14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Κρεμασε τα παπουτσια σου μετα το Μουντιαλ. Φτανει. Ξεφτιλιζεσαι και μας ξεφτιλίζεις.
Να χαίρεσαι την κόρη Δημήτρη. Και φρόντισε να μείνεις σπίτι για να την χαίρεσαι (και να σε χαίρεται) ακόμη περισσότερο. Δόξα το Θεό, ανάγκη από χρήματα δε νομίζω να έχεις.
Αν έχεις τσίπα μην ξαναφορέσεις το περιβραχιόνιο του αρχηγού του ΠΑΟΚ.
Α και πού 'σαι, ......... την εθνική σας.
Α και πού 'σαι, ......... την εθνική σας.
- Μπαρκαρούτσος
Έχουμε κάνει μεγάλη υπομονή με τον συγκεκριμένο, σε ΚΑΘΑΡΑ αγωνιστικό επίπεδο!Dinos_Liverpool έγραψε:Έχετε ξεπεράσει τα όρια! Κάλμα!
Όλο αυτό, διότι
1. είναι ΠΑΟΚτσής
2. η πιθανότητα διχασμού όταν ήρθε ήταν μεγάλη, έσπευσαν αρκετοί να τον στηρίξουν όταν ήρθε (ή τουλάχιστον να μη κράξουν, όπως εγώ) και κράτησαν την ίδια στάση ώστε να μην εκτεθούν κράζοντάς τον για την αγωνιστική του κάμψη
οπότε είναι δικαιολογημένο να ξεσπάσουμε! Ούτε 24 ώρες πέρασαν από τις χαμένες ευκαιρίες, καλύτερα να ξεσπάσουμε εδώ πατώντας κουμπιά στο πληκτρολόγιο, παρά να τον πετύχουμε στον δρόμο και να αρχίσουμε να τον κράζουμε face-to-face (ή χειρότερα)!
Γι'αυτό και θεωρώ ότι μια εβδομάδα στον PAOKpanta είναι πολλή, Ντίνο.. Ακόμα είμαστε τσιτωμένοι/στεναχωρημένοι, κάν'το μια μέρα... Και καλή καρδιά, εντάξει, δεν έβρισε κιόλας... Άλλοι είπαν χειρότερα!

- kataramenos5
Χίλιες φορές δίκιο έχετε για το αγωνιστικό και την εμφάνιση του και χιλιες φορές το χάνετε με τους χαρακτηρισμούς.
Είμαι πολύ εκνευρισμένος με την όλη εικόνα του πριν και μετά τον τελικό. Σχετικά με την απόδοσή του τα είπαν οι αδερφοί προηγουμένως. Ένα πράγμα όμως θα έπρεπε να ξέρει πολύ καλά πριν αναλάβει να φορέσει το περιβραχιόνιο.
Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ δεν αναρωτιέται μετά τον αγώνα γιατί δεν υπήρξε κατάθεση σώματος και ψυχής στον τελικό. Ο ΑΡΧΗΓΟΣ του ΠΑΟΚ έχει αρπάξει από τον λαιμό στα αποδυτήρια όποιον λιγόψυχο έχει μειωμένη απόδοση στο πρώτο ημίχρονο και του έχει καταστήσει σαφές, πως ή παίρνει το κύπελλο ή πεθαίνει μέσα στο χορτάρι τα επόμενα 45 λεπτά.
Το άσχημο είναι πως κανείς δεν φαντάζεται τον συγκεκριμένο παίκτη να πρωταγωνιστεί σε ανάλογο σκηνικό. Το ακόμα πιο άσχημο είναι πως όσοι έχουν φαντασία θα γελάνε μέχρι αύριο με το σκηνικό...
Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ δεν αναρωτιέται μετά τον αγώνα γιατί δεν υπήρξε κατάθεση σώματος και ψυχής στον τελικό. Ο ΑΡΧΗΓΟΣ του ΠΑΟΚ έχει αρπάξει από τον λαιμό στα αποδυτήρια όποιον λιγόψυχο έχει μειωμένη απόδοση στο πρώτο ημίχρονο και του έχει καταστήσει σαφές, πως ή παίρνει το κύπελλο ή πεθαίνει μέσα στο χορτάρι τα επόμενα 45 λεπτά.
