14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
- sourmenetes
- Moderator
Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Εσενα δεν σε εβαλε κανενας δικηγορο αδελφε...
Κανε τη δουλεια σου και μην ασχολεισαι με τη δικη μου.Το προβλημα του ΠΑΟΚ δεν ειναι μονο ο σαλπι.
ΟΚ???
Και οταν τετοια μερα με τετοιο ματς μπροστα αυτος και ο καθενας επιλεγει να σχολιαζει για το σαλπι και οχι για το ματς τον θεωρω καχυποπτο και δεν κοιταει τον ΠΑΟΚ αλλα να κραξει τον σαλπι.
Αντε γιατι μια βδομαδα τωρα μας ζαλισατε τα κακαλα...
Κανε τη δουλεια σου και μην ασχολεισαι με τη δικη μου.Το προβλημα του ΠΑΟΚ δεν ειναι μονο ο σαλπι.
ΟΚ???
Και οταν τετοια μερα με τετοιο ματς μπροστα αυτος και ο καθενας επιλεγει να σχολιαζει για το σαλπι και οχι για το ματς τον θεωρω καχυποπτο και δεν κοιταει τον ΠΑΟΚ αλλα να κραξει τον σαλπι.
Αντε γιατι μια βδομαδα τωρα μας ζαλισατε τα κακαλα...
συμφωνω με τον προλαλησαντα,κοιταχτε και αλλου ο Γ.Χ. που αν αγαπουσε την ομαδα επρενε να ειχε παραιτηθει βαζει αυτον τον σκορδα και απο λαθη σε λαθη και σημερα απο δικη του βλακεια μπηκε τι γκολ οχι και οτι οι υπολοιποι ειναι καλλιτεροι ο γλυκος οτι παει μεσα γραφει κλπ...............
Μήπως έφταιγε και για την κεφαλια του βουκιτς??? Α, ξεχασα αυτή δεν πήγε στο δοκάρι! ,
Και να θες να αγιάσεις δε μπορείς.
Γεια σου Μητσάρα με τα τετ α τετ σου!!
Γεια σου Μητσάρα με τα τετ α τετ σου!!
Ρε τον υποπτο. Μεσα σε ολες τις φασεις με τακλιν γκολ και σκυλιασμα.
Ρε τον υποπτο
Ρε τον υποπτο
- navigator11
"Χαλάστηκαν" κάμποσοι απόψε.Συμβαίνουν κι αναπάντεχες αναποδιές ενίοτε.
Βέβαια,το σημερινό γκόλ δεν αναιρεί την κάκιστη εμφάνιση στον τελικό.
Σωστος!navigator11 έγραψε:"Χαλάστηκαν" κάμποσοι απόψε.Συμβαίνουν κι αναπάντεχες αναποδιές ενίοτε.
- pisakaipoupoula
- PAOK_Antarctica
Μάγκες, τι θα λέγατε να μην χωριζόμαστε σε εκείνους και τους άλλους?
Κανείς δεν είπε πως δεν προσπαθεί. Άλλο η προσπάθεια όμως και άλλο το αποτέλεσμα.
Το έβαλε σήμερα και μπράβο του και ξελάσπωσε και η ομάδα, αλλά δεν θα τα ξεχάσουμε και όλα επειδή έκανε και μια φορά την δουλειά του.
Και όταν λέω "όλα" εννοώ καθαρά και μόνο τα αγωνιστικά. Οκ, το έβαλε σήμερα στα 5 εκατοστά χωρίς τερματοφύλακα αλλά στη φάση που χρειαζόταν ελάχιστη παραπάνω προσπάθεια τα θαλάσσωσε.
Αγωνιστικά και μόνο δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ. Άποψή μου.

Κανείς δεν είπε πως δεν προσπαθεί. Άλλο η προσπάθεια όμως και άλλο το αποτέλεσμα.
Το έβαλε σήμερα και μπράβο του και ξελάσπωσε και η ομάδα, αλλά δεν θα τα ξεχάσουμε και όλα επειδή έκανε και μια φορά την δουλειά του.
Και όταν λέω "όλα" εννοώ καθαρά και μόνο τα αγωνιστικά. Οκ, το έβαλε σήμερα στα 5 εκατοστά χωρίς τερματοφύλακα αλλά στη φάση που χρειαζόταν ελάχιστη παραπάνω προσπάθεια τα θαλάσσωσε.
Αγωνιστικά και μόνο δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ. Άποψή μου.
έτσι. Άλλο η κριτική για κακές εμφανίσεις και άλλο η σημασία του γκολnavigator11 έγραψε:"Χαλάστηκαν" κάμποσοι απόψε.Συμβαίνουν κι αναπάντεχες αναποδιές ενίοτε.
όπως δεν σε έχω κράξει...έτσι και δεν θα σε θεοποιήσω με το σημερινό γκολ...
για μένα όληη δουλειά έγινε απο την σέντρα του λίνο...σε κενή εστία δεν μπορούσε να χαθεί!
η άποψη μου συνεχίζει να είναι ότι δεν μπορεί να συνεχίσει...
για μένα όληη δουλειά έγινε απο την σέντρα του λίνο...σε κενή εστία δεν μπορούσε να χαθεί!
η άποψη μου συνεχίζει να είναι ότι δεν μπορεί να συνεχίσει...
Και το standing ovation απ τους βαζελους εισεπραξε και το αχαστο παλι εχασε και το γκολακι του εβαλε και αλλη μια ομορφη μερα στην φρουτοπια τελειωσε.
Δεν ειναι οτι το τετ α τετ που εχασε, γινεται να το χασεις αν και δυσκολα, αλλα απλα επιβεβαιωνει οτι ο παιχτης ΔΕΝ ειναι για την ομαδα, καθαρα με ποδοσφαιρικα κριτηρια. Απλα δεν μπορει.
Με το γκολ μας ξελασπωσε σημερα βεβαια, ομως υστερα απο τοσο διαρκες ντεφορμαρισμα (ηταν ποτε φορμαρισμενος;) δεν υπαρχει κανενας λογος να μεινει στην ομαδα, ειδικα οταν το κλιμα ειναι τοσο βαρυ. Ας φυγει το καλοκαιρι, ακομα και με λυση συμβολαιου.
ΥΓ +1 στον απο πανω
Με το γκολ μας ξελασπωσε σημερα βεβαια, ομως υστερα απο τοσο διαρκες ντεφορμαρισμα (ηταν ποτε φορμαρισμενος;) δεν υπαρχει κανενας λογος να μεινει στην ομαδα, ειδικα οταν το κλιμα ειναι τοσο βαρυ. Ας φυγει το καλοκαιρι, ακομα και με λυση συμβολαιου.
ΥΓ +1 στον απο πανω