Realcon έγραψε:obanebane έγραψε:Απο λογια χορτασαμε Ιβαν καιρος για πραξεις.
Χωρίς Ιβάν, θα ήμασταν Γ' Εθνική χωρίς λεφτά... Και θα μας κλαίγανε οι ρέγκες όπως τόσα χρόνια ο Ηρακλής!
Ο Ιβάν, είπε το εξής δημόσια. Είπα στον Σαμαρά να μου δώσει το λιμάνι. όποια προσφορά και να σου κάνουν 50 πάνω!!! (δεν αφορά τον ΠΑΟΚ αλλά έδωσε την δυναμική του)
Δεν διαψεύστηκε από τον Σαμαρά!
Ο Ιβάν τους μίλησε για τα χρέη. Τα πληρώνω τώρα! Κάλεσε βουλευτές της βόρειας Ελλάδος για βοήθεια!!! Σε ένα κράτος που λέει ότι δεν έχει λεφτα να πληρώσει!!!. Ούτε τότε!
Μίλησε και είπε είστε δημοσιογράφοι είναι εύκολο να βρείτε τον αντζέτη του Ροναλντίνιο για να με διαψεύσουν, αν έκανα τον ήθελα η όχι και αν τα λεφτά που λέω είναι αλήθεια η όχι. Τϊποτε ησυχία. (οι δημοσιογραφοι της πλάκας όμως συνεχίζουν να μασάν την ίδια καραμέλα με το ίδιο αστείο)
Θέλω να κάνω αθλητικό κέντρο. Μίλησαν και οι ίδιοι οι Δήμοι... Τίποτε, προτάσεις έξω από την Θεσσαλονίκη.
Μέσα στο χορό των εκατομμυρίων δεν υπάρχει ούτε μια προσφυγή, όποιος και να έφυγε. Εκτός αυτού του Δώνη, που η κατάσταση μπήγε στα δικαστήρια.
Αν όλα αυτά είναι ψέματα και εμείς χορτάσαμε λόγια... Τότε πρέπει να κοιταχτούμε και εμείς οι ίδιοι σαν οπαδοί τι θέλουμε; Θέλουμε μια Ομάδα; η μια ΟΜΑΔΑ!
50.000 ευρώ θα βάλει από την τσέπη του για να πληρώσει την καζούρα μας με τα ψάρια!!! (αν το κάναμε εμείς) Έχω μια μικρή αμφιβολία από τόσο μακριά που είμαι.