Παναθηναικος-Π.Α.Ο.Κ. 1-1,MVP,Σχολια & παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

ΓΛΥΚΟΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΒΙΤΟΡ
5
5%
ΙΝΣΑΟΥΡΑΛΔΕ
9
9%
ΛΙΝΟ
4
4%
ΣΚΟΝΔΡΑΣ
3
3%
ΚΑΤΣΕ
13
13%
ΛΑΖΑΡ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΝΑΤΧΟ
5
5%
ΒΟΥΚΙΤΣ
1
1%
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΣΤΟΧ
19
19%
ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ
40
40%
ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ
1
1%
ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
 
Σύνολο ψήφων: 100

T.H.E.O.S
Δημοσιεύσεις: 623
Εγγραφή: Τετ 12 Αύγ 2009, 19:10

Re: Παναθηναικος-Π.Α.Ο.Κ. 1-1,MVP,Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευση από T.H.E.O.S »

Που στο δια#@$#@ ειναι οι δημοσιογραφοι του ΠΑΟΚ. Αυτοι που βγαζουν το ψωμακι τους απο την δικια μας αγαπη για την ομαδα. Γυρισα και το μονο που διαβαζω στα "μεγαλα" σαιτ ειναι για τιμωρια του ΠΑΟΚ.

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ΅ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;

Θελετε να τα χωσετε στην ΠΑΕ; Χωστε τα , αλλα προστατεύστε λιγο την ομαδα. Φιλαθλοι μαντρωμενοι σε ενα χωρο 50 τετραγ πως ειναι δυνατον να κατηγορηθουν για εκτεταμενα επεισοδια και μαλ@$#@ για αφαιρεση βαθμων.ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΥΡΟ
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok
Δημοσιεύσεις: 2495
Εγγραφή: Παρ 22 Απρ 2011, 21:50

Re: Παναθηναικος-Π.Α.Ο.Κ. 1-1,MVP,Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευση από efthimis_paok »

T.H.E.O.S έγραψε:Που στο δια#@$#@ ειναι οι δημοσιογραφοι του ΠΑΟΚ. Αυτοι που βγαζουν το ψωμακι τους απο την δικια μας αγαπη για την ομαδα. Γυρισα και το μονο που διαβαζω στα "μεγαλα" σαιτ ειναι για τιμωρια του ΠΑΟΚ.

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ΅ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;

Θελετε να τα χωσετε στην ΠΑΕ; Χωστε τα , αλλα προστατεύστε λιγο την ομαδα. Φιλαθλοι μαντρωμενοι σε ενα χωρο 50 τετραγ πως ειναι δυνατον να κατηγορηθουν για εκτεταμενα επεισοδια και μαλ@$#@ για αφαιρεση βαθμων.ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΥΡΟ

+ Με έβγαλες απο τον κόπο.
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis
Δημοσιεύσεις: 3805
Εγγραφή: Δευ 24 Μαρ 2008, 12:40
Τοποθεσία: Ιλίσσια

Re: Παναθηναικος-Π.Α.Ο.Κ. 1-1,MVP,Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευση από Kostomanolis »

sourmenetes έγραψε:Καλυτερα κοκκινη...Θα χασει το επομενο ματς με ατρομητο.Αλλιως υπηρχε περιπτωση να του ριξουν 2 αγωνιστικες..

Η μαλακια ομως μαλακια..
sorry ρε kostomanolis αλλα με την γκριματσα που εβαλες μου φανηκε αλλιως... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Δεν πειράζει αδερφέ. είμαστε όλοι λίγο στην τσίτα, δεν έχει και εικονίδιο με την γλώσσα έξω που ήθελα αρχικά να βάλω, οπότε αυτό μου φάνηκε πιο σωστό... ;)
Άβαταρ μέλους
xlebouras
Δημοσιεύσεις: 2079
Εγγραφή: Παρ 12 Μαρ 2010, 16:32
Τοποθεσία: Καππαδοκία/Αϊβαλί/Σμύρνη

Re: Παναθηναικος-Π.Α.Ο.Κ. 1-1,MVP,Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευση από xlebouras »

