14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
fossa

Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από fossa »

@mpafos4

Εσύ κράτα τον καμιά πεντετία ακόμα να γουστάρεις.
Τα καημένα τα παιδιά με τα ψυχολογικά τους.
Ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη είναι παράδεισος για τους ποδοσφαιριστές.
Φυσικά φταίνε αυτοί που τους φέρανε αλλά και οι παίκτες θα τα ακούσουν, δε κατάλαβα.
Σαν πελάτη δε θέλουν να με βλέπουν?
Γουστάρω με Αστέρα αποδοκιμασίες. Όχι θα σκάσω αν βγούνε τα λιμά τσ.λιγκ που δεν θα παίξουν ποτέ...
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Σε αυτό φταίει η ανύπαρκτη ΠΑΕ που γυρίζουν όποιοι να-ναι!!! Κάποιοι πρέπει να φύγουν από την ΠΑΕ για το κύρος και μόνο.
Εμένα δεν με αντιπροσωπεύει κανείς που φτάνει στα άκρα!
Δεν είναι πιο ΠΑΟΚ από εμένα End of story!!!

dimbar
Δεν φταίει μόνο αυτός!
Σε παιχνίδι τελικό, έχουμε για λύση στα δύσκολα τον Μπαρμπά Λίνο!!!
Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός. Δεν φταίει μόνο δηλαδή το "δέντρο" Σαλπιγγίδης!
Στο λέω ότι με άκουσε όλο το τετράγωνο ξημερώματα εδώ για αυτά που έχασε. Δεν φαντάζεσαι πως ήμουν, σε πια κατάσταση ήμουν!
Δεν είμαι με τον Σαλπιγγίδη. Με τον ΠΑΟΚ είμαι όπως όλοι μας!!!
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

mpafos4 έγραψε:barlow

Καλα...αστο...μην τρελαινεσαι!....Ας μην κοροϊδευομαστε μεταξυ μας....

Ο λογος που του την επεσαν δεν οφειλεται στην αποδοση του,στον τελικο!....Μην τρελαθουμε,κιολας!....

Οποτε η ομαδα,χασει ενα κρισιμο ματς....πανε οι 50-100 και του την πεφτουν!ΠΑΟΚτσηδικα πραγματα.....

Βεβαια,θα μου πεις....εδω εσπασαν το αυτοκινητο του Κλαους....στο Σαλπιγγιδη θα κολλησουν?...

Και για να εχουμε ενα καλο ερωτημα....ποιοι ειναι αυτοι,στο ονομα ποιου,και με ποιο δικαιωμα συμπεριφερονται ετσι?...Τους εχει εξουσιοδοτησει κανεις και δεν το εχω παρει πρεφα?...

Δηλαδη, οποιοι γουσταρουν,μπορουν να μαζευονται,να πηγαινουν στην προπονηση και να λενε και να κανουν οτι τους καυλωσει?....

Το γεγονος οτι αυριο παιζουμε....το εχει σκεφτει κανεις?....Το "αντε και γ@μηθειτε" που μπορει να πουν αυτοι που μετα το τελος των playoff,θα φυγουν απο την ομαδα?......

Ο καθε ενας...της ψωλης του το χαβα!!!Και επειδη ολοι οσοι βρισκονται στην ΠΑΕ,την εχουν κανει κωλο την ομαδα με τον ενα ή το αλλο τροπο.....δε γαμιεται.....ας την κανουμε χειροτερα εμεις που την αγαπαμε!...

