ΤΕΛΙΚΟΣ: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, 26/4/2014, 20:00, ΟΤΕ
Re: ΤΕΛΙΚΟΣ: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, 26/4/2014, 20:00, ΟΤΕ
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ξεφτίλα αν δεν ανακοινωθεί σολντ άουτ.
Πόσο μάλλον αν γίνει sold out με εισιτήρια πουλημένα μαυραγορίτικα στο γήπεδο...tsou έγραψε:ΤΕΡΑΣΤΙΑ ξεφτίλα αν δεν ανακοινωθεί σολντ άουτ.
προσωρινή λύση στον Πανελλήνιο. Θα μείνουν μέσα τα παιδιά και το πρωί θα επανεξεταστεί η κατάσταση.
@tsou Και να περισσέψουν 100 εισιτήρια σύνολο λόγω λάθος διαχείρησης ή από κάποιους που τα είχαν κρατημένα και τελικά δεν τα πήραν τί έγινε δλδ? Πάντα συμβαίνουν αυτά με τέτοιες εκδρομές.. Αυτά να τα κοιτάνε αυτοί που έγραφαν στο fb της ΠΑΕ τάχαμου δήθεν..
χτες 2-3 σύνδεσμοι όλοι κι όλοι στη Θεσνικη είχαν από 6-7 εισιτήρια κρατημένα κι αυτά ως την τελευταία στιγμή από άτομα stand by "κράτα το ρε θα τα κανονίσω με τη δουλειά να πάρω ρεπό σάββατο κλπ"..
Έμειναν και κάποια σε ταξιδιωτικά πρακτορία που νόμιζαν θα τα κονομήσουν και θα ξεγελάσουν τον κοσμάκι... με εκδρομή 250€... δηλαδή επειδή τους έμειναν αμανάτι τα 250άρια δεν είναι σολντ άουτ??
Σολνταουτάρα έγινε.. σφαγή έγινε για μια θέση στους συνδέσμους..
Μη μου πεις για το ρούλη γελάω αυτοί πήγαν δεν πήγαν 17.000... και παρακαλούσαν τελευταίες μέρες για κούτρα εκδρομή.. έλεος..
χτες 2-3 σύνδεσμοι όλοι κι όλοι στη Θεσνικη είχαν από 6-7 εισιτήρια κρατημένα κι αυτά ως την τελευταία στιγμή από άτομα stand by "κράτα το ρε θα τα κανονίσω με τη δουλειά να πάρω ρεπό σάββατο κλπ"..
Έμειναν και κάποια σε ταξιδιωτικά πρακτορία που νόμιζαν θα τα κονομήσουν και θα ξεγελάσουν τον κοσμάκι... με εκδρομή 250€... δηλαδή επειδή τους έμειναν αμανάτι τα 250άρια δεν είναι σολντ άουτ??
Μη μου πεις για το ρούλη γελάω αυτοί πήγαν δεν πήγαν 17.000... και παρακαλούσαν τελευταίες μέρες για κούτρα εκδρομή.. έλεος..
Σωστός ο parolos και να μη ξεχνάμε ότι 2500-3000 κομμάτια είναι στον Πανελλήνιο για Νότια Ελλάδα,και θα φύγουν κυρίως αύριο.Ποιος άλλος θα έκανε τέτοιο πράγμα στην έδρα του αντιπάλου;Όλα τα άλλα είναι σκουληκοπρόλογος προσπαθώντας να καλύψουν την ανυπαρξία τους.Ας μην τον τρώμε λοιπόν.
ΚΟΥΠΑΑΑΑΑΑ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΚΟΥΠΑΑΑΑΑΑ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thomkat την Σάβ 26 Απρ 2014, 02:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΗΣΤΕ ΝΑ ΓΥΡΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ!!!!
ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ 10' ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΤΕΒΗΤΕ ΦΩΝΑΞΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΟ '99 ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΔΩΣΤΕ ΟΡΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗΣΤΕ...!!!!!!!
ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ 10' ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΤΕΒΗΤΕ ΦΩΝΑΞΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΟ '99 ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΔΩΣΤΕ ΟΡΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗΣΤΕ...!!!!!!!
