14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
marley 4

Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από marley 4 »

mpafos4 έγραψε:marley.....ευθυνη εχουν ΑΠΑΝΤΕΣ!

Και θα μπουν ολα κατω απο το χαλακι εαν επικεντρωθουμε στον καθε Σαλπιγγιδη...

Οσο για τις παρεες...και αυτοι που πηγαν,χθες,στη Μεσημβρια....παρεα ειναι. ;)

μπαφε

κραξιμο εφαγαν οι παε οι πιο πολλοι παιχτες με ελαχιστους ξενους και ο γχ

το εργακι ειναι στημενο απο αλλους

μεγαλος εισαι εχει δει και εχεις ζησει πραγματα καταλαβαινεις που παει το πραγμα

η παρεουλα που εχει στοχο την επιβιωση της και τον ελεγχο της ομαδας θελει να παει η δουλεια σε κακοι οπαδοι vs
σαλπι

ολος ο κοσμος μας παρεα ειναι
χωρις οικονομικο οφελος

ο ιβαν ειναι ο στοχος δεν εχουν καμια αξια για αυτους οι κουπες αν δεν κανουν κουμαντο

σοβαρα δεν βλεπετε ποσο στημενο ειναι ολο αυτο?
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

marley 4 έγραψε:
mpafos4 έγραψε:marley.....ευθυνη εχουν ΑΠΑΝΤΕΣ!

Και θα μπουν ολα κατω απο το χαλακι εαν επικεντρωθουμε στον καθε Σαλπιγγιδη...

Οσο για τις παρεες...και αυτοι που πηγαν,χθες,στη Μεσημβρια....παρεα ειναι. ;)

μπαφε

κραξιμο εφαγαν οι παε οι πιο πολλοι παιχτες με ελαχιστους ξενους και ο γχ

το εργακι ειναι στημενο απο αλλους

μεγαλος εισαι εχει δει και εχεις ζησει πραγματα καταλαβαινεις που παει το πραγμα

η παρεουλα που εχει στοχο την επιβιωση της και τον ελεγχο της ομαδας θελει να παει η δουλεια σε κακοι οπαδοι vs
σαλπι

ολος ο κοσμος μας παρεα ειναι
χωρις οικονομικο οφελος

ο ιβαν ειναι ο στοχος δεν εχουν καμια αξια για αυτους οι κουπες αν δεν κανουν κουμαντο

σοβαρα δεν βλεπετε ποσο στημενο ειναι ολο αυτο?
Επειδη,λοιπον,ειμαι μεγαλος,θελω να σου πω,πως στο εργακι,που πλεον ειναι δυσκολο να το κρυψουν,που εχουν στησει,συμμετεχουν ενεργα και αυτοι που πηγαν χθες!Βουτυρο,δηλαδη,στο ψωμι τους!

Ολα αυτα πρεπει να ειπωθουν στον ιδιο το Σαββιδη ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ!!

Οσο για το "χωρις οικονομικο οφελος"....κρατα και συ μια πισινη....ποτε μην εισαι σιγουρος για κανεναν...Αλλωστε το παρελθον το εχει δειξει.....
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Τι εχει δείξει;
marley 4

Asimos έγραψε:Τι εχει δείξει;

οτι το παρεακι θα κερδισει

αν ναι ειδα τον λινο

ειναι ακομα τρομοκρατημενος φοβισμενος απο εχθες δεν αντεξε να μην του χρεωνουν τιποτα

τα ιδια και ο ναχτο φοβος μεγαλος επειδη του ειπαν μεινε σε εμας

ζητω ο κολκας
Asimos

14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από Asimos »

Άντε, μέχρι τις 17 του μήνα δεν το σκαλίζω, αλλα το θέμα "παρεακι" απο όπου κι αν προέρχεται καλο θα ήταν να αναλυθεί ενδελεχώς.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

marley 4 έγραψε:καλα ναι
οι παιχτες δεν φταινε :o

το θεμα ειναι οι περιεργοι που ειναι εμπαθεις με τον σαλπι

ενα υπεροχο κλιμα που το χαλαει ο κοσμος και ο ιβαν :shock: :shock:

