Υ.Γ. Ξέρω, ξέρω .... Τι πίνω και δεν δίνω...

Αδελφε πρωτο σχολιο μολις μπηκες με κραξιμο ξεκινησε..Maniaq@Deepwood έγραψε:Ακόμα θυμάμαι κάνα μήνα πριν το παιχνίδι με την TΣΚΑ Μόσχας ,που είχε βαλθεί να μας πείσει,με την συνδρομή κολλητών του ΑΡΔ,πως η φυσική του θέση είναι κορυφή στην επίθεση.Ο Χάβος τον ξεκίνησε εκεί που ήθελε,με αποτέλεσμα να κουτρουβαλάει σε κάθε τζαρτζάρισμα των ρώσων μπακ.Αναφέρομαι στο πρώτο παιχνίδι,στην Τούμπα.
Τέσσερα χρόνια μας τον επιβάλανε για ηγέτη,για το καλό του Π.Α.Ο.Κ. κανείς δεν πολυασχολήθηκε μαζί του,πολλοί σαν κι εμένα περιμέναμε ένα καλό παιχνίδι,να το πάρει στις πλάτες του και επιτέλους να μας δώσει αφορμή να βάλουμε νερό στο κρασί μας...ΤΙΠΟΤΑ...τζάμπα τον πληρώνουμε και από τότε που γύρισε έχει γίνει η ομάδα πιο κλικαδόρικια κι από τον γάβρο των ζελε,γεωργάτο,ανατολάκη.
Μπορώ να δεχθώ ότι τόσο μπορεί, τόσο ξέρει, τόσο παίζει...τις κωλοδηλώσεις του μετά τον ημιτελικό με τον γάβρο και καλά για τα δήθεν επεισόδια δεν τις αντέχω!!!Δηλώσεις μετά τον τελικό ότι δεν ήταν έτοιμοι ,δεν τις αντέχω!!!
Είσαι ,δεν είσαι σε έβαλαν, ηγέτης της ομάδας,φοράς το περιβραχιόνιο του αρχηγού ΟΧΙ για να βγαίνεις αναμνηστικές φωτογραφίες και να σε χειροκροτάνε οι αντίπαλοι...
Πρώτο παιχνίδι πλευ-οφ και δηλώνεις ψυχολογικά και δεν παίζεις(επαγγελματίας,φιλότιμος,εργατικός αυτά είναι τα προσωνύμια που σου προσάπτουν οι φίλοι σου οι ΑΡΔ)ενώ στο παιχνίδι με τη ζέλα κατεβαίνεις...Απειλείς(?) ότι θα φύγεις στο εξωτερικό...ποιος θα σε χρυσοπληρώνει και πάνω απ΄όλα ποιος θα σε πάρει στα 34 να σε κάνει ΤΙ?Κοντρόλ δεν ξέρεις να κάνεις,πρώτος στην μπάλα δεν βγαίνεις και αν βγεις το μόνο που κάνεις ειναι να πέσεις πριν κάνεις κοντρολ(γιατι δεν ξέρεις να κάνεις),με πλάτη στην εστία δεν ξέρεις-μπορείς να παίξεις(έχεις δηλώσει ότι οι οπαδοί είναι κοντολογίς άμπαλοι)...
Λίγα έχεις προσφέρει και έχεις πληρωθεί για πολλά περισσότερα,αυτή είναι η προσφορά σου στον Π.Α.Ο.Κ.
Άντε στη ευχή και καλή υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος στην Αθήνα.