14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ Η ΑΣΧΗΜΑ Ο ΙΒΑΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΡΑΞΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΧΡΟΝΙΑ
Η ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ
ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΛΠΙ(ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΙΒΑΝ?)
Η ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ
ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΛΠΙ(ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΙΒΑΝ?)
Κάπου πρέπει να ξεθυμάνουμε παρά την κόσμια στάση και συμπεριφορά μέχρι τωρα.
και άλλοι έπαιξαν χαλια (ή...δεν έπαιξαν καθόλου
) και δεν έχουν λάβει καθόλου απο αυτό το "μένος". και φόρεσαν και αυτοί περιβραχιόνιο.....
εντάξει, απλά ήταν που ήταν ο "εύκολος στόχος" έχουν έρθει και οι εμφανίσεις της φετινής χρονιάς (με κερασάκι στον τελικό) και έδεσε το γλυκό...... δεν υπάρχει λόγος να το κουράζουμε.

εντάξει, απλά ήταν που ήταν ο "εύκολος στόχος" έχουν έρθει και οι εμφανίσεις της φετινής χρονιάς (με κερασάκι στον τελικό) και έδεσε το γλυκό...... δεν υπάρχει λόγος να το κουράζουμε.

- hasio_john
Ο Ιβάν ΜΠΟΡΕΙ να κάνει ότι θέλει μιας και αυτός είναι το αφεντικό! Οι πράξεις του και τ' αποτελέσματα που θα δούμε στο μέλλον θα μας δώσουν το δικαίωμα να εκφέρουμε γνώμη πάνω στις πρακτικές του!
Όσο για το βίντεο, μαζεύτηκαν 4-5 κάφροι και είπαν τα δικά τους! Δεν μου λέει κάτι, μπροστά στο δικό μας το μπουλούκι που στην τελική ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ μια σημαντικότατη προπόνηση πριν τον αυριανό αγώνα! (έμαθα την συνέχισαν στο κλειστό γυμναστήριο, αλλά εντάξει, καμιά σχέση με προπόνηση ομάδας που θέλει να λέγετε ομάδα!!)
Τέλος πάντων, είπα την γνώμη μου και δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κάποιον αδερφό!
Το σταματάω εδώ μιας και δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε τέτοιες συζητήσεις πριν τα πλέι οφ!
Όλοι μαζί να στηρίξουμε την ομάδα μέχρι τέλος!!!
Όσο για το βίντεο, μαζεύτηκαν 4-5 κάφροι και είπαν τα δικά τους! Δεν μου λέει κάτι, μπροστά στο δικό μας το μπουλούκι που στην τελική ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ μια σημαντικότατη προπόνηση πριν τον αυριανό αγώνα! (έμαθα την συνέχισαν στο κλειστό γυμναστήριο, αλλά εντάξει, καμιά σχέση με προπόνηση ομάδας που θέλει να λέγετε ομάδα!!)
Τέλος πάντων, είπα την γνώμη μου και δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κάποιον αδερφό!
Το σταματάω εδώ μιας και δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε τέτοιες συζητήσεις πριν τα πλέι οφ!

hasio_john έγραψε:Ο Ιβάν ΜΠΟΡΕΙ να κάνει ότι θέλει μιας και αυτός είναι το αφεντικό! Οι πράξεις του και τ' αποτελέσματα που θα δούμε στο μέλλον θα μας δώσουν το δικαίωμα να εκφέρουμε γνώμη πάνω στις πρακτικές του!
οκ θα το κανω ταληρακια
φταιει ο ιβαν για την απωλεια του κυπελλου?
αλλαζει αν κραζει ο ιβαν η αν κραζουν οι οπαδοι?
(οτι κραζουν ιβαν και λαος δεν φαινεται να συγκινει ιδιαιτερα τους αρδ)
- astalavista_thes
Φίλε για μένα αυτό δεν ισχύει. Έχω ακούσει από ποδοσφαιριστές οτι κάτι τέτοιο σε πεισμώνει. Και θα πω οτι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ ο Αθανασιάδης δέχτηκε πυρά απο οπαδούς κατα περιόδους και κατάφερε να τα σταματήσει με τις εμφανίσεις του.hasio_john έγραψε:Μήπως ... λέω μήπως, τα πάει καλύτερα στην Εθνική, γιατί ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΣ/ΜΙΡΛΑΣ/ΧΛΕΥΑΣΜΟΥ/ΑΡΝΗΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ που του δίνουν ΜΟΝΙΜΑ οι περισσότεροι οπαδοί μας???? Λέω εγώ τώρα!!Gabri17 έγραψε:Ημουν απο τους υποστηρικτες του Σαλπι οταν γυρισε στον ΠΑΟΚ.
Δεν νομιζω οτι αυτα που εχει πει κατα καιρους ειναι ψεμματα, δηλαδη οτι ειναι ΠΑΟΚτσης κτλ κτλ.
