9.Lucas Pérez Martínez
Re: 10.Lucas Pérez Martínez
Στον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή το πρόβλημα εντοπίζεται στην περιοχή του μυαλού ..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος slidar την Δευ 28 Απρ 2014, 08:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
και γι'αυτον ελπιζω να ηταν το τελευταιο του παιχνιδι προχτες
στο μυαλο δεν εχει κανενα πρόβλημα, σε ολους τους κρίσιμους αγωνες παει και κρυβεται καπου μεσα στο γηπεδο χωρις να τον παρει χαμπαρι κανεις
στο μυαλο δεν εχει κανενα πρόβλημα, σε ολους τους κρίσιμους αγωνες παει και κρυβεται καπου μεσα στο γηπεδο χωρις να τον παρει χαμπαρι κανεις
- thanos-xanthi
ξυπνα Λουκας
κανε καλα πλευοφ
αφου το εχεις, ξερεις μπαλα
ολα ψυχολογια ειναι
κανε καλα πλευοφ
αφου το εχεις, ξερεις μπαλα
ολα ψυχολογια ειναι
στο κεντρο επαιξε καλυτερα με στοχ ειχαν κπ καλο διαστημα αλλα για να παιξει κπς χαφ το ποσοστο λαθων πρεπει να ναι μικρο και ο λουκας κανει υπερβολικα πολλα...μια καλη ρεζερβα εως τωρα κυριως για μικρα ματς αυτο εδειξε φετος
- Sick Bastard
Πες μας την γνώμη σου για τον Λούκας κι άσε τις ψυχαναλύσεις που κάνεις για τίποτα ξαδέρφια, μάλλον τις χρειάζονται περισσότερο.Dimg4 έγραψε:Τελικα το κομπλεξ δεν εχει τελειωμο και οι μπηχτες ε? Μετα απο τετοια πανωλεθρια η προτεραιοτητα σου ειναι να ειρωνευτεις παλιες γνωμες για τον Λουκας.Sick Bastard έγραψε:Τα λεγα από πριν για τον παίχτη. Τιτίκα ολκής, το μαλλί μας να μην χαλάσει κι όλα καλά.
Ναι, αλλά βγάζει ασσίστ, μπράβο να τις βάλει εκεί που ξέρει.
Διανοητικά είσαι ανεπαρκής και γι'αυτό δεν κάνεις. Το λέω από την αρχή της σεζόν.

Δεν μπορεί να αλλάξει μυαλό γιατί απλά δεν έχει φίλε μου. Δεν το βλέπεις, από την αρχή της σεζόν είναι έτσι.

- pisakaipoupoula
Τώρα αυτός του χρόνου θα είναι στην ομάδα?Και πληρώσαμε κιόλας για τη πάρτη του?
σιγα ρε παιδες..οκ ειναι μετριος για 11αδα αλλα για ροτεσιον ή αλλαγ ειναι πολυ καλα..
- Sick Bastard
παικτες σαν τον Λουκας βρισκεις εκατονταδες στα εθνικα πρωταθληματα, βαρεθηκα πια να τον βλεπω να μην μπορει να πασαρει στα 2 μετρα σε ελευθερο συμπαικτη..
αι στο διαολο ρε Λουκα, εχω αρρωστησει αυτες τις ημερες με τους αμπαλους που μαζεψαμε
αι στο διαολο ρε Λουκα, εχω αρρωστησει αυτες τις ημερες με τους αμπαλους που μαζεψαμε
- buffalobill4
Ρε συ!
Ξερεις τι πα να πει πασαρω στα δυο μετρα?
Ξερεις τι πα να πει βαζω τα ποδια μου στη φωτια?
Αντε απο εδω αγορι μου
Ξερεις τι πα να πει πασαρω στα δυο μετρα?
Ξερεις τι πα να πει βαζω τα ποδια μου στη φωτια?
Αντε απο εδω αγορι μου
Βαριέμαι να ψάχνω στα θέματα πόσοι που τον κράζουν παρακάλαγαν για την μεταγραφή του
καλα εκτος απο αυτον παρακαλουσανε να φερουν και τον βιερινια πισω...εκει γιατι δεν τους εκαναν το χατιρι..?pgetsos έγραψε:Βαριέμαι να ψάχνω στα θέματα πόσοι που τον κράζουν παρακάλαγαν για την μεταγραφή του