Καλό ταξίδι σε όλα τα αδέλφια!!! Να πάνε και να γυρίσουν με ασφάλεια!!! Και φυσικά με το Κύπελλο!!!

Η ΠΑΕ εχει ξεπουλησει παντως οποτε ειναι δεδομενο σολντ αουτ,δν υπαρχει λογος για νακοινωση εφοσον δεν υπηρξε ΠΟΤΕ ελευθερο εισητηριο....Parolos έγραψε:@tsou Και να περισσέψουν 100 εισιτήρια σύνολο λόγω λάθος διαχείρησης ή από κάποιους που τα είχαν κρατημένα και τελικά δεν τα πήραν τί έγινε δλδ? Πάντα συμβαίνουν αυτά με τέτοιες εκδρομές.. Αυτά να τα κοιτάνε αυτοί που έγραφαν στο fb της ΠΑΕ τάχαμου δήθεν..
Άντε και το αφήνουμε το αυτοκίνητο μακριά και πάμε με ταξί γήπεδο. Το θέμα είναι πως θα πάμε μετά εκεί που το αφήσαμε; Θα έχει πάλι ταξί; Ή θα πάμε περπατώντας αφού λέμε όχι στα λεωφορεία;
Sent from my MI 2 using Tapatalk
Re: Απ: ΤΕΛΙΚΟΣ: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, 26/4/2014, 20:00, ΟΤΕ
Εσυ να μην ανυσηχείς πολύ. Αθηναικά νούμερα έχεις. Αν δεν αποκλειστεί όλη η περιοχή, ταξι θα έχει στο ιασώ. Το εμπιστεύεσε;aggelos74 έγραψε:Άντε και το αφήνουμε το αυτοκίνητο μακριά και πάμε με ταξί γήπεδο. Το θέμα είναι πως θα πάμε μετά εκεί που το αφήσαμε; Θα έχει πάλι ταξί; Ή θα πάμε περπατώντας αφού λέμε όχι στα λεωφορεία;
Στάλθηκε από το GT-I8190 μου
Να σας πω και μια ωραια στιγμή χθεσινή:
Μένω στην Αθήνα και χθες πήγαινα για το τρεξιματακι μου κατα τις 8...
Ανεβαίνοντας τη μεσογειων στο ερρικος ντυναν περίπου για όσους ξέρουν ακούω χαμο απο σειρήνες!
Κάτι σαν παοκ μυρίζει στην ατμόσφαιρα και τρέχω και ανεβαίνω πάνω στο διάζωμα της μεσογειων!
Περνάνε καμία 150 μηχανές Δίας δέλτα και Τσούπ ενα χρυσό λεωφορείο!
Εκεί που ήμουν ανεβασμένος λοιπόν σαν κάτι να με τραβούσε έκατσα σε στάση προσοχής και ξεκίνησα να χειροκροτάω τους παίκτες μας κάποιοι απο τους οποίους αντέδρασαν χαιρετωντας με!
Ωραια στιγμή ρε παιδιά μέσα στην πουτάνα τη χαβούζα!
Τα υπόλοιπα στο γήπεδο..........
Μένω στην Αθήνα και χθες πήγαινα για το τρεξιματακι μου κατα τις 8...
Ανεβαίνοντας τη μεσογειων στο ερρικος ντυναν περίπου για όσους ξέρουν ακούω χαμο απο σειρήνες!
Κάτι σαν παοκ μυρίζει στην ατμόσφαιρα και τρέχω και ανεβαίνω πάνω στο διάζωμα της μεσογειων!
Περνάνε καμία 150 μηχανές Δίας δέλτα και Τσούπ ενα χρυσό λεωφορείο!
Εκεί που ήμουν ανεβασμένος λοιπόν σαν κάτι να με τραβούσε έκατσα σε στάση προσοχής και ξεκίνησα να χειροκροτάω τους παίκτες μας κάποιοι απο τους οποίους αντέδρασαν χαιρετωντας με!
Ωραια στιγμή ρε παιδιά μέσα στην πουτάνα τη χαβούζα!
Τα υπόλοιπα στο γήπεδο..........