Πολύ σωστό και αυτό!!!!!chrisg4 έγραψε:Όλα αυτά περί στήριξης και ομονοιας πολύ σωστα αλλα ισχύουν για ομάδες που έχουν αγωνιστικό πρόβλημα. Στον ΠΑΟΚ το πρόβλημα ειναι διοικητικό πρώτιστα. Εγώ λοιπόν δεν έχω πλέον ούτε τη διάθεση ούτε το κουράγιο να βλέπω αυτο το συνονθυλευμα παικτών και να ξέρω οτι αυτοί που ειναι υπεύθυνοι γι αυτο το πράγμα που βλέπουμε στο γήπεδο θα ειναι αυτοί που και αυτο το καλοκαίρι θα ξανά "χτίσουν" την ομάδα. Γι αυτο λοιπόν δε με νιαζει είτε βγούμε πρώτοι είτε τελευταίοι στα πλέι οφ. Το μόνο κίνητρο για μένα ειναι να δω κανέναν πιτσιρίκα να παίζει μπάλα και να μη ξαναδώ παλαίμαχους να μη μπορούν να αλαξουν πάσα στα δυο μέτρα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Play-Off (2014)
Re: Play-Off (2014)
πρωτον και μειον τεις να φαμε παλι με δυο βαθμους ξεκιναμε γιατι αφαιρουνται απ το πρωταθλημα δευτερον και χτες ειχες τρελη εξεδρα και φαγαμε 4 δεν παιζει μπαλα ο κοσμος κατσε και θα δεις απο τεταρτηnikolasf έγραψε:Θα φανεί την Δευτέρα το βράδυ από την τιμωρία... με -3 βαθμούς και 2-3 κεκλεισμένων τι συμφωνίες θα ευοδώσουν;;;che4 έγραψε:αν και δεν ειμαι κανενας απ αυτους που γραφουν αρθρα κτλ θα πω τα εξης οσο πιο περιληπτικα μπορω
ο ολυμπιακος πηρε πρωταθλημα ο ανυπαρκτος βαζελος κυπελλο ελεω ΠΑΟΚ![]()
ΠΟΥ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΓΑΥΡΟ και ο ΠΑΟΚ θα παρει τη θεση τσου λου απλα πραγματα δε σας λενε τιποτα οι αγκαλιτσες εχτες των προεδρων
επισης ποια ομαδα εχει στοχο και παει μπουζουκια 3 μερες πριν απο σημαντικο ματς σκεφτειτε λιγο....μην τρωγομαστε ολα ενα καλοστημενο παιχνιδι ειναι ελεω και συγκυριας που θελουν ολους τους οπαδους ευτιχισμενους
οποτε μη μασατε θα παρουμε τα πλει οφ και θα νιωθουμε οτι ηταν απλα ενα ματς που πηγε στραβα....ψηλα το κεφαλι
ΠΑΟΚΑΡΑ τωρα μετα την πικρα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και περσι ημουν ο μοναδικος που ελεγε πριν το τελευταιο ματς οτι θα παρουμε τα πλει οφ ... χαλαρωστε επρεπε να το παρει ο βαζελος χθες αυτο ειναι ολο
1 στόχος έμεινε παίδες... Για την δικιά μας την καβλα ας στηρίξουμε... ΠΑΟΚ είσαι ρε.., εγώ Τετάρτη γήπεδο θα πάω ...γιατί θέλω το καλοκαιρι να προετοιμάζεται η ομαδα για να παίξει champions league... Γιατί η ομαδα μπορεί να βγει κ με -3 να ξεκινήσει.. ΠΑΟΚ είσαι ρε...
το μονο που θα κανει μια ενδεχομενη πρωτια ειναι να κουκουλωσει για ακομα μια φορα τα πραγματικα προβληματα και να δωσει μια ανασα στα λαμογια και τους δημοσιοσχετιστες της διοικησης οπως γινεται τα τελευταια χρονια...καμια φορα για να μεγαλουργησεις πρεπει να λαβεις καμμενη γη τελικα...
τα προβλματα τα λυνει ο ιβαν σημερα εγω παντως οσα και να μου διναν δε θα ηθελα να ειμαι στη θεση γχ και ζβ οποιος ξερει απο ρωσο και ποντιο θυμωμενο με καταλαβαινει

Όσο και να κραξεις τον ανίκανο, ανίκανος θα μείνει. Αυτά ειναι ημίμετρα και δε μου λένε απόλυτος τίποτα πλέον. Ίσα ίσα αρχίζουν και κουράζουν...
- koylispontios
η περιφρόνηση είναι η καλλύτερη απάντηση σε αυτό το μόρφωμαxlebouras έγραψε:Να παρακαλανε οι ποδοσφαιριστες του ΠΑΟΚ να μην εχει κοσμο γιατι οι γιουχες θα ειναι πιο δυνατες απο ποτε

