14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
marley 4

Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από marley 4 »

τι εγινε μητσαρα την κοπανησαμε απο την προπονηση?

καλα εκανες οχι θα κατσεις να ακους κατι βλαμενους επειδη λεει σε χρεωνουν την ηττα
και ολα αυτα για 550 ψωροχιλιαρικα μεχρι τα 36 σου

εχεις και μουντιαλ ετσι μητσαρα?

θα βγεις και θα κανεις και την γνωστη δηλωση θα σε αποθεςσουν οι αρδ παλι
θα χρεωσουν την απωλεια της 1 θεσης στα σημερινα οπως χρεωνουν στο κραξιμο σαββιδη την κουπα

και η ζωη ΖΩΑΡΑ συνεχιζεται
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

ΑΑΑΑΑΑΑΝ έφυγε, μπορεί να έφυγε επειδή φοβήθηκε. Όπως φοβήθηκε και στο 1ο γκολ μη τυχόν τον τσούξει η μπάλα. Ανθρώπινα είναι αυτά.
adidas1926

Δημοσίευση από adidas1926 »

Αρχηγος του ΠΑΟΚ,η ομαδα εχει φαει 4 γκολ απο ομαδα με πολυ μικροτερο μπατζετ που στοχο της χρονιας ειχε να μπει στα πλει οφ και δεν ριχνει ουτε ενα βλεμμα σε 20χιλιαδες κοσμο που ταξιδεψε τοσες ωρες για να σταθει διπλα του...

Ποσο κριμα ειναι που δεν σε εκανε αλλαγη ο γχ να τελειωνες μια ωρα αρχυτερα...
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

ΔΕΝ θέλω να τον δικαιολογήσω για την συγκεκριμένη φάση και προσωπικά με ενόχλησε και μένα λίγο, αλλά θα κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου και θα το θέσω σαν πρώην ερασιτέχνης παίχτης που έχω φάει πολύ ξύλο και μπαλιές στα μούτρα (και όχι μόνο) τόσα χρόνια στα χαλίκια !!! (Δεν λέω χορτάρι, μιας και ήταν πολυτέλεια για μας και όταν τελικά ξεκινήσαμε εκεί, εγώ ήμουν ήδη παλαίμαχος σουβλακοκαταβροχθιστής!!)
Λοιπόν, στο συγκεκριμένο θέμα τώρα, μιας και βλέπω έχει γίνει καραμέλα σε πολλά ποστ! Πρώτα απ΄όλα, όσο ατσάλι και αν είσαι, όσο ντοπαρισμένος, όσο ψυχωμένος, όσο ΗΓΕΤΗΣ ρε παιδί μου ..., όταν το τόπι έρχεται αγριεμένα με 200χιλιόμετρα το δευτερόλεπτο προς τα παπάρια σου, τότε μερικές φορές δεν αποφασίζεις μόνος σου για την επόμενη κίνηση, αλλά μόνο τα παπάρια πράττουν στιγμιαία και σπασμωδικά μια φιγούρα για να σωθούν και να διατηρήσουν το σχήμα τους ... :lol: Αν δείτε την φάση προσεχτικά, δεν κάνει άκρη για να μπει γκολ (ΈΛΕΟΣ δηλαδή αν το έκανε), αλλά την κάνουν τα μπαλάκια του πρώτα από το πεδίο βολής και σηκώνει το πόδι/γόνατο για να την διώξει (αργά πλέον)!
Εντάξει , εντάξει ... ξέρω, ένας ΠΑΟΚτσής ηγέτης θα τα έβαζε σαν ασπίδα και ας έσπαγαν! Θα ήθελα πολύ να είχα ένα μαγικό ραβδί και να μπορούσα να έβαζα έναν έναν, όλους εσάς που λέτε για την συγκεκριμένη φάση και μετά να σας το έδειχνα στο βίντεο! Θα εντυπωσιαζόσασταν με τ' αποτελέσματα!! ;)
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

ηταν πραγματικα αναμεσα σ αυτους που εφυγαν απο την προπονηση?
ηταν κανενας παρων στο σκηνικο?
Άβαταρ μέλους
ARMY

Δημοσίευση από ARMY »

Εντάξει; Ξεδώσατε;

ΤΕΡΜΑ, ΦΤΑΝΕΙ ΜΑΓΚΕΣ
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Αυτό που ζητάς ARMY είναι σχεδόν ΑΔΥΝΑΤΟ. Ο κόσμος θα ξεδώσει όταν ο Σαλπιγγίδης αποχωρήσει από την ομάδα. Μέχρι τότε, κάντε υπομονή και δείξτε μια σχετική επιείκεια. Όπως έγραψα και παραπάνω, γύρισαν τα μυαλά μέχρι και άσχετων ανθρώπων όπως η γυναίκα μου.
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

