Π.Α.Ο.Κ.-Παναθηναϊκός 1-4,Mvp-Σχολια&παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος 2013 και όλων των παραλειπομένων...
berry

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Παναθηναϊκός 1-4,Mvp-Σχολια&παραλειπομενα

Δημοσίευση από berry »

καλο γυρισμο στα ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ που φαγαμε τη βροχη και την ξενερα, με τους παιχτες και τον προπονητη που δε σεβαστηκαν αυτο που γινοταν στην εξεδρα μεχρι το 2-0, απιστευτο οι βαζελες στην πολη τους δε γεμισαν τις κερκιδες τους, καποιοι μας ελεγαν για σολντ αουτ του βαζελα, που ηταν τα βαζελακια???? πηγαμε μεμονωμενοι και φυγαμε απογοητευμενοι περισσοτερο για τον τσαμπουκα? των παιχτων μας που τελειωσε μαλλον την Μ.Τεταρτη...ποιον τσαμπουκα????? Ιβαν βαλε το χερι στην τσεπη και το μαχαιρι στο κοκκαλο σε πολλα θεματα. οχι για το χαμενο κυπελλο, δεν ημαστε μαθημενοι αλλωστε σε τιτλους, αλλα για τους παιχτες που μπηκαν μεσα χωρις νευρο για να μην πω τιποτα χειροτερο.... και δε φταινε μονο οι ιδιοι γι αυτο....ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
blackfox

Δημοσίευση από blackfox »

Περιμενω να ακουσω την απολυτη κλισε δηλωση''παμε για καινούριο ξεκινημα'' :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
thomkat

Δημοσίευση από thomkat »

Καλή επιστροφή στο γκαρντασι μου που έκανε 1000χλμ ξανά και σε όλα τους χιλιομετρακιδες,Και τα υπόλοιπα θα τα γράψω μόλις σουρωσω για τα καλά
Άβαταρ μέλους
Moko

Δημοσίευση από Moko »

Πήρε ο κόσμος το ματς με τον γαύρο (γιατί αν περίμενε απ' την ομάδα ζήτω που καήκαμε) και τα άλλα τα ταγάρια δίνουν αμαχητί το κύπελλο για το τίποτα...
Αχαριστία και αδικία προς τον λαό του ΠΑΟΚ απο τους παίκτες. Κωμωδία που είπε και ο τρελονικόλας.
MACEDONIAN

Δημοσίευση από MACEDONIAN »

Δεν έχω κατάλαβε γιατί δίνουμε συγχαρητήρια στον κόσμο; Τα βαζέλια μας κάνανε πλάκα. Θα δεχτώ απόψεις μόνο όσων ήταν στο γήπεδο.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Και πααααααααααααααλι ΠΑΟΚ !

Δεν λέω κάτι άλλο τώρα....παω στο μπαλκόνι....πιώ καμιά μπύρα....ηρεμήσω....βάλω σε σειρά εικόνες κ λογική.... κ έρθω μετα να ξεδώσω κ εγώ.

Να φάω κ το μπαν μου σαν άνθρωπος.
berry

Δημοσίευση από berry »

MACEDONIAN έγραψε:Δεν έχω κατάλαβε γιατί δίνουμε συγχαρητήρια στον κόσμο; Τα βαζέλια μας κάνανε πλάκα. Θα δεχτώ απόψεις μόνο όσων ήταν στο γήπεδο.

Hμουν στην 16. οι βαζελες ηταν μονο σημαιακια και βλαχομαγκιες με τους μπατσους. που ακουστηκαν? στις συνθεσεις των ομαδων? πριν τον αγωνα? που??? τις θυρες που ηταν ΑΔΕΙΕΣ τις εδειξε η τηλεοραση????? μεχρι περσυ οακα παιζανε δεν μπορουσανε να δωσουν 22000 εισυτηρια??? και δε μιλαω για 50αρικα των αθηναιων και τα 100αρικα απο την υπολοιπη ελλαδα. κανανε 2 μερες ταξιδι?????? σε μιση ωρα ηταν γηπεδο. που ακουστηκαν??? μετα το 3-0??? συγνωμη που ξενερωσαμε κι ολας......
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

MACEDONIAN έγραψε:Δεν έχω κατάλαβε γιατί δίνουμε συγχαρητήρια στον κόσμο; Τα βαζέλια μας κάνανε πλάκα. Θα δεχτώ απόψεις μόνο όσων ήταν στο γήπεδο.

