Π.Α.Ο.Κ.-Παναθηναϊκός 1-4,Mvp-Σχολια&παραλειπομενα
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Παναθηναϊκός 1-4,Mvp-Σχολια&παραλειπομενα
DC έγραψε:Συμπαθάτε με, αλλά εγώ δεν θα βρίσω την ομάδα μας. Όση πίκρα και απογοήτευση και αν νιώθω.
Δεν θα βρίσω τους παίκτες που αποθέωνα στο ματς με τον γάβρο, όταν μπήκαν και το μάτι τους γυάλιζε, ενώ σήμερα δεν κατέβηκαν καν στο γήπεδο.
Θα τους σχολιάσω, θα τους κριτικάρω αλλά ΔΕΝ θα τους βρίσω.
Αυτή είναι η μπάλα μάγκες. Η καθαρή μπάλα. Και έτσι πρέπει να είναι, ακόμα και όταν την πίκρα την τρώω εγώ.
Ο βάζελος έπαιξε καλύτερα από εμάς. Έπαιξε όπως παίξαμε εμείς με τον γάβρο. Με πάθος. Με μάτι που γυάλιζε. Με τρεχάλα και κυνήγι. Μπράβο του και μαγκιά του. Χάσαμε δίκαια. Μας κέρδισε δίκαια. Δείτε το όπως θέλετε.
Εμείς ... χάλια. Εκτός από τον Στοχ και τον Κάτσε, οι υπόλοιποι κάπου αλλού πρέπει να ήταν. Όχι στο οακα.
Παίκτες από τους οποίους περιμένω να με κάνουν παιχνίδι, ήταν λάσπη. Για τον Λούκας και τον Λάζαρ λέω.
Η άμυνα μας ..... Στο πρώτο γκολ ακόμα κοιτάνε ψηλά να δουν που πήγε η μπαλα από την κόντρα, στο δεύτερο ο μπεργκ σουτάρει μέσα στην μικρή μας περιοχή με τον κοντινότερο αμυντικό στα 3 μέτρα (και ψάχτε ευθύνη του Γλύκου που δεν ήξερε τι να πρωτοκλείσει), στο τρίτο όλοι βιδωμένοι στο χορτάρι και ο καρέλης στον αέρα. Στο τέταρτο έκανα τσιγάρο ....
Κρίμα. Κρίμα για την μέχρι σήμερα προσπάθειά τους. Κρίμα για τον ΗΡΩΑ ΛΑΟ. Αδικούν και τους εαυτούς τους και όσους τους στήριξαν από το υστέρημά τους.
Μπράβο σήμερα θα πω μόνο στον ΛΑΟ. Όχι μόνο για τα χιλιόμετρα και για την ταλαιπωρία που έφαγε και θα φάει. Όχι για το πικρό ταξίδι της επιστροφής (το έζησα προσωπικά και το '83 και το '85).
Μπράβο για την συμπεριφορά τους στο γήπεδο. Μπράβο για την ανωτερότητα που έδειξαν παρά το τετράμπαλο. Πραγματικά, ΜΠΡΑΒΟ τους. Κύριοι κατέβηκαν και κύριοι θα γυρίσουν. Κιμπάρικα πράματα.
Δυστυχώς, περιμένω τους ραδιοφωνικούς και διαδικτιακούς βρυκόλακες, τις ύαινες, που από σήμερα θα ξεκινήσουν την απαξίωση των παικτών και προπονητών από τους οποίους θα απαιτούμε (όλοι μας) ταυτόχρονα, την κατάληψη της πρώτης θέσης στα πλέι οφ. Τώρα που χρειάζονται την στήριξή μας. Τώρα που θα πρέπει να (ξανα)δείξουμε ανωτερότητα και να κάνουμε πράξη το ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ.
ΠΑΟΚ ΡΕ.
βαλτε ολοι οσα συν μπορειτε
ναι ρε και παλι θα στηριξουμε την ομαδα για τα εξι τελευταια παιχχνιδια και μετα βλεπουμε
Τι κ μετά βλεπουμε μωρε Τσε ?
Παλι θα στηρίζουμε αφού ...
Αραγες δεν είναι βέπουμε.
Είναι ελπίζουμε....

Είναι ελπίζουμε....