Κατω τα χερια απο τον ΕΛ ΤΣΑΚΟ ΛΕΜΕ
Απαραδεκτη εμφανιση απο το 25 εως το 65
Σαλπι παλι εξαιτιας σου δε νικησαμε!ΔΕ ΧΑΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΟΡ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΚΛΑΣΗΣ!
Μην επαναληφθει!
Ο γχ στον κοσμο του με ενα πεθαμενο Λινο μεσα που αν τραυματιζοταν αντιο καλες σεντρες...
Γενικοτερα η ομαδα ειναι για τα πανηγυρια και ας μην κοροιδευουμε τους εαυτους μας..
Εβλεπα το παιχνιδι και κοντεψα να τρελαθω απο τα λαθη....

ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΜΑΡΚΑΡΕΤΕ ΣΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ!
ΕΛΕΟΣ!
ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΑΝΤΟΣ ΠΑΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΟΝΘΥΛΕΥΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΟΚ 2013/2014


ΥΓ. ΣΤΟΧ ΜΕΙΝΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΩΡΗ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Δημοσιεύσεις: 54497
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Παναθηναικος-Π.Α.Ο.Κ. 1-1,MVP,Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

1. Εσείς που ψηφίσατε 34-20 για MVP, trollαρετε.

2. Για τον αγώνα τι να πω; Κλασσικός για κλάματα Π.Α.Ο.Κ., χωρίς τακτική (παρ'όλην την ταχτική που γίνεται στις προπονήσεις από τη μέρα που έφυγε ο Stevens), χωρίς ψυχραιμία, χωρίς plan A, ο οποίος πήρε κωλόφαρδα το Χ σε έναν αγώνα που θα μπορούσε να λήξει 3-2 ή 4-2.

3. Σας χαλούσε ο Stevens, ε; ΦΑΤΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ!!

4. Εκεί που τολμήσαμε μερικοί να πούμε ότι κάτι καλό πάει να γίνει με τους βάζελους (οπαδούς), γίνεται το σημερινό... Βαρέθηκα πλέον με τη βία, έλεος... Ποδόσφαιρο θέλουμε να δούμε μερικοί... Αν θέλετε τέτοια κάποιοι άλλοι, κανονίστε ραντεβού κανένα δευτερότριτο σε έρημα στενάκια και αφήστε τις μανάδες σας να θρηνούν.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator
Δημοσιεύσεις: 29328
Εγγραφή: Δευ 21 Σεπ 2009, 21:39
Τοποθεσία: sourmena

Re: Παναθηναικος-Π.Α.Ο.Κ. 1-1,MVP,Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευση από sourmenetes »

Mpoz έγραψε:κοκκινη καρτα ο ινσαουραλδε!αρα τελικα εγινε αυτο που φοβομασταν!
Που το λεει αυτο???
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis
Δημοσιεύσεις: 3805
Εγγραφή: Δευ 24 Μαρ 2008, 12:40
Τοποθεσία: Ιλίσσια

Re: Παναθηναικος-Π.Α.Ο.Κ. 1-1,MVP,Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Μόνο για το 4 συμφωνώ Ρομαν
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis
Δημοσιεύσεις: 3805
Εγγραφή: Δευ 24 Μαρ 2008, 12:40
Τοποθεσία: Ιλίσσια

Re: Παναθηναικος-Π.Α.Ο.Κ. 1-1,MVP,Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Ποιος τι σφύριξε στον διαιτητή το μπουνίδι του Ινσου; Αφού από το βίντεο φαίνεται ότι δεν έχει οπτική επαφή με το συμβάν... Υπόπτα και άτιμα πράγματα αυτά τα κινητά...
Τι μαλ@κία που δέρνει τον Ινσου την ξέρουμε όλοι, αλλά μέχρι να εκδηλωθεί όλοι λέγατε να τον αγοράσει χθές ο Ιβαν για όσους έχουν ασθενή μνημη, by the way (που λένε και στο χωριό μου...)
Άβαταρ μέλους
mpouJr
Δημοσιεύσεις: 1367
Εγγραφή: Δευ 09 Δεκ 2013, 05:27