Ποτε σε κάνανε πλάκα ρε φίλε; Μέχρι το ημίχρονο δεν υπήρχανε και ενα τρίωρο πριν η ταπα πήγαινε γόνα.

Ναι σου κάνανε πλάκα όταν φωναξανε "σήκωσε το" στο 80 φευγα αλλα πίστεψε με, με τα όσα πέρασαν οι δικοί μας 15 ώρες στο δρόμο λογικό ήταν.

Οι βάζελοι ήρθαν 7 και 15 στο γήπεδο, χαλαροί κι ωραίοι.

Αν θες να ξέρεις, μια χαρά σήκωσαν 5000 σημαιούλες αφού δεν μπόρεσαν να κάνουν το καθιερωμένο κορεό τους η απάντηση ήταν 20000+ γυμνοστηθοι μέσα στη βροχή να χορεύουν και να τραγουδούν ανεμιζοντας τα μπλουζάκια τους.

Σημείωση, εκεινη την ωρα οι οργανωμένοι τους έκαναν μια τεράστια τρύπα, εξαιτίας της βροχής.

Μην ακούτε τίποτα, το γήπεδο ήταν ασπρόμαυρο μέχρι το 53.

Ναι, μετα έγειρε... Αλλα δεν έβγαινε φωνή.
Άβαταρ μέλους
gabriello

Δημοσίευση από gabriello »

δεν υπηρχαν οι βαζελοι μεχρι το 50 στην εξεδρα φιλε...υπο βροχη το 80% των δικων μας ηταν γυμνοι και τραγουδουσαν και οι αλλοι κρυβονταν μη λιωσουν....
Τρελλη καυλα η κερκιδα σε απολυτη αντιθεση με μια ομαδα τσιρκο που μπηκε ως συνηθως μπλαζε σε παιχνιδι του λεκανοπεδιου και για αλλη μια φορα το πληρωσε με τον ιδιο τροπο...Γκολ γρηγορα και στα 2 ημιχρονα και μετα τρεχουμε να μαζεψουμε τα ασυμμαζευτα....το σκορ δεν ειναι πλασματικο και με τον τροπο που παιζαμε δεν ειχαμε καμια ελπιδα να κανουμε κατι απο το πρωτο πενταλεπτο ακομη.Ενας τιτλος δυστυχως η ευτυχως παντα μενει και φετος επρεπε να το παρουμε...Καλη επιστροφη στα παιδια που θα γυρισουν με τα πουλμαν
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

Ένα μπράβο στα αδέλφια που βρέθηκαν στο γήπεδο.
Όσοι ταξιδεύουν καλή επιστροφή!
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

MACEDONIAN έγραψε:Ομάδα για γέλια. Λαός για κλάματα. Σε όλα τα επίπεδα είμασταν ένα μηδενικό. Το πήρε η ομάδα και ο κόσμος που το ήθελε περισσότερο. Δυσκολεύομαι να το πω αλλά μπράβο στα βαζέλια ήταν σε όλα καλύτερη. Καληνύχτα μας.

Ρε παιδιά , απ το 2008 είνα γραμμένος εδώ με 5 ποστς

Κ περίμενε να ποστάρει σήμερα.

Μην τσιμπάτε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mapogo την Σάβ 26 Απρ 2014, 23:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Π.Α.Ο.Κ.-Παναθηναϊκός 1-4,Mvp-Σχολια&παραλειπομενα

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Καλά ρε φίλε αυτά που λες θέλεις και τα λές η απλά είδες τον αγώνα μετά το τρίτο γκολ του βάζελου;Εμεις ήμασταν 24 ώρες ξάγρυπνοι και τους είχαμε στα πιο πολλά συνθήματα στην μούγκα όπου αυτοί ήρθαν απο τα σπίτια τους με γαργάρες στο στόμα!Μετά το τρίτο γκολ τι να φωνάξω με την στεναχώρια και την κούραση;Εγώ ήμουν στο γήπεδο εσύ ήσουν;ή το παίζεις έξυπνος απο το καναπέ;
Ijo

Δημοσίευση από Ijo »

