Η ανθρώπινη πλευρά του ΠΑΟΚ
- Dinos_Liverpool
Re: Η ανθρώπινη πλευρά του ΠΑΟΚ
Όχι! Να απαντήσεις! Επιβάλλεται να απαντήσεις, ρε γμτ! Αλλά να απαντήσεις ΚΟΣΜΙΑ, ΕΥΓΕΝΙΚΑ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ! Είναι κάτι που λέω στα κινέζα και δεν το καταλαβαίνεις;
Ντίνο το ύφος μου ήταν παρόμοιο με το ύφος που αντίκρισα να καταφέρεται ενάντια στ'αδέρφια μου με πολύ άσχημους χαρακτηρισμούς..
Συμφωνώ ότι ήταν άκομψο, δεν βλέπω όμως παρόμοια αντιμετώπιση από εσένα προς το αρχικό ποστ παρόμοιου ύφους..
Συμφωνώ ότι ήταν άκομψο, δεν βλέπω όμως παρόμοια αντιμετώπιση από εσένα προς το αρχικό ποστ παρόμοιου ύφους..
- Dinos_Liverpool
Είμαστε πολύ κοντά στο να συνεννοηθούμε κάποτε εμείς οι δύο. Πες με, αν θέλεις, αισιόδοξο... Πολύ αισιόδοξο!
Όχι! Δεν βλέπω κανένα πρόβλημα στο ύφος του αρχικού ποστ του φίλου lefis. Βλέπω μία ευκολία (αφέλεια, αν θέλεις) με την οποία υιοθετήθηκε το σενάριο που πάσαρε το γκαζέτα. Δέχτηκε - κακώς - ότι είναι σωστό και με βάση αυτό έγραψε ότι έγραψε.
Το εξαντλήσαμε, πιστεύω!
Όχι! Δεν βλέπω κανένα πρόβλημα στο ύφος του αρχικού ποστ του φίλου lefis. Βλέπω μία ευκολία (αφέλεια, αν θέλεις) με την οποία υιοθετήθηκε το σενάριο που πάσαρε το γκαζέτα. Δέχτηκε - κακώς - ότι είναι σωστό και με βάση αυτό έγραψε ότι έγραψε.
Το εξαντλήσαμε, πιστεύω!
όταν μαλώνουν τα παιδιά μου και μου έρχονται κλαμένα, τους λέω: ο τελευταίος έχει άδικο
ντινο οταν γραφουμε γυρω απο καποια θεματα θα πρεπει να ειμαστε πολυ προσεχτικοι...και σιγουρα το γνωριζεις αυτο...ιδιως οταν μιλαμε για τους οπαδους της ομαδας που ειναι και οι πιο στοχοποιημενοι...οποτε κακως αφεθηκε να ξεκινησει απο την αρχη το θεμα...αποψη μου... :ugeek:Dinos_Liverpool έγραψε:Είμαστε πολύ κοντά στο να συνεννοηθούμε κάποτε εμείς οι δύο. Πες με, αν θέλεις, αισιόδοξο... Πολύ αισιόδοξο!
Το εξαντλήσαμε, πιστεύω!
- Μπαρκαρούτσος
Εννοείς κάτι σαν αυτό;Kranatos έγραψε:ΚυρΕισαγγελέα lefi που είσαι leftis αλλά έγινες lefis επειδή δε μπορούσες να είσαι leftis και ξέρω γω εντάξει εγώ με τη σειρά μου ελπίζω να σε στίσουν καρτέρι όταν θα είσαι με το αμάξι σου και αφού σε κάνουν μπαούλο στο ξύλο να σκάσουν οι μπάτσοι και να σε πιάσουν σαν ένοχο και να σου γίνουν τα δέοντα επειδή θα προσπαθήσεις να υπερασπιστείς τη ζωή και την περιουσία σου..
[youtube]GFO5a-F7cvQ[/youtube]
Απο εγκυρες πηγες
3 αμαξια με βαζελους την επεσαν σε 4-5 δικους μας που περιμεναν το λεωφορειο να τους παρει
στα γυρω στενα υπηρχαν κ αλλοι δικοι μας περιμενοντας το λεωφορειο βγηκαν οταν εγινε το πεσιμο εσκασε κ το λεωφορειο κ βρεθηκαν σε κλοιο οι βαζελοι πηγαν για μαλι κ βγηκαν κουρεμενοι με λιγα λογια.
