Ε.Π.Ο. και αποφάσεις

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
paokassss

Re: Ε.Π.Ο. και αποφάσεις

Δημοσίευση από paokassss »

rou ή το σύστημα σε πολεμάει ή μόνοοι μας βγάζουμε τα μάτια μας μου φαίνεται ότι έχεις μπερδευτεί λίγο..

σε να ματς που καθυστέρησε να αρχίσει μιαμιση ώρα για τα ψάρια , που έκανε μπαμ απο μακριά ότι θέλουν να μη γίνει ποτέ και να περάσουν στη στιαπού, ο μάγκας ο λαός δε τσίμπησε και έκανε υπομονή ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ τώρα αυτά που λές αγόρι μου ψάξτα με τον εαυτό σου δε μπορώ να κάνω κάτι άλλο
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

giapas έγραψε:Θλίβομαι να βλέπω το κόσμο του ΠΑΟΚ να περνάει αυτά που περνάει ...

Αν είχες δύναμη δε θα σε τιμωρούσαν τώρα με αυτό το τρόπο...
Αν είχες δύναμη τουλάχιστον η έφεση θα άλλαζε κάπως την αρχική τιμωρία.

Ο Σαββίδης ουσιαστικά τώρα θα δείξει αν ήρθε για να μείνει ή ήρθε για να φύγει.

Το ρεζουμέ της υπόθεσης. Και τι πραγματικά μπορεί να κάνει θα συμπληρώσω.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

ολα γινοντε για να διωξουν τον σαββιδη απο τον ΠΑΟΚ.
να τον κανουν να αγανακτησει και να πει α στο διαλο
και μετα οταν θα εισαι με κανεναν ξυπολητο για προεδρο σε καμια διοικηση πρωτοδικειουθα σε λενε οι χαμουτζιδες ποσο σε συμπαθουν και ποσο πολυ σε θελουν δυνατο.
ασε το εχουμε ξαναδει το εργο και δεν μας αρεσε
Άβαταρ μέλους
rou
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από rou »

paokassss έγραψε:rou ή το σύστημα σε πολεμάει ή μόνοοι μας βγάζουμε τα μάτια μας μου φαίνεται ότι έχεις μπερδευτεί λίγο..

σε να ματς που καθυστέρησε να αρχίσει μιαμιση ώρα για τα ψάρια , που έκανε μπαμ απο μακριά ότι θέλουν να μη γίνει ποτέ και να περάσουν στη στιαπού, ο μάγκας ο λαός δε τσίμπησε και έκανε υπομονή ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ τώρα αυτά που λές αγόρι μου ψάξτα με τον εαυτό σου δε μπορώ να κάνω κάτι άλλο

Εγω αναφερομαι στα επεισοδια που κανουμε εμεις. Εμεις δινουμε δικαιωματα , και μας τα κανουν , οπως κανανε μια ζωη. Το οτι σε πολεαμει το συστημα δεν σημαινει οτι θα βγεις να τα σπασεις , γιατι οπως εχει αποδειχθει μονο χειροτερα τα κανεις για σενα.. αν εσυ θεωρεις οτι με το να πλακωνεσαι και να τα σπας , πολεμας το συστημα, τοτε ασε με εμενα στον κοσμο μου και συνεχισε να τα σπας.... (οχι εσυ δηλ. , οσοι τα κανουν)
Άβαταρ μέλους
rou
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από rou »