Re: Παναθηναικος-Π.Α.Ο.Κ. 1-1,MVP,Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευση από mpouJr »

Δευτερο ματς που δειχνουμε καλα στοιχεια κ οτι η σφαλιαρα στο οακα ηταν κακη παρενθεση οπως λεει κ ο σουρμε με λιγο παραπανω τυχη κ σοβαροτητα τωρα θα ειχαμε 8 βαθμους.
Τρομερη η μπουνια του ινσα στην φισουνα πρεπει να ειναι η πρωτη φορα που η καμερα δειχνει τετοια φαση,θυμαμαι καμμια δεκαρια παρομοιες φασεις που θαφτηκαν στην αμμο κ κανεις δεν ειπε τιποτα.
Μπραβο στα 300 παληκαρια που βρεθηκαν εκει μεσα κ το βουλωσαν στα βαζελια.
Μπραβο σε ολη την ομαδα για τον βαθμο αν κ θα ηθελα νικη
Μπραβο στην Κ20 για το πρωταθλημα

Εχουμε κ τελικο χαντμπολ να παμε μην ξεχνιομαστε :opaokara:
Άβαταρ μέλους
nothu
Δημοσιεύσεις: 5046
Εγγραφή: Πέμ 05 Δεκ 2013, 22:32

Re: Παναθηναικος-Π.Α.Ο.Κ. 1-1,MVP,Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευση από nothu »

Ρομαν στο 4 τα ειπες ολα....
Άβαταρ μέλους
vs40
Δημοσιεύσεις: 6220
Εγγραφή: Τετ 13 Αύγ 2008, 00:07

Re: Παναθηναικος-Π.Α.Ο.Κ. 1-1,MVP,Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευση από vs40 »

Ένα μπράβο στο Σάλπι που πίστευα ότι δε θα επανέλθει. Ήταν χρήσιμος και έδωσε ενέργεια. Τους χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες για τα πλέι οφ. Το Χ ήταν πολύ καλό αποτελέσμα, αν στην Τούμπα κάνουμε νίκη. Ο Σαββίδης καλό είναι να καταλάβει ότι ο βάζελος είναι πολύ ύπουλος και χτυπάει πισώπλατα. Βάλανε στον Σκάι τις αμφισβητούμενες φάσεις, μάλιστα στο ημίχρονο του αγώνα και δείξαν ένα πέναλτι που δε δίνεται σχεδόν ποτέ σαν καταφανέστατο πέναλτι. Προφανώς για να πιέσουν τον διαιτητή για τις αποφάσεις του στο υπόλοιπο του παιχνιδιού. Ο διαιτητής ότι μπορούσε πάντως τους έδινε. Δεν ήταν καλό που γίναν πάλι ευτράπελα, που βάζουν φρένο στις μετακινήσεις οπάδών. Άλλο ένα πισωμαχαίρωμα του βάζελου είναι η πίεσή του για τιμωρία του Ινσαουλέρδε από το φύλο αγώνα για το επισόδειο στη φισούνα. Γνωρίζουν ότι είναι σημαντικός για την ομάδα μας. Να δούμε τι θα γράψουν στο φύλλο αγώνα για τα σημερινά επισόδεια. Αυτοί είχαν εισβολή στον αγωνιστικό χώρο, πράγμα πολύ πιο βαρύ. Εντομεταξύ η νόβα τα παρουσίαζε όλα σαν να φταίνε μόνο οι δικοί μας. Αυτά πρέπει να μαθαίνει ο Σαββίδης, και γενικά καλό είναι να μάθει την Ελληνική γλώσσα.