Αυτα
3 αμαξια με βαζελους την επεσαν σε 4-5 δικους μας που περιμεναν το λεωφορειο να τους παρει
στα γυρω στενα υπηρχαν κ αλλοι δικοι μας περιμενοντας το λεωφορειο βγηκαν οταν εγινε το πεσιμο εσκασε κ το λεωφορειο κ βρεθηκαν σε κλοιο οι βαζελοι πηγαν για μαλι κ βγηκαν κουρεμενοι με λιγα λογια.
Αυτα
"Ο Συλλογος «ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΊ» έδειξε για ακόμα μια φορά το κοινωνικό του πρόσωπο, δημιουργώντας μια εκπομπή αφιερωμένη στον μικρο Παντελή, μετά από μεσολάβηση του CLUB Π.A.O.K. Λαχαναγοράς. Η εκπομπή θα μεταδοθεί στο κανάλι EXTRA 3 Θεσσαλονίκης από Τετάρτη 12/2/2014 και κάθε Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη μέχρι και τις 6/3/2014 στις ώρες 20:30-20:45".
Δεύτερη “φουρνιά” από μπλούζες για τον μικρό Παντελή
Οπως ενημέρωσαν χθες οι εκπρόσωποι του Club φίλων ΠΑΟΚ Λαχαναγοράς, έφτασε στα γραφεία τους και η δεύτερη "φουρνιά" από τις μπλούζες, που αφορούν την οικονομική ενίσχυση του έφηβου παίκτη των τμημάτων υποδομής, Παντελή Κυριακίδη.
Η αποστολή τους αρχίζει από αύριο Δευτέρα, με την ελπίδα ότι όλο και περισσότεροι φίλοι του ΠΑΟΚ και όχι μόνο, θ' ανταποκριθούν σε αυτήν την πραγματικά συγκινητική προσπάθεια βοήθειας.
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/5969 ... ro-panteli
Οπως ενημέρωσαν χθες οι εκπρόσωποι του Club φίλων ΠΑΟΚ Λαχαναγοράς, έφτασε στα γραφεία τους και η δεύτερη "φουρνιά" από τις μπλούζες, που αφορούν την οικονομική ενίσχυση του έφηβου παίκτη των τμημάτων υποδομής, Παντελή Κυριακίδη.
Η αποστολή τους αρχίζει από αύριο Δευτέρα, με την ελπίδα ότι όλο και περισσότεροι φίλοι του ΠΑΟΚ και όχι μόνο, θ' ανταποκριθούν σε αυτήν την πραγματικά συγκινητική προσπάθεια βοήθειας.
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/5969 ... ro-panteli
- Μπαρκαρούτσος
Tsou, με δίνεις πάσα από τις λίγες.. Για θέμα που λίγο συζητάται εδώ μέσα.tsou έγραψε:ναι στις μετακινήσεις οπαδών. καλό το αστείο.
ζώα άχρηστα χωρίς λόγο ύπαρξης.
και οι μεν και οι δε.
σκοτώνεστε για τις ομάδες όντα προς λύπηση.
μολότοφ, μάρμαρα, πέτρες.
ο άλλος λέει τους σπάσαμε τα κεφάλια τους βάζελους και περηφανεύεται.
ο χουλιγκανισμός μπορεί να εκμηδενιστεί. αλλά δεν συμφέρει τον οποιοδήποτε εξουσιαστή να τελειώσει ο χουλιγκανισμός.
γιατί τότε ίσως ο τετράποδος οπαδός που πετάει μάρμαρα στο όνομα του γκει, του βάζελου, του ΠΑΟΚ, του άρη ξυπνήσει κάποτε το κοιμησμένο ον και ασκήσει την βία σε αυτόν που του βάζει χαράτσια και τον αφήνει άνεργο.
δείραμε τους βάζελους. είμαστε πιο δυνατοί. τον έχουμε μεγαλύτερο. λευτεριά στα αδέρφια μας.
τώρα τι να σχολιάσω για νάτχους και σχήματα και μπάλα εδώ σπάσαμε κεφάλια βάζελων στο γήπεδο και εγώ θα ασχολούμαι με λακαμίες;
Έχω διαβάσει πολλάκις ότι κάποιες επαναστάσεις ξεκίνησαν από τα γήπεδα ποδοσφαίρου και το πιστεύω. Μια χαρά ρεαλιστικό είναι.