Αλλα αγωνιστικα και μονο μιλωντας ας δουμε ποσα σημαντικα γκολ εβαλε απο τοτε που γυρισε. Εχουμε λοιπον και λεμε.
2010-2011
-------------
Πρωτ. 36 ματς 9 γκολ. Ολα με μικρες ομαδες
Κυπ. 6 ματς 1 γκολ (αυτο με τον Ολυμπιακο τηε προκρισης)
Ευρ. 9 ματς 1 γκολ (στο Ζαγκρεμπ, προκριση)
2011-2012
-------------
Πρωτ. 35 ματς 7 γκολ. 3 σημαντικα (απο 1 μεσα εξω με βαζελο, και 1 με ΑΕΚ)
Κυπ. 2 ματς 0 γκολ
Ευρ. 8 ματς 3 γκολ (1 με τοττεναμ και 2 με σαμροκ) αρα 1 σημαντικο
2012-2013
-------------
Πρωτ. 31 ματς 11 γκολ. κανενα σε ντερμπι, κανενα με μεγαλη ομαδα.ουτε καν με ομαδα των πλει οφφ
Κυπ. 6 ματς 3 γκολ (1 με αστερα που μετα αποκλειστηκαμε)
Ευρ. 3 ματς 0 γκολ
2013-2014
------------
Πρωτ. 30 ματς 8 γκολ. Κανενα σε ντερμπι.1 με ατρομητο
Κυπ. 4 ματς 0 γκολ
Ευρ. 10 ματς 2 γκολ (μαζι με το ΤσΛ). 1 στην Αλκμααρ
Αρα αριθμητικα μιλωντας σε συνολο 180 αγωνων εχει πετυχει 45 γκολ απο τα οποια σημαντικα ηταν τα 8. Και για να μην υπερβολικος ας πω 10.
Δηλαδη αφενος επιθετικος παιχτης σκοραρει σε 1 στα 4 ματς και αφετερου τα σημαντικα γκολ ειναι μοναχα 10 σε 4 χρονια.
Κριμα κυριε Σαλπιγγιδη αλλα οχι. Ετσι δεν παμε πουθενα. Σε υποστηριξαμε, καναμε υπομονη, αλλα ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
(Φυσικα δεν κοιταω την προσφορα του στην Εθνικη, γιατι εκει θα φριξουμε. Εχει κανει πολλα περισσοτερα απο οτι στον ΠΑΟΚ).
ονομα δεν εχουν αυτοι ;K_geo έγραψε:και άλλοι έπαιξαν χαλια (ή...δεν έπαιξαν καθόλου) και δεν έχουν λάβει καθόλου απο αυτό το "μένος". και φόρεσαν και αυτοί περιβραχιόνιο.....
και ο κατσουρανης ακουσε πολλα και ο γχ και ο βρυζας
αλλα πουλαει το παραμυθι κακοι οπαδοι εναντιον σαλπι
γουσταρει ο λαος ρε παιδι μου πως το λενε ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ...
ολοι οι παιχτες σχεδον τα ακουσαν και ο γλυκος και ο σκονδρας
και απο ξενους ελαχιστοι
αλλα ειπαμε τρομος φοβισμενοι οι ξενοι οι κακοι οπαδοι φταινε και ο ιβαν
ειδικα ο βουκιτς ακουγε επι ωρες κραξιμο ετσι σταυρακη?
αλλα πουλαει το παραμυθι κακοι οπαδοι εναντιον σαλπι
γουσταρει ο λαος ρε παιδι μου πως το λενε ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ...
ολοι οι παιχτες σχεδον τα ακουσαν και ο γλυκος και ο σκονδρας
και απο ξενους ελαχιστοι
αλλα ειπαμε τρομος φοβισμενοι οι ξενοι οι κακοι οπαδοι φταινε και ο ιβαν
ειδικα ο βουκιτς ακουγε επι ωρες κραξιμο ετσι σταυρακη?
ωραια ολοι δεν παιξανε συμφωνουμε ΑΛΛΑ...
οταν εχεις εναν παιχτη που παιρνε 800.000 το χρονο, που εσυ δεν θα τα δεις ουτε 10 ζωες να δουλευεις, και η μονη δουλεια που εχει να κανει ειναι να παιξει 90 fucking λεπτα και να ιδρωσει τη φανελα, και βλεπεις οτι δεν το κανει, εεεε συγγνωμη αλλα εχεις καθε δικαιωμα να κραξεις.
Γι αυτο πληρωνονται...καταλαβαινετε για τι λεφτα μιλαμε?????
οχι δεν θα λυπηθω κανεναν. παιζοντας ανα 7 μερες 90 λεπτα μπαλα και κανοντας και 2 ωρες προπονηση την ημερα και να μην βγαζεις παθος δεν δικαιολογηται.