το κολπακι παλι επιασε

οι βαζελοι ερχονται να μας σωσουν :o :o :o :o :o
τα λατρεμενα παιδια μας που διοικουν δεν φταινε
οι παιχτες δεν φταινε
οποιος προπονηνητης δεν μπαινει στο κλιμα θα φευγει

και βεβαια το μεγαλο θεμα ειναι οτι ειπαν (ΑΝ ΕΙΠΑΝ) τον σλπιγγιδη να φυγει

εκραξαν τους παντες δικαιως ο σαββδης βραζει

αλλα εμεις εκει ο σαλπι μας :o :o :o
θελετε να τον φατε
κομπλεξικοι εμπαθεις πρεζακια κτλ

και η ζωη ΖΩΑΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
ΑΝΑΝΕΩΣΗ
:o :shock: :o :shock:
Που τα είδες αυτα βρε marley?Ημαρτον Και ξαναλέω οτι μ αυτά που γράφετε ειλικρινά ενω τον βριζαμε
2 μέρες μας κάνετε τώρα τον υπερασπιζώμαστε.
rainmaker έγραψε:Παίδες γενικά το θέμα με το Σάλπι το έχουμε ΟΛΟΙ παραγ@μήσει.

Κι εγώ έχω πολλά παράπονα, αλλά έλεος δεν είναι δυνατόν να θεωρείται αυτός υπεύθυνος που η ομάδα απλά ΔΕΝ είναι ομάδα σε κανένα επίπεδο, εδώ και πολλούς μήνες, αν οχι χρόνια.

Ναι, μάλλον είναι ψιλοάμπαλος (άτεχνος και παλιάς κοπής)
Ναι, ούτε εγώ θεωρώ πως είναι άξιος να φορά το περιβραχιόνιο, απλά γιατί είναι πολύ πιο κατάλληλος για πρέσβης καλής θέλησης της unesco και οχι για αρχηγός του ΠΑΟΚ
Ναι, φέρει ευθύνη και αγωνιστικά και στα αποδυτήρια.

Αλλά μη τρελαθούμε, εδώ γίνεται ο,τι ναναι και μονίμως κράζουμε το Σάλπι.
Στον τελικό όλη η ομάδα έκανε ελεεινή εμφάνιση και αυτός ήταν ένα απο τα γρανάζια.

Δεν θα προτείνω να ηρεμήσετε, θα προτείνω όμως να στοχεύσετε ΚΑΛΥΤΕΡΑ τα βέλη.
Αυτό.
marley 4

καταραμενε 5

οι παιχτες δεν φταινε ο ιβαν φταιει που τους εκραξε στα αποδυτηρια στο ημιχρονο

αν δεν το ειδες δες στο

οι βαζελοι ερχονται θα το δεις...

για σαλπι μιλας ?

απο εχθες παιζει το στημενο εργακι του αποπροσανατολισμου η δουλεια παει σε καλο και αγιο σαλπι vs εμπαθων
θα παρει ο μεσος οπαδος θεση υπερ σαλπι και "για το φονικο κουβεντα"
δεν με νοιαζει ο σαλπι να μην τον βριζετε καθολου δεν με νοιαζει ο συγκεκριμενος εδω γινεται χοντρο παιχνιδι

αν σε εβαλαν στο τρυπακι αυτο κερδισαν και πολλοι μπηκαν ηδη
μονο σε ιβαν εχω πιστη αν δεν μπορει να τους ξηλωσει τελειωσαμε

ειναι πανεξυπνοι και παιζουν την επιβιωση τους αποφασισμενοι για ολα ειναι
Άβαταρ μέλους
avenger_4