Μπράβο στα παιδιά που έκαναν 500 χλμ, Έφαγαν την βροχή και συνΕχιζαν να τραγουδούν! Μακάρι να είχαν σταθεί και οι παίκτες στο ύψος των περιστάσεων ! άντε να δουμε με αισιοδοξία τα play offs!!
:pano:
Philosopher_23

Δημοσίευση από Philosopher_23 »

Τους τελικούς τους κερδίζουν οι παίχτες με προσωπικότητα! Τέτοιος ήταν σήμερα ο Μπεργκ, ενώ από εμάς λίγο το προσπάθησε ο Στοχ, που εγώ τον έβριζα κ έλεγα ότι ξενυχτάει... Δυστυχώς το κλίμα είναι βαρύ κ δεν μας βλέπω καλά στα πλέυ-οφ. Θα κάνω μια σύντομη κριτική παιχτών, ξεκινώντας με τον Γλύκο που με απογοήτευσε... Αν θέλεις να γίνεις ο κορυφαίος Έλληνας γκολ όπως το 2ο κ το 4ο δεν πρέπει να τα τρως. (Σε κλειστή γωνία το 2ο κ αργό συρτό από το ύψος της μεγάλης περιοχής το άλλο). Ο Τζαβέλλας στις μαγκιές πρώτος αλλά από μπάλα λίγα πράγματα. Ο Λαζάρ ανύπαρκτος σε ένα ματς που έπρεπε να ήταν βαρόμετρο για την ομάδα. Ο Λούκας που λέει κ ο Αλέφαντος τιτίκα.... Για τον Σάλπι τι να γράψω... Δεν ξέρω αν δεν μπορεί άλλο ή απλά δεν το ήθελε πολύ σήμερα για να το θέσω ευγενικά... Όσο κ αν μου άρεσε σε άλλα ματς το δίδυμο Βίτορ-Ελ Τσάκο το θεωρώ απαράδεκτο να σας κάνει γιο γιο ένας παίχτης... Θα κλείσω με την κούρσα του Νάνο που φαντάζει Μπολτ μπροστά σε Σκόνδρα, Κίτσιου, Κάτσε....
Παρότι το σχόλιο μου αφορά τη σημερινή απόδοση των παικτών με μεγάλη λύπη θα πω ότι απέχω πάρα πολύ από τον γαύρο κ δυστυχώς μου λείπει το κυριότερο που είναι το πλάνο....
ΠΑΟΚ κ στα εύκολα ΠΑΟΚ κ στα δύσκολα αλλά το θεωρώ τραγικό να έχω καλύτερη ομάδα σε περιόδους στενότητας κ τώρα που οι ποδοσφαιριστές ζούνε σαν βασιλιάδες να χάνω τον τελικό έτσι...
Μακάρι να με διαψεύσουν στα πλέυ-οφ....
Καλή επιστροφή στα παλικάρια κ στην υπομονή τους σήμερα...
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Τι να πεις για το ματς χωρίς να ρισκάρεις να αναφέρεις πράγματα που αργότερα θα τα μετανιώσεις...

Απογοήτευση για αυτό το "πράγμα" που εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο και σε καμία περίπτωση δεν θύμισε ΠΑΟΚ.

Προσωπικά πιστεύω πως καταναλώσαμε τόση ενέργεια στο να περάσουμε τον gay, που ούτε ομάδα, ούτε λαός μπόρεσαν να συνειδητοποιήσουν πως παίζαμε τελικό μετά από 11 χρόνια. Υπήρχε μια αίσθηση πως το κρισιμότερο κομμάτι πέρασε και τα υπόλοιπα ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα.

Από κει και πέρα, ΠΑΟΚ είμαστε και μετά την ήττα.
Το χειρότερο που φοβάμαι να δω είναι να αδειάζει η ΤΟΥΜΠΑ στα Play off. Και αν τυχόν βγούμε προκριματικά τζάμπο λιγκ να γεμίσει πάλι, λες και είμαστε γκόμενες που κάνουνε μουτράκια, όπως κάνανε πολλοί για τα εισιτήρια. Ας σηκώνουμε κούπες και ας μην μπω ποτέ μέσα ρε μάγκες. ΠΑΟΚ είτε έχω στην ενδεκάδα μου τον Μαραντόνα είτε έχω τον Κούσσα.
Μην αδειάσετε την ΤΟΥΜΠΑ. Σε 4 μέρες έχουμε ματς. ΠΑΟΚ είσαι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”