ΤΕΛΙΚΟΣ: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, 26/4/2014, 20:00, ΟΤΕ
Re: ΤΕΛΙΚΟΣ: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, 26/4/2014, 20:00, ΟΤΕ
"Από τα 4.500 εισιτήρια διαρκείας που έδωσε φέτος η ΠΑΕ για τη θύρα 4 τα 2.500 είναι συνδεσμιακά, δηλαδή αγοράστηκαν από συνδέσμους για τα μέλη τους."
1. Ασφάλεια, δεν υφίσταται το θέμα γιατί αν ήταν αυτή η επιδίωξή τους θα υποχρέωναν και τις 5 & 6 τουλάχιστον να πάνε οργανωμένα ή να ήταν υποχρεωτική η εκδρομή με λεωφορεία της ΠΑΕ ανεξάρτητα από τους συνδέσμους.
2. Προτεραιότητα, πέρα από συνδέσμους , πως θα σας φαινόταν να έχετε διαρκείας και κάποιος που πήγε μία φορά να μπορεί να έχει πρόσβαση πριν από εσένα για τον οποιονδήποτε λόγο.
Θα το γράψω για πολλοστή φορά και κολλάει και με την πρώτη παράγραφο που είναι επίσημη καταμέτρηση, προς τι ο διαχωρισμός, ιδίως όταν ήταν μέσα και η 7;
Δεν κάνω καμία υπόθεση σε αυτό το post και βάση των παραπάνω όποιος θέλει ας μου πει.
υ.γ. Η αντίδραση των οπαδών μέσω facebook , παραμερίζοντας το σωστό - λάθος της διαμαρτυρίας , μας δίνει το δικαίωμα να ελπίζουμε σε μία πιο άμεση επαφή των οπαδών με την διοίκηση. Είναι πολύ καλό εργαλείο ,με σωστή χρήση,για θέματα που έχουν να κάνουν με το κοινό της ομάδας.
1. Ασφάλεια, δεν υφίσταται το θέμα γιατί αν ήταν αυτή η επιδίωξή τους θα υποχρέωναν και τις 5 & 6 τουλάχιστον να πάνε οργανωμένα ή να ήταν υποχρεωτική η εκδρομή με λεωφορεία της ΠΑΕ ανεξάρτητα από τους συνδέσμους.
2. Προτεραιότητα, πέρα από συνδέσμους , πως θα σας φαινόταν να έχετε διαρκείας και κάποιος που πήγε μία φορά να μπορεί να έχει πρόσβαση πριν από εσένα για τον οποιονδήποτε λόγο.
Θα το γράψω για πολλοστή φορά και κολλάει και με την πρώτη παράγραφο που είναι επίσημη καταμέτρηση, προς τι ο διαχωρισμός, ιδίως όταν ήταν μέσα και η 7;
Δεν κάνω καμία υπόθεση σε αυτό το post και βάση των παραπάνω όποιος θέλει ας μου πει.
υ.γ. Η αντίδραση των οπαδών μέσω facebook , παραμερίζοντας το σωστό - λάθος της διαμαρτυρίας , μας δίνει το δικαίωμα να ελπίζουμε σε μία πιο άμεση επαφή των οπαδών με την διοίκηση. Είναι πολύ καλό εργαλείο ,με σωστή χρήση,για θέματα που έχουν να κάνουν με το κοινό της ομάδας.
Μακαρι να μπορουσαν να παρουν ολοι...ειναι λιγα ρε Ευθημη τα εισιτηρια...τι να κανουμε...να τα γεννησουμε;efthimis_paok έγραψε:Τι κουφό ρε παιδιά. Μου είπαν πως Αν δεν πας εκδρομή, δεν δίνουν εισιτήριο (παρ'οτι έχω διαρκείας στην 4). Μερικά διέθεσαν μεμονωμένα μου είπε (καμια πεντάδα νομίζω).
Αφου ετσι αποφασιστηκε...παρε τηλ στην παε αν νομιζεις πως αδικεισαι αν και δεν ξερω ποσα τηλ εχουν καθως θα εχουν παρει φωτια τα κεντρικα
Σου λέει ότι έχει διαρκείας στην 4........τους έδωσαν λιγότερα από τα διαρκείας τους ως σύνδεσμος;
Διαβάζω, διαβάζω φιλοσοφίες και αφορισμοί... Ας κοιτάξουμε λίγο την ομάδα που Πάρι να πάρει ένα τίτλο και ας αφήσουμε τους εαυτούς μας! Κάποιοι θα πήγαιναν κάποιοι άλλοι πάλι όχι, αναμενόμενο! Μη φορτίζουμε με αρνητισμό την ατμόσφαιρα! Ενωμένοι για τον τίτλο τίποτα άλλο
νταξ ό,τι και να λέει ο καθένας, είναι γεγονός ότι η παε ήταν τέρμα ανοργάνωτη και έγιναν μεγάλες μαλακίες στο θέμα των εισιτηρίων.
