Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kranatos έγραψε:Όχι ο αρχηγός της παε ΠΑΟΚ δεν είναι το μοναδικό ούτε το σημαντικότερο πρόβλημα του τωρινού ΠΑΟΚ.
Δεν παύει όμως να είναι η αρχή του κακού.
Η έλευσή του στην ομάδα προκάλεσε ένα σωρό επιμέρους προβλήματα τα οποία με μορφή χιονοστιβάδας έφτασαν τον ΠΑΟΚ (διοικητικά/αγωνιστικά/οπαδικά) στη μιζέρια που είναι τώρα.
Ο ΠΑΟΚ,αυτη τη στιγμη βρισκεται σε μιζερια?.....Εχει χαθει η μπαλα!!!....
Ο τροπος που αντιμετωπιζεται ο Σαλπιγγιδης απο μια συγκεκριμενη μεριδα οπαδων ειναι,κατα την αποψη μου,π@υστικος!!!!Και σιγουρα,οχι ΠΑΟΚτσηδικος!!!!
Το επόμενο που περιμένω να ακούσω είναι σεβασμός στον Σαλπιγγίδη γιατί ο αρχηγός του ΠΑΟΚ είναι θεσμός!
Το ακούγαμε και για τον Δώνη όταν κάποιοι μας ζητούσαν να σεβαστούμε τον θεσμό του προπονητή.
Χαλαρώστε λίγο με το θέμα αυτό. Μην κοιτάτε το δέντρο ρε π@$@$@# το δάσος να κοιτάτε. Σταματήστε να είστε κοντόφθαλμοι. Ο Σαλπιγγίδης φταίει που έχουμε ομάδα ρδελομπού??? Έχουμε μια ομάδα που ο νυν προπονητής λέει στους παίκτες είμαι μαζί σας και στη συνέντευξη τύπου αποποιείται ευθυνών!
αν μου φερουν αυριο για επιθετικο τον παλτεζ του γαυρου και δε σκοραρει ουτε σε κενη εστια θα τον κραζω και αυτον κ αυτους που τον εφεραν.μπορει να μην ειναι το σημαντικοτερο προβλημα αλλα ειναι ενα σημαντικοτατο επι μερους.ο γχ ειναι υπηρεσιακος και αυτα που του κοβει αυτα κανει.τι να απαιτησω απο εναν υπηρεσιακο.ο αλλος ειναι χειροτερος απο τον παλτεζ.η ποδοσφαιρικη του ανεπαρκεια κοστιζει τιτλους και τον εχουμε με συμβολαιο αιωνια και φανελα στο σπιτι του γιατι ετσι.γιατι ειναι καλυτερο παιδι κ απο τον πλουταρχο.και αρχηγο και σημαια και ολα για το σαλπιγγιδη.χωρις καν να αναλαμβανει την παραμικρη ευθυνη.
Καλα...αστο...μην τρελαινεσαι!....Ας μην κοροϊδευομαστε μεταξυ μας....
Ο λογος που του την επεσαν δεν οφειλεται στην αποδοση του,στον τελικο!....Μην τρελαθουμε,κιολας!....
Οποτε η ομαδα,χασει ενα κρισιμο ματς....πανε οι 50-100 και του την πεφτουν!ΠΑΟΚτσηδικα πραγματα.....
Βεβαια,θα μου πεις....εδω εσπασαν το αυτοκινητο του Κλαους....στο Σαλπιγγιδη θα κολλησουν?...
Και για να εχουμε ενα καλο ερωτημα....ποιοι ειναι αυτοι,στο ονομα ποιου,και με ποιο δικαιωμα συμπεριφερονται ετσι?...Τους εχει εξουσιοδοτησει κανεις και δεν το εχω παρει πρεφα?...
Δηλαδη, οποιοι γουσταρουν,μπορουν να μαζευονται,να πηγαινουν στην προπονηση και να λενε και να κανουν οτι τους καυλωσει?....
Το γεγονος οτι αυριο παιζουμε....το εχει σκεφτει κανεις?....Το "αντε και γ@μηθειτε" που μπορει να πουν αυτοι που μετα το τελος των playoff,θα φυγουν απο την ομαδα?......
Ο καθε ενας...της ψωλης του το χαβα!!!Και επειδη ολοι οσοι βρισκονται στην ΠΑΕ,την εχουν κανει κωλο την ομαδα με τον ενα ή το αλλο τροπο.....δε γαμιεται.....ας την κανουμε χειροτερα εμεις που την αγαπαμε!...
ΛΑΟΣ?....Εδω να μας δω...αυριο!Ποσοι θα ειμαστε....
Realcon έγραψε:Ε την ομαδάρα που έπιασε απόδοση 100% σε τελικό και ήταν ο μόνος που δεν μπόρεσε... Όρε γέλια!
Βλέπετε το τι γράφεται εδώ και πουθενά αλλού;
Ποδοσφαιρικά μόνο τον κρίνεται; Αν ναι... πάω πάσο!!! Αλλά έλα που δεν!
Αδελφέ,
'οταν τον ξαναέφεραν στον ΠΑΟΚ τον ξαναέφεραν για την ποδοσφαιρική του αξία μόνο ή γιατί περίμεναν να παίξει και έναν άλλο ρόλο ας πούμε του ηγέτη;
Αν το έφεραν μόνο για την ποδοσφαιρική αξία του θα αναγνωρίζεις κι εσύ ότι έκαναν λάθος.Αν τον έφεραν και για άλλους λόγους τότε η κριτική σωστά επεκτείνεται και στα υπόλοιπα.