Π.Α.Ο.Κ.-Παναθηναϊκός 1-4,Mvp-Σχολια&παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος 2013 και όλων των παραλειπομένων...
tigon4

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Παναθηναϊκός 1-4,Mvp-Σχολια&παραλειπομενα

Δημοσίευση από tigon4 »

nikolasf έγραψε:ΓΙΑ ΤΗΝ "ΟΜΑΔΑ" ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ .... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

ΣΥΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ
ΥΓ. Ναι με ΚΕΦΑΛΑΙΑ!!!!!
ΠΟΥΤΑ ΝΑΣΓΙΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ
ΥΓ. με κεφαλαια
thomkat

Δημοσίευση από thomkat »

Τελειώσαμε για φέτος ,με αυτή τη μέγιστη ντροπή που δε θα ξεπληθεί ποτέ.Οι πιο παλιοί ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια χαρά και δέκα λύπες ,αυτό μάλλον δε θα αλλάξει ποτέ.κι εμείς όμως δε θα αλλάξουμε κσι παντα ΠΑΟΚ είμαστε.Εχπντας προέδρους -προπονητές -τέχν.διευθυντες αυτούς που συμβιβάστηκανε με την ιδέα του ΠΑΟΚ αιώνιου 4ου ,για τέτοιες ξεφτιλες θα είμαστε. Μπροστά τι να κοιτάξουμε;ποια play off ,δεν καταλαβαίνω ;Ντορτι σε τελικό δεν έφαγε ούτε ο Ατρόμητος κι η Λαρισσα.Δεν υπάρχει μέλλον αν δε ξηλωθούν Βρύζας-Γ.Χ-Ζαγοράκης -Τσιτσιακοφ-μαυροφρυδης -ασπροδοντης -το Μακεδονία παλλας-το γραφείο τύπου -Γκοντσαρεβα-ο κόλκας-ο μίζερος -εγώ ο ίδιος ,δεν υπάρχει μέλλον.Το ποδόσφαιρο δεν είναι επιστήμη ,ανθρώπους Να αγαπάνε την ομάδα θέλει .

Καλή συνέχεια σε όλα τα αδέλφια εδώ μέσα, τα λέμε του χρόνου,τέλος για φέτος
Άβαταρ μέλους
Parolos

Re: Απ: Π.Α.Ο.Κ.-Παναθηναϊκός 1-4,Mvp-Σχολια&παραλειπομενα

Δημοσίευση από Parolos »

tigon4 έγραψε:

ΥΓ. Ναι με ΚΕΦΑΛΑΙΑ!!!!!
ΥΓ. με κεφαλαια
+1926
Σ'όλη τη ζωή μου τρελαμένος.. ΠΑΟΚΑΡΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!

ΥΓ:Να πας σ'αυτούς που σε χειροκροτούν..
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Maxmad έγραψε: Ο Stevens παντως χημεια δεν βρηκε... Ουτε ο Γεωργιαδης μπορει... Παιζει ο γαυρος με 10 στην Τουμπα και γυρνας πισω στα τελευταια λεπτα... και στο τελος πας τελικο γιατι απεκρουσε πανω στην γραμμη ο Κιτσιου η επειδη μπουρδουκλωθηκε μονος στην μικρη περιοχη ο Μασαδο.

Ειχες Νινη και Σπυροπουλο στον παγκο και εβλεπες στο βλεμμα τους οτι ηξεραν οτι δεν θα παιξουν στο ματς... Αχρηστες αλλαγες... γιατι? Σιγουρα αν επαιζαν οι απουσιες μας θα ηταν αλλος ΠΑΟΚ αλλα με τα ΑΝ δεν γραφεται ιστορια...
Κανένας προπονητής δεν μπορεί να βρει χημεία ανάμεσα σε μισθοφόρους, δανεικούς, πρώην κολλητούς, πηγαδάκια φιλαράκια και χαλαρή διοίκηση!!!!...
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Re: Απ: Π.Α.Ο.Κ.-Παναθηναϊκός 1-4,Mvp-Σχολια&παραλειπομενα

Δημοσίευση από nikolasf »

Parolos έγραψε:
tigon4 έγραψε:

ΥΓ. Ναι με ΚΕΦΑΛΑΙΑ!!!!!
ΥΓ. με κεφαλαια
+1926
Σ'όλη τη ζωή μου τρελαμένος.. ΠΑΟΚΑΡΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!

