Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από nikolasf »

«Έρχονται αλλαγές»!
Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014 21:16
«Έρχονται αλλαγές»!
Για όλα και για όλους μίλησε ο Ιβάν Σαββίδης, δυο ώρες μετά την λήξη του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Αλλαγές στην οργάνωση της ομάδας και «μαύρο» στις εκλογές, σε όσους δεν βοήθησαν για το προπονητικό του ΠΑΟΚ, εξήγγειλε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ.
Αρχικά, τόνισε: "Για να μην φανώ τόσο συναισθηματικός μάλλον πρέπει να μιλάω λιγότερο. Το σημαντικότερο και το οποίο φοβόμουν μετά από ένα τραγικό τελικό, ότι θα μπορέσουμε να πέσουμε πολύ κάτω, να πέσουμε στον λάκκο. Αλλά παρακολουθώντας το παιχνίδι είδα τα παιδιά ότι είχαν διάθεση και πιστεύω οτι πραγματικά έχουμε τις πιθανότητες να πάρουμε το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ηρθα για 2-3 μέρες και αυτές τις μέρες θα κάνω σημαντικές συναντήσεις, οι οποίες θα αφορούν τροποποίηση στην οργάνωση της ομάδα".
Και προσέθεσε: "Δεν θα ήθελα μια τόσο σημαντική δυσαρέσκεια να περάσει έτσι απλά απαρατήρητη για αυτό θα βγάλουμε τα συμπεράσματα μας. Σήμερα είπα στους ποδοσφαιριστές ότι σε όποιον δεν αρέσει η φανέλα μας, θα πρέπει να την βγάλει, να πάρει τα χρήματα του και ν φύγει από εδώ.Όσοι μένουν στην ομάδα, πρέπει να παλεύουν και να πετυχαίνουν στόχους".
Στην συνέχεια, είπε: "Τους είπα ότι πρέπει να επιστρέψετε στο κόσμο την διάθεση. Καταλαβαίνω ότι το ποδόσφαιρο, είναι ποδόσφαιρο και υπάρχουν νίκες και ήττες αλλά σήμερα δεν είχαμε την νίκη. Δεν μπορώ να θυμώνω μαζί τους, κάνανε τη δουλειά τους αλλά δεν βγήκε. Εκείνη την ημέρα πραγματικά δεν αντιλαμβανόμαστε το τι έγινε. Για αυτό θα θέλαμε να τα ξεχάσουμε όλα όσα έγιναν και να σκεπτόμαστε τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα. Αυτά τα δυο χρόνια ήταν και για μένα χρόνια που πηρά κάποια μαθήματα και κατάλαβα ότι έχω ακόμα πολλά να μάθω για το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Στόχος μου είναι να σκεφτώ τι ένεση να κάνω στον ΠΑΟΚ ώστε να αντέξει τις συνθήκες του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Εάν το κάνω, τότε σύντομα θα δούμε αλλαγές. Αλλά δύσκολα , πολύ δύσκολα, γιατί όταν δεν χτίζεται ένα υπόβαθρο, είναι δύσκολο για μια μεγάλη ομάδα να πετύχει μεγάλους στόχους".
Για την Θέρμη: "Πιστεύω ότι θα περιμένω άλλες δυο – τρεις μέρες και μετά θα αρνηθώ την έκταση στην Θέρμη και θα ζητήσω από τον κόσμο του ΠΑΟΚ να μην στηρίξει αυτούς που δεν προσπάθησαν να λύσουν τέτοιους είδους προβλήματα".
PAOKhead

Δημοσίευση από PAOKhead »

marley 4 έγραψε:ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ

ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Marley αυτο δεν νομιζω να μπορει να συμβει. Καμια διοικηση δεν μπορει να απαγορεψει σε παικτες της να πανε στην εθνικη. Εκτος κι αν το αποφασισουν μονοι τους (βλεπε Νικολαιδης παλιοτερα)
Και ποιος απο αυτους θα παρει τετοια αποφαση? Ο Κατσουρανης, Ο Νινης κι ο κοντος?
Μα αυτοι ειναι με το ενα ποδι εκτος ΠΑΟΚ.
Οι υπολοιποι ειναι ο Κλαους που δεν ξερουμε αν θα κληθει, ο Τζαβελλας κι ο Γλυκος που κι αυτος δεν ειναι σιγουρος
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

