Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Tι θα γινει με τη διαγραφη που εχω ζητησει?Δε θελω ουτε κιτρινες καρτες ουτε κοκκινες και δεν ειναι και κανενας σε θεση να μου τις δωσει.Τοσο δυσκολο ειναι τελοσπαντων?
Το προτασεις και ιδεες ειναι κλειδωμενο οποτε γραφω εδω.
Εψαχνα να βρω το νημα για τον ερασιτεχνη ΠΑΟΚ πριν λιγο και τελικα το βρηκα στην ενοτητα ποδοσφαιρο ΠΑΟΚ μεσα στα δοιηκητικα.
Αυτο που θελω να πω ειναι, μετανομαστη η ενοτητα "ΠΑΟΚ - Άλλα αθλήματα & όχι μόνο!!!" σε "ΠΑΟΚ Ερασιτεχνης" να τοποθετηθει πανω απο το "ΠΑΟΚ ποδοσφαιρο" και να μπουν εκει μεσα ολα τα νηματα που αφορουν διαφορα αθληματα, πλην μπασκετ - ποδοσφαιρο, ολα τα νηματα που εχουν σχεση με τα γηπεδα του ΠΑΟΚ και ολα τα νηματα που υπαρχουν σκορπια στο φορουμ και αφορουν τον Ερασιτεχνη.
Αυτα.

Εψαχνα να βρω το νημα για τον ερασιτεχνη ΠΑΟΚ πριν λιγο και τελικα το βρηκα στην ενοτητα ποδοσφαιρο ΠΑΟΚ μεσα στα δοιηκητικα.
Αυτο που θελω να πω ειναι, μετανομαστη η ενοτητα "ΠΑΟΚ - Άλλα αθλήματα & όχι μόνο!!!" σε "ΠΑΟΚ Ερασιτεχνης" να τοποθετηθει πανω απο το "ΠΑΟΚ ποδοσφαιρο" και να μπουν εκει μεσα ολα τα νηματα που αφορουν διαφορα αθληματα, πλην μπασκετ - ποδοσφαιρο, ολα τα νηματα που εχουν σχεση με τα γηπεδα του ΠΑΟΚ και ολα τα νηματα που υπαρχουν σκορπια στο φορουμ και αφορουν τον Ερασιτεχνη.
Αυτα.

ΨΑΡ4ΑΣ έγραψε:Tι θα γινει με τη διαγραφη που εχω ζητησει?Δε θελω ουτε κιτρινες καρτες ουτε κοκκινες και δεν ειναι και κανενας σε θεση να μου τις δωσει.Τοσο δυσκολο ειναι τελοσπαντων?
Ρε αδερφε γιατι μας εγκαταλειπεις? Μην ξυγιεσαι ετσι. Μεινε να ψαρεψεις, εισαι χρησιμος.
- sourmenetes
- Moderator
Θα διαγραφεις αδελφε..ΨΑΡ4ΑΣ έγραψε:Tι θα γινει με τη διαγραφη που εχω ζητησει?Δε θελω ουτε κιτρινες καρτες ουτε κοκκινες και δεν ειναι και κανενας σε θεση να μου τις δωσει.Τοσο δυσκολο ειναι τελοσπαντων?
Λογικα σημερα θα διαγραφεις..
Σημασια δεν εχει αν θα πεσεις, αλλα αν θα σηκωθεις. Ακομα και αν εισαι ο σερβερ του paokmania και πεφτεις ανα 2 λεπτα 

Να ξέρετε οτι ο Stallion έχει λαλήσει! Θα μας διαγράψει μαζικά όλους μια μέρα να ησυχάσει...

- Ekatnetworkltd
Νά δώσουμε από 5 ευρώ ,να πάρουμε κάτι καλύτερο!(αν μπορεί βέβαια κάθε μέλος).rainmaker έγραψε:![]()
Να ξέρετε οτι ο Stallion έχει λαλήσει! Θα μας διαγράψει μαζικά όλους μια μέρα να ησυχάσει...
- Μπαρκαρούτσος
Πού πήγαν τα λεφτά;;;;
Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας;;;
Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας;;;
- Μπαρκαρούτσος
RoMaN έγραψε:Γιατί έκλεισε το topic του συλλαλητηρίου..;
Ρε Ρομαν τι να το κανουμε το τοπικ?Αστο να κλειστει να ξεχαστει αυτη η ξεφτιλα μας..Θα παρακολουθουν κ οι αλλοθρησκοι και θα γελανε με τα χαΐρια μας..
Υ.Γ. Ακυρο αλλα επειδη θυμαμαι οτι παλια τα μελη του paokmania μαζευοντουσαν fratelli για τους αγωνες ηταν κανεις εκει το Σαββατο?Ειδα εκει τον αγωνα αλλα μετα απο τοσα χρονια που ειχα να βρεθω δεν γνωρισα καμια φατσα...