Δημοσίευση από avenger_4 »

kataramenos5 έγραψε:
:o :shock: :o :shock:
Που τα είδες αυτα βρε marley?Ημαρτον Και ξαναλέω οτι μ αυτά που γράφετε ειλικρινά ενω τον βριζαμε
2 μέρες μας κάνετε τώρα τον υπερασπιζώμαστε.
Κάτι τέτοια μου θυμίζουν τους τύπους που γουστάρουν χα αλλά επειδή ντρέπονται και λίγο δεν το παραδέχονται και δημόσια λένε "ε με αυτά που λένε οι αντιφασίστες θα μας αναγκάσουν να ψηφίσουμε χα". Ειλικρινά αυτό μου θυμίζει.
Ή αλλιώς όταν τρως τα σκ@τ@ δεν σε πειράζουν (αλήθεια γιατί βάζουμε @ σε κάθε κακή λεξούλα, θα μας κάνει ντα το ΕΣΡ;), σε πειράζουν περισσότερο οι λέξεις που τα περιγράφουν.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Gabri17 έγραψε:Ημουν απο τους υποστηρικτες του Σαλπι οταν γυρισε στον ΠΑΟΚ.
Δεν νομιζω οτι αυτα που εχει πει κατα καιρους ειναι ψεμματα, δηλαδη οτι ειναι ΠΑΟΚτσης κτλ κτλ.

Αλλα αγωνιστικα και μονο μιλωντας ας δουμε ποσα σημαντικα γκολ εβαλε απο τοτε που γυρισε. Εχουμε λοιπον και λεμε.

2010-2011
-------------
Πρωτ. 36 ματς 9 γκολ. Ολα με μικρες ομαδες
Κυπ. 6 ματς 1 γκολ (αυτο με τον Ολυμπιακο τηε προκρισης)
Ευρ. 9 ματς 1 γκολ (στο Ζαγκρεμπ, προκριση)

2011-2012
-------------
Πρωτ. 35 ματς 7 γκολ. 3 σημαντικα (απο 1 μεσα εξω με βαζελο, και 1 με ΑΕΚ)
Κυπ. 2 ματς 0 γκολ
Ευρ. 8 ματς 3 γκολ (1 με τοττεναμ και 2 με σαμροκ) αρα 1 σημαντικο

2012-2013
-------------
Πρωτ. 31 ματς 11 γκολ. κανενα σε ντερμπι, κανενα με μεγαλη ομαδα.ουτε καν με ομαδα των πλει οφφ
Κυπ. 6 ματς 3 γκολ (1 με αστερα που μετα αποκλειστηκαμε)
Ευρ. 3 ματς 0 γκολ

2013-2014
------------
Πρωτ. 30 ματς 8 γκολ. Κανενα σε ντερμπι.1 με ατρομητο
Κυπ. 4 ματς 0 γκολ
Ευρ. 10 ματς 2 γκολ (μαζι με το ΤσΛ). 1 στην Αλκμααρ

Αρα αριθμητικα μιλωντας σε συνολο 180 αγωνων εχει πετυχει 45 γκολ απο τα οποια σημαντικα ηταν τα 8. Και για να μην υπερβολικος ας πω 10.

Δηλαδη αφενος επιθετικος παιχτης σκοραρει σε 1 στα 4 ματς και αφετερου τα σημαντικα γκολ ειναι μοναχα 10 σε 4 χρονια.