Το άσχημο είναι πως κανείς δεν φαντάζεται τον συγκεκριμένο παίκτη να πρωταγωνιστεί σε ανάλογο σκηνικό. Το ακόμα πιο άσχημο είναι πως όσοι έχουν φαντασία θα γελάνε μέχρι αύριο με το σκηνικό...
- Dinos_Liverpool
Ναι Roman, αλλά εγώ δεν προκάλεσα για να ξεσπάσει σε μένα ο φίλος! Σάμπως εγώ δεν είμαι σκασμένος με το Σαλπιγγίδη; Τι να κάνουμε; Να συνεχίσουμε να ξεπερνάμε τα άκρα; Ξέρεις πόσα σχόλια προτίμησα απλώς να τα σβήσω ή να μην τα εγκρίνω;
Μία απλή σύσταση έκανα και ο άλλος λέει σε μένα να χαλαρώσω!
Μία απλή σύσταση έκανα και ο άλλος λέει σε μένα να χαλαρώσω!
- Μπαρκαρούτσος
Εντάξει, δεν νομίζω να το είπε έτσι

Εν πάσει περιπτώσει, δεν είναι δουλειά μου να κάνω συστάσεις.. Το λήγω εδώ!

Εν πάσει περιπτώσει, δεν είναι δουλειά μου να κάνω συστάσεις.. Το λήγω εδώ!

Μια παπαρια ειπα και εγω πριν το τελικο ρε ντανιdanirifle έγραψε:φίλε μου γιατί βάζεις το "ξανά"?xlebouras έγραψε:Εξιλεωσου για τις "αμαρτιες" σου
ΓΙΝΕ ΞΑΝΑ ΗΡΩΑΣ
είναι ο παίχτης που ποτέ δε θα γινόταν ήρωας.
δεν το χει ρε παιδί μου, δε μπορεί
αντιήρωας, ίσως... ήρωας ποτέ
ακόμα και τώρα που του ήρθε η ευκαιρία να πανηγυρίσει όλος ο κόσμος μαζί του, αυτός την πέταξε στα σκουπίδια
ετσι για να ξεγελασω τον εαυτο μου
Το πιο εύκολο είναι να δείξεις με το ένα δάχτυλο και να πεις αυτός φταίει. Το πιο δύσκολο είναι να ενώσεις όλα τα δάχτυλα σου για να χτίσεις.
Η απογοήτευση ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!
όπως είπα και σε άλλο τοπικ. Σήμερα χρειάζονται όλοι!!! Πρέπει η ομάδα να τελειώσει πρώτη στα ΠΟ. Το να αρχίζουμε να διώχνουμε παίκτες... Η να αρχίσουν τα γιούχα... ο μόνος χαμένος θα είσαι εσύ, εγώ και η ομάδα!
Να τελειώσουν τα ΠΟ. Και μετά... ΠΡΕΠΕΙ να βγούμε πρώτη. Για το image μας και μόνο. Για την τρέλα και το πάθος μας που ακούει στο όνομα ΠΑΟΚ.
Η απογοήτευση ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!
όπως είπα και σε άλλο τοπικ. Σήμερα χρειάζονται όλοι!!! Πρέπει η ομάδα να τελειώσει πρώτη στα ΠΟ. Το να αρχίζουμε να διώχνουμε παίκτες... Η να αρχίσουν τα γιούχα... ο μόνος χαμένος θα είσαι εσύ, εγώ και η ομάδα!
Να τελειώσουν τα ΠΟ. Και μετά... ΠΡΕΠΕΙ να βγούμε πρώτη. Για το image μας και μόνο. Για την τρέλα και το πάθος μας που ακούει στο όνομα ΠΑΟΚ.
Κοντε εισαι μεγαλος ξεφτυλας.
Ειχες 3, ΤΡΕΙΣ κλασσικοτατες ευκαιριες και δεν μας εκανες το χατιρι να σπρωξεις την μπαλα μεσα, αλλα αντιθετως και παραλληλα εκανες την χαρα στην ομαδα της καρδιας σου και τους χαρισες ενα ακομα τιτλο μετα τον τελευταιο που μας κλεψατε το πρωταθλημα το 2011.