desperando έγραψε:
rou έγραψε:καμια επο και καμια διοργανωτρια δεν μπορει να σε τιμωρησει αμα εισαι σωστος και εξυπνος. δεν θα τρωγαμε -3 αν δεν τα καναμε ολα τοσο τραβηγμενα στον ημιτελικο.. δεν θα τρωγαμε παραπανω τιμωριες που λογικα θα φαμε , αν δεν πηγαιναμε στην λεοφωρο.. Μονοι μας βγαζουμε τα ματια μας , και θα συνεχισουμε να τα βγαζουμε οσο εχουμε αυτη την νοοτροπια.. το 2010 ενας σπαθας μας κοστισε ενα ματς, και καταρευσαμε στα υπολοιπα 3. Δυστηχως την διαιτησια δεν θα μπορεσουμε ποτε να την νικησουμε , οποτε πρεπει οσο μπορουμε να κανουμε ομαδα που θα ειναι τοσο καλη , που θα νικαει και τις αποφασεις του διαιτητη. Οποιος δεν το καταλαβαινει , θα ζει μια ζωη αδικημενος και θα γκρινιαζει για το συστημα.. το συστημα που υπαρχει και ως κοινωνια και του καταστρεφει την ζωη του , οχι μονο την αγαπη του για την ομαδα του..Το ξανα λεω , ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ.. ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ , ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΟΡΔΕΛΑ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟ..

Καλα εσενα σου βγαζουνε κασετες απο τον σουπερ κοριο της ελας με μαφιοζικα στησιματα και συμφεροντα εκατομμυριων και συ νομιζεις ακομα οτι ζεις στο λουξεμβουργο

Σου λεω απο μονος μου οτι υπαρχουν και στημενα και αδικιες και τα παντα.. ΜΙΑ ΖΩΗ ΥΠΗΡΧΑΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.. πριν απο τον γαυρο ηταν ο βαζελος.. και δινανε και στην αεκ κατι ψιλα για να μην γκρινιαζει... Χθες ξυπνησατε ορισμενοι?? μια ζωη τα ιδια γινονται.. Το θεμα ειναι , εμεις θελουμε να τα κανουμε χειροτερα?? η πρεπει να ψαχτουμε και να βρουμε μια λυση που να μην περιλαμβανει ομως ξυλο τραμπυκισμους και αλλα διαφορα εκτος ποδοσφαιρου..
Εχετε καταλαβει οτι Αντι να μιλαμε για ΜΠΑΛΛΑ μιλαμε για ξυλο ολη την ωρα??? ΩΣ ΠΟΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ????
paokassss

Δημοσίευση από paokassss »

σε ρώτησα απ την αρχή, ποια είναι αυτά τα επεισόδεια μπορείς να τα βάλεις σε μια προταση ; μη πω 2 προτάσεις αλλιώς τι σόι εκτεταμένα είναι ..

άστο φίλε με γαύρους η χωρίς, πυρσούς ή όχι , ξύλο ή χάδια ΑΜΑ νιώθουν οτι απειλούνται θα βρουν τρόπο να στον φορέσουν όσο πιο νωρίς το καταλάβουμε τόσο το καλύτερο
Άβαταρ μέλους
hulk4teo

Δημοσίευση από hulk4teo »

desperando έγραψε:ολα γινοντε για να διωξουν τον σαββιδη απο τον ΠΑΟΚ.
να τον κανουν να αγανακτησει και να πει α στο διαλο
και μετα οταν θα εισαι με κανεναν ξυπολητο για προεδρο σε καμια διοικηση πρωτοδικειουθα σε λενε οι χαμουτζιδες ποσο σε συμπαθουν και ποσο πολυ σε θελουν δυνατο.
ασε το εχουμε ξαναδει το εργο και δεν μας αρεσε

Εδω ειναι ολο το ζουμι.Σε θελουν φτωχο συγγενη.Να σε εχουν σε μια ακρη με σκυμμενο το κεφαλι και συ να μην εχεις καμια επιλογη απο το να στησεις κ τν λωκο!ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!

Ανακοινωση ΟΛΩΝ των συνδεσμων για συλλαλητηριο!Ο περηφανος λαος του Π.Α.Ο.Κ. ειναι εδω?ή του εχουν πιπιλισει τοσο τα μυαλα τα γαβρο ΜΜΕ που πιστευει πως ο ιδιος φταιει και γουσταρει να αυτομαστιγωνεται για τα <<λαθη>> του?