τον καραγκιόζη που τρολάρει εδώ και ώρες θα τον διώξετε ή πρέπει να αρχίσουν τα καντήλια ώρες που είναι και γίνει το φορουμ ρδελομπου?
Στα αγωνιστικά έχω να πω ότι η ζελα ήταν καλύτερα και με αρκετή δόση τύχης ήρθε η 4αρα. Αξια το πήρε και επειδή ο κόσμος του ΠΑΟΚ ξέρει τι γίνεται μπροστά του , είχε τα @ρχίδια να χειροκροτήσει χλιαρά όταν αυτοί ήρθαν να χαιρετίσουν
Στα μελλοντικά θέματα, με κάλυψε 1000% ο τζοσουα. Απλά , όμορφα και λιτά
Για το λαό ότι και να πεις χάνει την αξία του. Άτομα 20 ώρες στο δρόμο, τόσος κόσμος και χωρίς τυμπανα,ντουντούκες και οργανωτές έβγαλε απίστευτη μαγκιά και κ@υλα μόνο και μόνο με τη τρέλα του. Ομολογουμένως ωραία η φάση και εντυπωσιακή με τα σημαιάκια του βάζελου , αλλά η άμεση απάντησή του λαού ήταν ενδεικτική και αντιπροσωπευτική του dna μας. Όποιος δεν ήταν να το δει έχασε , όποιος ήταν και συμμετείχε κιόλας δε το ξεχνάει μια ζωή... το ίδιο και η ανάποδη κερκίδα κατά τις 7 , που χάζεψε όλο το γήπεδο. Είμαι σίγουρος ότι τα βίντεο είναι πολύ φτωχά για να καταλάβετε τι έγινε.
Για αυτό λέω , πετάξτε έξω το καραγκιόζη να τελειώνουμε
ΥΓ: Iβαν αν σήμερα δε κατάλαβες τι είναι ο ΠΑΟΚ τόσο αγωνιστικά όσο και οπαδικά , καλύτερα να το αφήσεις το άθλημα και πάνε σε κανά γκολφ να ασχοληθείς. Έχεις στα χέρια σου μια ατομική βόμβα και εσύ αφήνεις τους ηλίθιους να παίζουν το βιολί τους ξεφτιλίζοντας έτσι το κόσμο.
ΥΓ2: Καλό ταξίδι επιστροφής στα αδέρφια μας
ΥΓ3: Εμείς μαζί για μια ζωή
Στα αγωνιστικά έχω να πω ότι η ζελα ήταν καλύτερα και με αρκετή δόση τύχης ήρθε η 4αρα. Αξια το πήρε και επειδή ο κόσμος του ΠΑΟΚ ξέρει τι γίνεται μπροστά του , είχε τα @ρχίδια να χειροκροτήσει χλιαρά όταν αυτοί ήρθαν να χαιρετίσουν
Στα μελλοντικά θέματα, με κάλυψε 1000% ο τζοσουα. Απλά , όμορφα και λιτά
Για το λαό ότι και να πεις χάνει την αξία του. Άτομα 20 ώρες στο δρόμο, τόσος κόσμος και χωρίς τυμπανα,ντουντούκες και οργανωτές έβγαλε απίστευτη μαγκιά και κ@υλα μόνο και μόνο με τη τρέλα του. Ομολογουμένως ωραία η φάση και εντυπωσιακή με τα σημαιάκια του βάζελου , αλλά η άμεση απάντησή του λαού ήταν ενδεικτική και αντιπροσωπευτική του dna μας. Όποιος δεν ήταν να το δει έχασε , όποιος ήταν και συμμετείχε κιόλας δε το ξεχνάει μια ζωή... το ίδιο και η ανάποδη κερκίδα κατά τις 7 , που χάζεψε όλο το γήπεδο. Είμαι σίγουρος ότι τα βίντεο είναι πολύ φτωχά για να καταλάβετε τι έγινε.
Για αυτό λέω , πετάξτε έξω το καραγκιόζη να τελειώνουμε
ΥΓ: Iβαν αν σήμερα δε κατάλαβες τι είναι ο ΠΑΟΚ τόσο αγωνιστικά όσο και οπαδικά , καλύτερα να το αφήσεις το άθλημα και πάνε σε κανά γκολφ να ασχοληθείς. Έχεις στα χέρια σου μια ατομική βόμβα και εσύ αφήνεις τους ηλίθιους να παίζουν το βιολί τους ξεφτιλίζοντας έτσι το κόσμο.
