29.Juan Manuel Insaurralde

Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: 29.Juan Manuel Insaurralde

Δημοσίευση από desperando »

Dimg4 έγραψε:Καλα. ΠΑΟΚ μπουνιδι και ας μενει η ομαδα χωρις το βασικο της στοπερ στα πιο σημαντικα ματς. Η χαζομαγκια πανω απο ολα. Ο Σαββιδης να ειναι καλα και ας χανονται ματς εξαιτιας ηλιθιοτητας. Τωρα ντεσπε τα κορμια τα ξεκουραστα και τα ραντεβου εσυ γνωριζεις καλυτερα που το πας και δεν το σχολιαζω. Εγω θα δω Κατσικα βασικο, αν εσυ εισαι χαρουμενος με το τιμημα της μπουνιαςκαλως
εσυ δες κατσικα εγω θα δω τζαβελλα.
οσο χαζομαγκια-βλαχομαγκια και αλλες παπ@ριες που λεγονται δεν χρειαζετε να πω πολλα.
ή εισαι χαρακτηρας χαχαχα και να τα χω με ολους καλα και ας φαω και καμια φαπα ή εισαι χαρακτηρας που δεν ανεχεται και πολλα πολλα και θα φυγει και καμια σβουριχτει αν χρειαστει.
ο καθενας εχει τα γουστα του.
εσενα σου αρεσει να βλεπεις τα καλα παιδια που τους χειροκροταν οι αντιπαλοι και οταν βαζουν γκλ δεν πανηγυριζουν καν,εμενα με αρεσουν αυτοι που πρωτα μαμανε και μετα δερνουν αν χρειαστει.και πανω απ ολα δεν εχουν ψυχολογικα

υγ λογικα η ποινη του θα ειναι τρεις αγωνιστικες και θα πρεπει να αρχισουν να μετρανε απο το παιχνιδι της τεταρτης για να ειναι διαθεσιμος την τελευταια αγωνιστικη για να ξαναδειρει τον φλωρο που θα μας πει και βουλγαρους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Δευ 05 Μάιος 2014, 01:11, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

hasio_john έγραψε: Πες τα ρε φίλε γιατί πολύ τεστοστερόνη αναβλύζει από μερικούς που νομίζουν πως βλέπουν κατς !!
Να διαβάζει και κάνα μικρό παιδί το site για να παίρνει μαθήματα ποδοσφαιρικής παιδείας για το μέλλον του ..., σε πρόσβαλε ο αντίπαλος πάνω στα νεύρα του αγώνα? σε έβρισε? σου έδειξε τα παπάρια του? -----λύση-----> δεξί κροσέ και βάλτον κάτω! Και δες από το σπίτι σου το υπόλοιπο των play off , αλλά να πληρώνεσαι κανονικά και ας χάσει η ομάδα επειδή θα λείπει η προφορά σου!!
Ένα πρόστιμο πρέπει να θεωρηθεί δεδομένο και άμεσα μάλιστα μιας και το έχει ξανακάνει ο Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ! Ξύπνα Ιβάν! Βάλε μια τάξη στην ομάδα γιατί η διοίκηση πέρα βρέχει και μερικοί παίχτες νομίζουν πως είναι τσιφλίκι τους ο ΠΑΟΚ και μπορούν να κάνουν ότι γουστάρουν! :redcard:
να φανταστω οτι εσυ δεν θα δειχνεις βιντεακια στον υιο σου του ζινταν γιατι ειναι αλητης και βαραει κουτουλιες.
καλα τον μαραντονα...απεταξαμην
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