Οσα ακουγονται για Γ εθνικες κτλ ειναι Μ@ΛΑΚΙΕΣ!!!Δεν δεχομαστε καμια τετοια λυση.Δεν θα τους κανουμε την χαρη!

[youtube]LfMalH5tL90[/youtube]
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

rou έγραψε:
desperando έγραψε:
rou έγραψε:καμια επο και καμια διοργανωτρια δεν μπορει να σε τιμωρησει αμα εισαι σωστος και εξυπνος. δεν θα τρωγαμε -3 αν δεν τα καναμε ολα τοσο τραβηγμενα στον ημιτελικο.. δεν θα τρωγαμε παραπανω τιμωριες που λογικα θα φαμε , αν δεν πηγαιναμε στην λεοφωρο.. Μονοι μας βγαζουμε τα ματια μας , και θα συνεχισουμε να τα βγαζουμε οσο εχουμε αυτη την νοοτροπια.. το 2010 ενας σπαθας μας κοστισε ενα ματς, και καταρευσαμε στα υπολοιπα 3. Δυστηχως την διαιτησια δεν θα μπορεσουμε ποτε να την νικησουμε , οποτε πρεπει οσο μπορουμε να κανουμε ομαδα που θα ειναι τοσο καλη , που θα νικαει και τις αποφασεις του διαιτητη. Οποιος δεν το καταλαβαινει , θα ζει μια ζωη αδικημενος και θα γκρινιαζει για το συστημα.. το συστημα που υπαρχει και ως κοινωνια και του καταστρεφει την ζωη του , οχι μονο την αγαπη του για την ομαδα του..Το ξανα λεω , ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ.. ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ , ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΟΡΔΕΛΑ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟ..

Καλα εσενα σου βγαζουνε κασετες απο τον σουπερ κοριο της ελας με μαφιοζικα στησιματα και συμφεροντα εκατομμυριων και συ νομιζεις ακομα οτι ζεις στο λουξεμβουργο

Σου λεω απο μονος μου οτι υπαρχουν και στημενα και αδικιες και τα παντα.. ΜΙΑ ΖΩΗ ΥΠΗΡΧΑΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.. πριν απο τον γαυρο ηταν ο βαζελος.. και δινανε και στην αεκ κατι ψιλα για να μην γκρινιαζει... Χθες ξυπνησατε ορισμενοι?? μια ζωη τα ιδια γινονται.. Το θεμα ειναι , εμεις θελουμε να τα κανουμε χειροτερα?? η πρεπει να ψαχτουμε και να βρουμε μια λυση που να μην περιλαμβανει ομως ξυλο τραμπυκισμους και αλλα διαφορα εκτος ποδοσφαιρου..
Εχετε καταλαβει οτι Αντι να μιλαμε για ΜΠΑΛΛΑ μιλαμε για ξυλο ολη την ωρα??? ΩΣ ΠΟΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ????

αυτη την παραμυθα και προπαγανδα για ξυλο και τραμπουκισμους να τα πεις πουθενα αλλου που μπορει και να σε πιστεψουν.
τρως -3 για 2 κιλα ψαρια και συ τον χαβα σου.
Άβαταρ μέλους
rou
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από rou »

paokassss έγραψε:σε ρώτησα απ την αρχή, ποια είναι αυτά τα επεισόδεια μπορείς να τα βάλεις σε μια προταση ; μη πω 2 προτάσεις αλλιώς τι σόι εκτεταμένα είναι ..