Κριμα κυριε Σαλπιγγιδη αλλα οχι. Ετσι δεν παμε πουθενα. Σε υποστηριξαμε, καναμε υπομονη, αλλα ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

(Φυσικα δεν κοιταω την προσφορα του στην Εθνικη, γιατι εκει θα φριξουμε. Εχει κανει πολλα περισσοτερα απο οτι στον ΠΑΟΚ).
Μήπως ... λέω μήπως, τα πάει καλύτερα στην Εθνική, γιατί ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΣ/ΜΙΡΛΑΣ/ΧΛΕΥΑΣΜΟΥ/ΑΡΝΗΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ που του δίνουν ΜΟΝΙΜΑ οι περισσότεροι οπαδοί μας???? Λέω εγώ τώρα!! Όσοι έχουν/έχουμε παίξει ποδόσφαιρο, ξέρουμε πως το συγκεκριμένο άθλημα είναι κατά μεγάλο ποσοστό θέμα ψυχολογίας! Εγώ στην θέση του θα σηκωνόμουν να έφευγα χθες και θα μας άφηνα την μιζέρια μας!!
Προφανώς και αύριο δεν θα παίξει, αλλά θέλω να δω σε ποιον θα τα ρίχνεται αύριο σε περίπτωση στραβής ... και με τέτοιο κλίμα (ούτε προπόνηση δεν τους αφήνουμε να κάνουν) το στραβοπάτημα είναι σχεδόν σίγουρο! Στεναχωριέμαι που το λέω, αλλά είμαστε κουκουρούκου οπαδοί!! Αντί για να ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την ομάδα μέχρι να τελειώσουν τα επόμενα ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ματσάκια και μετά να κάνουμε ταμείο, εμείς οι αλάνθαστοι τέλειοι οπαδοί πήγαμε χθες και ΒΡΙΖΑΜΕ τους ίδιους μας του παίχτες!! Αυτούς που φοράνε τις φανέλες μας!! Τους διώχναμε!! Και μάλιστα παραμονή αγώνων πλέι οφ!! Μπράβο μας... !! Αύριο να τους πετάξουμε και πέτρες !! Ντροπή μας ...
Προβλέπω μαύρες μέρες για την ομάδα μας και οι πραγματικοί φταίχτες θα είμαστε ΕΜΕΙΣ οι ίδιοι!!
Υ.γ. ΠΟΙΟΙ είναι αυτοί οι 100 που πήγαν χθες στην προπόνηση σαν εκπρόσωποι των οπαδών!?? ΕΜΕΝΑ με ρώτησε κανείς?? Ας φροντίσει η διοίκηση να διώξει πρώτα αυτούς από τον ΠΑΟΚ και μετά βλέπουμε για τον Δημήτρη!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

marley 4 έγραψε: αν σε εβαλαν στο τρυπακι αυτο κερδισαν και πολλοι μπηκαν ηδη
:?: :?: :!: Τζάμπα γράφουμε μου φαίνεται.
Ξαναλέω χαλαρώστε, μόνο το μνημόνιο δε του φορτώσατε.
Και καταφέρνετε, εκει που όλοι ήταν αγανακτισμένοι μαζί του(μεχρι κι ο DIm) για την απαράδεκτη εμφάνιση
και την ξεφτίλα που υποστήκαμε, να τον κάνετε να φαίνεται κυνηγημένος κι αδικημένος και
να βρεισκει συμπάθειες που φέρνουν αντίδραση.Κι απ αυτό κάποιοι θα επωφεληθούν για να τη βγάλουν καθαρή πάλι.Πείτε για την άθλια εμφάνιση,οτι δεν αξίζει για τον ΠΑΟΚ κλπ μαζί σας.
Αλλα αυτά τα εξωφρενικά που γράφονται εναντιον του θα με κάναν να συμπαθήσω και το σατανά τον ίδιο.