Η μόνη "επανάσταση" που βλέπω στα ελληνικά γήπεδα, είναι κατά του γαυροκατεστημένου (Π.Α.Ο.Κ., Πανιώνιος, Γιάννενα). Το γαυρο-κατεστημένο, στερεί ένα ποιοτικότερο ποδοσφαιρικό θέαμα από εμένα και πιθανούς τίτλους από την ομάδα που υποστηρίζω, τον Π.Α.Ο.Κ.! Ή, έστω, τίτλους από ομάδες που τους αξίζουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, κι ας μην είναι ο Π.Α.Ο.Κ.!
Όμως, το γαυροκατεστημένο δεν φταίει που δυσκόλεψε η ζωή εμού και χιλιάδων άλλων συμπολιτών μου (ouch).
Το γαυροκατεστημένο δεν φταίει που είμαι άνεργος.
Το γαυροκατεστημένο δεν φταίει που χιλιάδες γέροι θα πεθάνουν χωρίς να ξαναδούν σύνταξη.
Δεν το έχω ψάξει, αλλά δεν νομίζω οπαδοί ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ να ξεκίνησαν και να κατάφεραν κάτι. Πολιτικά πανό κρεμάμε κι εμείς στη Τούμπα, αλλά δεν είδα κάποιον βουλευτή να φεύγει από τους υπονόμους του παλατιού του Όθωνα.
Χρειαζόμαστε τη σύμπραξη των οπαδών και άλλων ομάδων, με αξιοσέβαστη οπαδική βάση. Δεν πεινάει μόνο ο ΠΑΟΚτσής! Πεινάει ο ΠΑΟΚτσής, ο ολυμπιακός, ο παναθηναϊκός, ο αρειανός, ο ΑΕΚτσής, ο πανιώνιος, ο γιαννιώτης..
Αλλά, ο πεινασμένος ΠΑΟΚτσής δέρνει πεινασμένους ΑΕΚτσήδες κοντά στη Καμάρα και χαίρεται.
Ο πεινασμένος παναθηναϊκός τραμπουκίζει τον πεινασμένο ΠΑΟΚτσή, του πετάει molotov, του βρίζει τη μάνα και χαίρεται.
Ο πεινασμένος ολυμπιακός πετάει πέτρες στον υψηλά αμειβόμενο προπονητή του Παναθηναϊκού και χαίρεται.
Αντί να πλακώνεστε για ορισμένους υψηλά αμειβόμενους ξενύχτηδες που.....
Οκ, οκ, οκ, δικό μου λάθος. Δεν πλακώνεστε για τους ξενύχτηδες! Ω θεοί, συγχωρέστε με!
Βέβαια...για την ΙΔΕΑ πλακώνεστε! Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι ΙΔΕΑ! Και η Α.Ε.Κ. είναι ΙΔΕΑ για τον ΑΕΚτσή (όχι πολύ διαφορετική από αυτήν του ΠΑΟΚτσή)! Και ο Ολυμπιακός είναι ιδέα! Και ο Ηρακλής είναι ΙΔΕΑ, μάλιστα από τις παλαιότερες στην Ελλάδα!!
Οπότε, πλακώνεστε για τις ΙΔΕΕΣ.
Κλασσική ανθρώπινη τακτική. Και στις σταυροφορίες, για τις ΙΔΕΕΣ σκοτώνονταν (οκ, η ΙΔΕΑ ήταν το πρόσχημα, κανονικά ήταν ο επεκτατισμός τους, αλλά σταυρούς είχαν στα λάβαρά τους). Και στους αγίους τόπους, πού και πού, για τις ΙΔΕΕΣ τους πλακώνονται.
Δεν με μοιάζει σοφό αυτό. ΜΑΛΑΚΙΑ με μοιάζει.
Οπότε..