Παιδιά στήριξη στην ομάδα. Στον γήπεδο μόνο φωνές και όποια γκρίνια υπάρχει ας μένει μόνο εδώ. Το τσου λου είναι πιο σημαντικό. Τελος αν υπάρχει αφαίρεση βαθμών, η ομάδα πρέπει να το παλέψει να ισχύσει για τη φετινή σεζόν. Μην κάψουμε και την επόμενη χρονιά. Εξάλλου φέτος δε θα αλλάξει κάτι στη βαθμολογία των πλέι οφ. Με -3 παραμένουνμε 2οι στην τριπλή ισοβαθμία.
Άβαταρ μέλους
desperando
Δημοσιεύσεις: 11915
Εγγραφή: Τρί 12 Μάιος 2009, 13:20
Τοποθεσία: κάπου εκεί έξω
Επικοινωνία:

Re: Παναθηναικος-Π.Α.Ο.Κ. 1-1,MVP,Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευση από desperando »

εχουμε και λεμε
η ομαδα σαν ομαδα ειναι ενα τουρλουμπουκι,απλα σωζτεται επειδη σε σχεση με τους αντιπαλους εχει πολυ ποιοτητα μεσα.
αναρχεια και αγιος ο θεος... ο καθενας κανει οτι θελει.καταφεραμαε παλι να μεινουμε πισω στο σκορ απο ενα στημενο την ωρα που ο λινο που εχει μαθει να πιανει τα δοκαρια στις στημενες φασεις επιανε ισως τον πιο επικινδυνο παικτη του βαζελου στον αερα.
ενα μεγαλο χαφ να αναγκαζεται να παιζει στα ακρα με στηριγματα απο τον σκονδρα (ο οποιος ειναι τεχνικα χειροτερος απο τον σναουτσνερ) και να εξαφανιζεται.
με εναν λαζαρ να ειναι πνευματικα εκτος ομαδας και δεν μπορω να καταλαβω πως δεν το εχουν παρει χαμπαρει ολοι αυτοι που τον ζουν καθημερινα.
και παρολα αυτα ο ΠΑΟΚ εχει αυτη τη στιγμη την πρωτη θεση στα δικα του χερια ακομα και αν ισχυσει το -3
δυστυχως δεν ξερω αν η ομαδα μπορει να παρει τους ιδιους βαθμους με τον βαζελο μεχρι το μεταξυ μας παιχνιδι.
απο το ποσο τουρλουμπουκι ειναι η ομαδα φανηκε στα τελευται λεπτα οπου η μιση ομαδα ετρεχε για το διπλο και η αλλη μιση εκανε καθηστερισεις.με λιγα λογια ο καθενας κανει οτι θελει.

υγ για την διαιτησια του φουστη του παππα τι να πεις
αυτες ειναι πολυ λεμε επιστημονικες διαιτητσιες.ο χουχουμης επρεπε να παρει τρεις κιτρινες,τα σπορια τα πηρε ολα ο βαζελος με πονηρα φαουλ εξω απο την περιοχη μας και το πιο σημαντικο δεν μας εδωσε καθαρο πεναλτι που κερδισε ο μικρος.αν αυτο ειχε γινει αντιθετα σημερα ολη η κ@λοαθηνα θα μιλουσε για σφαγη του βαζελου.

υγ2 Ιβαν πρεπει να καταλαβεις οτι και οι δυο οι βρυκολακες το ιδιο βρομιαριδες ειναι το μονο που αλλαζει ειναι τα χρωματα.γι αυτο μην ελπιζεις σε λυκοφιλιες
Demir έγραψε:θα φαμε τωρα αλλες 2-3 αγωνιστικες κ -3 επιπλεον και θα κλαιμε!!! κριμα με τους καφρους!!
:redcard: :redcard: :redcard: οχι Νατχο ,ουτε ολισε μας αξιζει!
και για ποιον ακριβως το λογο μπορεις να μου εξηγησεις?καναμε κατι?
Pablito
Δημοσιεύσεις: 2240
Εγγραφή: Σάβ 04 Οκτ 2008, 21:24

Re: Παναθηναικος-Π.Α.Ο.Κ. 1-1,MVP,Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευση από Pablito »