ΥΓ Κι εχω και πεθερό βάζελο που έχει τον πιτσιρικά "απο κοντά" .Τι να του πω μετά την τεσσάρα?
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

hasio_john έγραψε:
Μήπως ... λέω μήπως, τα πάει καλύτερα στην Εθνική, γιατί ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΣ/ΜΙΡΛΑΣ/ΧΛΕΥΑΣΜΟΥ/ΑΡΝΗΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ που του δίνουν ΜΟΝΙΜΑ οι περισσότεροι οπαδοί μας???? Λέω εγώ τώρα!! Όσοι έχουν/έχουμε παίξει ποδόσφαιρο, ξέρουμε πως το συγκεκριμένο άθλημα είναι κατά μεγάλο ποσοστό θέμα ψυχολογίας! Εγώ στην θέση του θα σηκωνόμουν να έφευγα χθες και θα μας άφηνα την μιζέρια μας!!
Προφανώς και αύριο δεν θα παίξει, αλλά θέλω να δω σε ποιον θα τα ρίχνεται αύριο σε περίπτωση στραβής ... και με τέτοιο κλίμα (ούτε προπόνηση δεν τους αφήνουμε να κάνουν) το στραβοπάτημα είναι σχεδόν σίγουρο! Στεναχωριέμαι που το λέω, αλλά είμαστε κουκουρούκου οπαδοί!! Αντί για να ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την ομάδα μέχρι να τελειώσουν τα επόμενα ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ματσάκια και μετά να κάνουμε ταμείο, εμείς οι αλάνθαστοι τέλειοι οπαδοί πήγαμε χθες και ΒΡΙΖΑΜΕ τους ίδιους μας του παίχτες!! Αυτούς που φοράνε τις φανέλες μας!! Τους διώχναμε!! Και μάλιστα παραμονή αγώνων πλέι οφ!! Μπράβο μας... !! Αύριο να τους πετάξουμε και πέτρες !! Ντροπή μας ...
Προβλέπω μαύρες μέρες για την ομάδα μας και οι πραγματικοί φταίχτες θα είμαστε ΕΜΕΙΣ οι ίδιοι!!
Υ.γ. ΠΟΙΟΙ είναι αυτοί οι 100 που πήγαν χθες στην προπόνηση σαν εκπρόσωποι των οπαδών!?? ΕΜΕΝΑ με ρώτησε κανείς?? Ας φροντίσει η διοίκηση να διώξει πρώτα αυτούς από τον ΠΑΟΚ και μετά βλέπουμε για τον Δημήτρη!
Γιάννη θα μας τρελλάνεις.
Ποιός σου είπε ότι αυτοί που πήγαν δήλωσαν εκπρόσωποι σου;
Κι αν σε ενοχλεί τόσο πολύ που κάποιοι άκουσαν αυτά που τους σέρναμε στα λεωφορεία της επιστροφής Κυριακή ξημερώματα, εσύ και όσοι θεωρούν τόσο λάθος την συγκεκριμένη ενέργεια στείλτε στους θιγμένους επαγγελματίες που ''τίμησαν'' το Σάββατο την φανέλλα που φοράνε,ένα τηλεγράφημα συμπαράστασης.
Και το Σαββατο ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την ομάδα και είδες που μας έγραψαν με πρώτο και καλλίτερο τον ''αρχηγο''.
Άβαταρ μέλους
avenger_4

Δημοσίευση από avenger_4 »

1) Ο Δ.Σ. ήταν η αιτία του διχασμού στον κόσμο κι αυτό είναι το πιο σημαντικό απ' όλα.
2) Είναι κατά ένα μέρος υπεύθυνος για την οικονομική κατάσταση που είχαμε φτάσει κι ενώ πουλούσαμε Βιερίνια και Κοντρέρας ο Δ.Σ. έπαιρνε 800 ακατέβατα. Σαν να μην έφτανε αυτό είχαμε επί ένα χρόνο την κοροϊδία ότι δήθεν θα του γίνει μείωση που δεν έγινε παρά επί ημερών Ιβάν κι αυτό με επέκταση του συμβολαίου μέχρι τα 35 του!!!
3) Όσοι γράφετε ότι θα τον συμπαθήσετε επειδή τον βρίζουμε μου θυμίζετε τους ψηφοφόρους της χα που δεν ήθελαν αλλά τους "ανάγκασαν" οι άλλοι να τους ψηφίσουν.
4) Κανείς από τους 100 που πήγαν δεν είπαν ότι αντιπροσωπεύουν το σύνολο του λαού του ΠΑΟΚ. Όποιος έχει διαφορετική άποψη είναι ελεύθερος να πάει στη Μεσήμβρια να δώσει τη στήριξή του και στην Τούμπα για να αποθεώσει τους παίκτες ακόμα και να έρθει σε αντιπαράθεση με όσους τους βρίζουν. Ας κοπεί δηλαδή κι αυτό το επιχείρημα γιατί άρχισε να κουράζει