άστο φίλε με γαύρους η χωρίς, πυρσούς ή όχι , ξύλο ή χάδια ΑΜΑ νιώθουν οτι απειλούνται θα βρουν τρόπο να στον φορέσουν όσο πιο νωρίς το καταλάβουμε τόσο το καλύτερο

τωρα ερχεσαι στα λογια μου. αυτο λεω τοση ωρα. οτι αν θελουν μπορουν και με το ελαχιστο να στα κανουν αυτα. στο δικο μας χερι ειναι να ειμαστε μαγκες και να μην τους επιτρεψουμε να μας κανουν αυτα τα πραγματα. μονο αν εμεις οι ιδιοι κανουμε αυτοκριτικη , θα καταφερουμε να σταματησουμε ολο αυτο που γινεται εις βαρος μας.. Γιατι ρε συ σκεψου σε εναν αγωνα που δεν γινεται το παραμικρο απο εμας, δεν μπορει να σε τιμωρησει.. μονο για υβρισιτκα , τα οποια ειναι απλα προστιμο.. αλλα εμεις τοσο χαιβανια ειμαστε που πεφτουμε παντα στις παγιδες τους.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Να μην περιμένουμε κανέναν.
Πρέπει να βγει ο κόσμος μπροστά, δεν υπάρχει κάτι άλλο.
Είμαστε πολλοί και δυνατοί για να μας προκαλούν έτσι.
Θα τρέξουμε και από Αθήνα και από παντού.
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ..
Δεν το πιστεύω αυτό το διαβάζω ακόμα και δεν το πιστεύω.
Οργανώστε τον κόσμο εσείς που έχετε κάποιο θεσμικό ρόλο.
Μην περιμένετε κανέναν.
Ούτε διοικήσεις ούτε κανείς.
Είνσι η ωρα του ΠΑΟΚΤΣΗ.
Άβαταρ μέλους
hulk4teo

rou έγραψε:
paokassss έγραψε:σε ρώτησα απ την αρχή, ποια είναι αυτά τα επεισόδεια μπορείς να τα βάλεις σε μια προταση ; μη πω 2 προτάσεις αλλιώς τι σόι εκτεταμένα είναι ..

τωρα ερχεσαι στα λογια μου. αυτο λεω τοση ωρα. οτι αν θελουν μπορουν και με το ελαχιστο να στα κανουν αυτα. στο δικο μας χερι ειναι να ειμαστε μαγκες και να μην τους επιτρεψουμε να μας κανουν αυτα τα πραγματα. μονο αν εμεις οι ιδιοι κανουμε αυτοκριτικη , θα καταφερουμε να σταματησουμε ολο αυτο που γινεται εις βαρος μας.. Γιατι ρε συ σκεψου σε εναν αγωνα που δεν γινεται το παραμικρο απο εμας, δεν μπορει να σε τιμωρησει.. μονο για υβρισιτκα , τα οποια ειναι απλα προστιμο.. αλλα εμεις τοσο χαιβανια ειμαστε που πεφτουμε παντα στις παγιδες τους.

Rou ωραια τα λες εσυ ρε φιλε.Αλλα πες μας τι μπορει να κανει ο λαος του Π.Α.Ο.Κ.?Να λουφαξει στον καναπε του και να περιμενει απο τα ανιδεα οπως εχει φανει μεχρι στιγμης μελη της διοικησης της ομαδας να δωσει σθεναρη απαντηση?

Δωσε μια λυση που μπορει να συμβει στον πραγματικο κοσμο,στην Ελλαδα και μετα ολοι θα συμφωνησουμε.Αλλα οσο βλεπω να με βιαζουν δεν μπορω να καθομαι στον καναπε και να περιμενω απο αλλους να με σωσουν!
Άβαταρ μέλους
rou
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από rou »

[/quote]
αυτη την παραμυθα και προπαγανδα για ξυλο και τραμπουκισμους να τα πεις πουθενα αλλου που μπορει και να σε πιστεψουν.
τρως -3 για 2 κιλα ψαρια και συ τον χαβα σου.[/quote]