desperando έγραψε: να φανταστω οτι εσυ δεν θα δειχνεις βιντεακια στον υιο σου του ζινταν γιατι ειναι αλητης και βαραει κουτουλιες.
...""δυτυχώς"" :mrgreen: κόρη έχω και της δείχνω την Ακαντού!!!
Αλλά πέρα από την πλάκα, νομίζω (ελπίζω) πως έχουμε ένα νοητικό επίπεδο και μια παιδεία για να μπορούμε να μιλήσουμε σωστά! ΔΕΝ με νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι σε διάφορες ομάδες , ας είναι και Πελέ! Με νοιάζει τι βλέπω εγώ στην ομάδα μου! Και σήμερα είδα ένα μπουκέτο (και μάλιστα ύπουλο μιας και του το έριξε σχεδόν πισώπλατα) σε έναν άλλον παίχτη που προκάλεσε μόνο λεκτικά!! Εγώ τακτικές του γάβρου και μαγκιά/κλανιά σαν τον παλιό Μητρόπουλο του, δεν θέλω! Ας τον περίμενε στο πάρκινγκ έξω από το γήπεδο και ας κάνανε και σεξ!!
Αλλά τώρα υπάρχει περίπτωση να τον στερηθώ από την ομάδα μου στα επόμενα ματς και αυτό μπορεί να μας κοστίσει!
Άσε που δώσαμε (ΠΑΛΙ) ευκαιρία στους αρδ να εξαφανίσουν την πολύτιμη ισοπαλία μας και να έχουν πρωτοσέλιδα το μπουκέτο και εννοείτε άπειρα σχόλια από κάτω για τον αλήτη ΠΑΟΚ!! Εεεε δε μου κάθετε καλά ρε αδερφέ... πειράζει??????
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Δευ 05 Μάιος 2014, 01:21, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Απο τούς κορυφαίους,θα μας λείψεις!Ελ τσάκο να ξέρεις στην ζωή όλα είναι δανεικά,δεν σε τσακώσαν με τον γαύρο τα έφερε έτσι η ζωή να σε τσακώσουν τώρα!πιστέυω να σου γινει μάθημα και του χρόνου να είσαι μαζί μας!
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

@hasio του έδειξε τα τετοια του και στο βιντεο αλλωστε φαινεται οτι γυρναει και κατι του λεει. ουτε καν υπουλο. στα ισα.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

K_geo έγραψε:@hasio του έδειξε τα τετοια του και στο βιντεο αλλωστε φαινεται οτι γυρναει και κατι του λεει. ουτε καν υπουλο. στα ισα.
Ναι αλλά τώρα θα του τα δείξει και ο αθλητικός δικαστής!! :P
Ναι ρε συ K_geo, ότι και να του έδειξε, είναι άκυρη η αντίδρασή του...
Ας του δείξει και αυτός τα (μεγαλύτερα) δικά του και να τελείωνε εκεί το θέμα!
Εμένα πάντως μου δείχνει ΜΕΓΑΛΗ ασέβεια να το κάνεις μπροστά σε παίχτες , διαιτητές , διοίκηση ... κόψτε μόνο την φάτσα του Βρύζα πως τον κοιτάει όταν τον έβγαλαν από την φυσούνα! Τέλος πάντως κρίμα!!
Υ.γ. Ήταν πάντως επαγγελματικό χτύπημα του άτιμου! :mrgreen: Μπαμ και κάτω! Καράτε κιντ...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

παντως πριν εγραψες για υπουλο.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

hasio_john έγραψε:
desperando έγραψε: να φανταστω οτι εσυ δεν θα δειχνεις βιντεακια στον υιο σου του ζινταν γιατι ειναι αλητης και βαραει κουτουλιες.
...""δυτυχώς"" :mrgreen: κόρη έχω και της δείχνω την Ακαντού!!!
Αλλά πέρα από την πλάκα, νομίζω (ελπίζω) πως έχουμε ένα νοητικό επίπεδο και μια παιδεία για να μπορούμε να μιλήσουμε σωστά! ΔΕΝ με νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι σε διάφορες ομάδες , ας είναι και Πελέ! Με νοιάζει τι βλέπω εγώ στην ομάδα μου! Και σήμερα είδα ένα μπουκέτο (και μάλιστα ύπουλο μιας και του το έριξε σχεδόν πισώπλατα) σε έναν άλλον παίχτη που προκάλεσε μόνο λεκτικά!! Εγώ τακτικές του γάβρου και μαγκιά/κλανιά σαν τον παλιό Μητρόπουλο του, δεν θέλω! Ας τον περίμενε στο πάρκινγκ έξω από το γήπεδο και ας κάνανε και σεξ!!
Αλλά τώρα υπάρχει περίπτωση να τον στερηθώ από την ομάδα μου στα επόμενα ματς και αυτό μπορεί να μας κοστίσει!
Άσε που δώσαμε (ΠΑΛΙ) ευκαιρία στους αρδ να εξαφανίσουν την πολύτιμη ισοπαλία μας και να έχουν πρωτοσέλιδα το μπουκέτο και εννοείτε άπειρα σχόλια από κάτω για τον αλήτη ΠΑΟΚ!! Εεεε δε μου κάθετε καλά ρε αδερφέ... πειράζει??????
φιλε μου καθε αλλο παρα μαγκια-κλανια ειναι να εχεις γυρο σου δεκαδες πρασινους και να σαουλιαζεις εναν δικο τους.δεν το εκανε επειδη τον επαιρνε(οπως κακως συγκρινεις με το μο2ν@πανο) το εκανε επειδη το γουσταρε.μπορει η ΠΑΕ να μου εχει 25 τετοιους ποδοσφαιριστες...που δεν σηκωνουν μυγα στο σπαθι τους απο κανεναν...που η λεξη ηττα δεν υπαρχει στο λεξιολογιο τους?
οσο για τα αρδ στα @@ τι θα εχουν πρωτοσελιδα,ουτως ή αλλως ειναι απο τους μεγαλυτερους εχθρους μας.
και για ολους τους εχθρους μας το μονο που εχω να τους πω ειναι ΣΕΧ ΚΑΙ ΒΙΑ

