Συζήτηση για τα εισιτήρια του τελικού
Re: Συζήτηση για τα εισιτήρια του τελικού
επειδή ναυάγησε η "εναλλακτική" μετακίνηση, ξέρει κανείς αν αύριο θα δέχονται εγγραφές στην εκδρομή της ΠΑΕ;
εισιτήριο υπάρχει.
Αύριο το πρωί θα πάρω τηλέφωνο στην ΠΑΕ και θα ενημερώσω ούτως ή άλλως, αλλά αν κάποιος ξέρει ας μιλήσει.
εισιτήριο υπάρχει.
Αύριο το πρωί θα πάρω τηλέφωνο στην ΠΑΕ και θα ενημερώσω ούτως ή άλλως, αλλά αν κάποιος ξέρει ας μιλήσει.
Δεν γίνεται να σε αφήσουν απέξω αδερφέ... Αφού έχεις και εισιτήριο χαλαρά
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
και εγώ αυτό σκέφτομαι. Και σύριο βράδυ να πάω στο ραντεβού στα δικαστήρια, δεν το κόβω να μένω έξω, αλλά δεν είμαστε σε ηλικία για εκπλήξεις 

- Kostas_Ptolemaios
Λοιπόν παιδιά δεν ξέρω πραγματικά τι θα κάνουμε.
Ο καθένας λέει τα δικά του.
Στον ΣΦ είπαν χωρίς διακριτικά και πολλά-πολλά, αλλά οπωσδήποτε ΟΧΙ από Ομόνοια.Αυτό που είπε και η αστυνομία δηλαδή.
Εδώ άλλοι λένε από Ομόνοια οπωσδήποτε και θα βρεθεί τρόπος,διότι ειμαστε εύκολος στόχος στα πέριξ του γηπέδου.
Υπάρχει κάποιος από τον σύνδεσμο να μας πει τι πρέπει να κάνουμε τελικά;Να ξέρουμε να σχεδιάσουμε κι εμείς πως θα πάμε.
Στον ΣΦ είπαν χωρίς διακριτικά και πολλά-πολλά, αλλά οπωσδήποτε ΟΧΙ από Ομόνοια.Αυτό που είπε και η αστυνομία δηλαδή.
Εδώ άλλοι λένε από Ομόνοια οπωσδήποτε και θα βρεθεί τρόπος,διότι ειμαστε εύκολος στόχος στα πέριξ του γηπέδου.
Υπάρχει κάποιος από τον σύνδεσμο να μας πει τι πρέπει να κάνουμε τελικά;Να ξέρουμε να σχεδιάσουμε κι εμείς πως θα πάμε.
Η μέρα αύριο να επικεντρωθεί στην οργανωμένη κι ασφαλή άφιξη των νοτίων στο ΟΑΚΑ.
Όσοι μιλάνε για πορείες από Ομόνοια και λοιπά ας έχουν κατά νου πως η αστυνομία εδώ δεν έχει πρόβλημα να κάνει πεδίο μάχης το κέντρο της πόλης άμα χρειαστεί.
Όσοι μιλάνε για πορείες από Ομόνοια και λοιπά ας έχουν κατά νου πως η αστυνομία εδώ δεν έχει πρόβλημα να κάνει πεδίο μάχης το κέντρο της πόλης άμα χρειαστεί.
Δε νομιζω να το ειπε καποιος απο το ΣΦ αυτοKostas_Ptolemaios έγραψε:.......
......
Ουτε βεβαια πιστευω πως συνεστησε καποιος από το συνδεσμο να γινουν πραγματα εναντια στο νομο.
Ο Συνδεσμος σε καμια περιπτωση δεν ενθαρρυνει την παρανομια

φίλε θα σου συνιστούσα , σε όποιον λέει αυτό που αναφέρεις ως μορφή οδηγίας να του κάνεις 2 ερωτήσεις...Kostas_Ptolemaios έγραψε:Λοιπόν παιδιά δεν ξέρω πραγματικά τι θα κάνουμε.
1)Πόσες φορές έχει κατέβει Αθήνα και έχει περπατήσει ή έστω γνωρίζει τις αποστάσεις Ομόνοιας - ΟΑΚΑ.
2)Πόσες φορές στη ζωή του έχει πάει ΟΑΚΑ σε μεγάλο μάτς αναξαρτήτου ομάδας που παίζει .