nikolasf έγραψε:«Έρχονται αλλαγές»!
Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014 21:16
«Έρχονται αλλαγές»!
Για όλα και για όλους μίλησε ο Ιβάν Σαββίδης, δυο ώρες μετά την λήξη του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Αλλαγές στην οργάνωση της ομάδας και «μαύρο» στις εκλογές, σε όσους δεν βοήθησαν για το προπονητικό του ΠΑΟΚ, εξήγγειλε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ.
Αρχικά, τόνισε: "Για να μην φανώ τόσο συναισθηματικός μάλλον πρέπει να μιλάω λιγότερο. Το σημαντικότερο και το οποίο φοβόμουν μετά από ένα τραγικό τελικό, ότι θα μπορέσουμε να πέσουμε πολύ κάτω, να πέσουμε στον λάκκο. Αλλά παρακολουθώντας το παιχνίδι είδα τα παιδιά ότι είχαν διάθεση και πιστεύω οτι πραγματικά έχουμε τις πιθανότητες να πάρουμε το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ηρθα για 2-3 μέρες και αυτές τις μέρες θα κάνω σημαντικές συναντήσεις, οι οποίες θα αφορούν τροποποίηση στην οργάνωση της ομάδα".
Και προσέθεσε: "Δεν θα ήθελα μια τόσο σημαντική δυσαρέσκεια να περάσει έτσι απλά απαρατήρητη για αυτό θα βγάλουμε τα συμπεράσματα μας. Σήμερα είπα στους ποδοσφαιριστές ότι σε όποιον δεν αρέσει η φανέλα μας, θα πρέπει να την βγάλει, να πάρει τα χρήματα του και ν φύγει από εδώ.Όσοι μένουν στην ομάδα, πρέπει να παλεύουν και να πετυχαίνουν στόχους".
Στην συνέχεια, είπε: "Τους είπα ότι πρέπει να επιστρέψετε στο κόσμο την διάθεση. Καταλαβαίνω ότι το ποδόσφαιρο, είναι ποδόσφαιρο και υπάρχουν νίκες και ήττες αλλά σήμερα δεν είχαμε την νίκη. Δεν μπορώ να θυμώνω μαζί τους, κάνανε τη δουλειά τους αλλά δεν βγήκε. Εκείνη την ημέρα πραγματικά δεν αντιλαμβανόμαστε το τι έγινε. Για αυτό θα θέλαμε να τα ξεχάσουμε όλα όσα έγιναν και να σκεπτόμαστε τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα. Αυτά τα δυο χρόνια ήταν και για μένα χρόνια που πηρά κάποια μαθήματα και κατάλαβα ότι έχω ακόμα πολλά να μάθω για το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Στόχος μου είναι να σκεφτώ τι ένεση να κάνω στον ΠΑΟΚ ώστε να αντέξει τις συνθήκες του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Εάν το κάνω, τότε σύντομα θα δούμε αλλαγές. Αλλά δύσκολα , πολύ δύσκολα, γιατί όταν δεν χτίζεται ένα υπόβαθρο, είναι δύσκολο για μια μεγάλη ομάδα να πετύχει μεγάλους στόχους".
Για την Θέρμη: "Πιστεύω ότι θα περιμένω άλλες δυο – τρεις μέρες και μετά θα αρνηθώ την έκταση στην Θέρμη και θα ζητήσω από τον κόσμο του ΠΑΟΚ να μην στηρίξει αυτούς που δεν προσπάθησαν να λύσουν τέτοιους είδους προβλήματα".
Τηρησε τα σαββιδη και δε θα χασεις..
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

εδω θελει περιεργα μετρα αδερφε και πιθανον μαλλον δηλαδη εχεις δικαιο

αλλα μιλαω για ολες τις εθνικες
τελος παντων το θεμα ειναι να αντιδρασεις με τροπο που δεν περιμενουν

και η τιμωρια να πεσει θα ερθουν αλλες και σφαγες θα ερθουν

εγω βλεπω μια χρυση ευκαιρια μπροστα μας

ενωμενοι και οτι πει ο ιβαν εδω δεν εχει μα και μου
σταλινικο ποσοστο συσπειρωσης πρεπει να εχουμε
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Σούρμε μόλις το διάβασα χαμογέλασε το χειλάκι μου λίγο απόψε!!!!
gogos25

Δημοσίευση από gogos25 »

Spiros_S έγραψε:
gogos25 έγραψε:Τώρα τον ακούω live και δηλώνει: "Μετανιώνω που έχασα 2 χρόνια και 32 εκατομμύρια ευρώ".