ΥΓ2: Καλό ταξίδι επιστροφής στα αδέρφια μας
ΥΓ3: Εμείς μαζί για μια ζωή
- Ekatnetworkltd
Τι σημαιάκια και παπαριές γυμνοί όλοι και η μπλούζα σημαία!Αυτά είναι!ΠΑΟΚ ΡΕ!
θα συμφωνησω με το φιλο.Πριν τη σεντρα και μεχρι το 50 δεν υπηρχε βαζελος στη κερκιδα αλλα μετα εξαφανιστηκαμε.Καταναοητο ,λογικο αλλα η υπερβαση θα ηταν να τραγουδαμε παρολα αυτα,δυσκολο βεβαια ειδικα οταν εισαι και απο τετοιο ταξιδι και βλεπεις τετοια εμφανιση απο την ομαδα σου αλλα ας μην ευλογαμε τα γενια μας και ας ειμαστε δικαιοι και αντικειμενικοι .MACEDONIAN έγραψε:Το πόσο ΠΑΟΚ είμαι και τη έχω δει και ζήσει με τον ΠΑΟΚ το ξέρω εγώ και αυτό μου φτάνει. Αν εσείς είστε ευχαριστημένοι με την εικόνα του κόσμου σήμερα , τότε μάλλον έχουμε αλλά κριτήρια για το τι σημαίνει ΠΑΟΚ. Για το φίλο που ρώτησε αν είδα τον αγώνα από τον καναπέ, θα ήθελα να του πω πως με τα πόδια πήγα και με τα πόδια έφυγα από το ΟΑΚΑ και αύριο επιστρέφω Θεσσαλονίκη.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για την ''ομαδα'' οτι και να πω ειναι λιγο...αν το ματς τελιωνε στο 45 θα λεγα οκ δε τα βαλαμε εμεις τα βαλανε αυτοι ολα καλα.Το 2ο ημιχρονο ηταν μια ντροπη,αν δε δω εκκαθαρισεις σε αυτη την ομαδα εγω δεν θα εχω καμια ελπιδα πλεον γι το μελλον της.Ταβανι η 2η θεση δεν ειναι για την ομαδα μας.Ας το καταλαβουν καποιοι επιτελους.
Δεν μπορώ να μιλάω για ΠΑΟΚ που έχει έμμισθο πρόεδρο. Δεν θέλω να μιλάω για "ομάδα" που επιχειρεί να κτίσει (;) πάνω σε δανεικούς και ξοφλημένους. Δεν έχω όρεξη να μιλάω για "ποδοσφαιριστές"-προσκυνημένους, που δεν σεβάστηκαν 23.000 λαού, που μέσα σε τεράστια οικονομική κρίση, ξόδεψε το υστέρημά του και έμεινε άγρυπνος 36 και πλέον ώρες (καλή επιστροφή παλικάρια). Ο μικρός μου που παίζει ποδόσφαιρο σε προπαιδικό, μου είπε ότι γι' αυτούς και μόνο θα φύτευε τον κάθε Μπεργκ στο χορτάρι και αν έχανε όπως αυτοί οι ριψάσπιδες, δεν θα γύριζε πίσω!
Σαββίδη, ρίχνεις χρήμα σε άπατο πηγάδι. Καθάρισε πρώτα την κοπριά από την κορυφή του ΠΑΟΚ, φέρε σοβαρούς σκάουτερς και όχι κολλητούς των μάνατζερ, οργάνωσε ομάδα σε πρότυπα σωστά και μετά συζητάμε για στόχους.
Σαββίδη, ρίχνεις χρήμα σε άπατο πηγάδι. Καθάρισε πρώτα την κοπριά από την κορυφή του ΠΑΟΚ, φέρε σοβαρούς σκάουτερς και όχι κολλητούς των μάνατζερ, οργάνωσε ομάδα σε πρότυπα σωστά και μετά συζητάμε για στόχους.
ναι γιατι αν καναμε ενα γκαλοπ εδω πριν απο δεκα μερες και ρωταγαμε κυπελλο η πρωτια πλει οφ το 95 τοις εκατο θα ελεγε πρωτια πλει οφMapogo έγραψε:Τι κ μετά βλεπουμε μωρε Τσε ?
