33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Δεν σε θέλω στην κερκίδα αύριο. Πρέπει να είσαι εκεί, δίπλα στους συμπαίκτες σου, να δείχνεις και μόνο με την παρουσία σου για ποιόν λόγο θα βρίσκονται σε αυτό το παιχνίδι. Να τους περιμένεις για να τους εμψυχώσεις στο ημίχρονο. Για να σηκώσεις κι εσύ μαζί τους το κύπελο στο τέλος. Αν με διαβάζεις, κάνε μου αυτήν την χάρη, σε παρακαλώ! ΠΑΟΚ λέμε!
- navigator11
Αλητεία που του στέρησαν τη δυνατότητα να συνεχίσει τις μεγάλες εμφανίσεις.Παράπλευρη απώλεια μιας μάχης,που το ένα ενιαίο αγωνιστικοθεσμικό στρατόπεδο δείχνει φοβερά ενοχλημένο,ίσως κι ελαφρά πανικόβλητο.Κρίμα για τον Στέφανο.
- ΑποστόληςΑ
Είναι μεγάλη η απώλειά σου, ειδικά όταν ο καθίκης σου την στέρησε π.....κα, αλλά οι μεγάλες ομάδες πρέπει να μάθουν να παίζουν με περισσότερους ετοιμοπόλεμους πάικτες.
Μεγάλη η βελτίωσή σου μετά τον Γενάρη.
Μεγάλη η βελτίωσή σου μετά τον Γενάρη.
Στεφανε η θεση σου ειναι στις κερκιδες σε αυτο το παχνιδι!
ΦΩΝΗ 120 ΛΕΠΤΑ!
ΦΩΝΗ 120 ΛΕΠΤΑ!
ΑΥΤΟ !!!Ale έγραψε:Δεν σε θέλω στην κερκίδα αύριο. Πρέπει να είσαι εκεί, δίπλα στους συμπαίκτες σου, να δείχνεις και μόνο με την παρουσία σου για ποιόν λόγο θα βρίσκονται σε αυτό το παιχνίδι. Να τους περιμένεις για να τους εμψυχώσεις στο ημίχρονο. Για να σηκώσεις κι εσύ μαζί τους το κύπελο στο τέλος. Αν με διαβάζεις, κάνε μου αυτήν την χάρη, σε παρακαλώ! ΠΑΟΚ λέμε!
- PAOK_Antarctica
Πόσο δικός μας είσαι!πόσο δια φέρεις απ τους άλλους.με εσένα περιβραχιόνιο θα σηκώσουμε τα πάντα
- Ekatnetworkltd
Το ένα απο τα δύο που έχασε ο άχρηστος θα το παστέλωνες και θα άλλαζε η ιστορία του ποδοσφαίρου!Γ@μώ την π@υτάνα μου γ@μώ!
Κλάους, πρέπει να προσέχεις. Εχεις ευθύνη που δεν ήσουν σήμερα παρών. 16 κίτρινες σε μια χρονιά είναι πολές ακόμα και με την κεδ του σαρή.
- teo4giannitsa
- kataramenos5
Για σήμερα δε νομίζω να εφταιγε που έλειπε με τις κάρτες όμως έχει θέμα.Και δε νομίζω οτι θ άλλαζε τίποτα.Οποτε θέλανε μας βάζαν γκόλ .KOSTAS54 έγραψε:Κλάους, πρέπει να προσέχεις. Εχεις ευθύνη που δεν ήσουν σήμερα παρών. 16 κίτρινες σε μια χρονιά είναι πολές ακόμα και με την κεδ του σαρή.
- kataramenos5
Αν και κλαους σε εχω ασκησει σκληρη κριτικη, εφοσων συνεχισεις να δουλευεις χρειαζεσαι στην ομδα.
Και τολμω να πω οτι αν επαιζες χθες στην θεση του προδοτη θα ηταν διαφορετικα τα πραματα.
Και τολμω να πω οτι αν επαιζες χθες στην θεση του προδοτη θα ηταν διαφορετικα τα πραματα.
- trel@menos
διαφωνω.. με κλαους θα ταν 2-1 πριν το ημιχρονο και στο δευτερο θα τρωγαν κι αλλα 2 τα βαζελια. ηδη 10 λεπτα που τους πιεσαμε τους εφτασε το σκατο στην καλτσα. που να τους γυρνουσαμε και το σκορ. θα κατερεαν.kataramenos5 έγραψε:Για σήμερα δε νομίζω να εφταιγε που έλειπε με τις κάρτες όμως έχει θέμα.Και δε νομίζω οτι θ άλλαζε τίποτα.Οποτε θέλανε μας βάζαν γκόλ .KOSTAS54 έγραψε:Κλάους, πρέπει να προσέχεις. Εχεις ευθύνη που δεν ήσουν σήμερα παρών. 16 κίτρινες σε μια χρονιά είναι πολές ακόμα και με την κεδ του σαρή.
ολα αυτα δυστυχως μονο υποθετικα ειναι.
συμφωνω παντως με τον φιλο πανω για τις καρτες.