Πουτάνα ΕΠΟ μη γίνει καμμιά μαλακία και ξενερώσει και φύγει ο Ιβάν, θα γίνει Γ' Παγκόσμιος.
Που αυτό αδερφέ;
Στο Μετροπολις τον ακουγα, στην εκπομπή του Καμόρα έκανε παρέμβαση ένας δημοσιογράφος και βγάλανε δηλώσεις του ζωντανά.
Άβαταρ μέλους
koylispontios

Δημοσίευση από koylispontios »

αμ έπος αμ' έργον
Άβαταρ μέλους
makednoss

Δημοσίευση από makednoss »

Είναι να μην το βάλεις στην καρδιά σου αυτόν τον άνθρωπο; Χώνει χώνει χώνει απο την πρώτη μέρα που ήρθε και μόνο μούτρα και κράξιμο εισπράττει, άντε στην καλύτερη οδηγίες για το πώς πρέπει να διαχειριστεί την παε. Κάποτε είχαμε ένα σύνθημα " Ο ΠΑΟΚ θέλει πρόεδρο με @@ ... " , ε να που τον βρήκε επιτέλους . Στα @@ μου το κύπελλο, σε λίγα χρόνια θα φαίνεται μια κακή παρένθεση που μόνο το wiki θα το θυμάται.
Το νου μας μην ξενερώσει
Πες ανοιχτά πρόεδρε ποιον να μαυρίσω και ποιόν να ασπρίσω στις εκλογές. Δεν είμαι πρόβατο, έχουν μαμηθεί τα πάντα γύρω μου και το μόνο που μου έμεινε είναι ο δικέφαλος, αυτόν θα προστατέψω στις εκλογές.
ΥΓ. Του χρόνου το ντύσιμο σκαρπίνι-φόρμα θα φορεθεί πολύ :opaokara: :opaokara:
PAOKhead

marley 4 έγραψε:εδω θελει περιεργα μετρα αδερφε και πιθανον μαλλον δηλαδη εχεις δικαιο

Για εκει κατι γινεται, αλλα θελει πολυ λεπτους χειρισμους το θεμα, γιατι επειδη μιλαμε για ανηλικα παιζουν και ηθικα θεματα αν με πιανεις...

Δε μπορω να σκεφτω κατι αυτη τη στιγμη αλλα οτιδηποτε γελιοποιει το "προιον" τους και την ιδια την ομοσπονδια ειναι οχι απλα θεμιτο, αλλα επιβαλλεται να γινει κιολας. Αν μπορεσουμε να βρουμε τροπους να πουλησουμε τρελλιτσα και μετα να το παιζουμε και κινεζοι απο πανω, θα ειναι μια πολυ καλη αρχη στον πολεμο.
marley 4

PAOKhead έγραψε:
marley 4 έγραψε:εδω θελει περιεργα μετρα αδερφε και πιθανον μαλλον δηλαδη εχεις δικαιο

Για εκει κατι γινεται, αλλα θελει πολυ λεπτους χειρισμους το θεμα, γιατι επειδη μιλαμε για ανηλικα παιζουν και ηθικα θεματα αν με πιανεις...

Δε μπορω να σκεφτω κατι αυτη τη στιγμη αλλα οτιδηποτε γελιοποιει το "προιον" τους και την ιδια την ομοσπονδια ειναι οχι απλα θεμιτο, αλλα επιβαλλεται να γινει κιολας. Αν μπορεσουμε να βρουμε τροπους να πουλησουμε τρελλιτσα και μετα να το παιζουμε και κινεζοι απο πανω, θα ειναι μια πολυ καλη αρχη στον πολεμο.

