Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Rizla

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV

Δημοσίευση από Rizla »

Aδερφε ποτε ειδες την Ατλετικο να παιζει ταμπουρι?
Μην απαξιωνουμε την καλυτερη ομαδα της Ευρωπης λεγοντας οτι παιζει ταμπουρι και τα συναφη.
Ολοι ελεγαν οτι δεν θα αντεξει η Ατλετικο με CL και πρωταθλημα και ομως αντεξε και θα σηκωσει και τις 2 κουπες.
Οσο για την μικρη ομαδα της Μαδριτης ειχα πει...
Rizla έγραψε:
pgetsos έγραψε:Εκεινο το κρεας, ο Βυντρα, παιζει να εκοψε και το πρωταθλημα σημερα στην Ατλετικο...
Δεν νομιζω...και στην ισοβαθμια παλι το σηκωνει...ας κερδισει η μικρη ομαδα της μαδριτης τις νυχτεριδες και το ξανασυζηταμε...
Σασταλεγα βραβειο χθες... :mrgreen:
black death

Δημοσίευση από black death »

Στο τσ.λ. στο καμπ νου, κάτι τέτοιο έπαιξε.
Δεν την απαξίωνω καθόλου, και πολύ καλά θα κάνει αν το παίξει. Ακόμα κι όταν ήταν πρώτη η Μπάρτσα, Ατλέτικο ήθελα. Μακάρι να πάρει και το τσ.λ. να τους τρελάνει όλους.
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

μητρογλου η καταστροφή
http://sports.in.gr/football/internatio ... 1231316086
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

φανταζεστε να παθαινε ο ΠΑΟΚ αυτο που επαθε η λιβερπουλ τι θα γινοταν ?
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Αυτά τα 0-3 σε 3-3 μόνο ο ΠΑΟΚ και η Liverpool! Πολύ μονόπλευρη αυτή η... ομορφιά του ποδοσφαίρου!!!

ΥΓ. Και πριν από το ματς με την Chelsea ήμουν 99% σίγουρος ότι αυτό το πρωτάθλημα δεν χάνεται με τίποτα!

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

από αυτό το παιχνίδι ας βάλει κάποιος στον ΓΧ να δει το πρώτο γκολ της Λιβερπουλ για να μην μιλάει για τύχη στα στημένα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

tasso85 έγραψε:μητρογλου η καταστροφή
http://sports.in.gr/football/internatio ... 1231316086
Παραθέτω το κείμενο που μνημονεύει ο Τάσσος γιατί η ομορφιά πρέπει να αναδεικνύεται:

Ως «καταστροφή» χαρακτηρίζει τη μεταγραφή του Μήτρογλου στη Φούλαμ η «Daily Mail»

Ιδιαίτερα σκληρό με τον Κώστα Μήτρογλου είναι δημοσίευμα της «Daily Mail» σύμφωνα με το οποίο η μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό στη Φούλαμ ήταν... «καταστροφή».

Ο Έλληνας επιθετικός κόστισε στην βρετανική ομάδα το ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ όμως ένας τραυματισμός δεν επέτρεψε στον «πιστολέρο» να πάρει συμμετοχές και να βοηθήσει την Φούλαμ στη «μάχη» για την παραμονή.

Ετσι ύστερα από την ταπεινωτική ήττα 4-1 από την Στόουκ το Σάββατο, αποτέλεσμα με το οποίο «σφραγίστηκε» ο υποβιβασμός στην Τσάμπιονσιπ το γνωστό βρετανικό δίκτυο, σε άρθρο του για τους ποδοσφαιριστές που πρέπει να αποχωρήσουν το καλοκαίρι από τους «κότατζερς» περιλαμβάνει τον διεθνή επιθετικό αναφέροντας:

«Η πιο δαπανηρή μεταγραφή της ομάδας ήταν απλά μια καταστροφή και η Φούλαμ πρέπει να περιορίσουν την ζημιά», ενώ σε προηγούμενο ρεπορτάζ, αναφέρεται πως ο Κώστας Μήτρογλου στοίχησε 4 εκ. λίρες για κάθε σουτ που έκανε στην εστία!

Newsroom ΔΟΛ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Dinos_Liverpool έγραψε:Αυτά τα 0-3 σε 3-3 μόνο ο ΠΑΟΚ και η Liverpool! Πολύ μονόπλευρη αυτή η... ομορφιά του ποδοσφαίρου!!!

ΥΓ. Και πριν από το ματς με την Chelsea ήμουν 99% σίγουρος ότι αυτό το πρωτάθλημα δεν χάνεται με τίποτα!

Λυπάμαι που θα απογοητεύσω τους οπαδούς του παρακμιακού λιμανιού του Λίβερπουλ, αλλά το πρωτάθλημα θα πάει στην καλύτερη ομάδα της Αγγλίας, αυτήν με τα γαλάζια...που απέχει 40 λεπτά με το τραίνο
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Dinos_Liverpool έγραψε:Αυτά τα 0-3 σε 3-3 μόνο ο ΠΑΟΚ και η Liverpool! Πολύ μονόπλευρη αυτή η... ομορφιά του ποδοσφαίρου!!!

