14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από chrisg4 »

Το οτι δε μπορεί να προσφέρει αγωνιστικά ο Σαλπιγκιδης ειναι αλήθεια. Το οτι εχει μεγάλο συμβόλαιο ειναι επίσης αλήθεια. Το οτι κι εγώ δε θέλω ούτε αποστολή να τον βλέπω το έχω πει πολλές φορές. Αυτο όμως δε σημαίνει οτι την απόφαση για το αν θα παίζει η όχι και για το αν θα μείνει το καλοκαίρι η όχι θα τη πάρουμε εμείς σαν οπαδοί απο φόρουμ απο ράδια η με ανούσιες επισκέψεις σε προπονήσεις και πεσίματα. Την απόφαση για το μέλλον του Σαλπιγκιδη θα τη πάρουν ο Σαββιδης, ελπίζω μια νέα διοίκηση και ο προπονητής. Το πρόβλημα και της φετινής χρονιάς δεν ειναι αγωνιστικό και σίγουρα δεν ειναι ο Σαλπιγκιδης. Αυτές ειναι οι συνέπειες του προβλήματος. Το πρόβλημα ειναι διοικητικό...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

chrisg4 έγραψε:Το οτι δε μπορεί να προσφέρει αγωνιστικά ο Σαλπιγκιδης ειναι αλήθεια. Το οτι εχει μεγάλο συμβόλαιο ειναι επίσης αλήθεια. Το οτι κι εγώ δε θέλω ούτε αποστολή να τον βλέπω το έχω πει πολλές φορές. Αυτο όμως δε σημαίνει οτι την απόφαση για το αν θα παίζει η όχι και για το αν θα μείνει το καλοκαίρι η όχι θα τη πάρουμε εμείς σαν οπαδοί απο φόρουμ απο ράδια η με ανούσιες επισκέψεις σε προπονήσεις και πεσίματα. Την απόφαση για το μέλλον του Σαλπιγκιδη θα τη πάρουν ο Σαββιδης, ελπίζω μια νέα διοίκηση και ο προπονητής. Το πρόβλημα και της φετινής χρονιάς δεν ειναι αγωνιστικό και σίγουρα δεν ειναι ο Σαλπιγκιδης. Αυτές ειναι οι συνέπειες του προβλήματος. Το πρόβλημα ειναι διοικητικό...

Δεν θα έφτανε μια σελίδα++++
PaokPetralona

Δημοσίευση από PaokPetralona »

Δεν κατάλαβα ποτέ το κόλλημα με τον Σάλπι. Τον θεωρώ φυσικό αρχηγό του ΠΑΟΚ, τεράστιο κεφάλαιο για την ιστορία της ομαδάρας μας, και απαραίτητο για την ομάδα (είτε στην 11άδα είτε, πλέον, απ'τον πάγκο). Έχει σημειώσει 108 γκολ σε 8 χρόνια στον ΠΑΟΚ. Δεν δέχτηκε τεράστιο συμβόλαιο του πατέρα να γυρίσει κλπ κλπ κλπ... όλα τα άλλα είναι σαχλαμάρες, και έχουμε και αγώνα σήμερα! Πάμε ρε Παοκάρα!!

ΥΓ: αν δηλαδή για 2-3 χιλιοστά έμπαινε το δοκάρι του και είχαμε άλλη τροπή στον αγώνα, τώρα θα ήταν ήρωας??
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

chrisg4 έγραψε:Το οτι δε μπορεί να προσφέρει αγωνιστικά ο Σαλπιγκιδης ειναι αλήθεια. Το οτι εχει μεγάλο συμβόλαιο ειναι επίσης αλήθεια. Το οτι κι εγώ δε θέλω ούτε αποστολή να τον βλέπω το έχω πει πολλές φορές. Αυτο όμως δε σημαίνει οτι την απόφαση για το αν θα παίζει η όχι και για το αν θα μείνει το καλοκαίρι η όχι θα τη πάρουμε εμείς σαν οπαδοί απο φόρουμ απο ράδια η με ανούσιες επισκέψεις σε προπονήσεις και πεσίματα. Την απόφαση για το μέλλον του Σαλπιγκιδη θα τη πάρουν ο Σαββιδης, ελπίζω μια νέα διοίκηση και ο προπονητής. Το πρόβλημα και της φετινής χρονιάς δεν ειναι αγωνιστικό και σίγουρα δεν ειναι ο Σαλπιγκιδης. Αυτές ειναι οι συνέπειες του προβλήματος. Το πρόβλημα ειναι διοικητικό...