Εισαι τοσο μεγαλος ξεφτυλας που μετα που δεν σεβαστηκες 23000 λαοθαλασσας που εκαναν 2 μερες εκδρομη για να δουν την φανελλα που φορας,
ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ,
γελοιε, εσυ πηγες και επαιζες σαν φλωρος,ΚΑΙ ΕΦΑΓΕΣ ΤΕΣΣΑΡΑ, και εχω την απορια ,
αν υπαρχει αλλος παικτης στον κοσμο που να εχανε αυτα που εχασες.
ΔΕΝ ΕΣΠΡΩΞΕΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΜΕΣΑ, ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΓΚΟΛ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ,
ΔΕΝ ΕΣΠΡΩΞΕΣ ΤΟ ΤΟΠΙ ΣΤΟ ΠΛΕΚΤΟ, ΕΚΕΙΝΟ ΤΗΣ ΤΣΣΚΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ, ΤΙ ΣΣΣΣ, ΚΑΙ ΤΙ ΜΜ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ, ΚΑΙ ΤΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΓΟΥΜΕΝΟΙ
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ , ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΑΝ ΜΥΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑΣΕΜΙ.,
και οχι μονο αυτο, στο ΤΕΛΟΣ, ΠΗΓΕΣ ΒΡΕ ΡΟΜΠΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΕΣ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ? ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ,
ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕΣ ΤΕΣΣΕΡΑ
ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ ΚΟΝΤΕΕΕ
ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΣΤΟΜΑΤΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ 2-3 ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ, ΕΠΑΙΖΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΣΟΥΝΑ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ?
ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΗΘΕΣ ΚΛΑΨΟΜΝΙΚΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ.
ΖΗΤΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ.
Επισης, ντινο,αγαπητε ντινο. Το να προσπαθησεις να ηρεμησεις την κατασταση σβηνοντας σχολια κανεις ακριβως το αντιθετο, ο κοσμος στερηθηκε εναν τιτλο που το ειχε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ ΑΝΑΓΚΗ, απο την αποδοση κυριως του συγκεκριμενου, πρωτον ως στραικερ, και δευτερον ωσ αρχηγος γ@μω το κερατο, ποιος τον βαζει αρχηγο, ΕΛΕΟΣ.
Αυτος ο παικτης ειναι καρκινος για την ομαδα και πρεπει να φυγει ΑΜΕΣΑ, μην επαναλαμβανετε τα λαθη ως αντμιν που κανατε και σε αλλες περιπτωσεις.
ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑ, ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΣΥ,
ΕΕΕΕΝΑΑΑΑΑ
ΚΟΝΤΕ ΦΥΓΕ, ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝΑ ΠΟΤΕ.
Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΣΤΑΖΕΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΠΥΓΜΗ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΟΣ.
ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙΣ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΣ, ΡΟΜΠΑ.
ΔΕΝ ΒΡΙΖΩ , Π[ΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΓΡΑΨΑ, ΜΗΝ ΔΥΝΑΜΙΤΙΖΟΥΜΝΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
ΚΟΝΤΕ ΦΥΓΕ, ΦΥΓΕ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΗ.
Ειχες 3, ΤΡΕΙΣ κλασσικοτατες ευκαιριες και δεν μας εκανες το χατιρι να σπρωξεις την μπαλα μεσα, αλλα αντιθετως και παραλληλα εκανες την χαρα στην ομαδα της καρδιας σου και τους χαρισες ενα ακομα τιτλο μετα τον τελευταιο που μας κλεψατε το πρωταθλημα το 2011.
Εισαι τοσο μεγαλος ξεφτυλας που μετα που δεν σεβαστηκες 23000 λαοθαλασσας που εκαναν 2 μερες εκδρομη για να δουν την φανελλα που φορας,
ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ,
γελοιε, εσυ πηγες και επαιζες σαν φλωρος,ΚΑΙ ΕΦΑΓΕΣ ΤΕΣΣΑΡΑ, και εχω την απορια ,
αν υπαρχει αλλος παικτης στον κοσμο που να εχανε αυτα που εχασες.
ΔΕΝ ΕΣΠΡΩΞΕΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΜΕΣΑ, ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΓΚΟΛ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ,
ΔΕΝ ΕΣΠΡΩΞΕΣ ΤΟ ΤΟΠΙ ΣΤΟ ΠΛΕΚΤΟ, ΕΚΕΙΝΟ ΤΗΣ ΤΣΣΚΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ, ΤΙ ΣΣΣΣ, ΚΑΙ ΤΙ ΜΜ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ, ΚΑΙ ΤΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΓΟΥΜΕΝΟΙ
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ , ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΑΝ ΜΥΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑΣΕΜΙ.,
και οχι μονο αυτο, στο ΤΕΛΟΣ, ΠΗΓΕΣ ΒΡΕ ΡΟΜΠΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΕΣ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ? ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ,
ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕΣ ΤΕΣΣΕΡΑ
ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ ΚΟΝΤΕΕΕ
ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΣΤΟΜΑΤΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ 2-3 ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ, ΕΠΑΙΖΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΣΟΥΝΑ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ?
ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΗΘΕΣ ΚΛΑΨΟΜΝΙΚΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ.
ΖΗΤΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ.
Επισης, ντινο,αγαπητε ντινο. Το να προσπαθησεις να ηρεμησεις την κατασταση σβηνοντας σχολια κανεις ακριβως το αντιθετο, ο κοσμος στερηθηκε εναν τιτλο που το ειχε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ ΑΝΑΓΚΗ, απο την αποδοση κυριως του συγκεκριμενου, πρωτον ως στραικερ, και δευτερον ωσ αρχηγος γ@μω το κερατο, ποιος τον βαζει αρχηγο, ΕΛΕΟΣ.
Αυτος ο παικτης ειναι καρκινος για την ομαδα και πρεπει να φυγει ΑΜΕΣΑ, μην επαναλαμβανετε τα λαθη ως αντμιν που κανατε και σε αλλες περιπτωσεις.
ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑ, ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΣΥ,
ΕΕΕΕΝΑΑΑΑΑ
ΚΟΝΤΕ ΦΥΓΕ, ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝΑ ΠΟΤΕ.
Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΣΤΑΖΕΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΠΥΓΜΗ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΟΣ.
ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙΣ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΣ, ΡΟΜΠΑ.
ΔΕΝ ΒΡΙΖΩ , Π[ΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΓΡΑΨΑ, ΜΗΝ ΔΥΝΑΜΙΤΙΖΟΥΜΝΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
ΚΟΝΤΕ ΦΥΓΕ, ΦΥΓΕ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΗ.
Γελάω με όλους μας εδώ σήμερα!!
Ξαφνικά κράζουμε όλοι το Μιτσάρα της καρδιά σας.
Τώρα καταλάβατε ότι είναι άμπαλος, λίγος για αρχηγός και φλώρος; Ξευτίλας και κλικαδόρος;
Προχτές δεν λέγατε αυτός θα το καρφώσει γιατί νιώθει και πονάει τη φανέλα;
Αυτός που είναι ΠΑΟΚΑΡΑ, που νιώθει ποιο πολύ από το κακό Garcia που είναι αλήτης, χαλάει τα αποδυτήρια και δεν θέλει το καλό τις ομάδας σαν τον μητσάρα; Που τα πρεζάκια μόνο τον βρίζουν γιατί δεν βλέπουν από τη Μαλαματίνα; Που έφτισε τα λεφτά του βαζέλα; Που τρέχει μαύρο αίμα στις φλέβες του; Που τον αδίκησε ο Ολλανδός τουρίστας; Και τα λοιπά γνωστά που όλοι ακούγαμε.
Λοιπόν εγώ θέλω ανανέωση με αύξηση αποδοχών και μετά προπονητής στην ομάδα ο Δημήτρης μας ο αγαπημένος αρχηγός, το τοτέμ, ο ένας από εμάς μέσα στο γήπεδο, ο Καίλας του ελληνικού ποδοσφαίρου!!!