ΛΑΟΣ?....Εδω να μας δω...αυριο!Ποσοι θα ειμαστε....
Στο γήπεδο θα είμαι όπως είμαι σε κάθε αγώνα ανελειπώς εδώ και χρόνια.
Τον αρχηγό του ΠΑΟΚ δεν τον κρίνω μόνο ποδοσφαιρικά, αν ήταν έτσι τα παληά χρόνια τι θα πρεπε να λέμε για τον Φουντουκίδη.Τον αρχηγό του ΠΑΟΚ ακόμη και όταν υστερεί αγωνιστικά τον θέλω να βγάζει ψυχή και να τρώει ατσάλι.Αυτό κρίνω.
Αν σε ενόχλησε τόσο η παρουσία και τα γαλλικά στην προπόνηση, κάποιοι της συντρηπτικής πλειοψηφείας πάντε σήμερα να εκφράσετε την στήριξη σας.Είμαι σίγουρος όμως η συντρηπτική πλειοψηφεία της συντρηπτικής πλεοψηφείας αύριο δεν θα είναι στην Τούμπα ενω κάτι μου λεέι ότι οι 100 που πήγαν στην Μεσήμβρια θα ναι παρών.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dimbar την Τρί 29 Απρ 2014, 10:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Realcon έγραψε:Σε αυτό φταίει η ανύπαρκτη ΠΑΕ που γυρίζουν όποιοι να-ναι!!! Κάποιοι πρέπει να φύγουν από την ΠΑΕ για το κύρος και μόνο.

dimbar
Δεν φταίει μόνο αυτός!
Στο λέω ότι με άκουσε όλο το τετράγωνο ξημερώματα εδώ για αυτά που έχασε. Δεν φαντάζεσαι πως ήμουν, σε πια κατάσταση ήμουν!
Μαζί σου ποιός είπε ότι φταίει μονο αυτός, αλλά η ερώτηση μου είναι απλή.
Εσύ πιστεύεις ότι τον έφεραν μόνο για την ποδοσφαιρική του αξία;

Και κάτι ακόμα, ναι σωστό είναι να μην χάνουμε το δάσος για το δένδρο αλλά ο Σαλπιγγίδης δεν είναι ένα απλό δένδρο όπως πχ ο Κίτσιου, είναι κάτι παραπάνω.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

fossa έγραψε:@mpafos4

Φυσικά φταίνε αυτοί που τους φέρανε αλλά και οι παίκτες θα τα ακούσουν, δε κατάλαβα.
Γουστάρω με Αστέρα αποδοκιμασίες. Όχι θα σκάσω αν βγούνε τα λιμά τσ.λιγκ που δεν θα παίξουν ποτέ...
Δεν ειναι τσιφλικι μου ο ΠΑΟΚ για να κανω οτι γουσταρω,φιλε!

Αλλο να τα ακουσουν και αλλο τα πεσιματα και τα "συκω φυγε"!

Και γω θα αποδοκιμασω αυριο...αλλα απο κει και περα θα σκασω εαν δεν βγουνε τα "λιμα",τσ.λιγκ,γιατι εαν δεν βγουν τα λιμα.....δεν θα βγει ουτε ο ΠΑΟΚ!...Αλλα ποιος τον γαμει αυτον,ε?.........
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Μετά τα
''δεν κάνει για δεξί εξτρέμ''
''δεν μπορεί μόνος του επιθετικός''
''δεν έχει ψυχολογία''
''τον βρίζουν 10 άτομα''
'''στην εθνική γιατί παίζει''
''όλοι οι αντίπαλοι αυτόν φοβούνται'' (μήπως τους τραυματίσει σαν τον Ακνφεεφ)
''έγινε μπαμπάς και δεν κοιμάται''

τώρα για την ανοιξιάτική μας κολεξιόν και σε πρώτη μετάδοση σαν παρουσιάζουμε το επιχείρημα μόνο για το τόπικ

ντραμ ρολλς-----------------------------

''μην κοιτάτε το δέντρο, κοιτάτε το δάσος''

Σωτήρης Νίνης οεοεοε
οεοεοε
Σωτήρης Νίνης οεοεοεο
οεοεοε
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

dimbar έγραψε:
Realcon έγραψε:Σε αυτό φταίει η ανύπαρκτη ΠΑΕ που γυρίζουν όποιοι να-ναι!!! Κάποιοι πρέπει να φύγουν από την ΠΑΕ για το κύρος και μόνο.