Επιτέλους λογική.......ουφ. Να' σαι καλά γιατί είχα αρχίσει να τρελαίνομαι.....
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Α να είστε καλά αδέρφια ευχαριστώ......ευτυχώς που όταν εμείς (και ο Ν.14) θα έχουμε αποδημήσει εις κύριο, θα μείνουν τα νούμερα που λένε τα γκολ που έβαλε με την ομάδα και όχι αυτά που έχασε.....τέλος πάντων, δεν έχει νόημα.[/quote]
cellophan
Πρόσεχε τι γράφεις γιατί μπορεί να ενοχληθεί ο κ Barlow και να κάνει χρήση των νομικών του "γνώσεων".[/quote]

Δικηγόρος είναι....ρε παιδιά τώρα μου το λέτε......Κεν από δω και πέρα μαζί σου, ότι πεις εσύ εγώ από κοντά...... :D
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

κωστα να σου δωσω και καμια καρτουλα να μοιραζεις?
Άβαταρ μέλους
Olorin.2

Δημοσίευση από Olorin.2 »

Με το που είδα να πέφτει θεατρινίστικα ο Σκόνδρας για να πάρει φάουλ σκέφτηκα ότι έπρεπε να σε είχε βάλει δεξί μπακ εσένα (στη φυσική σου θέση δηλαδή). Εσύ θα έπεφτες μεν το ίδιο αδερφίστικα για να πάρεις φάουλ, αλλά επειδή α) παίζεις στην εθνική, β) διαμαρτύρεσαι πολύ πειστικά με το γνωστό κλαψομούνικο σου ύφος, γ) κάνεις δημόσιες σχέσεις με διαιτητές, αντιπάλους και αρδ, πιστεύω ότι θα στο είχε δωσει το φάουλ.
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

PaokPetralona έγραψε:Δεν κατάλαβα ποτέ το κόλλημα με τον Σάλπι. Τον θεωρώ φυσικό αρχηγό του ΠΑΟΚ, τεράστιο κεφάλαιο για την ιστορία της ομαδάρας μας, και απαραίτητο για την ομάδα (είτε στην 11άδα είτε, πλέον, απ'τον πάγκο). Έχει σημειώσει 108 γκολ σε 8 χρόνια στον ΠΑΟΚ. Δεν δέχτηκε τεράστιο συμβόλαιο του πατέρα να γυρίσει κλπ κλπ κλπ... όλα τα άλλα είναι σαχλαμάρες, και έχουμε και αγώνα σήμερα! Πάμε ρε Παοκάρα!!

ΥΓ: αν δηλαδή για 2-3 χιλιοστά έμπαινε το δοκάρι του και είχαμε άλλη τροπή στον αγώνα, τώρα θα ήταν ήρωας??
Φιλαράκι αν επιτρέπεται 2 ερωτησούλες.
1) Πόσο χρονών είσαι?
2) Το καλοκαίρι του 2006 πόσο ενεργός ήσουν στο οπαδικό κομμάτι του ΠΑΟΚ και στον αγώνα για την επιβίωσή του?
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Εγω κοντεψα να βουτηξω εναν προποτζη βαζελο σημερα που ελεγε τα ιδια με τον φιλο που παρεθεσε ο kranatos,προσθετωντας στο τελος οτι αυτοι οι μαο-μαο εκει επανω επρεπε να τον εχουν εικονισμα τον Σαλπιγγιδη.-
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Κι εσύ ρε Μπάνε έπρεπε να του πεις να κάνει εικόνισμα τον κηπουρό τον Νικοπολίδη και τον Βασιλάκη τον Σπανούλη.
Τόσες ευρωπαϊκές στιγμές του χάρισε ο πρώτος και τόσες κούπες ο δεύτερος.
Αλλά τι περιμένεις από τις ζέλες?
Μάο-μάο με λακόστ μπλουζάκια.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