αντί να πλακώνεστε συναμεταξύ σας, πεινασμένοι ΜΑΛΑΚΕΣ, για κάτι αόριστες ΙΔΕΕΣ, γιατί δεν αρχίζετε να ψάχνετε τι σας ενώνει με τους άλλους;
Γιατί να μην ψαχτείτε ώστε να ενωθείτε από μόνοι σας, αφού οι Π.Α.Ε. στις οποίες είστε εισιτηρίου υποτελείς, σας γράφουν στ'αρχίδια τους, μέχρι να πεθάνετε και να σας πληρώσουν τη κηδεία και να σας στέλνουν περήφανα δίχρωμα στεφάνια μια φορά το χρόνο, που πεθάνατε για την ΙΔΕΑ σας;
Μήπως να μαζευόσασταν όλοι εσείς που έχετε τη δύναμη να πληρώνετε εισιτήριο για να υποστηρίξετε μια ΙΔΕΑ και να μπαίνετε στα γήπεδα και να αγοράζετε αντικείμενα βίας για να επιτίθεστε σε ανθρώπους με άλλες ΙΔΕΕΣ, ή να αμύνεστε από άλλους που έχουν άλλες ΙΔΕΕΣ, να βλέπατε επιτέλους την ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και όχι μια ΙΔΕΑ, η οποία ετάφη στο βωμό των χρημάτων πολλά πολλά χρόνια πριν;;;
ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ
Ας μεταφερθεί αυτό που έγραψα εκεί που πρέπει. Σε ασπρόμαυρους συνδέσμους, σε κιτρινόμαυρους συνδέσμους, σε αθηναϊκούς συνδέσμους, στο internet, οπουδήποτε χρειαστεί... Ξέρετε εσείς. Εγώ έχω κλείσει το Facebook, δεν μπορώ.
μπράβο Ρομαν. να ξέρεις το κείμενο σου ήδη ταξιδεύει στον κόσμο του φεισμπουκ.....
- Μπαρκαρούτσος
Ελπίζω όντως να 'ναι έτσι.. Χαίρομαι κι ευχαριστώ!
Μακάρι να μην είναι απλώς ένα ακόμη post τζάμπα γραμμένο και να φτάσει εκεί που πρέπει!
Μακάρι να μην είναι απλώς ένα ακόμη post τζάμπα γραμμένο και να φτάσει εκεί που πρέπει!
Σορυ αλλα ολες οι ιδέες δεν είναι ίδιες... Επομένως κάνεις ένα βασικό σφάλμα λογικής στο σκεπτικό σου..
ο ολυμπιακος είναι ιδέα καθαρά καπιταλιστική για τον εφοπλιστή πρόεδρό του που θέλει να ελέγχει το δήμο ( υποψηφιότητα μωραλη) και τα λιμάνια ( απεργίες/σπάσιμο απο χρυσά αυγά κ.α ) με μια πλούσια παρασκηνιακή πολιτική διαπλοκή ( παραπολιτικά, τριανταφυλλόπουλος, κασιδιάρης / μπαλτάκος κ.α). Αντίστοιχα σε άλλες περιόδους ήταν άλλες οι ομάδες / επιχειρηματίες με αντίστοιχες "ιδέες" άρα ευχαριστώ δε θα πάρω το ιδιο μενού μ αυτούς..
κ αυτό να το χουμε στο μυαλό μας και για το τσάρο μας
ο ολυμπιακος είναι ιδέα καθαρά καπιταλιστική για τον εφοπλιστή πρόεδρό του που θέλει να ελέγχει το δήμο ( υποψηφιότητα μωραλη) και τα λιμάνια ( απεργίες/σπάσιμο απο χρυσά αυγά κ.α ) με μια πλούσια παρασκηνιακή πολιτική διαπλοκή ( παραπολιτικά, τριανταφυλλόπουλος, κασιδιάρης / μπαλτάκος κ.α). Αντίστοιχα σε άλλες περιόδους ήταν άλλες οι ομάδες / επιχειρηματίες με αντίστοιχες "ιδέες" άρα ευχαριστώ δε θα πάρω το ιδιο μενού μ αυτούς..
κ αυτό να το χουμε στο μυαλό μας και για το τσάρο μας
- ΑποστόληςΑ
Η τελευταία πρόταση σου λέει κάτι ή δε τη διαβαζεις απο άποψη;
επίσης ο ιβάν δεν είναι ο ΠΑΟΚ , ακόμα τουλάχιστον
επίσης ο ιβάν δεν είναι ο ΠΑΟΚ , ακόμα τουλάχιστον