dimbar
Δεν φταίει μόνο αυτός!
Μαζί σου ποιός είπε ότι φταίει μονο αυτός, αλλά η ερώτηση μου είναι απλή.
Εσύ πιστεύεις ότι τον έφεραν μόνο για την ποδοσφαιρική του αξία;

Και κάτι ακόμα, ναι σωστό είναι να μην χάνουμε το δάσος για το δένδρο αλλά ο Σαλπιγγίδης δεν είναι ένα απλό δένδρο όπως πχ ο Κίτσιου, είναι κάτι παραπάνω.

Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να μας πούνε bye T... Z...Z and Γ.Χ από προπονητής. και να κάνουν την ομάδα με παίκτες που λες ... Έχω αυτόν στον πάγκο θα βοηθήσει!
Τώρα αν τον φέρανε τον Σάλπι και για άλλους λόγους... είπα ένα μεγάλο BYE θα ήταν το ιδανικό τώρα από τους κύριους που είναι πρωτοκλασάτοι σε αξιώματα!
Δυστυχώς πρέπει να τελειώσει η χρόνια...
Βοηθήστε τον σύλλογο κύριοι ΖΖ και φύγετε!!! Μια μέρα ο ΠΑΟΚτσής θα σας ευγνωμονεί! Γράψατε την ιστορία σας στον ΠΑΟΚ και σας ευχαριστώ που ήσασταν εκεί να μην πέσει η ομάδα!
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

mpafos4 έγραψε:
fossa έγραψε:@mpafos4

Δεν ειναι τσιφλικι μου ο ΠΑΟΚ για να κανω οτι γουσταρω,φιλε!

Αλλο να τα ακουσουν και αλλο τα πεσιματα και τα "συκω φυγε"!

Και γω θα αποδοκιμασω αυριο...αλλα απο κει και περα θα σκασω εαν δεν βγουνε τα "λιμα",τσ.λιγκ,γιατι εαν δεν βγουν τα λιμα.....δεν θα βγει ουτε ο ΠΑΟΚ!...Αλλα ποιος τον γαμει αυτον,ε?.........

Αν δε βγεί με προπονητή και 18άδα ... κοινής αποδοχής,μη σώσει και βγεί!!!!Τόσο απλό.

Γιατί κάτι μου λέει πως η ΕΠΟ δεν πρόκειται να τιμωρήσει την Τούμπα;Θα μας επιτρέψει να ... βοηθήσουμε την ομάδα.Δεν είναι ηλίθιοι.
:lol: :D
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

dimbar έγραψε: Αν σε ενόχλησε τόσο η παρουσία και τα γαλλικά στην προπόνηση, κάποιοι της συντρηπτικής πλειοψηφείας πάντε σήμερα να εκφράσετε την στήριξη σας.Είμαι σίγουρος όμως η συντρηπτική πλειοψηφεία της συντρηπτικής πλεοψηφείας αύριο δεν θα είναι στην Τούμπα ενω κάτι μου λεέι ότι οι 100 που πήγαν στην Μεσήμβρια θα ναι παρών.
Η Τουμπα,αυριο,θα εχει αναλογικα την εικονα που εχει ολη τη χρονια...επομενως...τα ποσοστα θα παραμεινουν τα ιδια!..

