Συζήτηση για τα εισιτήρια του τελικού
- ΑποστόληςΑ
Re: Συζήτηση για τα εισιτήρια του τελικού
Πήρα πριν από λίγο το πολυπόθητο εισιτήριο. Όταν έφυγα από τον Σύνδεσμο (19:15) υπήρχαν ακόμη λίγα εισιτήρια αδιάθετα.
Ο Σύνδεσμος καλεί όλους τους ΠΑΟΚτσήδες που θα πάνε ΟΑΚΑ από Αθήνα, να περάσουν από τα γραφεία του Συνδέσμου νωρίς, κατά τις 12:00, για να πάμε όλοι μαζί και με ασφάλεια στο γήπεδο.
Ο Σύνδεσμος καλεί όλους τους ΠΑΟΚτσήδες που θα πάνε ΟΑΚΑ από Αθήνα, να περάσουν από τα γραφεία του Συνδέσμου νωρίς, κατά τις 12:00, για να πάμε όλοι μαζί και με ασφάλεια στο γήπεδο.
Σε δυο ώρες θα μπορώ να σου πω φίλος αν ισχύει ακομηsalonikios_paoktsis έγραψε:Είμαι εγκατεστημένος εδώ και 25 χρόνια στην Αθήνα και ψάχνω 2 εισιτήρια για τον τελικό. Θα βρώ τίποτε στον Πανελλήνιο στην Ομόνοια - έστω και φουσκωμένα - ή αν περισσεύουν απο κάποιο μέλος των συνδέσμων Θεσσαλονίκης. Αν μπορεί κάποιος να με ενημερώσει Ευχαριστώ πολύ.
ναι ρε αδερφέ δε διαφωνώ αλλα εμείς δε λεγαμε και όλο το οακα να μας δίνανε δε θα μας φτάνανε τα εισιτήρια?Ekatnetworkltd έγραψε:Ρε παιδιά τι συγκρίνουμε τώρα!Εμείς πληρώσαμε τρείς φορές πάνω από τους βάζελους με τα μεταφορικά,Εισιτήρια,φαγητά!Αυτοί πληρώσαν μόνο εισιτήριο και τίποτε άλλο,δίπλα στο σπίτι τους!
συνεχώς μαθαίνω για εισιτήρια κ εισιτήρια που δίνονται.
αύριο είναι ο τελικός όχι μετά απο μήνα. δε θέλω καν να σκέφτομαι την υπόθεση να μην εξαντληθούν όλα τα εισιτήρια και να μείνουν απούλητα σε τελικό
Έφτασαν και τα δικά μου...
Δεν βλέπω την ώρα.
Γυναίκα βάλε δύο αυγά να κάνω ορθοφωνία
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν βλέπω την ώρα.
Γυναίκα βάλε δύο αυγά να κάνω ορθοφωνία
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λοιπόν παιδιά πήρα από τον πανελλήνιο εισιτήρια (όπως είναι γνωστό 50€ το ένα) αλλά κάποιοι φίλοι μου τελικά δεν θα έρθουν. Οπότε παίζει 1 ίσως και 2 εισιτήρια. Επειδή εγώ δεν θα μπορώ να μιλήσω θα σας δώσω το τηλέφωνο ενός φίλου μου. 6999999999 Χρήστος. Μην γράψετε κάποιο μήνυμα για μένα εδώ γιατί θα το δω αύριο. Δεν θα μπορέσω να επικοινωνήσω τώρα. Το εισιτήριο κάνει 50€ με το γνωστό καπέλο εδώ στην Αθήνα
ARMY:το τηλεφωνο το εσβησα
ARMY:το τηλεφωνο το εσβησα
- trelopaoki444
Παιδες αυριο πρωι θα εχω 2 εισητηρια των 30 ευρω για την θυρα 22!!! Εβαλα σε 10 μεριες να μου βρουνε και τελικα βρηκα και 2 προσκλησεις για την 23. Αν ενδιαφερεται κανεις ας mail trelopaoki444@yahoo.gr να μιλησουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trelopaoki444 την Παρ 25 Απρ 2014, 21:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Είμαι Αθήνα και ´εχω ένα εισιτήριο παραπάνω...
Το εισιτήριο είναι για την θυρα 23..
Όποιος ενδιαφερεται marolas@hotmail.gr
Το εισιτήριο είναι για την θυρα 23..
Όποιος ενδιαφερεται marolas@hotmail.gr
Αθηναίος και γω, και μου μείναν δυο εισιτήρια για Θ16 που τα πήρα με το γνωστό καπέλο. Όποιος ενδιαφέρεται shlaxim.pap@gmail.com
Πάμε γερά και με την νίκη!
Πάμε γερά και με την νίκη!
