Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Κομοτηνής "Κίκωνες"
Re: ΣΦ ΠΑΟΚ Κομοτηνής "KIKONEC"
Το χα παρει το κασκολακι (να ναι καλα ο τιτσερ δηλαδη, γιατι αν περιμενα απ τον Λακ.... απ οταν με ειδε με μπλουζα Καρδίτσας, με αποφευγει...
)
Εχεμυθε σε εσενα θα το δωσω το ημερολογιο για το ΣΦ....αν θες και αλλο πες μου να φερω
Ο Νοβι για το κασκολ που ζητουσε ολο ελειπε και μετα του εφταιγα εγω...
Ο Νοβι για το κασκολ που ζητουσε ολο ελειπε και μετα του εφταιγα εγω...
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
φερτο σ'εμενα στη καβαλα...αλλωστε θα ειναι κι ο προεδρος του συνδεσμου μαζι, οποτε μπορει να το παρει αμεσως!
στο νοβι θα στειλω ενα σωβρακο σαν του sketos4 που φορουσε στο οακα!!

στο νοβι θα στειλω ενα σωβρακο σαν του sketos4 που φορουσε στο οακα!!
novito έγραψε:Κυκλοφόρησαν τα νέα φούτερ του συνδέσμου:
Πληροφορίες απ τον σύνδεσμο (Ορφανουδάκη 2) ή στο τηλ 6947580538
ο σ.φ. ΠΑΟΚ Κομοτηνής λόγω της μεγάλης ζήτησης που υπήρχε για τα φούτερ του συνδέσμου (ξανά)παρήγγειλε και από σήμερα τα διατεθεί από τα γραφεία του συνδέσμου.οποιοσδήποτε από άλλη πόλη μπορεί να παραγγείλει με αντικαταβολή.
υ.γ.)το Σάββατο στις 7 το απόγευμα θα γίνει η κοπή της βασιλόπιτας.
υ.γ.)το Σάββατο στις 7 το απόγευμα θα γίνει η κοπή της βασιλόπιτας.
ρε συ εχετε εισητηρια για σερρες γιατι με ειπαν κατι τυποι οτι δεν τους δωσατε.μπορει να μου πουλανε και παππα αληθευει??
Αδερφε καλύτερα χτύπα κανα τηλεφώνημα τ απόγευμα να μάθεις σίγουρα...
Δε βρίσκω λόγο, βέβαια να μη πήραν...
Δε βρίσκω λόγο, βέβαια να μη πήραν...
Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Κομοτηνής "Κίκωνες"
Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΕΝΕΡ ΣΤΗΣ 09/08/2010. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΗΛ.6947580538 
Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ.ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΗΛ. 6947580538.
Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 30/09 ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ.ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΗΛ.6947580538
Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΗΛ.6947580538.
Υ.Γ. ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 9:00.
Υ.Γ. ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 9:00.
Ευχαριστώ για το εισιτήριο που κρατήσατε μέχρι τελευταία στιγμή, ασχέτως αν δεν το πήρα τελικά.
Καλό ταξίδι και καλή επιστροφή.
Καλό ταξίδι και καλή επιστροφή.