ΓΙΑΤΙ; Γιατί αυτό μας αξίζει!!!
Οπότε ΜΗΤΣΑΡΑ ΑΛΑΝΙ για πάντα στη ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
Ξαφνικά κράζουμε όλοι το Μιτσάρα της καρδιά σας.
Τώρα καταλάβατε ότι είναι άμπαλος, λίγος για αρχηγός και φλώρος; Ξευτίλας και κλικαδόρος;
Προχτές δεν λέγατε αυτός θα το καρφώσει γιατί νιώθει και πονάει τη φανέλα;
Αυτός που είναι ΠΑΟΚΑΡΑ, που νιώθει ποιο πολύ από το κακό Garcia που είναι αλήτης, χαλάει τα αποδυτήρια και δεν θέλει το καλό τις ομάδας σαν τον μητσάρα; Που τα πρεζάκια μόνο τον βρίζουν γιατί δεν βλέπουν από τη Μαλαματίνα; Που έφτισε τα λεφτά του βαζέλα; Που τρέχει μαύρο αίμα στις φλέβες του; Που τον αδίκησε ο Ολλανδός τουρίστας; Και τα λοιπά γνωστά που όλοι ακούγαμε.
Λοιπόν εγώ θέλω ανανέωση με αύξηση αποδοχών και μετά προπονητής στην ομάδα ο Δημήτρης μας ο αγαπημένος αρχηγός, το τοτέμ, ο ένας από εμάς μέσα στο γήπεδο, ο Καίλας του ελληνικού ποδοσφαίρου!!!
ΓΙΑΤΙ; Γιατί αυτό μας αξίζει!!!
Οπότε ΜΗΤΣΑΡΑ ΑΛΑΝΙ για πάντα στη ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
Σωπα ρε αδερφε, σημερα το θυμηθηκαμε ε?
Δεν χρειαζεται να πλακωνομαστε και μεταξυ μας τωρα.
Αν ασχολεισαι με εδωπερα ξερεις ποιοι εχουν τι αποψεις αλλιως, διαβασε λιγο πρωτα, και μετα να βαζεις ολους στον ιδιο κουβα.
Δεν χρειαζεται να πλακωνομαστε και μεταξυ μας τωρα.
Αν ασχολεισαι με εδωπερα ξερεις ποιοι εχουν τι αποψεις αλλιως, διαβασε λιγο πρωτα, και μετα να βαζεις ολους στον ιδιο κουβα.
Διαβάζω και ξέρω ποιος λέει τι οπότε εσύ μπορείς να μη βάλεις τον εαυτό σου μέσα σε αυτούς που αναφέρομαι.
Αλλά διαφωνείς ότι αυτοί που σήμερα κράζουν ποιο πολύ είναι αυτοί που τον αποθέωναν;;;
Αλλά διαφωνείς ότι αυτοί που σήμερα κράζουν ποιο πολύ είναι αυτοί που τον αποθέωναν;;;
Αδερφε, εγω μπορω να σου πω οτι πραγματικα μετα τα χθεσινα ξεφτυλικια, οχι μονο απο αυτον αλλα ποπολλους, το τελευταιο που με ενδιαφερει ειναι να κατηγορισω τον οπαδο διπλα μου που εφαγε προλογο.
Εννοειτε οτι εχω νευρα, αλλα προεχει να φυγει ο κυριος μαζι με αλλους κυριους.
Πρεπει να επικεντρωθουμε σε αυτο αν θες την αποψη μου παρα να εκτονωθουμε μεταξυ μας.
ΝΑ κανει η ομαδα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ενα κανονικα ξεκινημα γιατι δεν μπορω ξανα αλλη μια χρονια απο τα ιδια
Εννοειτε οτι εχω νευρα, αλλα προεχει να φυγει ο κυριος μαζι με αλλους κυριους.
Πρεπει να επικεντρωθουμε σε αυτο αν θες την αποψη μου παρα να εκτονωθουμε μεταξυ μας.
ΝΑ κανει η ομαδα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ενα κανονικα ξεκινημα γιατι δεν μπορω ξανα αλλη μια χρονια απο τα ιδια