Φαουλαρα ητανε ειπαμε τι το συζηταμεGI4NNEN4 έγραψε:Το διαβάζεις στα ίδια σαιτ που έγραφαν για την εμπόλεμη ζώνη της Τούμπας ή σε άλλα; Εγώ που ακούω novasporfm, μιλάνε για τρικλοποδιά.
Π.Α.Ο.Κ.-Αστερας Τριπολης,30/4 19:15,NS1
- paokovios1974
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Αστερας Τριπολης,30/4 19:15,NS1
- hasio_john
Προσωπική γνώμη ... μόνος του έπεσε!!!
Τουλάχιστον από τα ριπλέι που είδα! (ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ... μακάρι να κάνω!)
Θα το ξαναδώ μετά για σιγουριά! Όπως και να έχει πάντως ΠΟΤΕ ... μα ΠΟΤΕ δεν σταματάς το παιχνίδι νομίζοντας πως και καλά ήταν φάουλ! Ερασιτεχνική διαγωγή!!
Θα το γυρίσουμε όμως ρε σεις!! Μην μασάτε!! ΠΑΟΚ είσαι ...
Τουλάχιστον από τα ριπλέι που είδα! (ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ... μακάρι να κάνω!)
Θα το ξαναδώ μετά για σιγουριά! Όπως και να έχει πάντως ΠΟΤΕ ... μα ΠΟΤΕ δεν σταματάς το παιχνίδι νομίζοντας πως και καλά ήταν φάουλ! Ερασιτεχνική διαγωγή!!
Θα το γυρίσουμε όμως ρε σεις!! Μην μασάτε!! ΠΑΟΚ είσαι ...
Εδώ θα μας τιμωρήσουν για 3 σεζόν μαζεμένα, στα "ανθρώπινα λάθη" θα κολλήσουν;
http://www.novasports.gr/LiveWebTV.aspx ... eid=432250
Καθαρο φαουλ.Δειτε την επαναληψη της φασης κ οχι τα πρωτα δευτερολεπτα γιατι κ εγω σκαλωσα λιγακι καθως εκει δν φαινεται τιποτα.
Αλλα...Ρε Γλυκο..Ρε πασακα μου..ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΕ@ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΛΙ??!!!Ελεος ρε παλικαρε.Μας εχει ξεκωλιασει απο το Σαββατο σε κλειστη γωνια τα τρως ολα ΞΥΠΝΑ!
Καθαρο φαουλ.Δειτε την επαναληψη της φασης κ οχι τα πρωτα δευτερολεπτα γιατι κ εγω σκαλωσα λιγακι καθως εκει δν φαινεται τιποτα.
Αλλα...Ρε Γλυκο..Ρε πασακα μου..ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΕ@ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΛΙ??!!!Ελεος ρε παλικαρε.Μας εχει ξεκωλιασει απο το Σαββατο σε κλειστη γωνια τα τρως ολα ΞΥΠΝΑ!
- paokovios1974
Θυμιστε μου λιγο ο δασκαλοπουλος σε ποια ματς μας σφυριξε
-
black death
Όντως είναι τρικλοποδιά άρα φάουλ. Βέβαια νομίζω θα μπορούσε να μείνει όρθιος αντί να πέσει ετεροχρονισμένα. 
- paokovios1974
Δεν μπορώ να κατηγορήσω τον διαιτητή που δεν το είδε το φάουλ. Έκανε και ο τενεκές ο Σκόνδρα 1-2 βήματα και μετά έπεσε. Σαν βουτιά φάνηκε.
..Πολυ δυσκολη φαση και κλασσικά όπου ''δυσκολη''φαση ειναι κατα μας...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος blackfox την Τετ 30 Απρ 2014, 18:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- hasio_john
Ρε παιδιά, συγνώμη κιόλας! Αλλά ΜΟΝΟΣ του πέφτει!hulk4teo έγραψε:http://www.novasports.gr/LiveWebTV.aspx?a_id=71688&mediafileid=432250
Δείτε στο 40" από την μπροστινή κάμερα!! Έστω ότι υπήρχε μια μικρή επαφή την αρχή της φάσης, ο Σκόνδρας αποφάσισε να πέσει μετά από τρία βήματα και έχασε το δίκιο του!! 'Ελεος δηλαδή!! Και έπεσε τελείως θεατρινίστικα!!
Ρε παιδιά τι φάουλ;Πλάκα κάνετε;Εκτός και αν είναι φάουλ να τρέχεις πίσω από τον αντίπαλο.
κάπως ετσι μου φαίνεται και εμεναhasio_john έγραψε:Ρε παιδιά, συγνώμη κιόλας! Αλλά ΜΟΝΟΣ του πέφτει!hulk4teo έγραψε:http://www.novasports.gr/LiveWebTV.aspx?a_id=71688&mediafileid=432250
Δείτε στο 40" από την μπροστινή κάμερα!! Έστω ότι υπήρχε μια μικρή επαφή την αρχή της φάσης, ο Σκόνδρας αποφάσισε να πέσει μετά από τρία βήματα και έχασε το δίκιο του!! 'Ελεος δηλαδή!! Και έπεσε τελείως θεατρινίστικα!!
Ο Κορίνθιος Δασκαλόπουλος δεν μας σφύριξε ούτε φέτος ούτε πέρσυ. Τελευταίο μάτς ήταν το 2010-2011 το ΠΑΟΚ-Γιάννενα 1-2.paokovios1974 έγραψε:Θυμιστε μου λιγο ο δασκαλοπουλος σε ποια ματς μας σφυριξε
Ρε συ hasio φαινεται καθαρα το φαουλ στο 29 καθως ο παικτης του αστερα ειναι απο πισω ουτε καν την μπαλα δν βλεπει κ κανει καθαρη κινηση για τρικλοποδια.Τωρα γιατι επεσε δυο βηματα μετα ο θερμοσιφωνας μας ενας Θεος ξερει.