ΥΓ:Να πας σ'αυτούς που σε χειροκροτούν..
Πικαρισμένος είμαι ρε Πάρολε!!!!
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Σε καταλαβαίνω αλλά όχι συγχαρητήρια σ'αυτούς που σου στέρησαν πρωτάθλημα το 09 ρε συνονοματε..

Το ΥΓ ήταν για τον κοντο..
Άβαταρ μέλους
BlackWhite4

Δημοσίευση από BlackWhite4 »

thomkat έγραψε:Τελειώσαμε για φέτος ,με αυτή τη μέγιστη ντροπή που δε θα ξεπληθεί ποτέ.Οι πιο παλιοί ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια χαρά και δέκα λύπες ,αυτό μάλλον δε θα αλλάξει ποτέ.κι εμείς όμως δε θα αλλάξουμε κσι παντα ΠΑΟΚ είμαστε.Εχπντας προέδρους -προπονητές -τέχν.διευθυντες αυτούς που συμβιβάστηκανε με την ιδέα του ΠΑΟΚ αιώνιου 4ου ,για τέτοιες ξεφτιλες θα είμαστε. Μπροστά τι να κοιτάξουμε;ποια play off ,δεν καταλαβαίνω ;Ντορτι σε τελικό δεν έφαγε ούτε ο Ατρόμητος κι η Λαρισσα.Δεν υπάρχει μέλλον αν δε ξηλωθούν Βρύζας-Γ.Χ-Ζαγοράκης -Τσιτσιακοφ-μαυροφρυδης -ασπροδοντης -το Μακεδονία παλλας-το γραφείο τύπου -Γκοντσαρεβα-ο κόλκας-ο μίζερος -εγώ ο ίδιος ,δεν υπάρχει μέλλον.Το ποδόσφαιρο δεν είναι επιστήμη ,ανθρώπους Να αγαπάνε την ομάδα θέλει .

Καλή συνέχεια σε όλα τα αδέλφια εδώ μέσα, τα λέμε του χρόνου,τέλος για φέτος
Ντόρτι ρίξαμε και μεις στον πουστόγαυρο το 2001 αν το ξεχνάς

Το είναι ντροπή είναι, αλλά κοιτάς μπροστά γιατι είσαι ΠΑΟΚ και δεν είσαι λίγος..

Αλλά επειδή εσυ είσαι ελάχιστος και δεν θέλει αυτός ο ΑΡΧΙΔΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΛΑΟΣ ΜΑΣ τέτοιους, πάρε το μπούλο σου λοιπόν και τράβα κλάψε μίζερε (όπως ο ίδιος είπες οτι είσαι)

Θα μπορούσαμε να ανεχτούμε την αγανάκτηση και τη στεναχώρια, όχι όμως την αναίτια επίθεση σε συνοπαδό μας! Μια εβδομάδα εκτός φόρουμ.

Ντίνος
epitropos

Δημοσίευση από epitropos »

δε μπορω ουτε να μιλησω ουτε να γραψω καλα απο την κουραση.. 1000χλμ κοτρωνες (οχι κατι ιδιαιτερο βεβαια ως επι των πλειστων απο οσο ξερω) πηγαμε με φωνη και πνευμονι φυγααμε χωρις, με κραμπες. με πνευμωνια (θα ο επιβεβαιωσω αυριο αυτο :opaokara: ) για να δουμε την ομαδα μας να μην μπαινει καν γηπεδο (πλην στοχ)!! η οπτικη μου ηταν πισω απο ο τερμα οποτε δε ξερω και πολλα, και δε με ενδιαφερει ,και δεν ψαχνομουν να δω ματς...κερκιδα καναμε !! ετσι κι αλλιως και μονο εμεις μπηκαμε στο γηπεδο!! τα πρωτα πουλμαν μπηκαν γηπεδο κοντα 15:00 η ωρα... 3 ωρες μαλγαρα 12 ταξιδι 5 κερκιδα πριν αρχισει το ματς... οι παικτες δε μας σεβαστηκαν.. τουλαχιστον εδω οι μοντ μη τα αφηνετε τα ποστ αυτα σας παρακαλω.. θα γυρισει πολλων το μυαλο με το δικιο τους.. γι αυτο μπηκα λιγο τωρα πριν κοιμηθω που ειμαι λιγο χαλαρος :lol:
ΚΑΙ ΝΑΙ ΣΚΑΓΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΖΕΨΟΥΝ.. ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ 3 ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΤΖΗΔΕΣ!! 2 ΦΟΡΕΣ ΜΠΚΗΚΕ ΤΥΜΠΑΝΟ ΣΤΟ ΤΑΡΤΑΝ..20000 ΓΥΜΝΟΙ ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ ΝΑ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΜΠΛΟΥΖΕΣ!! ακομα κι οσοι δεν ησασταν εκει σιγουρα τα ξερετε πως γιναν και τι εγινε.. μην τους αφηνετε καν να γραψουν..για ποιο λογο? για να τσατιστει ο κοσμος? ειμαστε ηδη φορτωμενοι αρκετα......κατι τελευταιο που πιστευω ισχυσε σε ολους.. ποιο ευκολο απ οτι περιμεναμε το γυρνα.. μαζι με τη ξενερα βγηκε η κουραση οποτε κοιμηθηκαν ολοι :| καληνυχτες σε ολους.. τα καλυτερα ερχονται.. κι αν δεν ερθουν παλι ΠΑΟΚ θα μαστε!!
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Συγχαρητηρια δεν θα δωσω στον βαζελο αλλα στον κοσμο του ΠΑΟΚ που παραβρεθηκε στο οακα...
ΠΑΟΚ δεν εγινα απο τους τιτλους αλλα απο το θεαμα που προσφερουν οι οπαδοι του...
αγωνιστικα τωρα, στηριξη στους παικτες μεχρι να τελειωσει η σεζον μπας και βγουμε τσ λου και μετα σουταρισμα σε πολλους
ο βαζελος δεν ειναι υπερομαδα προκριθηκε στον τελικο στην παραταση, εμεις τον καναμε να φαινεται ομαδα..
Άβαταρ μέλους
RRYihaaa