Είναι ελπίζουμε....
και αλλος ο ΠΑΟΚ με νατχο κλαους κατσουρ και θα το δεις και στα ματς με τα ζελια και ακομη και μες στην λεωφορο....υπομονη
μακαρι τσε αλλα εχουμε παρει την κατηφορο και αγνοουμε το φρενο εκτος θεσνικης
Τεράστια, αφόρητη πίκρα και απογοήτευση σήμερα, απ' αυτές που μόνο ο Π.Α.Ο.Κ. ξέρει να δίνει...
Σ' έναν τελικό για τον οποίο, ποιος ξέρει άραγε γιατί, ίσως επειδή πήραν τα μυαλά αέρα και ξεχάσαμε την πραγματικότητα μετά την πρόκριση επί του gay, ελπίζαμε πολλά...
Ο βάζελος ήταν κλάσεις ανώτερος σήμερα, απλά μας ξεγύμνωσε και φανέρωσε στο έπακρο όλες τις τρανταχτές αδυναμίες μας... Τέτοιο πάθος, τρέξιμο και ενέργεια απλά δε γινόταν να το παλέψεις, ειδικά και μετά την ψυχολογική του επικράτηση μετά το 2ο τέρμα και τις δικές μας χαμένες ευκαιρίες...
Ούτε πλάνο ξεκάθαρο, ούτε ηγέτης, ούτε ποιότητα, ούτε ψυχολογία. Η ταπείνωση του 4μπαλου ήταν φυσικό επακόλουθο υπό αυτές τις συνθήκες.
Θλιβερή διαπίστωση πως παρά το μεγαλύτερο budget, παικταρά της κλάσης του Berg, που με τέτοια εμφάνιση άνετα είχε θέση σε οποιοδήποτε μεγάλο ευρωπαϊκό club, δυστυχώς δεν διαθέτουμε διότι κάποιοι φορτώσαν την ομάδα με σαπάκια...
Το ΜΟΝΟ θετικό που προέκυψε σήμερα - πέραν της μεγαλειώδους για ακόμη μια φορά παρουσίας του λαού - είναι πως, ασχέτως της έκβασης των play ωχ, ανοίγει επιτέλους ο δρόμος της απόδοσης ευθυνών στους πάντες, από την κορυφή ως το roster...
Σαρωτικό ξεσκαρτάρισμα, παραμονή των λίγων που αξίζουν, προπονητής με γνώση και @@ και νέο χτίσιμο από την αρχή.
Αυτό το καλοκαίρι είναι ΑΠΟΛΥΤΑ κομβικό και θα κρίνει την πορεία της ομάδας για τα επόμενα χρόνια...
Sent from my Windows Phone using Tapatalk
Σ' έναν τελικό για τον οποίο, ποιος ξέρει άραγε γιατί, ίσως επειδή πήραν τα μυαλά αέρα και ξεχάσαμε την πραγματικότητα μετά την πρόκριση επί του gay, ελπίζαμε πολλά...
Ο βάζελος ήταν κλάσεις ανώτερος σήμερα, απλά μας ξεγύμνωσε και φανέρωσε στο έπακρο όλες τις τρανταχτές αδυναμίες μας... Τέτοιο πάθος, τρέξιμο και ενέργεια απλά δε γινόταν να το παλέψεις, ειδικά και μετά την ψυχολογική του επικράτηση μετά το 2ο τέρμα και τις δικές μας χαμένες ευκαιρίες...
Ούτε πλάνο ξεκάθαρο, ούτε ηγέτης, ούτε ποιότητα, ούτε ψυχολογία. Η ταπείνωση του 4μπαλου ήταν φυσικό επακόλουθο υπό αυτές τις συνθήκες.
Θλιβερή διαπίστωση πως παρά το μεγαλύτερο budget, παικταρά της κλάσης του Berg, που με τέτοια εμφάνιση άνετα είχε θέση σε οποιοδήποτε μεγάλο ευρωπαϊκό club, δυστυχώς δεν διαθέτουμε διότι κάποιοι φορτώσαν την ομάδα με σαπάκια...
