαζελαγος-μποροθρηνος και ειμαστε 1οι την κυριακη
που να ηξεραν οι αμπαλοι της επο ποιο είναι το ρεκόρ μας στα κεκλεισμενων, προβλεπω κλαμα λεμε
που να ηξεραν οι αμπαλοι της επο ποιο είναι το ρεκόρ μας στα κεκλεισμενων, προβλεπω κλαμα λεμε

-
Καλα την κραζετε την ΕΠΟ(δουλη του χοντρου) αλλα μου φαινεται ξεχνατε οτι την Πεμπτη προβλεπετε και αλλη αφαιρεση βαθμων.... 
και επισης το ματς δεν εχει ληξει φιλε
τι ηθελα και το εγραψα 0-1 ο λαγος....

και επισης το ματς δεν εχει ληξει φιλε

- paokovios1974
Α ρε Στοχ α ρε Στοχ γιατι ρε παλικαρε ολη την χρονια μας εβγαζες την ψυχη και μας τρολαρε ο μητσοτακης?Για τον Στεφενς?Τι να πω ρε π@υστη μου δεν ξερω εχω χασει τα μυαλα μου με την φετινη χρονια.Για οσους δεν το προσεξαν στο τριτο Γκολ γιναμε μπαρτσελονα η μπαλλα αλλαξε ποδια δικα μας χωρις να ακουμπησει αντιπαλος καμια 35αρια φορες,ειναι να τρελαινεσαι φετος,ανυπαρκτοι στον τελικο που τα παιζεις ολα εμφανισαρα σε κεκλισμενων των θυρων και με -3 και με απουσιες...τι να πω αλλο δεν ξερω.
Δεν εχω δει τα πρωτα 7' γιατι αργησαν να μου το βαλουν στο καφενειο...
Απο εκει και περα χαιρομαι γιατι το μεγαλο μου παραπονο ειναι απο τον ΓΧ (τι προτοτυπο!) που κανει 2η αλλαγη και παει και μου βαζει τον "πρώην ποδοσφαιριστη" παναμπαλο νικο σπυροπουλο σε θεση αριστερου χαφ και οχι τον στελιο ποζογλου........με τι σκεπτικο ρε μανα μου στερεις λεπτα απο τον μικρο για να παιξει ο τραγικος σπυροπουλος??????????
Αγωνιστικά και αφου δεν χασαμε μονο το CL (!), πλεον θεωρω πως ειναι αδυνατον να αποφυγουμε την 5η θεση (μιας και οι gay υπάλληλοι του μαριΔακη, αποκλειεται να μην μας δωσουν επιπλεον μειωση βαθμων) και νομιζω οι παιχτες μας απαλλάχτηκαν απο το αγχος και την πιεση και βγαλαν πολυ καλα πραγματα στο γηπεδο......
Στα αρνητικα ο τραυματισμος του Στοχ και η αρχη του 2ου ημιχρονου που χαλαρωσαμε (ελπιζω να κανουμε οικονομία δυναμεων),αλλα αν μας καναν κανενα 2-1 θα ειχαμε θεματα......
Για MvP ειμαι αναμεσα σε Στοχ και Νατσο.....και επιλεγω Νατσο!

Απο εκει και περα χαιρομαι γιατι το μεγαλο μου παραπονο ειναι απο τον ΓΧ (τι προτοτυπο!) που κανει 2η αλλαγη και παει και μου βαζει τον "πρώην ποδοσφαιριστη" παναμπαλο νικο σπυροπουλο σε θεση αριστερου χαφ και οχι τον στελιο ποζογλου........με τι σκεπτικο ρε μανα μου στερεις λεπτα απο τον μικρο για να παιξει ο τραγικος σπυροπουλος??????????