Τα "παντε" και τα "καντε",κρατησε τα για την παρτη σου.Εμενα η θεση μου ειναι στην κερκιδα και θα μεινει εκει.Απο εκει θα αποδοκιμασω,απο κει θα εμψυχωσω και εκει θα δειξω τα παντα....Εαν φυγω απο κει και παω παραπερα....μαλλον θα θελω και κατι αλλο!!!......
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

μη μου φερνεις το λινο σαν παραδειγμα καταντιας να χαρεις.
ουτε χασαμε επειδη η ομαδα ηταν αθλια και η ζελα βιονικη.
τελικος ηταν.ειχαν και οι δυο ομαδες νεκρα διαστηματα που η μια εκανε οτιι ηθελε την αλλη.καμια δεν ηταν ανετη.και οι δυο φοβοντουσαν.στο δικο τους εικοσαλεπτο μας εχωσαν στην εστια και βαλανε γκολ.στο δικο μας εικοσαλεπτο που η ζελα κλειστηκε και ηταν πανικοβλητη εμεις ειχαμε για επιθετικο ενα χομπιτ.ηρθε και το δευτερο ημιχρονο με απογοητευση για την επιθετικη μας ανεπαρκεια και το αρνητικο αποτελεσμα και μας σανιαξανε.εαν τα εβαζες τα γκολακια στο πρωτο αλλιως θα ηταν τα πραγματα.
και μου φερνεις σαν δειγμα καταντιας το λινο και δε βλεπεις που αυτοι στην αμυνα ειχαν δυο ακινητα δοκαρια (κουτρουμπη και σιλντενφελντ) που δεν μπορουσε ο επιθετικος σου ουτε να τους πλησιασει.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Χαχ, αιδώς ρε παιδιά, να μιλάτε για τον Λίνο, ειδικά όταν λέτε για Σάλπι.
Λίγη Τσίπρα να πούμε.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Ακομη ρωτάτε γιατι προτιμά την εθνικη; Μπορεί να παίζει άνετα χωρίς το φόβο γιουχας. Μεταγραφή στην εθνικη τωρα!
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Πήγε άκλαφτο
Στο επόμενο Που θα μιλήσεις για κοντός ΑΕ κτλ κτλ 1 μήνα. Δεν είναι κανένας πιο ΠΑΟΚ απ' τον άλλον.

Angelheart
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

ΠΑΙΚΤΙΚΑ : ο ποδοσφαιριστής ΔΣ δεν μας έχει βοηθήσει. Τέλος. Είχε ΠΟΛΛΕΣ ευκαιρίες όλα αυτά τα χρόνια. Σε ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ανταποκρίθηκε. ΔΕΝ υπάρχει κάτι να συζητήσουμε επ' αυτού.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ : ο ποδοσφαιριστής ΔΣ έφερε ένα μπάχαλο χωρίς προηγούμενο στο σύλλογο, χωρίς όμως να είναι ΑΥΤΟΣ ο υπεύθυνος. Είναι η ΑΦΟΡΜΗ και όχι η αιτία.

ΟΠΑΔΙΚΑ : όντας ΑΦΟΡΜΗ και όχι αιτία, δέχεται ΟΛΟ το βάρος των αποδοκιμασιών. Στον τελικό (πχ) τουλάχιστο 3 παίκτες έπαιξαν ΠΟΛΥ χειρότερα. Απλά δεν είναι επιθετικοί ώστε να χάσουν γκολ κτλ κτλ κτλ. Δεν είδα κανέναν να τους αποδοκιμάζει, έτσι όπως τον ΔΣ. Αυτό δεν λέγεται αμπαλίαση (που παίζει και αυτό). ΚΟΜΠΛΕΞ λέγεται. ΠΑΟΚτσιδιλίκη πάντως ΔΕΝ λέγεται.

Αυτά

ΥΓ : Συνεχίστε. Μη σταματάτε. Που είχαμε μείνει ; α ναι. ΦΥΓΕ ΣΙΧΑΜΑ (κτλ κτλ κτλ).
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Eιναι μεγαλη υποθεση για εναν παικτη,να ξερει πως εαν γινει μια στραβη ΔΕΝ θα την πληρωσει ΜΟΝΟ αυτος....

Αληθεια....τον Κατσουρανη....γιατι τον εκραξαν?...Επαιξε και αυτος στον τελικο?... :lol: :lol:

Ο ορισμος της τρικυμιας εν κρανιω!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”