Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Λαμίας
- danirifle
- Bet Guru 2021
- Been thanked: 1 time
Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Λαμίας
ρε αδέρφια για φωκίδα και ΠΑΟΚ ξέρουμε τίποτα?? πάω εκεί 1 χρόνο δάσκαλος και δε την παλεύω με το νότο
ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ...
παιδια συνδεσμο εχουμε στην λαμια γιατι κατι ακουσα οτι εκλεισε μετα τα επεισοδια στην λαμια???
αληθευει??
αληθευει??
Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΛΑΜΙΑΣ | ΝΕΑ FULLFACE
08/04/2011 - ΜΠΟΥΤΙΚ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ-MATERIALS

O Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΛΑΜΙΑΣ παρέλαβε να νέα φούτερ fullface του συνδέσμου. Η προσφορά του
συνδέσμου μας φούτερ full face και κοντομάνικη μπλούζα στα 35 ευρω...για
επικοινωνία μεσω e-mail: paok_4@rocketmail.com ,μέσω facebook στην σελιδα PAOK LAMIA CLUB και
απο τα γραφεία του συνδέσμου
http://1926.gr/sindesmon_news_details.php?keyi=83260
08/04/2011 - ΜΠΟΥΤΙΚ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ-MATERIALS

O Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΛΑΜΙΑΣ παρέλαβε να νέα φούτερ fullface του συνδέσμου. Η προσφορά του
συνδέσμου μας φούτερ full face και κοντομάνικη μπλούζα στα 35 ευρω...για
επικοινωνία μεσω e-mail: paok_4@rocketmail.com ,μέσω facebook στην σελιδα PAOK LAMIA CLUB και
απο τα γραφεία του συνδέσμου
http://1926.gr/sindesmon_news_details.php?keyi=83260
Ήρθαν οι φραγκάτοι να διώξουν τους φτωχούς?
Για σένα θα τα βάλω με διαόλους και θεούς..
Για σένα θα τα βάλω με διαόλους και θεούς..
-
Γεια σας αλάνια, από Βόλο είμαι...μισός Βολιώτης μισός Κατερινιώτης.
Παιδιά, μπορεί να μου πει κάποιος αν έχουμε σύνδεσμο στη Λαμία ? Και αν έχουμε πού είναι ρε παιδιά γιατί είμαι φοιτητής εκεί και δεν μπορώ να τον βρω 1 χρόνο τώρα.
Και αν ξέρει κάποιος πώς μπορώ να προμηθευτώ κανένα μπλουζάκι από ΣΦ Λαμίας.
Το ίδιο και για Λάρισα. Γιατί πήρα μεταγραφή εκεί. Κάποια διεύθυνση θέλω ή τηλέφωνο.
ΛΕΜΕ
Παιδιά, μπορεί να μου πει κάποιος αν έχουμε σύνδεσμο στη Λαμία ? Και αν έχουμε πού είναι ρε παιδιά γιατί είμαι φοιτητής εκεί και δεν μπορώ να τον βρω 1 χρόνο τώρα.
Το ίδιο και για Λάρισα. Γιατί πήρα μεταγραφή εκεί. Κάποια διεύθυνση θέλω ή τηλέφωνο.

-
Giorgos123 έγραψε:Γεια σας αλάνια, από Βόλο είμαι...μισός Βολιώτης μισός Κατερινιώτης.
ΛΕΜΕ
Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος ρε παιδιά ? Έχουμε ή όχι σε αυτές τις πόλεις και αν ναι πού είναι ?
-
Για να μην απαντάει κανείς μάλλον δεν έχουμε σε αυτές τις 2 πόλεις κάποια λέσχη.