εγώ προσωπικά είμαι από τους τελείως ριγμένους, κι ας ήμουν στα ματς που η ΤΟΥΜΠΑ είχε 10.000 και 8.000 κόσμο
κρίμα, γιατί το περίμενα πως και πως να συμβεί (τελικός στην αθήνα), και πλέον χάλασαν πολλά μέσα μου
ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ
ΟΣΟΙ ΠΑΤΕ, ΤΟΣΟΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ
εγώ προσωπικά είμαι από τους τελείως ριγμένους, κι ας ήμουν στα ματς που η ΤΟΥΜΠΑ είχε 10.000 και 8.000 κόσμο
κρίμα, γιατί το περίμενα πως και πως να συμβεί (τελικός στην αθήνα), και πλέον χάλασαν πολλά μέσα μου
ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ
ΟΣΟΙ ΠΑΤΕ, ΤΟΣΟΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ
To ξαναλεω ακομα μια φορα οποιος εχει κλεισει αεροπορικα η ξενοδοχεια πριν απο την ανακοινωση απο την ΠΑΕ κ μου τα στειλει θα του βρω εισητηρια με τον εναν η τον αλλο τροπο,ειναι γνωστο σε ολους νομιζω οτι δεν εχει καμμια σχεση το ποσα διαρκειας ειχε στην 4 ο καθε συνδεσμος με αυτα που πηρε,πιστεψτε με αναλογικα μονο 5-6 συνδεσμοι πηραν παραπανω απο τα διαρκειας τους....
Οποιος εχει θεμα να μην μπορει να βρει εισητηριο/θεση σε εκδρομη ας μου στειλει ενα μειλ αυριο το απογευμα θα ξερω αν υπαρχουν κενες θεσεις (σε 5-6 συνδεσμους) η τιμη ειναι 75 ευρω απο οσο ξερω ολα μαζι (εχει κ νερα κ κρουασαν σαντουιτς δωρεαν) θα σας ενημερωσω αμεσως μολις μπορεσω.
Ντανι κ το παιδι απο Σερρες αν πατε μεμονομενα δεν μπορω να κατι για εσας εκτος αν εχετε κλεισει ξενοδοχεια κτλ κτλ,αν ψαχνετε θεση για πουλμαν με συνδεσμο στειλτε μειλ θα κανω οτι μπορω να βοηθησω.
Υ.Γ καντε ενα τοπικ να αφορα μονο τα εισητηρια ρε παιδια νιωθω ασχημα που ειμαι ολο οφ-τοπικ
Οποιος εχει θεμα να μην μπορει να βρει εισητηριο/θεση σε εκδρομη ας μου στειλει ενα μειλ αυριο το απογευμα θα ξερω αν υπαρχουν κενες θεσεις (σε 5-6 συνδεσμους) η τιμη ειναι 75 ευρω απο οσο ξερω ολα μαζι (εχει κ νερα κ κρουασαν σαντουιτς δωρεαν) θα σας ενημερωσω αμεσως μολις μπορεσω.
Ντανι κ το παιδι απο Σερρες αν πατε μεμονομενα δεν μπορω να κατι για εσας εκτος αν εχετε κλεισει ξενοδοχεια κτλ κτλ,αν ψαχνετε θεση για πουλμαν με συνδεσμο στειλτε μειλ θα κανω οτι μπορω να βοηθησω.
Υ.Γ καντε ενα τοπικ να αφορα μονο τα εισητηρια ρε παιδια νιωθω ασχημα που ειμαι ολο οφ-τοπικ

- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Ευθυμη εγω πηγα κατα τις 12 στο Σ.Φ. Σερρων και δεν ειχα πρόβλημα. Είχε εισητηρια και πολύ οικονομική εκδρομή 60€ για οσους δεν ειναι μελη. Δηλαδή σύνολο εως 80€ ΟΛΑ ΜΕΣΑ. Δεν εχω καταλάβει θελεις εισητηριο αλλά θα κατέβεις μόνος σου Αθήνα;
οχι απλα αν πας να παρεις απο συνδεσμο σε υποχρεωνουν να πας και με το πουλμαν τους.δεν θα σου δωσουν εισητηριο για να πας μονοςlogios έγραψε:Σου λέει ότι έχει διαρκείας στην 4........τους έδωσαν λιγότερα από τα διαρκείας τους ως σύνδεσμος;
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php?f=22&t=5932
Μεταφερόμαστε εδώ για να είμαστε on topic
Μεταφερόμαστε εδώ για να είμαστε on topic
Πάντως η ομάδα χρωστάει μια μεγαλειώδη και πειστική εμφάνιση που δεν έχει κάνει σε κανένα από τους τελευταίους αγώνες (τουλάχιστον όχι και στα 90 λεπτά) Ας ελπίσουμε αυτό να γίνει το Σάββατο το βράδυ!!!!!!