ΥΓ προς του μοντς: Τί θα γίνει ρε παιδιά, θα περάσετε κανένα ποστ ή γράφουμε τζάμπα. Το να ανεβάζετε ότι γράφουμε 2 ώρες μετά (2 σελίδες πίσω δηλαδή) είναι σαν να μην έχουμε γράψει.
marley 4

μηπως φταιει που ειναι ο ερμης αναδρομος? λεω εγω τωρα

μηππως το σεναριακι ειναι πιο δημοφιλεσ παραμυθι και απο την χιονατη? λεω εγω τωρα

ναι θα φυγει στανταρ ...

μηπως φταιει ο ιβαν που τους εκραξε? λεω εγω τωρα

μηπως επρπε να κανουμε αννανεωσεις συμβολαιων σε ολους? λεω εγω τωρα

εσενα δεν σε ρωτησαν? ντροπη τους

ναι να διωξουμε τους οπαδους ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ αυτοι φταινε καλα τα λεω?

αντε ιβαν σε εφαγαν ολοι καποια πρεζακια θα μεινουν στο πλευρο σου
οι αλλοι ειναι αλλου

μην ζητας συγνωμες λαθος κανεις οι οπαδοι φταινε και εσυ ο ιδιος στα ειπαν στα ξαναειπαν και ερχονται
με αγριες διαθεσεις εκραξες γχ τον εκλεκτο? τελειωσες εκραξεσ σαλπι μετρας ωρες

αντι να στηρικσεις τους παιχτες τους εκραξες για πρεζακια σε κοβω και εσενα καλως ηλθες στον τεκε μας

χασιο ο ιβαν που εκραξε και ετοιμαζετε για σκουπα καλα η κακα εκανε?

καταραμενε εσυ φιλε μου δεν με καταλαβαινεις λεω οτι στρεφουν τον κοσμο σε στημενο παιχνιδι για να την γλιτωσουν να μην ασχολειθει κανενας με τις ευθυνες τους ΔΕΝ Μ Ε ΝΟΙΑΖΕΙ Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΩ?
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

@kataramenos5

Μεγάλη αλήθεια είπες !
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

dimbar έγραψε: ......
Ποιός σου είπε ότι αυτοί που πήγαν δήλωσαν εκπρόσωποι σου;
..........
avenger_4 έγραψε: 4) Κανείς από τους 100 που πήγαν δεν είπαν ότι αντιπροσωπεύουν το σύνολο του λαού του ΠΑΟΚ. Όποιος έχει διαφορετική άποψη είναι ελεύθερος να πάει στη Μεσήμβρια να δώσει τη στήριξή του και στην Τούμπα για να αποθεώσει τους παίκτες ακόμα και να έρθει σε αντιπαράθεση με όσους τους βρίζουν. Ας κοπεί δηλαδή κι αυτό το επιχείρημα γιατί άρχισε να κουράζει.....
'Οταν 100 πάνε στην προπόνηση και βρίζουν / απαιτούν σε παίχτες να φύγουν από την ομάδα, ΝΑΙ (συμπεριφέρονται σαν) είναι εκπρόσωποι του συνόλου και είναι τελείως άκυρο αυτό και προσβλητικό προς τους υπόλοιπους!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”