όταν σου απαντήσει , θα ξέρεις αν έχουν βάση αυτά που λέει και τι μπορείς να εμπιστευτείς.
Φίλε που θα ταξιδέψεις σημερα...ξερεις οτι για το ελληνικό κράτος εισαι ανεπιθύμητος...σε αντιμετωπίζει ως παρασιτο και για αυτο σε υποβάλλει ξανά σε μια απίστευτη ταλαιπωρία...
Εσυ όμως εισαι μαθημένος...δεν ειναι η πρωτη σου φορα που αυτο το ταξίδι σου φαίνεται κατι το συνηθισμένο...εχεις περάσει πολλα περισσότερα για την ΠΑΟΑΡΑ...γιατί...
[ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.../size]
Εσυ όμως εισαι μαθημένος...δεν ειναι η πρωτη σου φορα που αυτο το ταξίδι σου φαίνεται κατι το συνηθισμένο...εχεις περάσει πολλα περισσότερα για την ΠΑΟΑΡΑ...γιατί...
[ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.../size]
- ΑποστόληςΑ
Καλύτερα να μην βγαίνει ο καθένας και να λέει ιστορίες αν δεν είναι σίγουρο ότι αυτό προέρχεται από τον Πανελλήνιο.
Το απογευμα όσοι έχουμε κάνει εγγραφή θα πάμε να παραλάβουμε τα εισιτήριά μας, επομένως θα μάθουμε ΜΕΣΑ από τον σύνδεσμο τι θα γίνει αύριο. Υπομονή.
Το απογευμα όσοι έχουμε κάνει εγγραφή θα πάμε να παραλάβουμε τα εισιτήριά μας, επομένως θα μάθουμε ΜΕΣΑ από τον σύνδεσμο τι θα γίνει αύριο. Υπομονή.
Ρε παιδιά, θα το γράψω και ας γίνω κακός. Σαν παππούδες σε δημόσια υπηρεσία κάνετε ορισμένοι. Αν δεν ξέρετε ή δεν μπορείτε να βρείτε έναν τρόπο να φτάσετε χωρίς πολλά πολλά στο ΟΑΚΑ τότε κακός πάτε Αθήνα. Στήν τελική αν δεν έχετε καμία άλλη λύση πάρτε ένα ταξί και πάτε. Και μην περιμένετε να πάτε κατά τις 7 φροντίστε από νωρίς. Προσωπική μου άποψη, Ομόνοιες και τα ρέστα είναι βούτυρο στο ψωμί της αστυνομίας.
- ΑποστόληςΑ
Καλόν είναι όσοι ΔΕΝ θα μένετε στην Αθήνα, ή δεν θα έρθετε με το κομβόϊ των πούλμαν στο γήπεδο να μην μπαίνετε και γράφετε ό,τι θεωρείτε λογικό.
Ο καθένας θα κάνει ό,τι θέλει, αυτό είναι σίγουρο, εξ άλλου υπάρχει και η ανακοίνωση της ΠΑΕ που έχω παραθέσει παραπάνω. Αυτό που μετράει όμως για εμάς από δω είναι η άποψη του Συνδέσμου και αυτήν θα παραθέσουμε όταν έχουμε νεώτερα.
Ο καθένας θα κάνει ό,τι θέλει, αυτό είναι σίγουρο, εξ άλλου υπάρχει και η ανακοίνωση της ΠΑΕ που έχω παραθέσει παραπάνω. Αυτό που μετράει όμως για εμάς από δω είναι η άποψη του Συνδέσμου και αυτήν θα παραθέσουμε όταν έχουμε νεώτερα.
Μην ακούτε τις μαλακίες από δω κι από κει, μη μασάτε στην προπαγάνδα τους και μη ρωτάτε πολλά-πολλά.
Ο Σύνδεσμος είναι από σήμερα κανονικά ανοιχτός μέχρι την ώρα του αγώνα.
Υπάρχουν ακόμα εισιτήρια, αύριο ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ στα γραφεία μας Πειραιώς 4 στην Ομόνοια.
Ο,τιδήποτε αφορά τον Σύνδεσμο θα το μάθετε πρώτα από εδώ.
Καλωσορίζουμε τα πρώτα αδέρφια που βρίσκονται ήδη μαζί μας από κάθε πιθανό και απίθανο μέρος του πλανήτη, καλό δρόμο σε όσους είναι καθοδόν, σας περιμένουμε όλους.
ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΜΕΙΣ Ή ΕΜΕΙΣ
https://www.facebook.com/panellinios1974
Ο Σύνδεσμος είναι από σήμερα κανονικά ανοιχτός μέχρι την ώρα του αγώνα.
Υπάρχουν ακόμα εισιτήρια, αύριο ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ στα γραφεία μας Πειραιώς 4 στην Ομόνοια.
Ο,τιδήποτε αφορά τον Σύνδεσμο θα το μάθετε πρώτα από εδώ.
Καλωσορίζουμε τα πρώτα αδέρφια που βρίσκονται ήδη μαζί μας από κάθε πιθανό και απίθανο μέρος του πλανήτη, καλό δρόμο σε όσους είναι καθοδόν, σας περιμένουμε όλους.
ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΜΕΙΣ Ή ΕΜΕΙΣ
https://www.facebook.com/panellinios1974
giapas στο ειπα και χτες, στο λεω και σημερα.
Δεν θα παμε ποδαρατοι ομονοια μαρουσι. Δεν ειμαστε μαραθωνοδρομοι.
Υπαρχουν τροποι να παμε στο μαρουσι.
Αν εχουν γινει καποιες συννενοησεις, μην περιμενεις να τις μαθεις απο εδω. Οποιος θελει ενημερωνεται απο τον Πανελληνιο και μονο απο εκει. Ο Πανελληνιος θα συντονισει ολους του νοτιους οπως γινετε εδω και 40 χρονια.
Μην μασατε και μην υποβαθμιζετε την δυναμη του κοσμου μας στα μυαλα σας.
Δεν θα παμε ποδαρατοι ομονοια μαρουσι. Δεν ειμαστε μαραθωνοδρομοι.
Υπαρχουν τροποι να παμε στο μαρουσι.
Αν εχουν γινει καποιες συννενοησεις, μην περιμενεις να τις μαθεις απο εδω. Οποιος θελει ενημερωνεται απο τον Πανελληνιο και μονο απο εκει. Ο Πανελληνιος θα συντονισει ολους του νοτιους οπως γινετε εδω και 40 χρονια.
Μην μασατε και μην υποβαθμιζετε την δυναμη του κοσμου μας στα μυαλα σας.
-
Ολοι Ομονοια,απο κει πορεια Συνταγμα,μετρο μπλε γραμμη μεχρι κηφισιας απο κει δεκα λεπτα περπατημα και φτασαμε.απλα τα πραγματα καμια αστυνομια δε θελει να ξεκινησει ιστοριες με 2.500 ΠΑΟΚια στην ομονοια...
Δε περιμένω να μάθω καμιά συνεννόηση από εδώ και γενικά από κανέναν. Έχω ήδη κανονίσει το πως θα πάω και πως θα φύγω και δε χρειάζομαι κάτιπέρα από απλή λογική και ένα μικρό ψάξιμο που έχω ήδη έχουμε κάνει εδώ και μέρες.
Απλά είπα σε ένα φίλο του φόρουμ, ότι δε θα πρέπει να "ακούει" κάποιον που δεν έχει ιδέα από Αθήνα ή ΟΑΚΑ. Εσύ προφανώς είσαι στο σύνδεσμο και ξέρεις από Αθήνα - άρα δεν αναφέρομαι σε σένα.
Όμως ένας άλλος πιο πριν , έλεγε μη πάτε στα μέρη που μας έχουν δώσει σαν εισόδους γιατί λέει θα μας την έχουν στημένη . Και εγώ ρωτάω , τα έχει δει αυτά τα μέρη έστω σε φωτογραφία? Τα έχει περπατήσει ? Ξέρει τι είναι?
Δε νομίζω
Απλά είπα σε ένα φίλο του φόρουμ, ότι δε θα πρέπει να "ακούει" κάποιον που δεν έχει ιδέα από Αθήνα ή ΟΑΚΑ. Εσύ προφανώς είσαι στο σύνδεσμο και ξέρεις από Αθήνα - άρα δεν αναφέρομαι σε σένα.
Όμως ένας άλλος πιο πριν , έλεγε μη πάτε στα μέρη που μας έχουν δώσει σαν εισόδους γιατί λέει θα μας την έχουν στημένη . Και εγώ ρωτάω , τα έχει δει αυτά τα μέρη έστω σε φωτογραφία? Τα έχει περπατήσει ? Ξέρει τι είναι?
Δε νομίζω