Συζήτηση για τα εισιτήρια του τελικού
Re: Συζήτηση για τα εισιτήρια του τελικού
Μόλις επέστρεψα από Τούμπα με το εισητήριο και εγγραφή (μετά από πολύ δισταγμό) σε λεωφορείο της ΠΑE.
Αναμονή στην ουρά για το εισητήριο 20 λεπτά, μηδαμινή.
Λεωφορεία συμπληρωμένα μέχρι την στιγμή εγγραφής μου 7 και χωρίς κίνηση στο γκισέ.Ωρα αναχώρησης Παρασκευή βράδυ 10.30 από Δυτικά.
Από φίλους και γνωστούς αλλά και από τα πηγαδάκια στα πέριξ του γηπέδου φαίνεται ότι τουλάχιστον η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου με εισητήρια εκτός συνδέσμων θα κατέβει μεμονωμένα.
Αιτεία;
Σε μεγάλο βαθμό η απόδοχή από τα αστέρια της ΠΑΕ με πρώτον και καλλίτερο τον συνταξιούχο πρώην αστυνομικό κο Γεροντίδη, της σχεδόν 24ωρης παραμονής στα πούλμαν για να φτάσουμε στο ΟΑΚΑ.
Φαντάζομαι θα υπάρχουν σοβαροί λόγοι για να ταξιδέψουμε νύχτα πρός Αθήνα σαν παράνομοι στη ίδια μας την χώρα.
Οσο μεγαλώνει ο ΠΑΟΚ τόσο πιο πολύ θα φαίνεται πόσο λίγοι είναι οι διοικούντες και τα στελέχη του.
Λεωφορεία συμπληρωμένα μέχρι την στιγμή εγγραφής μου 7 και χωρίς κίνηση στο γκισέ.Ωρα αναχώρησης Παρασκευή βράδυ 10.30 από Δυτικά.
Από φίλους και γνωστούς αλλά και από τα πηγαδάκια στα πέριξ του γηπέδου φαίνεται ότι τουλάχιστον η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου με εισητήρια εκτός συνδέσμων θα κατέβει μεμονωμένα.
Αιτεία;
Σε μεγάλο βαθμό η απόδοχή από τα αστέρια της ΠΑΕ με πρώτον και καλλίτερο τον συνταξιούχο πρώην αστυνομικό κο Γεροντίδη, της σχεδόν 24ωρης παραμονής στα πούλμαν για να φτάσουμε στο ΟΑΚΑ.
Φαντάζομαι θα υπάρχουν σοβαροί λόγοι για να ταξιδέψουμε νύχτα πρός Αθήνα σαν παράνομοι στη ίδια μας την χώρα.
Οσο μεγαλώνει ο ΠΑΟΚ τόσο πιο πολύ θα φαίνεται πόσο λίγοι είναι οι διοικούντες και τα στελέχη του.
αστο αδερφε καλυτερα τα εχουμε αναφερει για τον συγκεκριμενο...τουλαχιστον επικινδυνος...dimbar έγραψε:Μόλις επέστρεψα από Τούμπα με το εισητήριο και εγγραφή (μετά από πολύ δισταγμό) σε λεωφορείο της ΠΑE.
Αιτεία;
εγώ το συγκεκριμένο θέμα με την ώρα αναχώρησης δε το ήξερα κάν. Μάλιστα, όταν μου το ανέφερε ένας φίλος σε ένα ούζο που πίναμε ( το είχε διαβάσει στο internet) , πλακώθηκα άσχημα μαζί του και του έλεγα τι παπαριές είναι αυτές και αποκλείεται να δεχτήκαμε ( διοίκηση και λαός) κάτι τέτοιο...και πως είναι καλός μ@λ@κας που πιστεύει σε ΑΡΔΙΕΣ.... Άσε που δε πίστευα ότι ποτέ η αστυνομία δε θα ζητούσε κάτι τέτοιο κυρίως γιατί είναι πολύ επικίνδυνο να ταξιδεύουν νύχτα τόσα πολλά λεωφορεία και ακόμα πιο επικίνδυνο να έχεις μαντρωμένο τόσο λαό σε συνθήκες που ούτε ζώα δε θα αντέχαν.
