Συζήτηση για τα εισιτήρια του τελικού

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
giapas

Re: Συζήτηση για τα εισιτήρια του τελικού

Δημοσίευση από giapas »

επίσης έχει ωραία υπογραφή ο δάσκαλος .
hosam4

Δημοσίευση από hosam4 »

για πες μας λεβεντη μου τι σε ενοχλει στην υπογραφη?
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Και για να μην λεμε μονο για τους συνδεσμους που εχουν την μικροτερη ευθυνη σε ολο αυτο που γινετε τις τελευταιες μερες, το μεγαλυτερο μεριδιο το εχει η ΠΑΕ με τις αποφασεις της και με τον τροπο που κανει τις κινησεις της αλλα και με τις εκδρομες της...(απαραδεκτο εκδρομη της ΠΑΕ στα 50 ευρω...οι λογοι θα εξηγηθουν μετα τον τελικο και αφου εχουμε την κουπα τροπαιο στον Πυργο τον Λευκο)

υ.γ.Παρακαλω πολυ τα ΠΑΟΚμετρα να μπουν στην θεση τους...
Άβαταρ μέλους
lazar4

Δημοσίευση από lazar4 »

dalas10 έγραψε:arisk ασε ενα εμαιλ.
αδερφε καποιο εμαιλ κατι να ερθουμε σε επικοινωνια?? :pano:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

giapas έγραψε:Δε θέλω να συνεχίσω τη κουβέντα για τα καπέλα , αλλά βλέπω κάτι γκαρντιαν και μαρλευ και ΑποστοληςΑ και άλλους να συνεχίζουν να κάνουν το άσπρο μαύρο και πιστεύω ότι έχει καταστρατηγηθεί κάθε έννοια λογικής.
1. Όλη μου η ζωή είναι άσπρο - μαύρο.
2. Είναι επόμενο ότι η λογική δεν υφίσταται όταν μιλάμε για ΠΑΟΚ.
3. Ο Σύνδεσμος καταβάλει τεράστιες προσπάθειες να επιβιώσει ώστε να μπορεί να οργανώνει τον κόσμο, να προμηθεύεται εισιτήρια και να τα μοιράζει να φροντίζει για την (ασφαλή) πρόσβαση και αποχώρηση των φιλάθλων στο γήπεδο ώστε να μπορούμε όλοι να ενισχύουμε με την παρουσία μας τον ΠΑΟΚ. Αυτό ΔΕΝ γίνεται μόνο τώρα, στον τελικό του κυπέλλου, αλλά αλλά ολόκληρη τη χρονιά. Όσοι δεν προσφέραμε τίποτε κατά τη διάρκεια της χρονιάς και θέλουμε να πάρουμε εισιτήρια για τον τελικό θα πρέπει να αναγνωρίσουμε την προσπάθεια αυτή του Συνδέσμου. Όσοι θεωρούμε ότι με τα 25,00 επιπλέον θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερες επιλογές, σέβομαι την άποψή τους. Απλά είναι δύσκολες οι οικονομικές συγκυρίες για όλους μας, όπως βέβαια ΚΑΙ για τον Σύνδεσμο.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

δεκάδες φορές έχω πάει Ν.Σμύρνη , Περιστέρι, Φυλή, Ριζούπολη , Καισαριανή , Πατήσια όπου μπορείς να φανταστείς. Κανείς δε φρόντισε για τη πρόσβασή μου στο γήπεδο , ούτε για την αποχώρηση. Είμαι τυχερός που δε χρειάστηκε , αλλά μη παρουσιάζεις μια κατάσταση που δεν υπάρχει ότι τάχα μου υπάρχει μια οργάνωση και πάμε και δείχνουμε και ράνουμε.

Σου ξανατονίζω ότι είναι δεκτό και ανθρώπινο να βοηθήσεις το σύνδεσμο για την επιβίωσή του και από μένα χίλια μπράβο σε κάποιους που κρατάνε το σύνδεσμο - πράγμα που εγώ δε θα μπορούσα ποτέ να το κάνω.

Θα βοηθήσω εθελοντικά , όπως εγώ νομίζω και όποτε εγώ κρίνω. Μην εκμεταλλεύεσαι όμως τη καψούρα για την ομάδα και "εκβιάζεις" αυτή τη βοήθεια. Χάνεις το δίκιο σου, πόσο πιο απλά να στο πω? Είσαι και γέρος άνθρωπος και δε καταλαβαίνεις. :lol:
Άβαταρ μέλους
avenger_4

Δημοσίευση από avenger_4 »

giapas έγραψε:δεκάδες φορές έχω πάει Ν.Σμύρνη , Περιστέρι, Φυλή, Ριζούπολη , Καισαριανή , Πατήσια όπου μπορείς να φανταστείς. Κανείς δε φρόντισε για τη πρόσβασή μου στο γήπεδο , ούτε για την αποχώρηση. Είμαι τυχερός που δε χρειάστηκε , αλλά μη παρουσιάζεις μια κατάσταση που δεν υπάρχει ότι τάχα μου υπάρχει μια οργάνωση και πάμε και δείχνουμε και ράνουμε.

Σου ξανατονίζω ότι είναι δεκτό και ανθρώπινο να βοηθήσεις το σύνδεσμο για την επιβίωσή του και από μένα χίλια μπράβο σε κάποιους που κρατάνε το σύνδεσμο - πράγμα που εγώ δε θα μπορούσα ποτέ να το κάνω.