Ντινο 24 χρονια πιο λουζερ ομαδα δεν εχω ματαξαναδει...Ο καρπουζας του Σετουμπαλ σου εκοψε το πρωταθλημα μεσα στο σπιτι σου με τα ΔΕΥΤΕΡΑ και μετα εφαγε ντορτια...για πια ομορφια μιλας? :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Εγώ πάντως έγινα Ατλέτι στην Ισπανία όταν όσο ζούσα εκεί έμαθα από βαμμένο Ατλετίστα οτι όταν έπεσαν κατηγορία ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ τα διαρκείας κατά ένα τεράστιο ποσοστό. Επίσης έχουν τραβήξει αρκετά από την ομάδα του Φράνκο, οπότε αυτομάτως μου έγιναν συμπαθείς. Όσο για την ΟΥΕΦΑλόνα, να τη χαίρεται η Μισελού των bookies.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Rizla έγραψε:

Ντινο 24 χρονια πιο λουζερ ομαδα δεν εχω ματαξαναδει...Ο καρπουζας του Σετουμπαλ σου εκοψε το πρωταθλημα μεσα στο σπιτι σου με τα ΔΕΥΤΕΡΑ και μετα εφαγε ντορτια...για πια ομορφια μιλας? :lol: :lol: :lol: :lol:
Αποσιωποιητικά πριν την ομορφιά Rizla! Θα μπορούσαν να ήταν και εισαγωγικά, φίλε μου! Ειρωνεύομαι την έννοια της ομορφιάς, αφού συχνά-πυκνά είναι εις βάρος μου...

ΥΓ. Κωλόγερε Απόστολε, άμα σε ξανακεράσω εγώ οτιδήποτε εμένα να με.. χ3σ3ις... τη Σίτυ σου μέσα!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Η μάχη του Πειραιά

Μια από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που αφορούν το Δήμο Πειραιά δημοσιεύτηκε το Σάββατο, δείχνει τη διαφορά ανάμεσα στον κ. Μώραλη και τον κ. Μιχαλολιάκο να είναι παρόμοια με αυτή του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα.

Η δημοσκόπηση δημοσιεύτηκε στην “Δημοκρατία του Σαββάτου” για το Δήμο του Πειραιά.

·Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε δημότες του Δήμου Πειραιώς.

·Το δείγμα ανήλθε σε 750 άτομα, άνδρες και γυναίκες, 18 ετών και άνω, που κατοικούν μέσα στα όρια του Δήμου και έχουν τα εκλογικά τους δικαιώματα σε αυτήν.

· Η συλλογή των στοιχείων έγινε με τη μέθοδο των τηλεφωνικών συνεντεύξεων, με τη χρήση δομημένου ερωτηματολογίου με ανοιχτές και κλειστές ερωτήσεις.

·Η ΑΠΟΨΙΣ είναι μέλος της ESOMAR, του WAPOR και του AAPOR, ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας του ΣΕΔΕΑ/ΠΕΣΣ και είναι εγγεγραμμένη στο Μητρώο Φορέων και Επιχειρήσεων Δημοσκοπήσεων που τηρείται στο Τμήμα Ελέγχου και Διαφάνειας του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) με τον αριθμό 17.

Ποιον από τους παρακάτω θα ψηφίζατε για δήμαρχο Πειραιώς, αν είχαμε Δημοτικές Εκλογές την επόμενη Κυριακή;

Στην ερώτηση επιλογής του υποψηφίου που θα ψήφιζαν οι ερωτώμενοι εάν είχαμε την επόμενη Κυριακή Δημοτικές Εκλογές και έπρεπε να επιλέξουν μόνο έναν από τους υποψηφίους, ο κ. Μιχαλολιάκος (37,1%) προηγείται με διαφορά 17,3 ποσοστιαίων μονάδων από τον κ. Μώραλη (που συγκεντρώνει 19,8%). Ο κ. Δρίτσας λαμβάνει 11,5% στην πρόθεση ψήφου των δημοτών του Δήμου Πειραιώς, ενώ ο κ. Κούζηλος και η κα Παντελάκη συγκεντρώνουν ποσοστό της τάξης του 3,8%. Ακολουθούν με μικρότερα ποσοστά, ο κ. Βουράκης, ο κ. Διαβολάκης και ο κ. Καλογερογιάννης,.

Σημειώνεται ότι το 18,3% των ψηφοφόρων δηλώνει αναποφάσιστο, ενώ το 2,2% προσανατολίζεται στο Λευκό ή Άκυρο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Αν και off-topic είμαστε όλοι - αναφανδόν - εναντίον του Μώραλη.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ειναι που ναι ζορικα...αν ο βαζελος παρει διπλο παραδυσκολευουν
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”