Το ΜΟΝΟ θετικό που προέκυψε σήμερα - πέραν της μεγαλειώδους για ακόμη μια φορά παρουσίας του λαού - είναι πως, ασχέτως της έκβασης των play ωχ, ανοίγει επιτέλους ο δρόμος της απόδοσης ευθυνών στους πάντες, από την κορυφή ως το roster...
Σαρωτικό ξεσκαρτάρισμα, παραμονή των λίγων που αξίζουν, προπονητής με γνώση και @@ και νέο χτίσιμο από την αρχή.
Αυτό το καλοκαίρι είναι ΑΠΟΛΥΤΑ κομβικό και θα κρίνει την πορεία της ομάδας για τα επόμενα χρόνια...
Sent from my Windows Phone using Tapatalk
Συμφωνώ αδελφέ, θυμάμαι τον συγχωρεμένο τον Φουντουκίδη στον τελικό του 1972, που είχε τον Αντωνιάδη έξω από την περιοχή μας επί 90΄, σήμερα ποιος πάτησε στο χορτάρι τον κάθε Μπεργκ;, Έντεκα λουλούδες είχαμε στον αγωνιστικό χώρο.xlebouras έγραψε:che δεν εχεις ιδεα απο μπαλα
χασαμε τελικο και μιλας σαν να χασαμε καποιον αγωνα στο κωλοπρωταθλημα
ναι ηταν καλυτεροι αλλα γιατι;
δεν κερδισαν με 1-0
φαγαμε 4
αρα εχουν ποιοτητα
ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΛΟΓΟ ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΑΤΖΕΤ;
ΜΑΣ ΡΕΖΙΛΕΨΕ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ
Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ
ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΦΑΠΕΣ.
λυπαμαι αυτους τους οπαδους που θα επιστρεφουν με τοσο πονο..........
κουραγιο παιδια....
ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΤΩΝ 2 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ 4 ΚΥΠΕΛΛΩΝ.ΤΟΣΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΔΩ.
ΙΣΩΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΝΑ ΔΩ..........................
- kataramenos5
4 χρονια μετά ,8 προπονητές (ΓΧ δις) και μια καραβια παίκτες που στοίχησαν εκατομμύρια εμείς παραμένουμε στο ίδιο έργο θεατές.Ο ΠΑΟΚ εχει παικτες και προπονητή αλλα ΟΜΑΔΑ οχι.Δεν ειναι στραβός ο γυαλός,στραβά αρμενίζουμε.Καληνύχτα σας.
ΥΓ Η "μαστούρα" σου πολλές φορές μπορεί να σε χαλάει ,να σε διαλύει αλλα ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΑΙ. ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ,ετσι έμαθες να ζεις ,ετσι θα πεθάνεις.

ΥΓ Η "μαστούρα" σου πολλές φορές μπορεί να σε χαλάει ,να σε διαλύει αλλα ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΑΙ. ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ,ετσι έμαθες να ζεις ,ετσι θα πεθάνεις.

Καλά, επικοινωνούμε τώρα; Και επιπλέον, ο Στέφενς μας έφταιγε;che4 έγραψε:ναι γιατι αν καναμε ενα γκαλοπ εδω πριν απο δεκα μερες και ρωταγαμε κυπελλο η πρωτια πλει οφ το 95 τοις εκατο θα ελεγε πρωτια πλει οφMapogo έγραψε:Τι κ μετά βλεπουμε μωρε Τσε ?
Είναι ελπίζουμε....
και αλλος ο ΠΑΟΚ με νατχο κλαους κατσουρ και θα το δεις και στα ματς με τα ζελια και ακομη και μες στην λεωφορο....υπομονη
Μα κ σήμερα, ακόμα κ σήμερα, όσες φορές βάλαμε την μπάλλα κάτω οι βάζελοι έιχανε άγνωστς λέξεις.che4 έγραψε:ναι γιατι αν καναμε ενα γκαλοπ εδω πριν απο δεκα μερες και ρωταγαμε κυπελλο η πρωτια πλει οφ το 95 τοις εκατο θα ελεγε πρωτια πλει οφMapogo έγραψε:Τι κ μετά βλεπουμε μωρε Τσε ?
Είναι ελπίζουμε....
Το θέμα είναι ότι είμαστε καφενείο.
Καφενείο με μπαλαδόρους....αλλά καφενείο.