δεν μπορει ο οπαδος, να παιρνει διαρκειας απο το υστερημα του, να πληρωνει ενα σκασμο λεφτα να κατεβει Αθηνα, να τρωει 15 ωρες να παει, να τρωει βροχη, να τρωει 4, να γυρναει πισω και να θες να μην κραξει κιολας. ΗΜΑΡΤΟΝ
οταν εχεις εναν παιχτη που παιρνε 800.000 το χρονο, που εσυ δεν θα τα δεις ουτε 10 ζωες να δουλευεις, και η μονη δουλεια που εχει να κανει ειναι να παιξει 90 fucking λεπτα και να ιδρωσει τη φανελα, και βλεπεις οτι δεν το κανει, εεεε συγγνωμη αλλα εχεις καθε δικαιωμα να κραξεις.
Γι αυτο πληρωνονται...καταλαβαινετε για τι λεφτα μιλαμε?????
οχι δεν θα λυπηθω κανεναν. παιζοντας ανα 7 μερες 90 λεπτα μπαλα και κανοντας και 2 ωρες προπονηση την ημερα και να μην βγαζεις παθος δεν δικαιολογηται.
δεν μπορει ο οπαδος, να παιρνει διαρκειας απο το υστερημα του, να πληρωνει ενα σκασμο λεφτα να κατεβει Αθηνα, να τρωει 15 ωρες να παει, να τρωει βροχη, να τρωει 4, να γυρναει πισω και να θες να μην κραξει κιολας. ΗΜΑΡΤΟΝ
Τι εγινε ρε μαγκες; Το Σαββατο προσεβαλαν τον τεραστιο λαο του ΠΑΟΚ και σας πειραξε που πηγαν 100 ατομα στην προπονηση;;; 1000 επρεπε να πανε να διαμαρτυρηθουν (χωρις ακροτητες φυσικα)...Ντορτι εφαγαν και παιξαν σαν λουλουδες! Υπαρχει κ καποιο οριο ολοι την χρονια τα ιδια βλεπουμε κ λεμε υπομονη εχει χαθει ο στοχος του πρωταθληματος (κανεις κλαρινα μ τα χωρια) κ λες θα τα δωσουν ολα στο κυπελλο κ εκει παλι τιτικες... Ε οχι ..κ επαναλαμβανω 100 ηταν λιγοι
Κι εγώ ξενέρωνα με τα "Σαλπιγγίδης οεοεοε" και θεωρώ ότι έκαναν τεράστιο κακό αλλά τί να κάνουμε; Δε μπορούμε να έχουμε όλοι την ίδια γνώμη.hasio_john έγραψε:dimbar έγραψε: ......
Ποιός σου είπε ότι αυτοί που πήγαν δήλωσαν εκπρόσωποι σου;
..........'Οταν 100 πάνε στην προπόνηση και βρίζουν / απαιτούν σε παίχτες να φύγουν από την ομάδα, ΝΑΙ (συμπεριφέρονται σαν) είναι εκπρόσωποι του συνόλου και είναι τελείως άκυρο αυτό και προσβλητικό προς τους υπόλοιπους!!!avenger_4 έγραψε: 4) Κανείς από τους 100 που πήγαν δεν είπαν ότι αντιπροσωπεύουν το σύνολο του λαού του ΠΑΟΚ. Όποιος έχει διαφορετική άποψη είναι ελεύθερος να πάει στη Μεσήμβρια να δώσει τη στήριξή του και στην Τούμπα για να αποθεώσει τους παίκτες ακόμα και να έρθει σε αντιπαράθεση με όσους τους βρίζουν. Ας κοπεί δηλαδή κι αυτό το επιχείρημα γιατί άρχισε να κουράζει.....
-
Αυτοι οι εικοσι ναι εικοσι που πηγαν να κραξουν την ομαδα στην προπονηση μηπως ειναι οι ιδιοι που την πεσαν στον Κλαους περυσι;αντε κ πηγαν κ εκραξαν τους παικτες κ τι εγινε; Τωρα θα παιξουν καλυτερα; Απο φοβο να υποθεσω,να φυγει ο ενας ο αλλος ναι αλλα ας τελειωσει το μαμημενο πρωταθλημα πρωτα κ μετα,ο ενας λεει αποχη ο αλλος να παμε να κραξουμε τι σοι οπαδοι εχουμε γινει δεν μπορω να καταλαβω,δεν με νοιαζει ρε που εχασα τον τελικο δεν με νοιαζει ρε ποιος θα φυγει κ ποιος θα μεινει,εγω θα παω να δω την ομαδα ειτε ειναι με 13χρονα ειτε με 45χρονα δεν με νοιαζουν πως τους λενε ουτε ποσο κανουν,το μονο που με νοιαζει ειναι να παω κ για 90 λεπτα να τους δωσω την υποστηριξη που πρεπει,αν θελω να βρισω θα βρισω γαυρους,βαζελους,σκουληκια,αν δεν παω γηπεδο θα σκασω βλεποντας η ακουγοντας το,η θεση η δικια μου ειναι εκει στα τσιμεντα στις πικρες στις χαρες στις φαπες στα πανυγηρια οποιος αλλος δεν νιωθει ετσι δεν ειναι οπαδος ειναι ενα μιγμα φιλαθλου/οπαδου/χουλιγκαν/μπρουκλη.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk