Πιθανός Νέος Προπονητής
-
Re: Πιθανός Νέος Προπονητής
Από Σάντος και μέτα στο θέμα προπονητή έχουν γίνει πολλά...Κάποια τα δέχεσαι λέγοντας ότι μερικές φορές είναι τέτοιες οι συνθήκες που δε μπορεις να κάνεις και κάτι άλλο. Αντε πες για αυτά παει στο διαολο, δεν μπορεις να τα αποφευγεις και όλα. Το μεγαλύτερο έγκλημα όμως έγινε με το διώξιμο Μπόλονι και από κει έχει και ξεκινήσει μια κατρακύλα χωρις τέλος. Και όσοι το λέμε αυτο δεν είναι επειδή έχουμε τον Ρουμάνο για θεο η κατι τέτοιο.
Απλά είχες έναν προπονητή με περγαμηνές, με ειδικότητα να δουλεύει σε ένα τομέα που σε ενδιαφέρει άμεσα (ακαδημίες) και με καλό δείγμα δουλειάς όσο τα οικονομικά προβλήματα δε σε είχαν ακόμα γονατίσει.
Οταν ο Ζαγοράκης παραδέχτηκε δημόσια πλεον οτι το θεμα με τα οικονομικα έιναι σχεδον μη αναστρεψιμο και έγιναν οι περιφημες πωλησεις-αποδεσμεύσεις, μέχρι τότε ήσουν μέσα σε όλους τους στόχους πλην πρωταθλήματος. Στην Ευρώπη μάλιστα πέρασες αέρα στους 32. Και τις μαλακιες τις δικές σου σαν διοικηση τις φορτώνεις όλες στον προπονητή για το άσχημο δεύτερο μισό, όπου κατέρρευσες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μάλιστα στο τέλος σου λέει ότι εγώ δέχομαι μείωση στα λεφτά και θα φτιάξω ένα πλάνο που θα συμβαδίζει με τα μπατίρικα οικονομικά σου. Και ταυτόχρονα τρέχουν και διαπραγματεύσεις με Σαββίδη. Κι εσύ τον διώχνεις για να φέρεις ΠΟΙΟΝ γαμώ το φελέκι μου? Διώχνεις αυτόν που στην ποδοσφαιρομάνα Ρουμανία είναι εξέχουσα προσωπικότητα και έχει και κονέ με Βέλγιο και Γαλλία, για να ρισκάρεις παίρνοντας τον ανερχόμενο, με μεγαλύτερο κιολας συμβόλαιο.
Και περιμένετε εσείς και συζητάτε για πιθανό νέο προπονητή...
Όσο είναι ο Βρύζας στο τιμόνι, όποιον και να φέρουμε θα αποτύχει. Όσους επέλεξε τα κάνανε σκατά. Κι όσους δεν επέλεξε απλά δεν τους στήριξε ποτέ. Το αν δεν ήθελε ή απλά δεν μπορούσε, με αφήνει παγερά αδιάφορο. Φως στο τούνελ δεν βλέπω.
Απλά είχες έναν προπονητή με περγαμηνές, με ειδικότητα να δουλεύει σε ένα τομέα που σε ενδιαφέρει άμεσα (ακαδημίες) και με καλό δείγμα δουλειάς όσο τα οικονομικά προβλήματα δε σε είχαν ακόμα γονατίσει.
Οταν ο Ζαγοράκης παραδέχτηκε δημόσια πλεον οτι το θεμα με τα οικονομικα έιναι σχεδον μη αναστρεψιμο και έγιναν οι περιφημες πωλησεις-αποδεσμεύσεις, μέχρι τότε ήσουν μέσα σε όλους τους στόχους πλην πρωταθλήματος. Στην Ευρώπη μάλιστα πέρασες αέρα στους 32. Και τις μαλακιες τις δικές σου σαν διοικηση τις φορτώνεις όλες στον προπονητή για το άσχημο δεύτερο μισό, όπου κατέρρευσες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μάλιστα στο τέλος σου λέει ότι εγώ δέχομαι μείωση στα λεφτά και θα φτιάξω ένα πλάνο που θα συμβαδίζει με τα μπατίρικα οικονομικά σου. Και ταυτόχρονα τρέχουν και διαπραγματεύσεις με Σαββίδη. Κι εσύ τον διώχνεις για να φέρεις ΠΟΙΟΝ γαμώ το φελέκι μου? Διώχνεις αυτόν που στην ποδοσφαιρομάνα Ρουμανία είναι εξέχουσα προσωπικότητα και έχει και κονέ με Βέλγιο και Γαλλία, για να ρισκάρεις παίρνοντας τον ανερχόμενο, με μεγαλύτερο κιολας συμβόλαιο.
Όσο είναι ο Βρύζας στο τιμόνι, όποιον και να φέρουμε θα αποτύχει. Όσους επέλεξε τα κάνανε σκατά. Κι όσους δεν επέλεξε απλά δεν τους στήριξε ποτέ. Το αν δεν ήθελε ή απλά δεν μπορούσε, με αφήνει παγερά αδιάφορο. Φως στο τούνελ δεν βλέπω.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++PAOKhead έγραψε:Από Σάντος και μέτα στο θέμα προπονητή έχουν γίνει πολλά...Κάποια τα δέχεσαι λέγοντας ότι μερικές φορές είναι τέτοιες οι συνθήκες που δε μπορεις να κάνεις και κάτι άλλο. Αντε πες για αυτά παει στο διαολο, δεν μπορεις να τα αποφευγεις και όλα. Το μεγαλύτερο έγκλημα όμως έγινε με το διώξιμο Μπόλονι και από κει έχει και ξεκινήσει μια κατρακύλα χωρις τέλος. Και όσοι το λέμε αυτο δεν είναι επειδή έχουμε τον Ρουμάνο για θεο η κατι τέτοιο.
PAOKhead έγραψε:Από Σάντος και μέτα στο θέμα προπονητή έχουν γίνει πολλά...Κάποια τα δέχεσαι λέγοντας ότι μερικές φορές είναι τέτοιες οι συνθήκες που δε μπορεις να κάνεις και κάτι άλλο. Αντε πες για αυτά παει στο διαολο, δεν μπορεις να τα αποφευγεις και όλα. Το μεγαλύτερο έγκλημα όμως έγινε με το διώξιμο Μπόλονι και από κει έχει και ξεκινήσει μια κατρακύλα χωρις τέλος. Και όσοι το λέμε αυτο δεν είναι επειδή έχουμε τον Ρουμάνο για θεο η κατι τέτοιο.
+1926++++++++++++++++++++ Σωστός, χαρακτήριζε τον βάζελο-Δώνη, ως κορυφαίο προπονητή στην ηλικία του στην Ευρώπη!!! (ποιος Γκουαρντιόλα και ποιος Κλοπ τώρα;).
Ξερω οτι υπαρχουν αρκετοι που γουσταρουν Αγγελο εδω μεσα κ εγω το ιδιο,αλλα οτι κ να λεμε εμεις δεν κανει για προπονητης ρε φιλε εχει εμμονες κ κομπλαρισματα που αν θα βοηθησουν σε 5 πραγματα τον ΠΑΟΚ θα χαλασουν 10.
Να μου πεις να τον κανεις γενικο αρχηγο της ομαδας να σου πω ναι ρε φιλε να δωσει κ κανα 2 καρπαζιες να στανιαρουν μερικοι να στρωσουν τα αποδυτηρια να πω ναι αλλα σαν προπονητης δεν κανει......αν εκανε δεν θα ηταν δεξια κ αριστερα κ πρωτος υποψηφιος για τις ομαδες που πρεπει να σωθουν.
Κατ'εμε παρε εναν προπονητη εγνωσμενης αξιας δωστου τα κλειδια ολου του ποδοσφαιρικου τμηματος κ βγες κ πες στον λαο οτι μαγκες αυτος ειναι εδω για τα επομενα 4 χρονια βρεξει χιονισει.
Θελεις να αναφερουμε ονοματα εχει καμμια 10ρια που μπορεις να φερεις με το καταλληλο μπατζετ κ τις καταλληλες προυποθεσεις.
Παρε τον Μπολονι κ πεστου οτι εχεις 5 μυρια για να αγορασεις παικτες κ σου κανω κ δωρο απο τωρα Ινσα/Στοχ,ποιος νομιζει οτι δεν θα κανει μια ομαδα που θα πεταει φωτιες?
Παρε τον Σπαλλετι,παρε τον Ματσαρι,παρε τον Μπιελσα,παρε οποιον νομιζεις αλλα δωστου κ ενα σωστο μπατζετ κ τα κλειδια εν λευκω.
Να μου πεις να τον κανεις γενικο αρχηγο της ομαδας να σου πω ναι ρε φιλε να δωσει κ κανα 2 καρπαζιες να στανιαρουν μερικοι να στρωσουν τα αποδυτηρια να πω ναι αλλα σαν προπονητης δεν κανει......αν εκανε δεν θα ηταν δεξια κ αριστερα κ πρωτος υποψηφιος για τις ομαδες που πρεπει να σωθουν.
Κατ'εμε παρε εναν προπονητη εγνωσμενης αξιας δωστου τα κλειδια ολου του ποδοσφαιρικου τμηματος κ βγες κ πες στον λαο οτι μαγκες αυτος ειναι εδω για τα επομενα 4 χρονια βρεξει χιονισει.
Θελεις να αναφερουμε ονοματα εχει καμμια 10ρια που μπορεις να φερεις με το καταλληλο μπατζετ κ τις καταλληλες προυποθεσεις.
Παρε τον Μπολονι κ πεστου οτι εχεις 5 μυρια για να αγορασεις παικτες κ σου κανω κ δωρο απο τωρα Ινσα/Στοχ,ποιος νομιζει οτι δεν θα κανει μια ομαδα που θα πεταει φωτιες?
Παρε τον Σπαλλετι,παρε τον Ματσαρι,παρε τον Μπιελσα,παρε οποιον νομιζεις αλλα δωστου κ ενα σωστο μπατζετ κ τα κλειδια εν λευκω.
-
mpJour καλά θα ήταν να έιχαμε έναν απο αυτούς που αναφέρεις, αλλά τα ίδια λέγαμε και για Στεφενς.mpouJr έγραψε: Παρε τον Μπολονι κ πεστου οτι εχεις 5 μυρια για να αγορασεις παικτες κ σου κανω κ δωρο απο τωρα Ινσα/Στοχ,ποιος νομιζει οτι δεν θα κανει μια ομαδα που θα πεταει φωτιες?
Ποιος θα τους στηρίξει αυτούς? Ποιος θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να μπορέσουν να επιβάλλουν τις απαιτήσεις τους στο γήπεδο και στα αποδυτήρια? Ποιος θα επιβάλλει στους παίχτες να προσαρμόζονται στο πλάνο του προπονητή και να μην κάνουν μουτράκια όποτε δε γουστάρουν? Ποιος θα τους υπερασπιστεί όταν θα έρθουν οι πρώτες αναπόφευκτες τριβές με ποδοσφαιριστές και κατευθυνόμενους η μη αρδ? Ποιος θα τους εξηγήσει τι παίζει στην Ελλάδα γενικότερα? Και ποιος θα τους εμπιστευτεί στις μεταγραφές?
- kataramenos5
Κι απο Αυγουστο θα διαβάζεις οτι δε κάνει τακτική (Μπιέλσα
) ,οτι είναι θλασάκιας κλπ κλπ μέχρι να φαγωθεί κι αυτός εκει κατα το Μάρτη ,να αναλάβει ξανά ο ΓΧ και... μη γραφω τζάμπα τα ξέρετε.Εν τω μεταξύ το καλοκαίρι θα ξαναφέρεις μια καραβια μέτριους παίκτες εν αγνοία του προπονητή και η μπίζνα καλά κρατεί. Η ζωή μου κύκλους κάνει.Για ξένο δεν είμαστε το πήρα απόφαση.Κανα Χάβο,κανα Οτσαλάν ,καναν Αγγελο ,γι αυτούς είμαστε.

- pisakaipoupoula
Ο Μπόλονι μας έκανε να πετάμε 3άρες απ το ημίχρονο σε κούλα και ρούλη -στη καλή κούλα- με Φωτάκη, Ετο και Σάλπι...δύο διπλά στο ΟΑΚΑ και τα δύο για πλάκα, μη θυμηθούμε Τότεναμ κ σια, τουλάχιστον μέχρι να τον αδειάσουν τα Χριστούγεννα με πώληση Βιερίνια Κοντρέρας κτλ..mpouJr έγραψε: Παρε τον Μπολονι κ πεστου οτι εχεις 5 μυρια για να αγορασεις παικτες κ σου κανω κ δωρο απο τωρα Ινσα/Στοχ,ποιος νομιζει οτι δεν θα κανει μια ομαδα που θα πεταει φωτιες?
Αν είχε από πίσω έναν Σαββίδη κ 3,4 μεταγραφές δικές του επιμένω ότι θα βλέπαμε φοβερά πράγματα
Σαντος γιατι δεν μπορουν να τον φανε οι ΑΡΔ. Τιποτα αλλο.
Φερνεις βιερι πισω δωστου 10 χαρτια; να σου φερει παικτες , να σου πω εγω αν δεν το σηκωνουμε.
Τελευταια χρονια με σαντος παιζαμε μπαλαρα, δεν χαναμε για κανενα λογο, και ειχαμε 15 παικτες που μπορουσαν να σταθουν.
στα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ οτι φερνει παικτες προσωπικοτητες που διψα η Τουμπα
Φερνεις βιερι πισω δωστου 10 χαρτια; να σου φερει παικτες , να σου πω εγω αν δεν το σηκωνουμε.
Τελευταια χρονια με σαντος παιζαμε μπαλαρα, δεν χαναμε για κανενα λογο, και ειχαμε 15 παικτες που μπορουσαν να σταθουν.
στα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ οτι φερνει παικτες προσωπικοτητες που διψα η Τουμπα
- V-olakiotis
Αν ο Σαββίδης κάνει από τώρα πέρα το "παρεάκι" και τις συμβουλές του, τότε οι μόνοι προπονητές που υπάρχουν στον ορίζονται είναι εκείνος ο Ρώσος που ακούστηκε και το καλοκαίρι και ο Αγγελάρας, που σε δήλωση του έχει παραδεχτεί ότι μιλάει με το Σαββίδη.
Το φετινό πλάνο έχει στραβώσει για τα καλά και οι εξελίξεις μάλλον θα είναι απρόβλεπτες.
Αν ο Πόντιος έχει πάρει ανάποδες, μόνο η Παναγία μπορεί να βοηθήσει την ομάδα...
Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορεί ο Άγγελος να τα καταφέρει, αλλά είμαι περισσότερος σίγουρος ότι δεν θα αποτύχει...
Το φετινό πλάνο έχει στραβώσει για τα καλά και οι εξελίξεις μάλλον θα είναι απρόβλεπτες.
Αν ο Πόντιος έχει πάρει ανάποδες, μόνο η Παναγία μπορεί να βοηθήσει την ομάδα...
Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορεί ο Άγγελος να τα καταφέρει, αλλά είμαι περισσότερος σίγουρος ότι δεν θα αποτύχει...
-
Μπόλονι αποκλείεται λόγω του τρόπου που έφυγε. Με το δεδομένο διοικητικό σχήμα αποκλείεται.mpouJr έγραψε:....
Για τους άλλους 3 που αναφέρεις δε βλέπω μεγάλη διαφορά να έχουν( ως προϋποθέσεις πάντα..όχι ως αποτέλεσμα) από το Στέφενς. Το ζουμί το λέει πιο πάνω ο joshua ... θέλεις νέο , φιλόδοξο , δυνατή προσωπικότητα που να μπορεί να χτίζει και να έχει ευελιξία ανάλογα με το ρόστερ. Τι να τον κάνω και το Μουρίνιο να μου φέρεις , αν δεν βάλει στο πετσί του το προτζεκτ που πάει να βγει.
Εγώ προσωπικά 1000 φορές θα στήριζα κάποιον τύπου Κονσεισάο ή τον Ιβιτς σε κάποια χρόνια παρά κάποιοο φτασμένο όνομα που θα έρθει εδώ για τη κονόμα. Εκτός από λαυράκια παίκτες , θέλουμε και λαυράκι προπονητή
Μετά τα φαγώματα Μπόλονι-Στέφενς ποιος σοβαρός θα έρθει να δουλέψει χωρίς το δέλεαρ των χρημάτων;
- desperando
- Επικοινωνία:
δυστυχως αυτος που κανει τον προεδρο αυτη τη στιγμη εχει δυο πολυ μεγαλα αρνητικα.
πρωτον οτι ειναι ο υπερτατος δολοπλοκος (κατι εμαθε τελικα εκει στην ιταλια)
και δευτερον οτι οτιδηποτε δεν το καταλαβαινει το θεωρει εξαρχης λαθος,κατι που εγινε και με τον στεφενς και με τον μπολονι.αυτο ειναι ενα χαρακτησριστηκο που εχουν οι πολυ κουτοι ανθρωποι και ενας τετοις πιστευω οτι ειναι και ο σημερινος μας προεδρος.
ελπιζω ο Ιβαν να καταλαβε με τι εχει να κανει και να παρει τις αναλογες αποφασεις αν θελουμε καποια στιγμη να δουμε μια ασπρη μερα
και δευτερον οτι οτιδηποτε δεν το καταλαβαινει το θεωρει εξαρχης λαθος,κατι που εγινε και με τον στεφενς και με τον μπολονι.αυτο ειναι ενα χαρακτησριστηκο που εχουν οι πολυ κουτοι ανθρωποι και ενας τετοις πιστευω οτι ειναι και ο σημερινος μας προεδρος.
ελπιζω ο Ιβαν να καταλαβε με τι εχει να κανει και να παρει τις αναλογες αποφασεις αν θελουμε καποια στιγμη να δουμε μια ασπρη μερα
Η πιο τέλεια τοποθέτηση για το συγκεκριμένο άτομο!!!!! Οσα + θέλεις!desperando έγραψε:δυστυχως αυτος που κανει τον προεδρο αυτη τη στιγμη εχει δυο πολυ μεγαλα αρνητικα.
- Vet_eranos
4ετες αυριο οσα κι αν ζηταει..
καντε εναν κοπο κ διαβαστε μερικες σειρες κ πειτε μου αν δεν φωναζει ΠΑΟΚ η ''τρελλα'' του..
http://en.wikipedia.org/wiki/Marcelo_Bielsa
εναλλακτικα Αγγελο, ΓΧ κτλ αλλα κρατα μου Νατχο κ φερε αλλους 3 σαν αυτον..
καντε εναν κοπο κ διαβαστε μερικες σειρες κ πειτε μου αν δεν φωναζει ΠΑΟΚ η ''τρελλα'' του..
http://en.wikipedia.org/wiki/Marcelo_Bielsa
εναλλακτικα Αγγελο, ΓΧ κτλ αλλα κρατα μου Νατχο κ φερε αλλους 3 σαν αυτον..