Γιατί ρε παιδιά στην Αθήνα πρεπει να πληρώσουμε και για τη ¨Μετάβαση¨ στο ΟΑΚΑ. Γιατι 50 ευρώ
το εισητηριο? ουτε αντίπαλοι να έιμαστε!! Οι Παναθηναικοι πλήρωσαν την αναγραφόμενη τιμή, οι του ΠΑΟΚ γιατι με καπέλο? Άντε με τη νίκη ! 

Καλησπέρα μάγκες. Καινούριο μέλος.
Ήταν να ξεκινήσω με το κονβόι αλλά τελικά με ψήσανε 3 φίλοι και θα φύγουμε με Ι.Χ. νωρίς το πρωί.
Πλήρωσα βέβαια 150 ευρώ για 2 εισιτήρια ενώ είχα διαρκείας.. Τέλος πάντων.
Το θέμα μου είναι το εξής,
Είμαστε 4 άτομα με 2 εισιτήρια για την θύρα 16, ένα για την 14 και μια πρόσκληση (?) για την 11.
Δηλαδή οι 3 από τους 4 είναι σε πάνω διάζωμα. Αν και είμαι σίγουρος πως μόλις παρκάρουμε κλπ και όταν έρθει ο κόσμος δεν θα παίζει ρόλο σε ποια θύρα έχουμε εισιτήρια(ελπίζω να γίνομαι κατανοητός), είπα να ρωτήσω αν έχει κανείς περισσευόμενα εισιτήρια για τα κάτω διαζώματα να βρεθούμε όταν κατέβω κάπου να τα ανταλλάξουμε έστω και με ακόμα ένα μικρό καπέλο (10-15 ευρώ) δεν με πειράζει. Αρκεί να χωθούμε κάτω.
Υπάρχει κανείς?
Ήταν να ξεκινήσω με το κονβόι αλλά τελικά με ψήσανε 3 φίλοι και θα φύγουμε με Ι.Χ. νωρίς το πρωί.
Πλήρωσα βέβαια 150 ευρώ για 2 εισιτήρια ενώ είχα διαρκείας.. Τέλος πάντων.
Το θέμα μου είναι το εξής,
Είμαστε 4 άτομα με 2 εισιτήρια για την θύρα 16, ένα για την 14 και μια πρόσκληση (?) για την 11.
Δηλαδή οι 3 από τους 4 είναι σε πάνω διάζωμα. Αν και είμαι σίγουρος πως μόλις παρκάρουμε κλπ και όταν έρθει ο κόσμος δεν θα παίζει ρόλο σε ποια θύρα έχουμε εισιτήρια(ελπίζω να γίνομαι κατανοητός), είπα να ρωτήσω αν έχει κανείς περισσευόμενα εισιτήρια για τα κάτω διαζώματα να βρεθούμε όταν κατέβω κάπου να τα ανταλλάξουμε έστω και με ακόμα ένα μικρό καπέλο (10-15 ευρώ) δεν με πειράζει. Αρκεί να χωθούμε κάτω.
Υπάρχει κανείς?
-
Αδερφια εχω κι εγω ενα περισευουμενο εισητηριο για την θ12... Οποιος εχει ξεμεινει επικοινωνια στο ntatos@gmail.com.Τιμη 25€..
Π.Α.Ο.Κ. λουκανικο και σουζα με αμανικο!!
Π.Α.Ο.Κ. λουκανικο και σουζα με αμανικο!!
Γυρίζω αύριο Αθήνα, δυστυχώς δεν προβλέπω να προλαβαίνω εισιτήριο σε λογική τιμή, δυστυχώς 50 δεν έχω :_
-
pgetsos έγραψε:Γυρίζω αύριο Αθήνα, δυστυχώς δεν προβλέπω να προλαβαίνω εισιτήριο σε λογική τιμή, δυστυχώς 50 δεν έχω :_
Αδερφε εισητηριο για την Θ12 μας περισευει. 25€
να με συγχωράν οι νέοι, εδω μέσα, συνοπαδοί, αλλά είμαι λίγο ...καχύποπτος γμτ... σε κάθε περίπτωση δεν μου φαίνεται σωστό σήμερα εγγραφή και άντε στείλε μέιλ για εισητήριο... Μακάρι να κάνω λάθος αλλά..το νου σας παιδιά. Πρέπει να κατεβούμε και να ανεβούμε χωρίς απώλειες. Τί να το κάνω το κύπελο αν έχω κι'αλλα μνημόσυνα κάθε χρόνο...
ο Αποστόλης λέει οι μεμονωμένοι στις 12 στον Πανελλήνιο για να πάτε όλοι μαζί στο γήπεδο. Δώστε σημασία ρε παιδιά. πάμε να το σηκώσουμε χωρίς απώλειες επαναλαμβάνω.
ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ!!!
ο Αποστόλης λέει οι μεμονωμένοι στις 12 στον Πανελλήνιο για να πάτε όλοι μαζί στο γήπεδο. Δώστε σημασία ρε παιδιά. πάμε να το σηκώσουμε χωρίς απώλειες επαναλαμβάνω.
ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ!!!