Θα βοηθήσω εθελοντικά , όπως εγώ νομίζω και όποτε εγώ κρίνω. Μην εκμεταλλεύεσαι όμως τη καψούρα για την ομάδα και "εκβιάζεις" αυτή τη βοήθεια. Χάνεις το δίκιο σου, πόσο πιο απλά να στο πω? Είσαι και γέρος άνθρωπος και δε καταλαβαίνεις. :lol:
Αδερφέ κάτι σε ρώτησε κάποιος από πάνω και δεν απαντάς. Ποιό είναι το θέμα με την υπογραφή του δασκάλου;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ναι, όντως. Εισιτήρια όμως έπαιρνε και ο Σύνδεσμος και τα μοίραζε στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Υπήρχε σαφώς και η δυνατότητα να μην πάρει κάποιος εισιτήρια από τον Σύνδεσμο, αλλά να τα πάρει έξω από το γήπεδο. Δεν μιλάω όμως μόνο για Αθήνα, αλλά και εκτός αυτής.
Τεσπα.
Είπα την άποψή μου και είπα ότι σέβομαι και την αντίθετη.
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

Κάθε σύνδεσμος θα επρεπε να παρει τόσα εισιτήρια όσα ειναι και τα μέλη του...τελικά όλοι εκμεταλλεύονται την καψούρα του κόσμου....φανταστείτε την ΠΑΕ να έβαζε κι εκείνη καπέλο στην τιμη των εισιτηρίων επειδη εχει λειτουργικά έξοδα...η να κάναμε πλειστηριασμό για τους τυχερούς κατόχους....

Το λάθος ειναι της ΠΑΕ...μοιράζεις τα εισιτήρια σε διαρκείας και στα ενεργά μέλη των συνδέσμων...
Άβαταρ μέλους
avenger_4

Δημοσίευση από avenger_4 »

Εν τω μεταξύ σε 2 μέρες παίζουμε τελικό και μερικών η μοναδική ενασχόληση είναι να κράζουν τους συνδέσμους. Καλά πάτε αδέρφια!
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Αλάνια μου ότι και να ήταν, απο τη στιγμή που τα εισητήρια ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ, κάτι τέτοιο θα γινόταν. όποιοι πάνε ας πάνε το θέμα είναι ότι όσοι μπουν, να ξέρουν ότι έχουν το καθήκον να ψωνάξουν και για όλους όσοι δεν μπουν. αυτό και μόνο αυτό.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Δεν αφηνετε τη συζητηση περι συνδεσμων για καποια αλλη στιγμη?....

Οι περισσοτεροι,μου δινετε την αισθηση πως το κυριοτερο πραγμα που σας ενδιαφερει ειναι η εκδρομη....

ΕΑΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ....ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ!!!.... :evil:
anarchemist

Δημοσίευση από anarchemist »

arisk έγραψε:Άλλο ενα εισιτηριο και απο εμενα, 25αρι. Μου είχαν μείνει τρία μιας και πες-πες κάποια φιλαράκια μου πανικοβλήθηκαν ενόψει της μεμονωμένης μετακίνησης μας και σκέφτηκα να τα δωσω σε παιδιά απο το forum αλλα μου ζήτησαν φίλοι και δεν μπορούσα να αρνηθώ, οποτε έσωσα ενα τελικά. Θα προτιμούσα να το δωσω σε κάποιον που το θελει πραγματικα και οχι σε κάποιον που ειναι κλάιν "δεν παμε μια βολτα και απο το ΟΑΚΑ". Αυτο πρεπει να γινει αυριο γιατι Παρασκευή κατεβαίνω στη χαβούζα. :opaokara:

Γεια χαρά και από μένα.

Φίλε arisk ενδιαφέρομαι για το εισιτήριο που σου περισσεύει.
Δεν έχεις αφήσει στοιχεία επικοινωνίας όμως.
Εγώ είμαι Αθήνα και μπορώ αύριο να σε συναντήσω όπου σε βολεύει, όταν με το καλό φτάσεις.
Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δουλεύω 2-10μμ.
Αυτός είναι και ο λόγος που δεν μπορώ να πάω από τον Πανελλήνιο για εισιτήριο.
Γι' αυτό και αν κάποιος άλλος φίλος που θα πάει από Πανελλήνιο μπορεί να με εξυπηρετήσει θα ήταν ιδανικό.
Επικοινωνία: zaxosg@hotmail.com

Ευχαριστώ.

ΥΓ: το έξτρα ποσό των 25 ή 35 ευρώ στον Πανελλήνιο δεν μπορεί να συνδυαστεί με εγγραφή μέλους-συνδρομή?
mrousis4

Δημοσίευση από mrousis4 »

Για όποιον ενδιαφέρεται για εκδρομή από Θεσσαλονίκη υπάρχουν θέσεις για εκδρομή με σύνδεσμο μαζί με εισιτήριο, ας επικοινωνήσει με ένα email όσο ποιο σύντομα.
mrousis@gmail.com.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

mpafos4 έγραψε:Δεν αφηνετε τη συζητηση περι συνδεσμων για καποια αλλη στιγμη?....

Οι περισσοτεροι,μου δινετε την αισθηση πως το κυριοτερο πραγμα που σας ενδιαφερει ειναι η εκδρομη....

ΕΑΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ....ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ!!!

+ 1926....

Υ.Γ. Ολα αυτα μετα την κατακτηση του κυπελου θα ειναι μια αναμνηση....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”