και εγω εκει κλεινω τρελα και εν ατροπο να πονεσει ο γαυρος και τα παραρτηματα του
δεν ξερω πως και τι ξερω οτι με τα συνηθισμενα δεν γινεται δουλεια

μπορεις να φερεις πληγμα με νοβα στη σουπα λιγκ? μπορεις να τους την φερεις αλλου?
δεν ξερω πως αλλα πρεπει

ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ
ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΑΠΟ Γ ΝΑ ΠΑΜΕ 3 ΟΜΑΔΕς Α
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

xlebouras έγραψε:Για αν θα μπουν οι γιοι του στην διοίκηση: Δεν χρειάζεται να είσαι πρόεδρος για να αποφασίζεις. Εμένα ότι μου ανήκει ανήκει και στην οικογένεια μου. Μου αρέσει ότι τα παιδιά μου ανήκουν στην ζωή του ΠΑΟΚ και συμμετέχουν πολύ στα του ΠΑΟΚ. Του χρόνου θα κάνουν μαθήματα αθλητικού μάνατζμεντ στο Λονδίνο και θα προσπαθήσω να έρθω σε συμφωνία με τις μεγαλύτερες ομάδες της Αγγλίας ώστε να κάνουν πρακτική εκεί και εννοείται ότι θέλω τα παιδιά μου να ζήσουν με τον ΠΑΟΚ. Και εγώ όμως θέλω να ζήσω πολλά χρόνια και να πεθάνω με αυτήν την φανέλα, την φανέλα του ΠΑΟΚ

αυτο για οσους πιστευουν πως θα φυγει..
και οχι μονο εδω πανω ;)
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Τα μισα απο οσα ειπες να κανεις θα αλλαξουμε αρδην...
Αναμενουμε εξελιξεις..
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Μικρο καλαθι παιδια.

Βλεπουμε αρχης γενομενης απο αυριο.
PAOKhead

marley 4 έγραψε:
ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ
ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΑΠΟ Γ ΝΑ ΠΑΜΕ 3 ΟΜΑΔΕς Α
Κι οχι μονο. Το ανοιγμα προς τα κει πρεπει να ειναι πολυπλευρο. Πρεπει να ειναι και οπαδικο.
Αλλα η προσεγγιση θα πρεπει να ειλικρινης και ΠΑΟΚτσηδικη. Να ερθουν στο πλευρο μας οι πραγματικοι οπαδοι ολων τοων ομαδων. Αυτοι που μας βριζουν σε επαρχιακα γηπεδα ειναι αυτοι που ειναι γαυροβαζελοι κι απλα εχουν και την καβατζα της τοπικης τους ομαδας. Μας ενδιαφερουν οι υπολοιποι.
Και επιτελους πρεπει να αντιμετωπιστει το φαινομενο των γεννιτσαρων στην Β. Ελλαδα.
Εκει πρεπει να παιξουμε μπαλα εμεις και κυριως ο Σαββιδης. Πως? Μα φυσικα με τα οπλα τα δικα τους.
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ λεγεται και το εχουν χρησιμοποιησει ολοι μα ολοι οι μεγαλοι ηγετες.
Ενα ραδιοφωνο με ποιοτητα να εκπεμπει οσο πιο μακρια γινεται. Με μανδυα αντικειμενικοτητας, αλλα προβαλλοντας εντεχνα συγκεκριμενες θεσεις και ιδεες. Οπως ακριβως κανουν και οι "αντικειμενικοι" αθηνεζοι.
Εδω σε θελω...
marley 4

αυτο γινεται με εξαγορα εφημεριδας το γκολ συγκεκριμενα η την επανεκδοση του φιλαθλου

πρπει να εχει εδρα αθηνα πανελληνια κυκλοφορια και ηδη αναγνωστικο κοινο η στην περιπτωση φιλαθλου αναγνωρισιμωτητα

ενα βραδυ σε μια παρεα μιλουσαμε ωρες για αυτο γαμησε τα...

το αλλο ενδεχομενο και πιο απλο ειναι να πεσει κασερι σε αρδ που εχουν περασει και να περνανε οτι μας συμφερει αλλα στο σκοταδι οχι να γινει φανερο

ποιος να τα τρεξει αυτα ρε φιλε ο βρυζας? ποιος νοιαζεται...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”