hasio_john έγραψε:ΔΕΝ θέλω να τον δικαιολογήσω για την συγκεκριμένη φάση και προσωπικά με ενόχλησε και μένα λίγο, αλλά θα κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου και θα το θέσω σαν πρώην ερασιτέχνης παίχτης που έχω φάει πολύ ξύλο και μπαλιές στα μούτρα (και όχι μόνο) τόσα χρόνια στα χαλίκια !!! (Δεν λέω χορτάρι, μιας και ήταν πολυτέλεια για μας και όταν τελικά ξεκινήσαμε εκεί, εγώ ήμουν ήδη παλαίμαχος σουβλακοκαταβροχθιστής!!)
Λοιπόν, στο συγκεκριμένο θέμα τώρα, μιας και βλέπω έχει γίνει καραμέλα σε πολλά ποστ! Πρώτα απ΄όλα, όσο ατσάλι και αν είσαι, όσο ντοπαρισμένος, όσο ψυχωμένος, όσο ΗΓΕΤΗΣ ρε παιδί μου ..., όταν το τόπι έρχεται αγριεμένα με 200χιλιόμετρα το δευτερόλεπτο προς τα παπάρια σου, τότε μερικές φορές δεν αποφασίζεις μόνος σου για την επόμενη κίνηση, αλλά μόνο τα παπάρια πράττουν στιγμιαία και σπασμωδικά μια φιγούρα για να σωθούν και να διατηρήσουν το σχήμα τους ... :lol: Αν δείτε την φάση προσεχτικά, δεν κάνει άκρη για να μπει γκολ (ΈΛΕΟΣ δηλαδή αν το έκανε), αλλά την κάνουν τα μπαλάκια του πρώτα από το πεδίο βολής και σηκώνει το πόδι/γόνατο για να την διώξει (αργά πλέον)!
Εντάξει , εντάξει ... ξέρω, ένας ΠΑΟΚτσής ηγέτης θα τα έβαζε σαν ασπίδα και ας έσπαγαν! Θα ήθελα πολύ να είχα ένα μαγικό ραβδί και να μπορούσα να έβαζα έναν έναν, όλους εσάς που λέτε για την συγκεκριμένη φάση και μετά να σας το έδειχνα στο βίντεο! Θα εντυπωσιαζόσασταν με τ' αποτελέσματα!! ;)
ο αργεντινος εβαλε το κεφαλι του στα ποδια του αλλου
ο κοντρερας στο λονδινο ...

κανενας δεν ζητησε να γινει αυτο που λες υπαρχουν και αλλοι τροποι να διωξεις την μπαλα χωρις να φας τα @@ σου

αλλα ειπαμε μια ζωη δικαιολογιες μια ζωη τα ιδια

και οι αγκαλιες φιλιακια αποθεωσεις για να μην πω τιποτα αλλο με τους βαζελους? και εκει εχεις να δικαιολογησεις?
και στις δηλωσεις πριν και μετα και εκει δικαιολογιες?
4 χρονια δικαιολογιες πιθανες και απιθανες οτι να ναι αρκει να δικαιολογισουμε τον παιχτη

αν ηταν αλλος θα ειχε κανει προσπαθεια να το σωσει το γκολ
τα υπολοιπα ειναι δικαιολογιες

βαζεις στοιχημα οτι με φανελα εθνικης θα ειχε ενερησει διαφορετικα?
(μην με βαλεις να ψαχνω καμια παρομοια φαση)
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

οκ. τον παίχτη τον έχω υπερασπιστεί πολλές φορές ΚΑΙ εδω μέσα. αλλά 2 πράγματα :

1) ΧάσιοΓιάννη, ειλικρινά αδελφέ, στα π@πάρι@ μου τα π@πάρι@ του. έπρεπε να βγάλει τη μπάλα, με τα τέτοια του, με τα δόντια του δεν με νοιάζει. επίσης έπρεπε να βάλει τη μπάλα στις 2 φάσεις που είχε. με τα τέτοια του, με τα δόντια του, πάλι δεν με νοιάζει. ΤΕΛΙΚΟΣ είναι. δεν έχει 2η ευκαιρία. Δεν το λέω για αυτόν, αλλά για οποιονδήποτε θα ήταν στη θέση του.

2) Δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση ότι ο Σαλπιγγίδης θα ήταν απο αυτούς που θα έφευγαν απο την προπόνηση επειδή κάποιος τους έβρισε. το αντίθετο μάλιστα.

*) νομίζω το ξεσκίσαμε το θέμα. και άλλοι δεν έπαιξαν καλά. ακόμα δε μεγαλύτερη ευθύνη δεν έχει αυτός που ο ΓΧ τον ξεκίνησε κορυφή μπας και θυμηθεί τα νιάτα του, αλλά ο ίδιος ο ΓΧ που τον επέλεξε εκεί σε ένα τέτοιο ματς. δεν περιμέναμε τον τελικό για να μάθουμε για το τι είναι ικανός και για το τι όχι ο Σαλπιγγίδης. Είχαμε 2 και 1/2 φόρ και ο ΓΧ επέλεξε να ξεκινήσει με το 1/2. οκ.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Μια φορά, θα ήμουν 7-8, είχα φάει με πολύ δύναμη τη μπάλα στο στομάχι. Ακόμη θυμάμαι την κάθε λεπτομέρεια :mrgreen: Ο σκληροτράχηλος θερμοσίφωνας όμως θα έπρεπε να το βάλει το γμένο το σώμα του στην πορεία της μπάλας. Η λογική αντίδραση θα ήταν να μαζέψει τα χέρια στο στήθος και να κάτσει να τη φάει. Αυτός άνοιξε το δεξί του πόδι όπως κατουράει ο σκύλος (οχι ο Ζαγόρ, ούτε ο Λάμπης Ρώγας, ο άλλος ο κανονικός που κάνει γαβ-γαβ).
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