Αγωνιστικά και αφου δεν χασαμε μονο το CL (!), πλεον θεωρω πως ειναι αδυνατον να αποφυγουμε την 5η θεση (μιας και οι gay υπάλληλοι του μαριΔακη, αποκλειεται να μην μας δωσουν επιπλεον μειωση βαθμων) και νομιζω οι παιχτες μας απαλλάχτηκαν απο το αγχος και την πιεση και βγαλαν πολυ καλα πραγματα στο γηπεδο......
Στα αρνητικα ο τραυματισμος του Στοχ και η αρχη του 2ου ημιχρονου που χαλαρωσαμε (ελπιζω να κανουμε οικονομία δυναμεων),αλλα αν μας καναν κανενα 2-1 θα ειχαμε θεματα......
Για MvP ειμαι αναμεσα σε Στοχ και Νατσο.....και επιλεγω Νατσο!

Παρά τη νίκη για αλλά μια φορά είδαμε τα ίδια με όλη τη χρόνια.
Ποιότητα υπάρχει σαφώς, αλλά ταυτόχρονα αβίαστα λάθη και απουσία πλάνου.
Ποιότητα υπάρχει σαφώς, αλλά ταυτόχρονα αβίαστα λάθη και απουσία πλάνου.
[quote="pyrgioths"]Δεν εχω δει τα πρωτα 7' γιατι αργησαν να μου το βαλουν στο καφενειο...
γτ τι έδειχναν?

γτ τι έδειχναν?
Δεν σχολιάζω! Μπράβο για αποτέλεσμα και καλά για εμφάνιση... Χαμηλά την μπάλα και πάμε για το επόμενο... Μην κοιτάμε την βαθμολογία... μόνο το τί κάνουμε εμείς!!!!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikolasf την Τετ 07 Μάιος 2014, 20:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
sourmenetes έγραψε:Δεν ξερουμε και ποιον να υποστηριξουμε τωρα...
Αν απο τον βαζελο αφαιρεθουν βαθμοι μας συμφερει το διπλο,αλλιως ισοπαλια..
Βεβαια λογαριασμους κανω και εγω χωρις τον ξενοδοχο...![]()
![]()
![]()
![]()
ας κανουν οτι θελουν ολοι δεν τα βλεπω καν με 3 στα 3 πλεον ειμαστε σιγουρα πρωτοι
...και αν δεν πιασει το κολπο με τις αφαιρεσεις βαθμων,
...ισως να αρχισουν να προσθετουν στους αλλους
...ισως να αρχισουν να προσθετουν στους αλλους
Δεν ειμαστε πρωτοι ακομα και με 3 στα 3,αφου η επικειμενη αφαιρεση βαθμων θα μας παει στους 2 ή και στον 1 βαθμο...οποτε δεν ειναι τπτ στα ποδια μας.Αν δεν τιμωρηθουμε περαιτερω,που δεν προβλεπεται τοτε ναι με 3 στα 3 ειμαστε πρωτοι.che4 έγραψε:sourmenetes έγραψε:Δεν ξερουμε και ποιον να υποστηριξουμε τωρα...
![]()
![]()
![]()
ας κανουν οτι θελουν ολοι δεν τα βλεπω καν με 3 στα 3 πλεον ειμαστε σιγουρα πρωτοι
-
Με 3 στα 3 θα είμαστε πρωτοι και ας κερδισει σημερα ο Βαζελος .Στον τελευταιο αγωνα τον κερδιζουμε και με 13 βαθμους ισοβαθμουμε και βγαινουμε πρωτοι εμείς γιατι θα τους εχουμε κερδίσει.Rizla έγραψε:Δεν ειμαστε πρωτοι ακομα και με 3 στα 3,αφου η επικειμενη αφαιρεση βαθμων θα μας παει στους 2 ή και στον 1 βαθμο...οποτε δεν ειναι τπτ στα ποδια μας.Αν δεν τιμωρηθουμε περαιτερω,που δεν προβλεπεται τοτε ναι με 3 στα 3 ειμαστε πρωτοι.che4 έγραψε:sourmenetes έγραψε:Δεν ξερουμε και ποιον να υποστηριξουμε τωρα...
![]()
![]()
![]()