Δημοσίευση από RRYihaaa »

Φτάσαμε και μεις... Να πω και εγώ την δικιά μου άποψη για τα γεγονότα... Σίγουρα υπάρχει πίκρα... Στο πόδι από Παρασκευή στις 9 το βράδυ, ξεκίνημα με τα λεωφορεία κανονικά, με χαρές, τραγούδια και όλα τα σχετικά και επιστροφή με ησυχία και ύπνο.

Κρατάω πολλά μιας και ήταν η πρώτη μου μεγάλη εκδρομή και ας ήμουν στους λίγο πιο άτυχους.. Κάπου κοντά στις 6 και τέταρτο το πρωί ξυπνήσαμε από μια φωνή και σε δευτερόλεπτα νιώσαμε την στούκα... Ήμασταν στους "τυχερούς" των 5 λεωφορείων που τράκαραν πριν τον Βόλο.. Και δώσε υπομονή 5 και κάτι ώρες, χάσαμε και το κομβόι και το χαβαλέ στις Αφίδνες... Ακόμα και στην επιστροφή με κάθε φρενάρισμα κοιτούσαμε μπροστά και σφιγκόμασταν έστω και λίγο... Αλλά δε μαμείς σκεφτόμουν, ας βγει σε καλό μετά...

Όπως και να' χει με τα πολλά φτάσαμε στο γήπεδο. Πηγαίνοντας για να μπω με την παρέα ακούγαμε τα υπόλοιπα κομάντα και ανατριχιάζαμε... Μπήκαμε, φωνάξαμε, κουνήσαμε τις μπλούζες-σημαιάκια κάτω από την βροχή και ας πικραθήκαμε μετά... Άφησα την φωνή μου εκεί εγώ και το έκανα μετά από πολύ καιρό και το χάρηκα...

Για το ματς δε θα πω πολλά... Λίγο πολύ όλοι ξέρουμε τι έγινε και έχουν ήδη συζητηθεί πολλά.. Ναι δεν ήταν και αυτό που περιμέναμε... Αλλά παρ όλα αυτά φωνάζαμε μέχρι το τέλος... Αν και όχι όλοι δυστυχώς.

Κατεβαίνοντας σκεφτόμουν ότι ήμουν από τους τυχερούς που θα ήμουν μέσα. Ότι θα πρέπει και οφείλω να φωνάξω και για όσους θα ήθελαν να είναι εκεί και δεν μπόρεσαν... και όσο το προσπαθούσαμε τόσο απογοητευόμουν. Ναι 4 έφαγες, ναι πικράθηκες, αλλά φώναξε...έβλεπα γύρω μου να κάθονται όλοι και με στεναχωρούσε..Όλοι όσοι ήμασταν εκεί κουβαλούσαμε την φωνή άλλων τόσων και έβλεπα να κάθονται γύρω μου αμίλητοι. Τέλος πάντων το παιχνίδι τελείωσε, μαζευτήκαμε πάλι και ήρεμα-ήρεμα φύγαμε. Με σκυμμένο κεφάλι; Εγώ όχι... Ναι πικράθηκα... Άλλα ΠΑΟΚ είσαι..