μητσο κριμα, ηταν στραβο το κλημα το φαγε και ο γαιδαρος...
μετα την επιστροφη σου ακομη και σε καλα ματς μεριδα του κοσμου σε αποδοκιμαζε...
μετα τον τελικο που το συμπαν συνομοτησε εναντιον σου, (βλεπε δοκαρι,κινησεις για να αποφυγεις την μπαλα), τα ποσοστα εναντιον σου ειναι πλεον σταλινικα...
το καλυτερο που θα κανεις ειναι να φυγεις στο τελος της χρονιας..μας εχεις αγανακτησει ταμαλα
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Ο καθένας, με ήδη διαμορφωμένη προσωπική άποψη για τον Σαλπιγγίδη, τραβάει τα διάφορα περιστατικά σύμφωνα με τα πιστεύω του, φτάνοντας σε ακρότητες αδικαιολόγητες.
Για εμένα ο Σάλπι δεν είναι βάζελος, κλικαδόρος, προδότης, αδιάφορος εκτός αν πρόκειται για την εθνική. Ούτε είναι παικτάρα, ηγέτης, ψυχάρα. Είναι ένας άνθρωπος που είναι ΠΑΟΚ, είναι ένας παίκτης που προσπαθεί πάντα όσο μπορεί ασχέτως τι του βγαίνει, είναι ένας παίκτης που ποδοσφαιρικά δεν μπορεί πλέον να προσφέρει σαν βασικός αλλά ταυτόχρονα είναι κι ένας παίκτης ήδη στοχοποιημένος πριν από την έναρξη κάθε αγώνα. Δέν κάνει για αρχηγός, δεν το έχει λόγω χαρακτήρα. Συνολικά δεν θα μηδενίσω αλλά ούτε και θα υπερθεματίσω την προσφορά του στον ΠΑΟΚ, ακόμα κι αυτή μετά την επιστροφή του.
Τα όσα έγιναν, γράφτηκαν, λέχθηκαν από τη μέρα που γύρισε στον ΠΑΟΚ (καθρέφτης των οποίων είναι αυτό το τόπικ), έκαναν κακό στον Σάλπι, έκαναν κακό σ' εμάς και πάνω απ' όλα έκαναν κακό στον ΠΑΟΚ.
Πιστεύω ότι μετά τον τελικό, ο Σάλπι τελείωσε από τον ΠΑΟΚ οριστικά, ακόμα και στο απίθανο σενάριο να μας βγάλει πρώτους στα πλέι οφ με χατ τρικ σε κάθε ματς (προσωπική εκτίμηση χωρίς να έχω κάποια πληροφόρηση). Έτσι θα κλείσει επιτέλους κι αυτή η στείρα αντιπαράθεση. Ελπίζω μόνο όταν φύγει οι μεν να μην πουν "τον διώξατε" και οι δεν να μην πουν "πάλι έφυγε ο λιγόψυχος". Ας τελειώσει μια και καλή κι ας κοιτάξουμε μπροστά για τον ΠΑΟΚ ΜΑΣ.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

GI4NNEN4 έγραψε:
psykoman έγραψε:Μετα το ματς με παιρνει τηλ μια φιλη μου που ειδε τον τελικο
Γενικα δν βλεπει και πολυ μπαλα...λιγα ντερμπυ του ΠΑΟΚ,κανα τελικο,καμια εθνικη κτλ
Με παιρνει λοιπον και μου λεει...

@#$%^%#$$%^&%$#@#@@
Εγώ πρώτη φορά κάθισα να δω αγώνα με την γυναίκα μου. Βασικά είχαμε καθίσει κι άλλες φορές αλλά αυτή ήταν η πρώτη φορά που πραγματικά πρόσεχε στην οθόνη. Τα ίδια μου έλεγε κι αυτή. Ήταν αδύνατο να παρακολουθήσεις αυτό το ματς χωρίς να στολίσεις πατόκορφα τον Σαλπιγγίδη.
Εχουν ενστικτο οι γυναικες... :lol:
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Και η κόρη μου που τόβλεπε στο laola1 τον στόλισε... Την μπλούζα με τό όνομά του δεν θα την ξαναβάλει... της πέφτει άλλωστε κοντή :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
giapas

Δημοσίευση από giapas »

τα είπαμε , τα ξαναείπαμε και τα ξαναματαειπαμε.

Όποιος βλέπει το πρόβλημα του ΠΑΟΚ τα τελευταία 2 χρόνια στο Σάλπι , χάνει το δάσος.

Έχουμε πολύ σημαντικότερα πράγματα να ασχοληθούμε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”