βασει ποιοτητας? αν μου φυγει το σημα σε καμια κρεμαστρα ρωτναω... 8)diniko80 έγραψε:ΑΞΙΖΕΙ !!!!!!!!!!! γκαρσια, κοντρερας, ζλαταν και βερον ειναι αξιοι να τη φορανε
Φανέλα ΠΑΟΚ
Απλα @@@@@@@@@ η φανελα
Πλυσιμο μονο στο Χερι κ στους 30 Βαθμους
........................
EDITED
Υβριστικα ποστ
http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic.php?t=2289
Γενικοι κανονες
http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic.php?t=2
Προσεχετε τον τροπο, με τον οποιο χρησιμοποιειτε υβρεις, ακομα και σε υπογραφες Απροσεκτα ποστ θα επεξεργαζονται η θα σβηνονται.
Thx, Admin Team
Πλυσιμο μονο στο Χερι κ στους 30 Βαθμους
........................
EDITED
Υβριστικα ποστ
http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic.php?t=2289
Γενικοι κανονες
http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic.php?t=2
Προσεχετε τον τροπο, με τον οποιο χρησιμοποιειτε υβρεις, ακομα και σε υπογραφες Απροσεκτα ποστ θα επεξεργαζονται η θα σβηνονται.
Thx, Admin Team
- pagotatzis
Καλημερα παοκαρες.
μωλης παρελαβα απο τον ταχυδρομο την φανελα που παρηνγκηλα τηλεφωνικα πριν εναν μηνα.
καταρχην ειναι ΓΑΜΑΤΗ!!!!!
ειχα ζητησει μια ασπρη αλλα μου ειχαν πει οτι δεν υπαρχει και θα αργησουν πολλυ να ερθουν γιαυτο τους ειπα να μου στηλουν μια μαυρη του παμπλο γκαρσια.
σημερα ανηγω τον φακελο και τι βλεπω;;;;
ΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΑΚΡΗΜΑΝΙΚΗ
τεσπα ειναι ΓΑΜΑΤΗ

μωλης παρελαβα απο τον ταχυδρομο την φανελα που παρηνγκηλα τηλεφωνικα πριν εναν μηνα.
ειχα ζητησει μια ασπρη αλλα μου ειχαν πει οτι δεν υπαρχει και θα αργησουν πολλυ να ερθουν γιαυτο τους ειπα να μου στηλουν μια μαυρη του παμπλο γκαρσια.
ΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΑΚΡΗΜΑΝΙΚΗ
τεσπα ειναι ΓΑΜΑΤΗ

- pagotatzis
Παιδια μια χαρα ειναι η φανελα.
αν την συνγκρινεις με της αλλες puma που ειχαμε με της διαφιμισης να ειναι μονοκοματες σταμπες και να σε ενοχλουν οταν καθεσε .καμια σχεη η φετηνη.
εμενα μου αρεσε παρα πολλυ.τα μακρια μανικια ειναι σε υφασμα nylon.
και εμενα προσοπικα θα μου αρεζε να ειχαμε adidas nike .
γνωριζω πολλυ καλλα απο φανελες γιατι εχω μεγαλη συλλογη και η αποψη μου ειναι οτι ειναι καλες και του χρονου καλητερες

αν την συνγκρινεις με της αλλες puma που ειχαμε με της διαφιμισης να ειναι μονοκοματες σταμπες και να σε ενοχλουν οταν καθεσε .καμια σχεη η φετηνη.
εμενα μου αρεσε παρα πολλυ.τα μακρια μανικια ειναι σε υφασμα nylon.
και εμενα προσοπικα θα μου αρεζε να ειχαμε adidas nike .
γνωριζω πολλυ καλλα απο φανελες γιατι εχω μεγαλη συλλογη και η αποψη μου ειναι οτι ειναι καλες και του χρονου καλητερες

Ρε τη παλεύουν αυτοί στη μπουτίκ... παγωτατζή για να καταλάβω γιατί δεν το χωράει το κεφάλι μου, ζήτησες άσπρη, κανόνισες μαύρη γιατί δεν είχε άσπρη ντεμέκ και τελικά σου στείλαν άσπρη που ήθελες εξ'αρχης ΑΛΛΑ μακρυμάνικη????pagotatzis έγραψε:Καλημερα παοκαρες.
ΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΑΚΡΗΜΑΝΙΚΗ
τεσπα ειναι ΓΑΜΑΤΗ
Να σου πώ μήπως και αντί για γκαρσία έγραφε τπτ αλλό (κάνα τουρσουνίδης δλδ...)
Οι καινούργιες φανέλες τελικά απο κοντά δεν μου άρεσαν που τις είδα στη μπουτίκ δλδ ποιοτικά είναι χάλια, είχα πάρει μια το καλοκαίρι που την φοράν σε προπονήσεις και το προσωπικό (φυσιοθεραπευτής κλπ) και είναι καλό σχέδιο, κάλη ποιότητα (χώρις κανένα άλλο διακριτικό πέρα απο το δικέφαλο) και νομίζω ότι είναι κλάσεις ανώτερη από τις καινούργιες.
- midenistis
- Επικοινωνία:
Μπορεί ρε να φέραν άσπρες μέχρι να του στείλουν και του βάλαν αυτή που θέλει. Άσπρη ήθελε, άσπρη του ήρθε.gmayo έγραψε:Ρε τη παλεύουν αυτοί στη μπουτίκ... παγωτατζή για να καταλάβω γιατί δεν το χωράει το κεφάλι μου, ζήτησες άσπρη, κανόνισες μαύρη γιατί δεν είχε άσπρη ντεμέκ και τελικά σου στείλαν άσπρη που ήθελες εξ'αρχης ΑΛΛΑ μακρυμάνικη????
Να σου πώ μήπως και αντί για γκαρσία έγραφε τπτ αλλό (κάνα τουρσουνίδης δλδ...)
Οι καινούργιες φανέλες τελικά απο κοντά δεν μου άρεσαν που τις είδα στη μπουτίκ δλδ ποιοτικά είναι χάλια, είχα πάρει μια το καλοκαίρι που την φοράν σε προπονήσεις και το προσωπικό (φυσιοθεραπευτής κλπ) και είναι καλό σχέδιο, κάλη ποιότητα (χώρις κανένα άλλο διακριτικό πέρα απο το δικέφαλο) και νομίζω ότι είναι κλάσεις ανώτερη από τις καινούργιες.
Όσο για τη μακρυμάνικη. Χειμώνας είναι. Καλύτερη η μακρυμάνικη.
Εννοείται ότι στις φανέλες τις προπόνησεις έχει μόνο το σήμα του ΠΑΟΚ.
Σιγά μην προπονούνταν με την Δέλτα την Δέπα και το Μόλτο.
Έτσι γίνετε σ' όλες τις ομάδες και τ' αθλήματα.
Η ποιότητα της φετινής φανέλας σε σχέση με τις περσυνές και γενικώς τις φανέλες τις puma, είναι αρκετά καλή. Είπαμε.. σαν την adidas πουθενά.
Αν είναι όμως να γκρινιάζουμε για τις φανέλες, μην αγόρασει όποιος δε του αρέσει.
Εγώ πιστεύω πως πρέπει να 'χουμε σπίτι μας 2-3 φανέλες της ομάδος στα 20-30 χρόνια που πάμε Τούμπα. Από 'κει και πέρα είναι θέμα οικονομικής στήριξης προς την διοίκηση και τον ΠΑΟΚ μας, όταν αγοράζουμε κάθε χρόνο.