Τα καλύτερα έρχονται μάγκες... :pano:
Giorgos_Sketos

Δημοσίευση από Giorgos_Sketos »

Αν και έχει ειπωθεί από πολλά αδέρφια πιο πριν το επαναλαμβάνω και εγώ.

Ο βάζελος έκανε ΟΜΑΔΑ γιατί ο αλαφούζος άφησε αναστασίου και νταμπίζα(που του σπάσαν το σαγόνι) να δουλέψουν σε ένα πλάνο και να στησουν ομάδα όπως θέλουν αυτοί, χωρίς να χώνει τη μύτη του κάθε τρεις και λίγο. Σε εμάς ο Ιβάν έφερε τους δικούς του παίκτες, ο Βρύζας τους δικούς του, ο στρατηγικός σύμβουλος τους δικούς του, ο στέφενς τους δικούς του και αντί να φτιάξουμε γλυκό, φτιάξαμε τουρλού.

Και πιάνομαι από την κλισέ φράση που ακούστηκε και θα ακουστεί και εδώ και τα ράδια και παντού:

"Ιβάν πάρε σκούπα και διώξτους όλους"

Αδέρφια εγώ προσωπικά όταν αποφάσιζα να πάρω σκούπα στο σπίτι μου (φοιτητικά χρόνια) ήταν επειδή οι κατσαρίδες με ξυπνουσαν το πρωί και μου ζητούσαν να τους κάνω φραπέ. αντε και όταν ήταν να έρθει εκτάκτως καμια γκόμενα εβαζα και ηλεκτρική.
Ο σωστός ο νοικοκύρης δεν αφήνει το σπίτι του να βαρέσει διάλυση για να καθαρίσει. Ο σωστός ο νοικοκύρης από την λεπτομέρεια φαίνεται. Ο σωστός ο νοικοκύρης, μολις κάτι διαταράξει την καθαριότητα και την τάξη του σπιτιού του, παρεμβαίνει και βάζει τα πράματα στη θέση τους. Με αυτό τον τρόπο όταν έρθει η ώρα της γενικής καθαριότητας έχει πολύ λιγότερη δουλειά να κάνει και καλύτερα αποτελέσματα να φέρει.

Για μένα αν ο νοικοκύρης (Ιβαν) δεν αλλάξει άμεσα τρόπο διοίκησης να μου το πει μπας και του φάω και εγω λίγα χρήματα. τόσα στόματα ταϊζει...
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

αμα αυτοι παιξανε με παθος εγω ειμαι παπας στην κινα :evil:

ημαρτον πια κουραστηκα...ρε ΙΒΑΝ ξυπνησε τους και προπαντων ξυπνα και συ επιτελους..διωξε κοσμο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

ενας στοχ και ενας κατσε ολος ο ΠΑΟΚ..ελεος πια.. :evil:
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Giorgos_Sketos +1926

Κατέβηκα με την Ηλιούπολη, οπότε ήμουν κι εγώ ανάμεσα στους "τυχερούς" της καραμπόλας. Στη φάση που περιμέναμε στο Βελεστίνο με τις ώρες να έρθουν λεωφορεία, μας είχαν ζώσει τα φίδια μήπως γίνει στραβή και χάσουμε το ματς. Τελικά φτάσαμε ΟΑΚΑ γύρω στις 5:30. Την κερκίδα όσοι ήσασταν μέσα την ξέρετε, όσοι την είδατε από την tv έχετε μια μερική εικόνα του τι έγινε. Ειδικά η φάση με τα μπλουζάκια ήταν φανταστική. Από σωματική άποψη δεν υπήρχε περίπτωση να κουραστούμε να φωνάζουμε, όση ταλαιπωρία και να φάγαμε. Από ψυχολογική όμως, εγώ παραδέχομαι ότι στο 3-0 δεν είχα δύναμη να φωνάξω. Ήταν τόση η πίκρα που ο λαιμός έκλεισε. Δεν θέλω να πω τίποτα για το παιχνίδι, ελπίζω μόνο η ομάδα να μου δώσει το δικαίωμα να ξελαρυγγιστώ και πάλι στα πλέι οφ. Γιατί αυτή τη στιγμή νιώθω άδειος και χωρίς καμία διάθεση.
mike_

Δημοσίευση από mike_ »

Παιδιά δεν νομίζω ότι θα κάνει καλό στην ομάδα να βγει 1η στα Playoff, έχουν γίνει σοβαρά λάθη και πρέπει να προκύψει κάποιος λόγος-αφορμή ώστε να μην επαναληφθούν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”