και τι να πει ο βαζελος, κύπελο τους εδωσε, και οχι μια φορα.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Kranatos έγραψε:
PaokPetralona έγραψε:Δεν κατάλαβα ποτέ το κόλλημα με τον Σάλπι. Τον θεωρώ φυσικό αρχηγό του ΠΑΟΚ, τεράστιο κεφάλαιο για την ιστορία της ομαδάρας μας, και απαραίτητο για την ομάδα (είτε στην 11άδα είτε, πλέον, απ'τον πάγκο). Έχει σημειώσει 108 γκολ σε 8 χρόνια στον ΠΑΟΚ. Δεν δέχτηκε τεράστιο συμβόλαιο του πατέρα να γυρίσει κλπ κλπ κλπ... όλα τα άλλα είναι σαχλαμάρες, και έχουμε και αγώνα σήμερα! Πάμε ρε Παοκάρα!!

Φιλαράκι αν επιτρέπεται 2 ερωτησούλες.
1) Πόσο χρονών είσαι?
2) Το καλοκαίρι του 2006 πόσο ενεργός ήσουν στο οπαδικό κομμάτι του ΠΑΟΚ και στον αγώνα για την επιβίωσή του?
Μια ερώτηση; Όταν έφευγε ο Γ.Χ στον γαύρο, ήσουν εκεί; Γιατι μας έλεγε δεν πρόκειται να πάει εκει!!!
ΥΣ. Δεν με νοιάζει ο Σάλπι. Και 10 ζωές να μου έδινε ο Θεός, δεν πρόκειται να έκανα τα χρήματα του!!!
Αλλά αυτό που με νοιάζει σαν ΠΑΟΚτσί είναι ό,τι δεν μπορεί κανείς να με αντιπροσωπεύει! Αν εμένα μου αρέσει ο Σάλπι, η ο Μπαλάφας. Καταλάβατε κύριοι;
Ο ΠΑΟΚ έχει ΠΛΕΟΝ άνθρωπο που βάζει ΧΡΗΜΑΤΑ!
Αυτά!
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

αντε ρε..... προβατο...

τι θες τωρα να τον μπερδεψεις???
αφου αυτος ξερεις....

καρπουζας σπικινγκ......σημερα
η επομενη μεγαλη μαχη των συνδεσμων ειναι να απαιτησουν απο τον ιβαν να την κανει...

λευτερια στον ΠΑΟΚ μετα τα αδερφια μας
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Kranatos έγραψε:Κι εσύ ρε Μπάνε έπρεπε να του πεις να κάνει εικόνισμα τον κηπουρό τον Νικοπολίδη και τον Βασιλάκη τον Σπανούλη.
Τόσες ευρωπαϊκές στιγμές του χάρισε ο πρώτος και τόσες κούπες ο δεύτερος.
Αλλά τι περιμένεις από τις ζέλες?
Μάο-μάο με λακόστ μπλουζάκια.
Κρανάτε, αφού πιάνουμε το μάθημα της ιστορίας, θέλεις να διαφωτίσεις τα νεότερα μέλη του φόρουμ, γιατί ακριβώς αποκαλεί κάποιος δικός μας τους οπαδούς του ΠΑΟ "(βάζεις ότι θέλεις εδώ) με λακόστ μπλουζάκια" ;
(Παρ' όλο που έχω βαρεθεί να το λέω) δεν είναι ειρωνικό.
Άβαταρ μέλους
eorptol

14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από eorptol »

abg12d34 έγραψε:αντε ρε..... προβατο...

τι θες τωρα να τον μπερδεψεις???
αφου αυτος ξερεις....

καρπουζας σπικινγκ......σημερα
η επομενη μεγαλη μαχη των συνδεσμων ειναι να απαιτησουν απο τον ιβαν να την κανει...

λευτερια στον ΠΑΟΚ μετα τα αδερφια μας
Να φανταστώ οτι θα εχουν βρει το επόμενο επενδυτή ; Έστω έναν Καμπάνη καπετάνιο η έναν Φλω ;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”