οι γιούχες και τα πεσίματα το μόνο που θα κάνουν είναι να τους δώσουν άλλοθι σε περίπτωση στραβής στα πλέυ ωφ
- falconakis
Εγώ απλά θέλω το αίμα μου πίσω με μια 4αρα στην Λεωφόρο (που θα έχω Νατχο, Αθανασιάδη) και να πάει να μαμηθεί ένας ακόμη χαμένος τελικός στην χαμουτζία...
Το τσου λου είναι που σ ανεβάζει επίπεδο όσο κι αν το θέλαμε , το είχαμε ανάγκη και το χρειαζόμασταν αυτό το Κύπελο...
Οταν χανεις με κάτω τα χέρια από μια ομάδα που έχει λιγότερη από την μισή αγοραστική αξία από την δική σου (54 μύρια ο ΠΑΟΚ , 22 ο βάζελος) το λιγότερο που έχεις να κάνεις είναι να ξεπλύνεις την ντροπή παιζοντας με βάση αυτήν την αξία...
ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ....

Το τσου λου είναι που σ ανεβάζει επίπεδο όσο κι αν το θέλαμε , το είχαμε ανάγκη και το χρειαζόμασταν αυτό το Κύπελο...
Οταν χανεις με κάτω τα χέρια από μια ομάδα που έχει λιγότερη από την μισή αγοραστική αξία από την δική σου (54 μύρια ο ΠΑΟΚ , 22 ο βάζελος) το λιγότερο που έχεις να κάνεις είναι να ξεπλύνεις την ντροπή παιζοντας με βάση αυτήν την αξία...
ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ....

Sera4 έγραψε:το μονο που θα κανει μια ενδεχομενη πρωτια ειναι να κουκουλωσει για ακομα μια φορα τα πραγματικα προβληματα και να δωσει μια ανασα στα λαμογια και τους δημοσιοσχετιστες της διοικησης οπως γινεται τα τελευταια χρονια...καμια φορα για να μεγαλουργησεις πρεπει να λαβεις καμμενη γη τελικα...
σωστο μεν αλλα...υπαρχει το ενδεχομενο και να χασεις τη θεση και να μεινουν οι γνωστοι
Αποχή από τον πρώτο αγώνα των πλέι-ωχ ΠΑΟΚ-Αστέρας (για τους άλλους δύο εικάζω ότι θα είναι ούτως ή άλλως κεκλεισμένων των θυρών). Για όσους παρευρεθούν στον αγώνα: όχι αποδοκιμασίες, περιφρόνηση γυρίζοντας την πλάτη στον αγωνιστικό χώρο και στους καλοπληρωμένους βαδιστές και φλώρους του ΟΑΚΑ, από την έξοδο των ομάδων μέχρι και κάποια λεπτά από την έναρξη του αγώνα. Και πανό στα ρωσικά με παραινέσεις στον μεγαλομέτοχο να διώξει την κλίκα για να μην φεύγει το χρήμα του στον Καιάδα.
MANIAKOS έγραψε:Sera4 έγραψε:το μονο που θα κανει μια ενδεχομενη πρωτια ειναι να κουκουλωσει για ακομα μια φορα τα πραγματικα προβληματα και να δωσει μια ανασα στα λαμογια και τους δημοσιοσχετιστες της διοικησης οπως γινεται τα τελευταια χρονια...καμια φορα για να μεγαλουργησεις πρεπει να λαβεις καμμενη γη τελικα...
σωστο μεν αλλα...υπαρχει το ενδεχομενο και να χασεις τη θεση και να μεινουν οι γνωστοι
Δυστυχώς, δεν πιστεύω ότι με τις συνθήκες που επικρατούν σήμερα μπορεί να πετύχουμε την πρωτιά στα play-off. Φοβάμαι ότι μπορεί να βρεθούμε ακόμα και στην τελευταία θέση, με ολέθριες συνέπειες (ξεκίνημα ευρωπαϊκών υποχρεώσεων από τις 17 Ιουλίου και έναρξη πρόωρα της προετοιμασίας).
Δεν μπορώ να διαβάζω στο τόπικ σενάρια επιστημονικής φαντασίας.
Επειδή ο ΠΑΟΚτσης πλάτη στην ομαδα δεν γυρνάει ... Αν θέλεις γυρνά εσύ!! Όσο κ αν μου τσαλαπατήσαν χθες την αξιοπρέπεια κ κάτω δεν το βάζουμε... Όσο παίζουν μεσα ασπρόμαυρες φανέλες πλάτη δεν γυρίρναμε... Ετσι κ αλλιώς αυτό που αξίζουν θα πάρουν όλοι τους... Την ντροπή που βίωσε ο ιβαν δεν θα την ξεχάσει....
- ΠΑΟΚπαντου
Μεγαλη απογοητευση μας προσφερε η ομαδα και πολλα μπραβο αρμοζουν στα ΑΡΕΡΦΙΑ που ηταν στο οακα και δεν εγινε το παραμικρο παρα τη πικρα και εναντια σε ολους τους δηθεν που λεγανε θα τα σπασουμε θα τα καψουμε κτλ.. Μεγαλη ομως και η θλιψη της αδειας Τουμπας..Οπως αρχισε η χρονια ετσι και θα κλεισει μαλλον οπως φαινεται δυστυχως.. Ανασυνταξη δυναμεων ΟΛΟΙ η ζωη συνεχιζεται. Δεν ειναι δυνατο να λεμε να μη βγει ο ΠΑΟΚ πρωτος στα κ@@ο πλει οφ τους. Προκριματικο τσαμπιονς λιγκ σε καμινι ΤΟΥΜΠΑ θελω με 2 παιχταραδες ακομα και τα λεμε μετα. Αυτοι που γνωριζουν,ασχολουνται και πληρωνουν η" πληρωνονται ελπιζω να λυσουν τα υπολοιπα. ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΙΤΕ ΑΙΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΟΟΟΟ 