υγ καιας ερθει τελευταια αγωνιστικη ο κουτρουμπακος που μαλλον θα εχει εκτησει την ποινη του ο ινσαου να του κανει ξανα τα δαχτυλα και να του δειξει το τυρογαριδακι του αν θελει
Άβαταρ μέλους
hasio_john

K_geo έγραψε:παντως πριν εγραψες για υπουλο.
Εεε μην κάνουμε και ανάλυση της φάσης μωρέ geo! Tι το σκαλίζεις τώρα!
Την είδα 100 φορές την φάση! Περπατάνε μαζί, φτάνει από πίσω του ο Juan , του λέει κάτι έτσι όπως έχει γυρισμένη την πλάτη, γυρνάει ο Κουτρουμπής (ΌΧΙ ΤΕΛΕΙΩΣ, αλλά στα πλάγια) και τον ξαπλώνει κάτω με μπουκέτο στο μάγουλο! Σου φαίνεται εσένα νορμάλ αυτό? Εγώ προσωπικά, όταν έχω μαλώσει με κάποιον θέλω να τον έχω φάτσα και να ξέρει πως θα τις παίξουμε! Δεν είχα σκοπό να το αναλύσω, αλλά με ρώτησες επίμονα... :lol:
(δεν κάνω μαθήματα του δρόμου, προς Θεού! Δεν είναι κακό να διαφωνήσουμε! Ήταν προσωπική γνώμη το "ύπουλο χτύπημα" ! Ο καθένας όπως το βλέπει! Εγώ είμαι συναισθηματικός τύπος μιας και θέλω προκαταρκτικά πριν τις χοντρές φάπες ... στα μπαμ και κάτω χάνετε η αγάπη!! :lol: )
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Δευ 05 Μάιος 2014, 02:17, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Και καλά η ΝΟΒΑ δε δείχνει πλάνα εκτός αγώνα με βία και μπλα μπλα μπλα..
αλλά το βίντεο με τη μπουνιά ήξεραν να το μοντάρουν και να το κάνουν απόσπασμα και να το βάλουν στα site..

Γ@ΜΩ ΤΟ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΟ ΣΑΣ !
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

desperando έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Καλα. ΠΑΟΚ μπουνιδι και ας μενει η ομαδα χωρις το βασικο της στοπερ στα πιο σημαντικα ματς. Η χαζομαγκια πανω απο ολα. Ο Σαββιδης να ειναι καλα και ας χανονται ματς εξαιτιας ηλιθιοτητας. Τωρα ντεσπε τα κορμια τα ξεκουραστα και τα ραντεβου εσυ γνωριζεις καλυτερα που το πας και δεν το σχολιαζω. Εγω θα δω Κατσικα βασικο, αν εσυ εισαι χαρουμενος με το τιμημα της μπουνιαςκαλως
εσυ δες κατσικα εγω θα δω τζαβελλα.
οσο χαζομαγκια-βλαχομαγκια και αλλες παπ@ριες που λεγονται δεν χρειαζετε να πω πολλα.
ή εισαι χαρακτηρας χαχαχα και να τα χω με ολους καλα και ας φαω και καμια φαπα ή εισαι χαρακτηρας που δεν ανεχεται και πολλα πολλα και θα φυγει και καμια σβουριχτει αν χρειαστει.
ο καθενας εχει τα γουστα του.
εσενα σου αρεσει να βλεπεις τα καλα παιδια που τους χειροκροταν οι αντιπαλοι και οταν βαζουν γκλ δεν πανηγυριζουν καν,εμενα με αρεσουν αυτοι που πρωτα μαμανε και μετα δερνουν αν χρειαστει.και πανω απ ολα δεν εχουν ψυχολογικα