kataramenos5 έγραψε:Τι γκρινιάζετε ρε .Εσείς τουλάχιστον θα το δείτε.Γαμος (που ΠΡΕΠΕΙ να παω) Σαββατο απόγευμα..![]()
![]()
![]()
Τη γκαντεμιά μου μέσα....
ομοιοπαθής είμαι ... ασ' τα να πάνε, σκέφτομαι να βάλω τα ακουστικά στο κινητό και να βολευτώ με ραδιοφωνική μετάδοση...
- efthimis_paok
georgedoulk2008 έγραψε:Ευθυμη εγω πηγα κατα τις 12 στο Σ.Φ. Σερρων και δεν ειχα πρόβλημα. Είχε εισητηρια και πολύ οικονομική εκδρομή 60€ για οσους δεν ειναι μελη. Δηλαδή σύνολο εως 80€ ΟΛΑ ΜΕΣΑ. Δεν εχω καταλάβει θελεις εισητηριο αλλά θα κατέβεις μόνος σου Αθήνα;
Ναι. Θα κατέβω απο Πέμπτη ξημερώματα βολεύοντας κι άλλη δουλεια. Ειχε εισιτήρια με εκδρομή διαθεσιμα αλλα οχι μεμονωμένα.
- PAOK_Antarctica
Πραγματικά με προβληματίζει πάρα πολύ το κέντρο μας.
Κάτσε και Λάζαρ είναι δεδομένοι αλλά από κει και πέρα?
Ο Βούκιτς αν και πιστεύω πως είναι κομμένος και ραμμένος για τέτοια ματς, όσες φορές έπαιξε από την αρχή δεν έκανε πολλά.
Θα μου άρεζε να δω τον Μάρτενς αλλά μας βγήκε λίγο ντελικάτος. Την επόμενη χρονιά θα τον δούμε κανονικά, η χρησιμοποίησή του το Σάββατο έχει ρίσκο.
Ο Κίτσιου ΠΑΟΚτσάκι και με θράσος, φιλότιμο, ταλέντο κτλ αλλά όλη τη χρονιά σε άλλη θέση έπαιζε.
Όποιον από τους τρεις και να βάλει ο ΓΧ θα τον καταλάβω. Εκτός αν κάνει την έκπληξη και πάει με 4-4-2 που δεν το νομίζω.
Για Νίνη το θεωρώ δεδομένο πως δεν θα παίξει, λες και τα πήγε καλά στα ρηχά για να ανταποκριθεί στα βαθιά.
Η παρουσία του Τζίολη θα έλυνε πολλά χέρια αλλά προτίμησε να βολοδέρνει στην Τουρκία αντί να παίζει τελικούς...
Το έχουμε το ματς πάντως, θα το πάρει η κερκίδα μόνη της!
Κάτσε και Λάζαρ είναι δεδομένοι αλλά από κει και πέρα?
Ο Βούκιτς αν και πιστεύω πως είναι κομμένος και ραμμένος για τέτοια ματς, όσες φορές έπαιξε από την αρχή δεν έκανε πολλά.
Θα μου άρεζε να δω τον Μάρτενς αλλά μας βγήκε λίγο ντελικάτος. Την επόμενη χρονιά θα τον δούμε κανονικά, η χρησιμοποίησή του το Σάββατο έχει ρίσκο.
Ο Κίτσιου ΠΑΟΚτσάκι και με θράσος, φιλότιμο, ταλέντο κτλ αλλά όλη τη χρονιά σε άλλη θέση έπαιζε.
Όποιον από τους τρεις και να βάλει ο ΓΧ θα τον καταλάβω. Εκτός αν κάνει την έκπληξη και πάει με 4-4-2 που δεν το νομίζω.
Για Νίνη το θεωρώ δεδομένο πως δεν θα παίξει, λες και τα πήγε καλά στα ρηχά για να ανταποκριθεί στα βαθιά.
Η παρουσία του Τζίολη θα έλυνε πολλά χέρια αλλά προτίμησε να βολοδέρνει στην Τουρκία αντί να παίζει τελικούς...
Το έχουμε το ματς πάντως, θα το πάρει η κερκίδα μόνη της!
Οριστε και μια προβλεψη για τον καιρο:
http://meteo.gr/meteoplus/cf.cfm?city_id=29
http://meteo.gr/meteoplus/cf.cfm?city_id=29