Δεν γίνεται αυτό γιατί η βαθμολογία επικυρώθηκε τις προάλλες.. Άρα από που μπορούν να κόψουνche4 έγραψε:πρωτον και μειον τεις να φαμε παλι με δυο βαθμους ξεκιναμε γιατι αφαιρουνται απ το πρωταθλημα δευτερον και χτες ειχες τρελη εξεδρα και φαγαμε 4 δεν παιζει μπαλα ο κοσμος κατσε και θα δεις απο τεταρτηnikolasf έγραψε:Θα φανεί την Δευτέρα το βράδυ από την τιμωρία... με -3 βαθμούς και 2-3 κεκλεισμένων τι συμφωνίες θα ευοδώσουν;;;che4 έγραψε:αν και δεν ειμαι κανενας απ αυτους που γραφουν αρθρα κτλ θα πω τα εξης οσο πιο περιληπτικα μπορω
ο ολυμπιακος πηρε πρωταθλημα ο ανυπαρκτος βαζελος κυπελλο ελεω ΠΑΟΚ![]()
ΠΟΥ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΓΑΥΡΟ και ο ΠΑΟΚ θα παρει τη θεση τσου λου απλα πραγματα δε σας λενε τιποτα οι αγκαλιτσες εχτες των προεδρων
επισης ποια ομαδα εχει στοχο και παει μπουζουκια 3 μερες πριν απο σημαντικο ματς σκεφτειτε λιγο....μην τρωγομαστε ολα ενα καλοστημενο παιχνιδι ειναι ελεω και συγκυριας που θελουν ολους τους οπαδους ευτιχισμενους
οποτε μη μασατε θα παρουμε τα πλει οφ και θα νιωθουμε οτι ηταν απλα ενα ματς που πηγε στραβα....ψηλα το κεφαλι
ΠΑΟΚΑΡΑ τωρα μετα την πικρα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και περσι ημουν ο μοναδικος που ελεγε πριν το τελευταιο ματς οτι θα παρουμε τα πλει οφ ... χαλαρωστε επρεπε να το παρει ο βαζελος χθες αυτο ειναι ολο

anyway. ο τελικός είναι παρελθόν. μπροστά μας είναι ο 2ος μεγαλύτερος στόχος της σεζόν, δλδ η έξοδος στα προκριματικά (1ος ήταν η είσοδος στους ομίλους). άρα οφείλουμε να αφήσουμε πίσω μας ότι έγινε και να στηρίξουμε την ομάδα τώρα. όποιοι και αν παίζουν, όποιοι και αν είναι διοικούντες ή προπονητές. ΠΑΟΚ είσαι άλλωστε. συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια και άλλα τέτοια γλαφυρά και ωραία....
άρα πάμε καρφί στα μπαλιστικά και ας ελπίσουμε τα υπόλοιπα αργά η γρήγορα να μπουν σε μια σειρά επιτέλους!
περιμένω σε αυτό το πρωτο ματσάκι να δώ αυτή τη σύνθεση:
Γλύκος
Κίτσιου - Βιτόρ - Αργεντίνος - Τζαβέλλας
Μπίμπρας - Κάτσε
Λουκάς - Μάρτενς - Στόχ
Κλάους
άρα πάμε καρφί στα μπαλιστικά και ας ελπίσουμε τα υπόλοιπα αργά η γρήγορα να μπουν σε μια σειρά επιτέλους!
περιμένω σε αυτό το πρωτο ματσάκι να δώ αυτή τη σύνθεση:
Γλύκος
Κίτσιου - Βιτόρ - Αργεντίνος - Τζαβέλλας
Μπίμπρας - Κάτσε
Λουκάς - Μάρτενς - Στόχ
Κλάους