Αν ειναι του χρονου να ξεκινησουμε με μειον ποσους βαθμους και με 4-5 ματς κεκλεισμενων..πραγματικα στα @@ βγουμε δε βγουμε 1οι στα Play-off ετσι και αλλιως και να περασουμε τον πρωτο γυρω με την ομαδα που θα παιξουμε στα play-off του ch.l πρεπει να γινει θαυμα για να περασουμε..
olafpaok
Δημοσιεύσεις: 77
Εγγραφή: Τρί 14 Δεκ 2010, 15:13

Re: Παναθηναικος-Π.Α.Ο.Κ. 1-1,MVP,Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευση από olafpaok »

Καλημέρα,

Γλυκόπικρη(περισσότερο πικρή) γεύση μου άφησε ο αγώνας σήμερα. Μετά το καλό μας ξεκίνημα κι αφού φάγαμε το γκολ, είχα διαρκώς την αίσθηση, ότι μπορούσαμε να το πάρουμε το ματς αν παίζαμε ορθολογικά για κάποιο διάστημα. Ο παναθηναϊκος φαίνεται να ξεφουσκώνει στα play-off και να μένει από δυνάμεις. Πράγμα λογικό, καθώς είναι άπειρη ομάδα και δεν είναι συνηθισμένη σε 3 ματς την εβδομάδα. Για τον Ινσαουράλδε αδικαιολόγητος κατά την γνώμη μου; καθώς φαίνεται(μάλλον θα τιμωρηθεί) να κρεμάει την ομάδα και να μένουμε με τον Κατσικά(τραυματίας κι ο Κατσουράνης). Δυσανασχετώ με την εικόνα που προσπαθούν να περάσουν σχετικά με τα επεισόδια, ότι για όλα σχεδόν φταίμε έμεις.
Ήθελα να κάνω και μια ερώτηση σχετικά με τον Τζιώλη. Σήμερα, πριν τον αγώνα δημοσιεύθηκε φωτογραφία του Τζιώλη( από την ΠΑΕ) με την ομάδα πριν το παιχνίδι. Ο δανεισμός του μάλλον έλειξε στην τούρκικη ομάδα. Σε περίπτωση που όντως έλειξε, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα play-off από εμάς? Με ελείψεις Κατσουράνη και Μαντούρο πιστεύω θα μπορούσε να βοηθήσει.
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd
Δημοσιεύσεις: 4515
Εγγραφή: Τρί 03 Δεκ 2013, 22:21
Τοποθεσία: Ιλίσια

Re: Παναθηναικος-Π.Α.Ο.Κ. 1-1,MVP,Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

RoMaN έγραψε:1. Εσείς που ψηφίσατε 34-20 για MVP, trollαρετε.

2. Για τον αγώνα τι να πω; Κλασσικός για κλάματα Π.Α.Ο.Κ., χωρίς τακτική (παρ'όλην την ταχτική που γίνεται στις προπονήσεις από τη μέρα που έφυγε ο Stevens), χωρίς ψυχραιμία, χωρίς plan A, ο οποίος πήρε κωλόφαρδα το Χ σε έναν αγώνα που θα μπορούσε να λήξει 3-2 ή 4-2.

3. Σας χαλούσε ο Stevens, ε; ΦΑΤΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ!!

4. Εκεί που τολμήσαμε μερικοί να πούμε ότι κάτι καλό πάει να γίνει με τους βάζελους (οπαδούς), γίνεται το σημερινό... Βαρέθηκα πλέον με τη βία, έλεος... Ποδόσφαιρο θέλουμε να δούμε μερικοί... Αν θέλετε τέτοια κάποιοι άλλοι, κανονίστε ραντεβού κανένα δευτερότριτο σε έρημα στενάκια και αφήστε τις μανάδες σας να θρηνούν.
Φίλε RoMaN πραγμτικά πιστεύεις οτι ο ΠΑΟΚ ήταν για κλάματα;Και πήραμε κωλόφαρδα το Χ;Δηλαδή απο το 01-20 & 70-75' και μετά τι παίζαμε;Θέλεις αύριο να δείς τα στατιστικά;Εγώ να ξέρεις ειμαι HUUBo´σκυλο!ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΙΟ!
Εισαι Ευφυής άνθρωπος μην γράφεις ότι ήμασταν για κλάματα σήμερα!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”