Καλοί μ@λ@κες αυτοί που το ζητήσανε και ακόμα πιο καλοί αυτοί που το δεχτήκανε λες και είμαστε ζώα .
Και σόρυ , ΣΕΡΑ, αλλά δε μπορώ να πιστέψω ότι αυτή η απόφαση μπορεί να παρθεί μονομερώς από οποιοδήποτε υπευθυνό-ανεύθυνο της ΠΑΕ. Έπρεπε οι οργανωμένοι να πιέσουν όσο δε πάει , για να φτάσει το θέμα πιο ψηλά στην ιεραρχία απο το κάθε παπάρα που αποφασίζει για άλλους δίχως να έχει ιδέα .Για μένα , αυτό θα ήταν αιτία ματαίωσης των πάντων .
Κουράγιο στα παιδιά που θα πάνε και θα υποστούν απίστευτη και αχρείαστη ταλαιπωρία. Ούτε στο σκουλήκι έγινε κάτι τέτοιο, ούτε στη Νέα Φιλαδέλφεια , ούτε και ποτέ στα χρονικά πάρθηκε τόσο ΗΛΙΘΙΑ απόφαση.
Καλοί μ@λ@κες αυτοί που το ζητήσανε και ακόμα πιο καλοί αυτοί που το δεχτήκανε λες και είμαστε ζώα .
Και σόρυ , ΣΕΡΑ, αλλά δε μπορώ να πιστέψω ότι αυτή η απόφαση μπορεί να παρθεί μονομερώς από οποιοδήποτε υπευθυνό-ανεύθυνο της ΠΑΕ. Έπρεπε οι οργανωμένοι να πιέσουν όσο δε πάει , για να φτάσει το θέμα πιο ψηλά στην ιεραρχία απο το κάθε παπάρα που αποφασίζει για άλλους δίχως να έχει ιδέα .Για μένα , αυτό θα ήταν αιτία ματαίωσης των πάντων .
Κουράγιο στα παιδιά που θα πάνε και θα υποστούν απίστευτη και αχρείαστη ταλαιπωρία. Ούτε στο σκουλήκι έγινε κάτι τέτοιο, ούτε στη Νέα Φιλαδέλφεια , ούτε και ποτέ στα χρονικά πάρθηκε τόσο ΗΛΙΘΙΑ απόφαση.
Για εμένα είναι απλά τα πράγματα. Ούτε ο χρόνος φταίει, ούτε τίποτα.
Ξέρεις από την παρασκευή πως θα πάρεις 21500. Οπότε από Δευτέρα πρωί μέχρι Τρίτη βράδυ, όποιος έχει διαρκείας πάει στην ΠΑΕ και κατοχυρώνει το εισιτήριό του, έχοντας δικαίωμα να το παραλάβει μέχρι και την Πέμπτη το βράδυ. Αν δεν πάει να το πάρει μένει ελεύθερο. Με αυτόν τον τρόπο θα έφευγαν 7000-9000 εισιτήρια. και θα μένανε 11000-13000 για να τα διαθέσει όπου θέλει και να μην παραπονιέται κανείς.
Όσο για αεροπλάνα και βαπόρια. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει μόνο Θεσσαλονίκη κόσμο. Έχει σε όλη την Ελλάδα.
Ξέρεις από την παρασκευή πως θα πάρεις 21500. Οπότε από Δευτέρα πρωί μέχρι Τρίτη βράδυ, όποιος έχει διαρκείας πάει στην ΠΑΕ και κατοχυρώνει το εισιτήριό του, έχοντας δικαίωμα να το παραλάβει μέχρι και την Πέμπτη το βράδυ. Αν δεν πάει να το πάρει μένει ελεύθερο. Με αυτόν τον τρόπο θα έφευγαν 7000-9000 εισιτήρια. και θα μένανε 11000-13000 για να τα διαθέσει όπου θέλει και να μην παραπονιέται κανείς.