υγ λογικα η ποινη του θα ειναι τρεις αγωνιστικες και θα πρεπει να αρχισουν να μετρανε απο το παιχνιδι της τεταρτης για να ειναι διαθεσιμος την τελευταια αγωνιστικη για να ξαναδειρει τον φλωρο που θα μας πει και βουλγαρους
Που προκυπτει το βουλγαροι; ο ινσαουραλδε δηλαδη ακουσε το βουλγαρε και τον κοπανησε; μαλιστα ντεσπε......
Και εισαι λαθος για τις δυο επιλογες χαρακτηρων. Υπαρχει και το τριτο. Δεν δερνεις και δεν κρεμας την ομαδα. Σε εβρισε; τσαμπουκαλεψου αλλαμεχρι εκει. Αν ομως για σενα η επιδειξη χαζομαγκιας με μπουνιδια ειναι πιο πανω απο τον μεγαλο μας στοχο σαν ΠΑΟΚ, τοτε παω πασο αλλα διαφωνουμε.
ΥΓ - η εμμονη σου στα υποννοουμενα προς σαλπι σε καθε σου απαντηση ειναι ανεξηγητη.
Maniaq@Deepwood

Δημοσίευση από Maniaq@Deepwood »

Αυτά με τις χειρονομίες τα κάνουν κάτι χαζοί κομπλεξικοί σαν τις ζέλες,με το μυαλό του τι νόμισε πως θα κερδίσει η βαζέλα ?οι αληθινοί άνδρες καθαρίζουν με μια κίνηση...ούτε μπλα μπλα και λαλακίες...ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ κι έλα φλωράκο στην Τούμπα να μας τα ξαναδείξεις...
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Σωστο αυτο με την κολονοβα.
Καλα ρε καθομαστε κ σχολιαζουμε τι εκανε ο Ινσα στον κουτρουμπη?καλα του κανε ρε αι στα διαλα,ας παει στην ανιτα να κανει παραπονα,εχουν γινει τα εκτροπα σε αλλους αγωνες κοπανανε οπαδους παικτες παραγοντες κ μας πειραξε που ο ινσα κοπανησε τον κουτρουμπη?καλα του εκανε να δω θα ξανακανει χειρονομια την επομενη φορα?
Ναι χανουμε εναν πολυ καλο αμυντικο (γιατι εκτος απο οξυθυμος ειναι κ πολυ καλο σεντερ μπακ) αλλα κ ο κουτρουμπης σε ολο τον αγωνα προκαλουσε ειτε με χειρονομιες ειτε με βρισιες (εμαθαν ολοι το "puta madre" κ το χουν ψωμοτυρι) του δειχνει κ τα απαυτα του στο τελος ε καλα του κανε.
Αμα τον κοπανουσε αλλος παικτης θα τον ειχαμε θεο.......

Αποψη μου παντα
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Parolos έγραψε:Και καλά η Ν@ΒΑ δε δείχνει πλάνα εκτός αγώνα με βία και μπλα μπλα μπλα..
αλλά το βίντεο με τη μπουνιά ήξεραν να το μοντάρουν και να το κάνουν απόσπασμα και να το βάλουν στα site..

Γ@ΜΩ ΤΟ ΤΣ@ΝΤΟΚΑΝΑΛΟ ΣΑΣ !
+1.
black death

Δημοσίευση από black death »

Πράγματι, και η ταχύτητα με την οποία βγήκε το βίντεο ήταν εντυπωσιακή. Αν ήταν για κάνα γαύρο, θα είχε καταστραφεί η κασέτα τώρα.
Αλλά όσο κάνουμε τους μ@Λ@κες της "παρέας", αυτό μας αξίζει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”