μεταξυ μας τωρα.. μονο τα ψαρια ηταν λες??? τα ψαρια φιλε μου ηταν η το τελικο πατημα.. και στα βιντεο φενονται πολλα που εγιναν.. οπως οι πυρσοι που πεφταν στους παγκους τους ΠΑΤΗΜΑ . η εισοδος δικων μας στο τελος του ματς και το ξυλο με παικτες του γαυρου ΠΑΤΗΜΑ.. ΠΡοσεξε με , δεν λεω οτι για μενα αυτα αξιζουν τιμωριας , λεω οτι για ΑΥΤΟΥΣ ειναι ΠΑΤΗΜΑ.. καταλαβες?? δεν ειμαι χαζος. Στην Ελλαδα του 14 ζω φιλε , ξερω πολυ καλα τι μου γινεται...
Άβαταρ μέλους
rou
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από rou »

hulk4teo έγραψε:
rou έγραψε:

Rou ωραια τα λες εσυ ρε φιλε.Αλλα πες μας τι μπορει να κανει ο λαος του Π.Α.Ο.Κ.?Να λουφαξει στον καναπε του και να περιμενει απο τα ανιδεα οπως εχει φανει μεχρι στιγμης μελη της διοικησης της ομαδας να δωσει σθεναρη απαντηση?

Δωσε μια λυση που μπορει να συμβει στον πραγματικο κοσμο,στην Ελλαδα και μετα ολοι θα συμφωνησουμε.Αλλα οσο βλεπω να με βιαζουν δεν μπορω να καθομαι στον καναπε και να περιμενω απο αλλους να με σωσουν!

Παντως οχι το ξυλο αδερφε... Και αν ηταν τοσο ευκολο να βρεθει λυση , θα ειχε βρεθει ηδη.. Η δικη μου αποψη εναι απλη. Παιρνουμε οπως ειναι την διωργανωση μας , την δινουμε στην ουεφα και της λεμε : εμεις δεν μπορουμε μονοι μας να κανουμε σωστο πρωταθλημα, βαλτε μας εσεις διαιτητες παρατηρητες κανονες κτλ.. να μην εμπλεκεται κανενας παραγωντας απο την ελλαδα στα του πρωταθληματος.. εκει να δουμε ποιος μπορει να παρει καθαρα αγωνηστικα τον τιτλο...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

αυτοι αν θελουν να βρουν πατημα θα βρουν στο γιατι αναπνεω.εγω ομως δεν θα τους κανω την χαρη να παψω να αναπνεω και να σκασω.
εξαλλου ο μονος λογος που εγινα ΠΑΟΚ ειναι η μαγκια και η επαναστατικοτητα που ειχε αυτος ο συλλογος,αλλιως θα ειχα γινει γαυρος ή βαζελος.
αν λοιπον εκλειψουν αυτα δεν υπαρχει πια κανενας λογος να ειμαι ΠΑΟΚ.

υγ στα παπαρια μου τα κυπελλα και τα πρωταθληματα ας μην παρω και ποτε δεν τα εχω καμια αναγκη.
αυτο που δεν δεχομαι να μου παρουν ειναι την περιφανια μου
Άβαταρ μέλους
hulk4teo

Rou δυστυχως κινεισαι σε πλαισια επιστημονικης φαντασιας.Παιρνουμε την διοργανωση?Ποτε γιναμε αφεντικα και δεν το καταλαβα??Αντε και κανει ο Π.Α.Ο.Κ. την κινηση.Ποιο απο τα παραρτηματα θα συμφωνησει?Επιστημονικη φαντασια τουλαχιστον.Κατι χειροπιαστο θελουμε εδω και οχι παλι ημιμετρα και σκυψιμο το κεφαλι.Ή θελουμε να γινουμε δυνατοι ή μια ζωη στην φαπα απο κοκκαλομαρινακηδες και σια....

Ελπιζω ο Ιβαν να μην εχει ερθει για πλακα στον Π.Α.Ο.Κ. και να εννοει οσα λεει αλλιως ο πολεμος θα ειναι πολυ πιο δυσκολος απο οσο μας φαινεται τωρα και τα μετωπα αμετρητα!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”