Όσο για αεροπλάνα και βαπόρια. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει μόνο Θεσσαλονίκη κόσμο. Έχει σε όλη την Ελλάδα.
Στον Πανελλήνιο το πιο φτηνό εισητήριο έχει 50 ευρώ και ο περισσότερος κόσμος φεύγει.
Δεν έχει το εισιτήριο 50... Το καπέλο φταίει
Και καλά κάνουν και φεύγουν αν φεύγουν... Τι είναι ο ΠΑΟΚτσης ; αντικείμενο εκμετάλλευσης ;
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και καλά κάνουν και φεύγουν αν φεύγουν... Τι είναι ο ΠΑΟΚτσης ; αντικείμενο εκμετάλλευσης ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Τετ 23 Απρ 2014, 17:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σπρώχνουν τα 25αρια πρώτα με έξτρα 25 για εγγραφή
Όταν τους μείνουν να δω τι θα τα κάνουν
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++pilotos έγραψε:Σπρώχνουν τα 25αρια πρώτα με έξτρα 25 για εγγραφή

Δυστυχώς λόγω της ζήτησης αντιμετωπιζόμαστε ως ζώα-Ωνάσηδες. Και έχω τάξει εισητήρια σε δυο αδέρφια που έρχονται απο Αυστρία και ζορίζομαι με το εκατοπενηντάρι χοντρά
Που είναι οι παλιές εποχές εδώ στην Αθήνα που μια φορά πήγα στον παππού, παίζαμε στον ιωνικό, του λέω μπάρμπα δεν έχω λεφτά και μου λέει μη φοβάσαι αγόρι μου πάρε ένα και πήγαινε....
Όταν σου τα έλεγε αυτά ο παππούς υπήρχε κόσμος που στήριζε οικονομικά τον Πανελλήνιο για να μπορεί να στα λέει. Όλοι εσείς οι κάτοικοι Αθηνών και περιχώρων που τώρα κάνετε κριτική για το καπέλο, είστε οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη του Πανελλήνιου;
Αν ένας σύνδεσμος αξίζει στήριξη αυτός είναι ο Πανελλήνιος που με χίλιες δυσκολίες διδάσκει ΠΑΟΚ στη χαβούζα. Το καπέλο λοιπόν είναι για να συνεχίσει να υπάρχει αυτός ο σύνδεσμος. Αν του χρόνου αποκτήσει ξανά χίλια μέλη τότε τα εισιτήρια του τελικού του 2015 δεν θα έχουν καπέλο.
Απλά πράγματα.
Αν ένας σύνδεσμος αξίζει στήριξη αυτός είναι ο Πανελλήνιος που με χίλιες δυσκολίες διδάσκει ΠΑΟΚ στη χαβούζα. Το καπέλο λοιπόν είναι για να συνεχίσει να υπάρχει αυτός ο σύνδεσμος. Αν του χρόνου αποκτήσει ξανά χίλια μέλη τότε τα εισιτήρια του τελικού του 2015 δεν θα έχουν καπέλο.
Απλά πράγματα.
-
Ξερει καποιος αν δινουν ενα εισητηριο η αν μπορει να παρει παραπανω το καθε ατομο στον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ?
Μπορεί να πάρει παραπάνω όποιος θέλει. Επίσης για να μη δημιουργούνται εντυπώσεις, στον Πανελλήνιο σήμερα μαζεύτηκαν πάνω από 1000 άτομα εκ των οποίων ελάχιστοι ήταν αυτοί που έφυγαν λόγω τιμών.
Και οι τιμές ήταν 30 ευρώ για τα μέλη και 50 ευρώ για τα μη μέλη. Οπότε αν θέλετε φτηνά εισιτήρια γραφτείτε μέλη και στηρίξτε τον σύνδεσμο.